اجرای طرح‌های آسفالت شهرستان میامی

عرب عامری – تجارت: مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان گفت: اجرای طرح آسفالت جاده دشت شاد به لووه و بهسازی و روکش آسفالت محور فرومد - شفیع آباد شهرستان میامی با اعتباری بالغ بر ۳۸۷ میلیارد ریال پایان یافت. امیر عمیدی افزود: اجرای طرح آسفالت «بیندر» دشت شاد به لووه منطقه کالپوش میامی با اعتباری بالغ بر ۱۹۰ میلیارد ریال به پایان رسید. وی با بیان اینکه طول این محور چهار کیلومتر است، ابراز کرد: زیرسازی و روسازی، ساخت ابنیه فنی و روکش آسفالت توسط شرکت پیمانکار انجام شد. عمیدی از اتمام طرح بهسازی ۹ کیلومتر از محور فرومد به شفیع آباد در منطقه محمد آباد، پل ابریشم، بکران و شریف آباد شهرستان میامی خبرداد و گفت: اجرای روسازی، ساخت ۱۲ دستگاه ابنیه فنی و روکش آسفالت در این راستا انجام شد. مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان ادامه داد: برای اجرای این طرح ۱۹۷ میلیارد ریال هزینه شد. وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح در راستای پیگیری مصوبات سفرهای استاندار سمنان انجام شد، اظهار کرد: مدت قرار داد این طرح با پیمانکار ۱۲ ماه بود. مجموع راه‌های شهرستان میامی ۵۷۰ کیلومتر است که حدود ۳۴۰ کیلومتر آن راه روستای محسوب می‌شود. شهرستان میامی با هشت هزارو ۶۰۰ کیلومتر مربع و جمعیت حدود ۴۰هزار نفری در شرق استان سمنان واقع است.

 

علی سلگی شهردار مشکین دشت شد

در جلسه فوق العاده روز یکشنبه مورخ 26 / 06 / 1402 که از ساعت ۱۷ شروع و تا ۳ بامداد روز دوشنبه ادامه داشت، دو کاندیدای نهایی تصدی پست شهرداری مشکین دشت در صحن شورا حاضر و اقدام به ارائه رزومه و برنامه های خود کردند و اعضای شورای شهر پس از رای گیری مهندس علی سلگی را با اکثریت آرا بعنوان شهردار مشکین دشت انتخاب کردند. در سوابق کاری شهردار جدید مشکین دشت آمده است: شهردار شهر ملارد مرکز (شهرستان به مدت دو سال در سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ اجرای پروژههای عمرانی متنوع ورزشی و فرهنگی و خدماتی و توسعه فضای سبز و ایجاد پارکهای مختلف در راستای توسعه پایدار،ارتقای رتبه شهرداری به درجات عالی طی دوره مدیریت و برای اولین مرتبه کسب جهشی رتبه در بین شهرداریهای گروه آاستان و ارتقا به میزان ۷,۴۶ رشد نسبت به ارزیابی سنوات قبل خدمات رسانی به مردم و خدماتی و عمرانی و اخذ رتبه اول تا سوم در امورات شهری، بازسازی و بازپیرایی پارک ها و بلوارها و فضای سبز رفوژهها از جمله بلوار نیایش،کسب رتبه سوم در واحد ستاد مدیریت بحران و کمیته پدافند غیر عامل بین شهرداری های درجه ۱۰ ، ۹، ۸ ملارد در سال های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ دوره خدمت و مدیریتی ، به سرانجام رساندن ۳۷ پروژه در زمان مسولیت شهردار ملارد، بازسازی کامل پارک چهار هکتاری امام خمینی رحمه الله علیه و بازپیرایی کامل آن تکمیل دو مورد پارک بانوان، کسب رتبه اول بین ۴۳ شهر استان تهران.

اجرای بیش از 265 کیلومتر
شبکه توزیع و خط انتقال آب
مدیر عامل آبفا شیراز از اجرای بیش از 265 کیلومتر شبکه توزیع و خط انتقال آب در شیراز و حومه خبر داد.به گزارش اعظم صفری خبرنگار تجارت ازشیراز، بهمن بهروزی به عملکرد شرکت آب و فاضلاب شیراز در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در راستای تامین و توزیع عادلانه و بهداشتی آب شرب طی سالهای 1400 الی 1402 به میزان 265 کیلومتر شبکه توزیع آب و خط انتقال در شهر شیراز ، صدرا و روستاهای شهرستان شیراز اجرا شده است.رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شیراز ادامه داد: اجرای این 265 کیلومتر شبکه توزیع آب و خط انتقال با اعتباری بالغ بر 4 هزار و 500 میلیارد ریال انجام شده است.مدیر عامل آبفا شیراز تصریح کرد: شبکه توزیع و خط انتقال آب در بخش شهری با جنس لوله پلی اتیلن، فلزی و جی آر پی با سایز 110 تا هزار میلیمتر انجام شده و سایز لوله‌های اجرا شده در روستا 63 تا 250 میلیمتر و از جنس پلی اتیلن و فلزی و سایز بوده است.بهروزی با تاکید به توجه ویژه آبفا شیراز به روستاها و مناطق محروم ابراز داشت: 137 کیلومتر از شبکه و خطوط انتقال آب اجرا شده معادل 52 درصد در روستاهای شهرستان شیراز انجام شده است.

تشریح روند پرداخت آورده
متقاضیان نهضت ملی مسکن
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه در ابتدای ورود به طرح متقاضی باید مبلغ ۴۰ میلیون تومان واریز کند، گفت: مطابق با برنامه زمانبندی 24 ماهه می‌بایستی هر دو ماه مبلغ 40 میلیون تومان توسط متقاضیان واریز گردد.علیرضا صارمی ضمن گفت‌‌ و گویی به تشریح مراحل و میزان مبلغ آورده متقاضیان در طرح نهضت مسکن پرداخت و گفت: در ابتدای ورود به طرح باید مبلغ ۴۰ میلیون تومان توسط متقاضی واریز شود. این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: برای پرداخت آورده اولیه ۴۰ میلیون تومانی مسکن ملی و سایر اقساط آورده متقاضیان نیاز به مراجعه بانک نیست و متقاضیان می‌توانند به شماره حسابی که به شماره آن‌ها پیامک شده آورده خود را واریز کنند. وی خاطر نشان کرد: مطابق با برنامه زمانبندی 24 ماهه می‌بایستی هر دو ماه مبلغ 40 میلیون تومان توسط متقاضیان واریز گردد و همزمان به فراخور پیشرفت فیزیکی پروژه از مبلغ وام در نظر گرفته شده توسط دولت به پروژه اشخاص تخصیص می یابد.صارمی در پایان گفت: بر اساس ابلاغیه وزارت راه و شهرسازی ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق دولت به هر متقاضی واجد شرایط تخصیص می‌یابد و وام نهضت ملی مسکن به صورت مرحله به مرحله به حساب پیمانکار واریز خواهد شد.

۹۰۰ میلیارد ریال طرح راه روستایی در گچساران در دست اجرا است
پاک – تجارت: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال طرح عمرانی در زمینه بهسازی و آسفالت راه های روستایی و نگهداری و ایمن سازی راهها در مناطق مختلف شهرستان گچساران در دست اجرا است. عابد محمدی افزود: این میزان اعتبار برای اجرای ۶ طرح در زمینه آسفالت، بهسازی و ایمن سازی، ترمیم پل ها، تکمیل راه های روستایی، ایمن سازی راه های روستایی در این شهرستان هزینه خواهد شد.
وی بیان کرد: عملیات اجرایی پروژه لکه گیری و روکش آسفالت محور پل بریم گچساران حد فاصل پل کلاغ نشین امام زاده جعفر با پیشرفت چشمگیری در دست اجراست. محمدی اظهار کرد: محور شریانی بابامیدان -پل بریم- باشت -گچساران و بهبهان از جمله معابر پر ترافیک می باشد که در راستای ایمن سازی آن، این طرح عمرانی انجام شد.
وی تصریح کرد: این طرح عمرانی با اعتباری بیش از۳۱۳ میلیارد ریال هم اکنون در دست اجراست و در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید. محمدی با بیان اینکه عملیات اجرایی این طرح در سالجاری آغاز شد ابراز کرد: در این طرح ۵۶ هزار متر مربع لکه گیری و ۵۰۸ هزارو ۵۰۰ متر روکش و آسفالت انجام خواهد شد. وی با اشاره به طرح بهسازی‌ و اجرایی عملیات سه دستگاه ابنیه فنی راه روستایی در منطقه ی محروم رودبال گچساران گفت: این طرح هم اکنون با پیشرفت فیزیکی ۴۳ درصد با اعتباری بیش از ۱۰۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری و استانی در دست ساخت است. مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: این طرح با برنامه زمان بندی ارائه شده از سوی پیمانکار دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد شد. وی ابراز کرد: در سال‌های گذشته به جای ابنیه فنی (پل ها)، در این طرح آبنما احداث شده که این امر مشکلات زیادی را برای اهالی منطقه ایجاد کرده بود.
محمدی ادامه داد: با پیگیری های مردمی و درخواست مسئولان شهرستانی در این طرح سه دستگاه پل با دهانه های سه متری، چهار متری و پنج متری احداث خواهد شد که بیش از۴۰ خانوار روستایی با جمعیت ۱۰۰ نفر روستایی و دامدار از نعمت این پل ها بهرمند خواهند شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری بندر بوشهر:

