کد خبر: ۸۲۰۰
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۷
لایحه بودجه سال ۹۴ در حالی به مجلس شورای اسلامی ارائه شد که دولت در آن برای مرکز منحل شده تحقیقات مخابرات ۱۵ میلیارد تومان بودجه پیشنهاد کرده است.
به گزارش تجارت آنلاین به نقل از تسنیم؛ نگاهی به لایحه بودجه سال 94 در بخش ردیف‌های درآمدی از فناوری اطلاعات و ارتباطات نشان می‌دهد که همچنان عنوان پژوهشگاه منحله ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود دارد.

دولت برای این پژوهشگاه که با حکم شورای عالی اداری به مرکز ملی فضای مجازی ملحق و به نوعی بازوی پژوهشی شورای عالی فضای مجازی شده، ردیف درآمدی در نظر گرفته است.

در این لایحه ردیف درآمدی 15 میلیارد تومانی برای خدمات پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در نظر گرفته شده است.

درآمدهای این پژوهشگاه رشد 150 درصدی را نسبت به سال جاری (93) نشان می‌دهد و به عبارتی از 6 میلیارد تومان به 15 میلیارد رسیده است.

درآمدهای این پژوهشگاه سرجمع کمتر از یک درصد کل درآمدهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

مجموع اعتبارات بخش ICT از بودجه عمومی سال 94 در لایحه ارائه شده پنج هزار و 333 میلیارد و 100 میلیون تومان است.

اعتبارات متمرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات یا به عبارتی اعتبارات جاری این بخش برای سال آینده با 34 درصد افزایش به نسبت سال جاری به سه هزار و 813 میلیارد تومان رسیده است.

حال، موضوع اصلی از این قرار است که پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات یا همان مرکز تحقیقات مخابرات سابق در آذر ماه سال جاری با حکم دیوان عدالت اداری منحل شد.

دیوان عدالت اداری سرانجام بعد از چالش‌های پیش و روی مرکز ملی فضای مجازی و با گذشت یک سال و نیم از شکایت مهدی اخوان بهابادی رئیس سابق این مرکز درباره تصرف پژوهشگاه وابسته به این مرکز توسط وزارت ارتباطات، این جابجایی را مغایر قانون دانست و مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر بازگشت مرکز تحقیقات مخابرات به وزارت ارتباطات را لغو کرد.


با این حساب، عملا پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعاتی وجود ندارد که بخواهد ردیف درآمدی داشته باشد.


پیش از این مرکز تحقیقات مخابرات ایران با حکم شورای عالی اداری به پژوهشگاه فضای مجازی تغییر نام داده و به مرکز ملی فضای مجازی سپرده شده بود.


با توجه به اینکه مرکز ملی فضای مجازی و پژوهشگاه آن مرکز با تصویب شورای عالی فضای مجازی و تایید مقام معظم رهبری (مدظله) ایجاد شده است، شورای عالی اداری طبق بند 1 ماده 115 قانون مدیریت خدمات کشوری دیگر صلاحیت ورود به اصلاح ساختار یا هر گونه تغییر و جابجایی در تشکیلات آن مرکز را ندارد.


در نتیجه ردیف درآمدی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در مجلس شورای اسلامی باید به پژوهشگاه فضای مجازی تغییر یابد و درآمدهای حاصله به مرکز ملی فضای مجازی جهت اختصاص، تخصیص یابد.

انتهای پیام/
نام:
ایمیل:
* نظر: