انتشار فصلنامه تحول دیجیتال بیمه ملت

هشتمین شماره فصلنامه تحول دیجیتال بیمه ملت، درباره «آینده مشاغل بیمه‌ای» منتشر شد. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بیمه ملت، تحول فناوری اطلاعات و دنیای دیجیتال، فضای بسیاری از کسب‌وکارها را در جهان تغییر داده است، تغییراتی که در دوران همه‌گیری ویروس کرونا سرعت بیشتری گرفت. صنعت بیمه نیز از این تغییرات بزرگ و تحول‌های دنیای دیجیتال مستثنی نبود و در همین راستا فضای کسب‌وکارهای بیمه‌ای دچار دگرگونی شد. در فضای جدید، بسیاری از مشاغل به دلیل میدان‌داری فناوری حذف و با ورود بازیگران جدید، برخی از مشاغل به بیرون سازمان‌ها منتقل شده‌اند. این تغییرات سبب شده تا کارکنان شرکت‌های بیمه، به صرف تمرکز بر توانمندی‌های پیشین، با خطر ادامه فعالیت و حتی کیفیت نوع کار مواجه شوند و برای همراه شدن با فضای نوین، نیازمند بازنگری در نقش، جایگاه و آینده خود باشند. در چنین شرایطی لازم است تا کارکنان این شرکت‌ها، توانمندی‌ها و قابلیت‌های خود را تقویت کنند تا بتوانند مانند گذشته در سازمان خود نقش موثری داشته باشند. تحولاتی که به آن اشاره شد، مدل‌های کسب‌وکار شرکت‌های بیمه را نیز تغییر داده است و آینده از آن شرکت‌هایی خواهد بود که با این تغییرات همراه شوند و حتی جلوتر، آن را پیش‌بینی و برایش برنامه‌ریزی کرده‌ باشند.

 

اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۲

به منظور رفاه حال مشتریان گرامی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۲ لیست شعب کشیک بانک ایران زمین اعلام شد.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی: بانک ایران زمین ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو و ایام عید نوروز ۱۴۰۲ به منظور رفاه حال مشتریان گرامی و انجام امور بانکی خود، لیست شعب کشیک خود را در ایام تعطیلات عید نوروز اعلام کرد.
مشتریان گرامی می توانند در روزهای سه شنبه ۱/۱/1402، چهارشنبه ۲/۱/1402 و پنجشنبه 3/۱/1402 جهت دریافت خدمات بانکی از ساعت ۹:۰۰ صبح الی ۱۲:۰۰ به شعب بانک مراجعه کنند.
لازم به ذکر است ۲ باجه دیجیتال شهر تهران در مجتمع مگامال مطابق با ساعات کاری فعالیت مجتمع و ونک مطابق با ساعات کاری تعیین شده (به استثناء ساعت ۱۵ به بعد روز ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ و روزهای یکم و سیزدهم فروردین ۱۴۰۲) بدون تعطیلی در تمامی ایام تعطیلات نوروز فعال است. ضمناً شعب کشیک مناطق آزاد از ساعت ۰۹:۰۰ صبح الی ۱۲:۰۰ آماده خدمت رسانی به مشتریان عزیز هستند. مشتریان گرامی می توانند در صورت نیاز با مرکز ارتباط با مشتریان بانک با شماره ۰۲۱۲۴۸۰۹ تماس حاصل نمایند.

نرخ حق الوکاله ۱۴۰۲
بانک کارآفرین اعلام شد
نرخ حق الوکاله بانک کارآفرین در سال ۱۴۰۲ اعلام شد. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین، در راستای اجرای قانون بانکداری بدون ربا و با استناد به بخشنامه بـانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نــرخ حــق الوکاله این بـــانک برای سال ۱۴۰۲ حداکثر معادل ۳ درصد منابع سپرده گذار برای سپـــرده های سرمایه گذاری به کار گرفته شده جهت مصارف مشاع تعیین شد. لازم به ذکر است نرخ سود علی الحساب سپرده های سرمایه گذاری بر اساس بخشنامه های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین خواهد گردید .

قدردانی رییس مرکز اطلاعات مالی
از تلاش‌های بانک ملت
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس مرکز اطلاعات مالی با ارسال نامه ای خطاب به مدیر مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بانک ملت، از تلاش های بانک ملت در این زمینه قدردانی کرد. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک ملت، هادی خانی در این نامه خطاب به قاسم بختیاری تاکید کرده است که تلاش خالصانه و همت مجدانه دست اندرکاران بانک ملت در مقابله با فساد و ارتقای توانایی ملی در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، سهم شایانی داشته است. وی در این نامه مراتب سپاس و قدردانی خود را از زحمات مدیریت مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بانک ملت در طول سال 1401 در زمینه پیشبرد اهداف مبارزه با پولشویی و شناسایی آسیب های نظام بانکی اعلام کرده و تداوم توفیقات را از خداوند متعال خواستار شده است.

برگزیدگان جشنواره فروش
فرتاک انتخاب شدند
شرکت بیمه نوین از بیمه‌گذاران برگزیده و نمایندگان برتر فروش در جشنواره فرتاک با اهدای جوایز، قدردانی کرد.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه نوین؛ طی مراسم قرعه‌کشی جشنواره فروش فرتاک که با حضور برخی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد، در بخش بیمه‌گذاران، 6 برنده خوش شانس در رشته‌های "بدنه اتومبیل"، "آتش‌سوزی"، "مسئولیت"، "عمر و سرمایه‌گذاری" و "بیمه مستمری" به قید قرعه انتخاب، که جوایز و لوح تقدیر به ایشان اهداء خواهد شد. همچنین در بخش نمایندگان نیز از برگزیدگان با اهدای جوایز نقدی تقدیر به‌عمل آمد.

گروه بانک و بیمه: بانک پاسارگاد در سال 1401 هم‌چون سال‌های گذشته توانست با انجام فعالیت‌های مستمر در حوزه‌های بانکداری و سرمایه‌گذاری‌های کارآمد، علاوه بر عرصه‌های بین‌المللی و داخلی، در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، مدیریت مالی و بانکداری، حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و... سالی پرافتخار و همراه با سربلندی را سپری کند و برگ زرینی دیگر در بین رقبای خود به دست آورد که به خلاصه‌ای از این موارد اشاره خواهد شد.
بانک پاسارگاد در سال 1401 طبق اعلام نشریه معتبر بنکر، پس از گذشت شانزده سال از تأسیس خود برای هفتمین‌بار موفق به کسب ‌عنوان "بانک برتر اسلامی ایران" در سال 2022 شد. همچنین به‌عنوان تنها بانک ایرانی حاضر در فهرست 500 بانک ارزنده جهان قرار گرفت. طبق این ارزیابی که توسط مؤسسه برندفاینانس Brandfinance انجام و توسط نشریه بنکر The Banker منتشر می‌شود، بانک پاسارگاد در سال 2022، با صعود 182 پله‌ای در رتبه‌بندی 1000 بانک برتر جهان توانست به جایگاه شایسته 320 جهانی دست یابد. گفتنی است این بانک در سال 2023 میلادی با صعود 19 پله‌ای نسبت به سال گذشته، موفق به کسب رتبه 238 از میان 500 برند برتر بانکی جهان (TOP 500 Banking Brands) شد.
این درحالی است که پاسارگاد در سال‌های گذشته نیز به‌صورت مستمر در این فهرست قرار داشته و بارها به‌عنوان برترین بانک منطقه خاورمیانه انتخاب شده است. اهمیت این موضوع از این جهت است که به دلیل اعمال تحریم‌های مالی و بانکی ظالمانه بر اقتصاد ایران، افت ارزش پول ملی و دشواری همکاری‌ها با بانک‌های داخلی و خارجی، بانک پاسارگاد در رقابتی نابرابر با بانک‌های بین‌المللی از کشورهایی مانند امارات متحده عربی، ترکیه و عربستان سعودی و از سایر بانک‌های ملی و منطقه‌ای پیشی گرفته است. بانک پاسارگاد در ادامه افتخارآفرینی‌های خود در سال جاری برای هشتمین سال عنوان "بانک سال ایران" را کسب کرد و توسط "نشریه بنکر" (The Banker) به‌عنوان «بانک برتر ایران در سال 2022» (Bank Of The Year) معرفی شد. کسب عنوان بانک برتر سال بیانگر سرآمد بودن بانک‌های منتخب در تمامی معیارهای مورد ارزیابی در کشور خود می‌باشد.
از دیگر دستاوردهای چشمگیر در سال 1401 کسب رتبه برتر در بیست و پنجمین دوره رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران (IMI100) است که این مراسم هرساله از سوی سازمان مدیریت صنعتی برگزار می‌شود و بانک پاسارگاد موفق به کسب رتبه اول در شاخص‌های بهره‌وری کل و شاخص بازده فروش شد.
این بانک در سیزدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سال1401 پس از ارزیابی شاخص‌های مختلف مالی و حسابداری موفق به کسب تندیس زرین جشنواره به عنوان بالاترین سطح این جایزه گردید.
از دیگر موفقیت‌های بانک پاسارگاد در این سال پرافتخار می‌توان به کسب عنوان محبوب‌ترین برند بانکی با رأی مستقیم مردمی در نهمین جشنوارۀ برند محبوب مصرف‌کنندگان، انتخاب دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد به‌عنوان چهره‌ ماندگار در چهاردهمین دوره معرفی چهره‌های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران، انتخاب مدیرعامل بانک پاسارگاد به عنوان خیر برتر و کسب رتبه برتر و جایزه دیپلم افتخار سطح ملی در هفدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی در تمامی بخش‌های مشارکت خود (8 بخش)، انتخاب محصول حساب دیجیتال کودک و نوجوان بانک پاسارگاد (زیپاد) به‌عنوان محصول برتر بانکی جشنواره دکتر نوربخش پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و همچنین معرفی محصول "بانکداری ویدئویی" پاسارگاد، در هفتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی به‌عنوان محصول و نوآوری‌ برتر ایرانی اشاره نمود. کسب تمامی این افتخارات ملی و بین‌المللی طی سال‌های متوالی نشان از هم‌دلی، عزم و تلاش تمام بانکداران پاسارگادی برای پرآوازه کردن نام ایران در سطح جهان است. دستیابی به این مهم مقدور نیست مگر با یاری و حمایت مردم گرانقدر و عزیزمان که این حس اعتماد، مسیر بانک پاسارگاد را برای درخشش در ادامه راه هموارتر می‌کند.

گروه کشاورزی: مدیر عامل اتحادیه دامداران گفت: یکی از عادت های بازار گوشت قرمز استفاده از گوشت گرم است در حالی که برای افزایش بهره وری این رویه باید به سوی بازار گوشت های یخی تغییر کند.
به گزارش تجارت از مهر، گوشت قرمز، قیمت بالایی در بازار دارد و قرار است با واردات نرخ‌ها تعدیل شود. مجتبی عالی، مدیر عامل اتحادیه دامداران در گفت و گو با مهر عنوان کرد: بهای تمام شده گوشت در بخش دام‌های سبک و سنگین بالا بوده و در حال حاضر دامدار با ضرر محصول خود را به فروش می‌رساند.
وی افزود: از ابتدای مهر تمام محصولات افزایش قیمت داشتند اما نرخ گوشت افزایش نیافت.
عالی ادامه داد: زمستان تعداد دام کم است و دام‌های مولد آبستن بوده و تا اردیبهشت، زمان لازم است تا گوشت داخلی به میزان نیاز عرضه شود.
مدیر عامل اتحادیه دامداران با بیان اینکه امسال برای نخستین بار در کشور ۴۶ هزار تن دام سبک و سنگین ذخیره سازی شد، بیان کرد: سال‌های قبل وزارت جهاد کشاورزی برای ذخیره سازی استراتژیک، گوشت از برزیل وارد می‌کرد اما امسال شرکت پشتیبانی امور دام با خرید ۴۶ هزار تن گوشت دام از دامداران داخلی مبادرت به ذخیره سازی کرد.
وی با تاکید بر اینکه این گوشت یکی از بهترین محصولات تولید داخل است اظهار کرد: دام‌های کشتار شده جوان و با وزن مناسب بودند به عنوان مثال در بخش دام سنگین گوساله‌ها بین ۵۰۰ تا ۵۵۰ کیلو وزن داشتند. گوشت خالص این گوساله‌ها ۲۵۰ کیلو بود. در دام سبک، گوسفندها بین ۳۵ تا ۴۰ کیلو وزن که ۱۲ تا ۱۴ ماه سن داشتند.
قیمت لاشه دام سنگین و سبک
مدیر عامل اتحادیه دامداران با اشاره به افزایش قیمت نهاده‌های دامی درباره قیمت لاشه دام در کشور گفت: لاشه دام سنگین بین ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزار تومان قیمت دارد و لاشه گوسفند حدود ۳۵۰ هزار تومان است. همین قیمت در دام زنده گوسفند حدود ۱۷۰ هزار تومان است. عالی در ادامه سخنان خود درباره قیمت بالای گوشت در بازار اظهار کرد: در حال حاضر بازارگردان ها قیمت را در بازار مدیریت می‌کنند.
نیاز بازار
مدیر عامل اتحادیه دامداران با بیان اینکه مصرف روزانه گوسفند در کشور روزانه ۲ هزار تن است، گفت: اگر قیمت گوشت در کشورهای همسایه رصد شود در کشورهایی مانند روسیه، قزاقستان و… قیمت جهانی گوشت قرمز ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تومان در هر کیلو است. وی درباره گوشت‌های توزیعی در فروشگاه‌های زنجیره با مبلغ ۱۵۰ تا ۲۲۰ هزار تومان وارداتی عنوان کرد: این گوشت با دلار ۳۰ هزار تومان وارد شده است.
ضرورت تغییر عادات مصرفی
مدیر عامل اتحادیه دامداران با تاکید بر اینکه فرهنگ بازار مصرف گوشت در کشور نیاز به اصلاح دارد، گفت: یکی از عادت‌های بازار گوشت قرمز استفاده از گوشت گرم است در حالی که باید این رویه به سوی بازار گوشت‌های یخی تغییر کند. عالی اضافه کرد: مردم با خرید گوشت آن را در فریز می‌گذارند. این گوشت در دمای ۱۴ درجه یخ می‌زند در حالی که در روش صنعتی گوشت در دمای ۴۰ درجه به شکل استاندارد و بهداشتی منجمد می‌شود.

