مدیر عامل بیمه ایران با بیمه گذاران بزرگ استان فارس دیدار کرد

حسن شریفی رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه ایران در سفری یک روزه به استان فارس با حضور در شرکت های دافران ( تولید کننده کامیون) و شرکت شایان دیزل صنعت پارس، با مدیران این واحدهای صنعتی و تولیدی بزرگ، دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومی بیمه ایران، حسن شریفی در این دیدارها که با همراهی جمعی از مدیران فنی و ستادی انجام شد، پس از شنیدن نظرات و دیدگاه بیمه گزاران، با اشاره به توانمندی های بیمه ایران در ارائه خدمات منحصر به فرد به بیمه گذاران بزرگ، اظهار داشت: خدمت رسانی به سرمایه گذاران و کارآفرینان، افتخار بزرگی برای بیمه ایران محسوب می شود. حمایت از طرحهای مختلف و سرمایه های مردم و بنگاه های اقتصادی، قطعا موجب تامین آسودگی خاطر وامنیت روانی سرمایه گذاری در کشور خواهد شد.
مدیر عامل بیمه ایران تاکید کرد: همکاران ما در بیمه ایران همواره تلاش می کنند تا با ارائه خدمات باکیفیت ، رضایت حداکثری مشتریان و بیمه گذاران را بدست آورند. گفتنی است، مدیر عامل بیمه ایران در سفرهای استانی با هدف رفع موانع وتسریع در روند خدمت رسانی به بیمه گذاران، با حضور در مراکز تولیدی ودفاتر بیمه گذاران، از نزدیک با مدیران و مسئولین فنی واحدهای تولیدی، دیدار و گفتگو می کند.

 

مجمع عمومی عادی فوق العاده صاحبان سهام بیمه ملت برگزار می‌شود

جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده صاحبان سهام بیمه ملت ساعت 14 روز دوشنبه سوم مرداد 1401 برگزار می‌شود. به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومی بیمه ملت، مجمع عادی فوق العاده شرکت بیمه ملت با هدف انتخاب اعضای هیئت مدیره روز دوشنبه سوم مرداد 1401 راس ساعت 14 در مرکز همایش‌های بیمه ملت برگزار می‌شود. اطلاعیه رسمی منتشر شده در دو روزنامه دنیای اقتصاد و اطلاعات به شرح زیر است: بدین‌وسیله از کلیه سهامداران محترم شرکت بیمه ملت (سهامی عام) دعوت به عمل می‌آید در جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده صاحبان سهام این شرکت که در ساعت ۱۴ روز دوشنبه مورخ 03/05/1401 در مرکز همایش‌های بیمه ملت (سهامی عام) به نشانی تهران، میدان ونک، انتهای خیابان برزیل شرقی، روبروی دیوان محاسبات، پلاک۱ برگزار می‌شود حضور به هم رسانند. دستور جلسه: 1 - انتخاب اعضای هیئت مدیره 2 - سایر مواردی که تصمیم گیری در مورد آن در صلاحیت مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده باشد . وفق ماده ۹۹ قانون تجارت، از کلیه سهامداران حقیقی یا قائم مقام قانونی آنان دعوت می گردد با در دست داشتن مدارک شناسایی معتبر و نمایندگان سهامداران حقوقی با همراه داشتن معرفی نامه و مدرک شناسایی معتبر یک ساعت قبل از ساعت یاد شده همان روز به محل برگزاری جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده به آدرس فوق مراجعه نمایند.

بازدید محمدی معاون مالی و سرمایه گذاری پست بانک ایران از ساختمان در حال ساخت
روزنامه تجارت؛ حسین محمدی معاون مالی و سرمایه گذاری پست بانک ایران ، روز پنجشنبه ۲۳ تیر از مراحل گود برداری ساختمان مرکزی در حال ساخت بانک بازدید کرد.
در این بازدید که پیمانکار گود برداری ساختمان ، زهرکش معاون اداره کل پشتیبانی و املاک و رحیمی معاون اداره کل روابط عمومی نیز حضور داشتند ، زهر کش و پیمانکار توضیحات کاملی از مراحل انجام و پیشرفت کار پروژه ارائه دادند.
در این بازدید محمدی در گفتگو با عوامل دست اندر کار پروژه گود برداری ، از مدت زمان باقیمانده برای اتمام گودبرادری و موانع و مشکلات موجود جویا و بر پیگیری رفع آنها و اتمام پروژه در زمان مقرر تاکید کرد.
در این بازدید پیمانکار پروژه قول مساعد برای اتمام آن در موعد تعیین شده داد.

روز جهانی تعاون با شعار با هم بهتر از نو بسازیم برگزار شد
مراسم گرامیداشت روز جهانی تعاون با شعار با هم بهتر از نو بسازیم در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد. مهدی مسکنی ضمن اشاره به رویکرد متعالی منابع دینی و اعتقادی به مسئله تعاون اظهار داشت: تعاونگران در همه بخش‌های اقتصادی حضور داشته و امکان بروز و ظهور استعدادهای جوانان تحصیلکرده و صاحب ایده در قالب تشکیل تعاونی‌ها همراه با حمایت دولت فراهم است، دولت برای اشخاص حقیقی و حقوقی صاحب سرمایه می‌تواند بستری را فراهم نماید تا بسیاری از فعالیت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها در این بخش شکل گیرد تا بتوان شاهد شکوفایی استعدادهای ملی و تقویت تولید ملی باشیم. به گزارش روزنامه تجارت، معاون امور تعاون وزارت تعاون قابلیت‌های تعاون برای نقش‌آفرینی در اقتصاد ملی را فراتر از وضعیت موجود دانست و افزود: تعاون رویکرد و راهکاری در فرآیندهای اقتصادی است که موجب مشارکت بیشتر اقشار مختلف اجتماعی در فرآیندهای تولیدی و اقتصادی می‌شود از این رو بسیاری از افراد اجتماع حائز استعداد، مهارت و مزیت‌های ویژه‌ای در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون هستند ولی با توجه به کمبود منابع مالی، فرصتی برای بروز استعداد و حضور در عرصه‌های اشتغال و اقتصاد را پیدا نکرده‌اند و تعاون راهکار و رویکردی است که می‌تواند منابع گوناگون تولید از قبیل نیروی انسانی و سرمایه را در مسیر منصفانه‌تر در کنار هم قرار دهد .

معاون نظارت و کنترل داخلی بانک توسعه صادرات ایران تشریح کرد:

گروه بانک و بیمه: معاون نظارت و کنترل داخلی بانک توسعه صادرات ایران اعلام کرد: هدف از راه اندازی سامانه نظارت و بازرسی غیرحضوری بانک توسعه صادرات ایران، عبور از روش های سنتی بازرسی و نظارت در بانک ها و بهره مندی از ابزارهای نوین مبتنی بر فناوری اطلاعات است.
به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران؛ "حبیب احمدی" در مراسم رونمایی از سامانه بازرسی و نظارت غیرحضوری در سخنانی درباره سامانه نظارت غیر حضوری، اظهارداشت: بر اساس تاکید دستگاه های نظارتی بالادستی و نیز مدیرعامل محترم بانک، تسریع در راه اندازی این سامانه در اولویت برنامه های معاونت نظارت و کنترل داخلی بانک توسعه صادرات ایران قرار گرفت.
عضو هیات عامل بانک توسعه صادرات ایران اذعان داشت: با استفاده از تجربه بازرسان بانک و براساس مقررات و قوانین مرتبط با عملیات بانکی، بیش از 200 پروفایل و سناریو در سامانه مذکر تعریف و بارگذاری شده که با استفاده از انبار داده های بانک، هرگونه عدم تطابق را به صورت سیستمی و بدون دخالت عامل انسانی شناسایی کرده و در کارتابل بازرس مربوطه در شعبه قرار می دهد.
احمدی افزود: به این ترتیب بازرسان هرروز به صورت اتوماتیک، مغایرت های پروفایل ها را به صورت اتوماتیک از سامانه دریافت و مورد بررسی قرار می دهند.
وی با تاکید برویژگی پویایی سامانه نظارت غیرحضوری گفت: این سامانه به طور مداوم در حال به روزرسانی است و در صورت ارائه خدمات برخط، خدمات آنلاین نیز به کابران ارائه می دهد.
احمدی اعلام کرد: در حال حاضر تمرکز سامانه بر بخش های ریالی ،عملیاتی، سامانه ها، سیستم ها،سرفصل های حساس بانکی و همچنین تسهیلات بانک است. معاون نظارت و کنترل داخلی بانک توسعه صادرات ایران در ادامه مزایای استقرار سامانه نظارت در بانک را برشمرد و گفت: افزایش سرعت، نظارت به موقع، موثر و کارآمد، نگاه پیشگیرانه و کشف به موقع انحراف و اقدامات اصلاحی و کاهش هزینه های پرسنلی از اهم مزایای استفاده از این سامانه هستند.
حبیب احمدی یادآور شد: با استفاده ازخروجی های این سامانه، نظارت مبتنی بر ریسک از جمله شناسایی شعب،کارکنان و مشتریان پرریسک، محصولات و خدمات پرریسک بانک نیزاحصامی شوند. عضو هیات عامل بانک توسعه صادرات ایران بیان کرد: تاکید این سامانه پیش از نظارت و کنترل سازمان، پیشگیری است و این تغییر رویکرد از کشف به پیگیری، به بالندگی و چابکی بانک کمک خواهد کرد.
در ادامه این مراسم معاون مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به مشکلات وزارت امور اقتصادی و دارایی مزیت مهم امکان به روزرسانی بخشنامه‌ها و قوانین و مقررات در سامانه بازرسی غیرحضوری بانک توسعه صادرات را تحقق نظارت هوشمند برشمرد. علی دوستدار گفت: برنامه ششم توسعه تمامی دستگاه‌ها را مکلف به سامانه‌ای کردن فرایندها تا پایان سال سوم خود کرده بود و ما نیز در وزارت اقتصاد بحث نظارت هوشمند را در دستور کار قرار داده‌ایم.
وی با بیان اینکه وزارت اقتصاد نظارت هوشمند از دستگاه‌های تابعه و به ویژه بانک‌ها را در اولویت خود قرار داده است، اظهار داشت: بانک توسعه صادرات طراحی و اجرای سامانه بازرسی غیرحضوری خود را از سال ۱۳۹۹ در دستور کار قرار داده و اقدامات خوبی نیز در این راستا انجام شده که جای تشکر و قدردانی ویژه دارد.
معاون مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به مشکلات وزارت امور اقتصادی و دارایی، تصریح کرد: در صورتی که سامانه بازرسی غیرحضوری بانک توسعه صادرات ایران آنلاین و همزمان تمامی فعالیت‌ها را تحت نظارت داشته باشد، اقدام خوبی خواهد بود. دوستدار با اشاره به افزایش روزافزون تراکنش‌های بانکی، یکی از مزیت‌های نظارت هوشمند را جلوگیری از اتلاف وقت در بازرسی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر و با استفاده از سامانه غیرحضوری، تمامی فرایندهای ریالی و اعتباری تحت بازرسی قرار گرفته و امیدواریم که بحث ارزی نیز به سرعت به آن اضافه شود.
وی تصریح کرد: در بازرسی سنتی، هر زمانی تخلفی رخ می‌داد باید تیمی از بازرسی چندین ماه در شعبه حضور می یافت تا مواردی را رصد کند ولی با نظارت هوشمند و سیستمی، این زمان به شدت کاهش پیدا خواهد کرد. این مقام مسئول مزیت سامانه غیرحضوری بازرسی بانک توسعه صادرات را امکان اضافه کردن بخشنامه‌های جدید برشمرد و گفت: در صورتی که در سیستم بانکی و سایر دستگاه‌های اقتصادی بخشنامه‌ها به روز شود و نظارت بر بخشنامه‌ها را به روزرسانی کنیم، نظارت هوشمند رخ خواهد داد. وی در پایان خاطر نشان کرد: یکی از برنامه‌های راهبردی ما ایجاد سامانه جامع بازرسی در تمامی دستگاه‌های دولتی و سامانه ریسک فساد بر مبنای اطلاعاتی است که دستگاه‌های زیرمجموعه به طور آنلاین در اختیار ما قرار می‌دهند.