گروه کشاورزی: نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: با توجه به تهدید سفره‌های آب زیرزمینی باید با مشارکت مردم به سمت بستن چاه‌های غیرمجاز رفت و در عین حال هم برای اقتصاد کشاورز و امرار معاش آن‌ها فکری داشت.
به گزارش تجارت از خانه ملت، علیرضا عباسی درباره ضرورت مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی، گفت: راندمان یا بهره‌وری آب در حوزه کشاورزی یکی از مشکلات مربوط به بخش کشاورزی است، به طوری که از ۴۰۰ میلیون مترمکعب بارندگی در کشور حدود ۳۰۰ میلیون مترمکعب آب به دلایلی همچون تبخیر و سیل از کشور خارج شده و به دریاها سرازیر می‌شود.
نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ۹۰ درصد از ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب باقی مانده نیز در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود، آن هم در شرایطی که راندمان آب در این حوزه بیشتر از ۳۵ درصد نیست، این یعنی ما باید با اقدامات درست و به موقع به سمت افزایش راندمان آب کشاورزی حرکت کنیم.
وی با اشاره به وضعیت برداشت از چاه‌های غیرمجاز در کشور، افزود: از گذشته تولیدکنندگان به دلایلی چاه‌های غیرمجاز حفر کردند، به طوری که از ۹۵۰ هزار چاه نزدیک به ۴۰۰ هزار چاه غیرمجاز است؛ تعدادی از این چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاها و کارخانه‌ها و صنایع و مقداری هم در حوزه کشاورزی است.
عباسی اظهار کرد: با توجه به کاهش عمق سفره‌های زیرزمینی باید فکری برای چاه‌های غیرمجاز کرد، بدین شکل که کشاورز و مصرف‌کننده را مجاب به بستن چاه‌های غیرمجاز کرد، چون این کار با اقدامات دستوری شدنی نیست و هر قدر هم در بودجه به این موضوع پرداخته شود باز هم افراد و کشاورز این کار را انجام می‌دهند.
این نماینده مجلس تأکید کرد: پس باید حس مسئولیت اجتماعی و مسئولیت‌پذیری را ایجاد کنیم، مثلاً با این روش که به تولیدکننده بگویم از ۱۰ حلقه چاه ۵ چاه را ببندد و در ازا آن دولت برای افزایش بهره‌وری به وی کمک می‌کند تا همان مقدار محصول را کشت کند.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس یادآور شد: طبق قوانین موجود، دولت ۸۵ درصد برای استقرار آبیاری تحت فشار کمک می‌کند که سبب کم شدن مصرف آب می‌شود پس می‌توان با در نظر گرفتن مشوق‌ها و برنامه‌ریزی‌ها کشاورز را به این نتیجه رساند که چاه غیرمجاز خود را ببندد نه اینکه از قوه قهریه استفاده شود. وی افزود: باید کشاورز را مجاب کرد که اگر چاه غیرمجاز را نبندد چند سال بعد با برداشت بی‌رویه آب، خشک می‌شود، در این صورت و با داشتن این آگاهی، به‌یقین کشاورز چاه غیرمجاز خود را می‌بندد. از طرفی دیگر هم باید برای کشاورز منبع پایدار تعریف کرد، مثلا حقابه‌ای از سدها مشروط به آبیاری نوین برای آن‌ها در نظر گرفت.
عباسی بیان کرد: با هدف افزایش بهره‌وری و ارائه راهکارهای جایگزین می‌توان کشاورزان را مجاب به بستن چاه‌های غیرمجاز کرد؛ این اتفاق در برخی از نقاط کشور رخ داده و مردم اقدام به بستن چاه‌های غیرمجاز کردند، چراکه به این اطمینان رسیدند که ۲ وزارتخانه نیرو و جهادکشاورزی به دنبال بستن چاه آن‌ها با اهداف انتفاعی نیستند.