معاون شهرسازی و معماری شهرداری بندر بوشهر گفت: ۳۱ شهریورماه آخرین مهلت استفاده مالکان ساختمان‌های غیرمجاز از بند (ت) تبصره ۶ قانون بودجه برای رفع تخلف ساختمانی است.به گزارش واحد خبر و رسانه مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بندر بوشهر، سعید برزگرزاده در توضیح این خبر اظهار کرد: باتوجه به دستورالعمل فرآیند اجرای ماده پنج بند (ب)، شهرداری ملکف است تا پایان شهریور ۱۴۰۲ به‌صورت رسمی به مالک ابلاغ و مالک نیز طبق بند(ج) پس از ابلاغ مبلغ عوارض و جریمه باید حداکثر تا ۳۰ دی‌ماه عوارض و جریمه مربوطه را به حساب شهرداری واریز کند.وی بیان کرد: در صورت عدم واریز نقدی صددرصد عوارض و جرایم تا تاریخ فوق، رای اولیه ملاک عمل خواهد بود.معاونت شهرسازی و معماری شهرداری بوشهر یادآور شد: در این زمینه پس از ابلاغ دستورالعمل یادشده در راستای حق و حقوق شهروندان، علاوه بر ابلاغ به مناطق، نسبت به اطلاع‌رسانی عمومی و گسترده توسط شهرداری (مرکزی، منطقه یک و دو) اقدام شده است. وی بیان کرد: بند «ت» تبصره ۶ قانون بودجه، دستورالعمل اجرایی ماده(۱) دایره شمول صرفا ساختمان‌ها و بناهایی است که واقع در محدوده قانونی شهر بوده و دارای رای قطعی کمیسیون ماده صد قانون شهرداری قبل از تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ هستند‌.برزگر ادامه داد: مالکان پس از طی شدن روند قانونی لازم می‌توانند نسبت به دریافت گواهی عدم خلاف وپایان کار اقدام کنند.برزگرزاده ادامه داد: براساس دستورالعمل بند (ت) ماده ۶ قانون بودجه، مالکان ساختمان‌های غیرمجاز چنانچه تخلفی مخالف اصول سه‌گانه فنی، بهداشتی و شهرسازی (تجاوز به معابر و املاک مجاور، پیش‌آمدگی، تغییر کاربری باغات و فضای سبز حریم‌ها، عرض گذر و...) نداشته باشند می‌توانند از ظرفیت این قانون استفاده کنند.وی تاکید کرد: با توجه به اتمام مهلت ابلاغ فرآیند اجرای بند(ب) تا پایان شهریورماه انتظار می‌رود شهروندان مشمول این قانون برای برخورداری از ظرفیت ایجادشده در اسرع وقت به معاونت شهرسازی و معماری شهرداری بندر بوشهر (مرکزی، منطقه یک و دو) مراجعه کنند. برزگرزاده ادامه داد: مبلغ جریمه طبق متراژ تخلف و ارزش زمین طبق قوانین بودجه محاسبه و به محض پرداخت جریمه، عوارض و...، فعالیت ساختمانی بلامانع خواهد بود.وی عنوان کرد: در این زمینه نیز برای وصول جریمه در مورد تخلفات، سه شرط شهرسازی، فنی و بهداشتی پیش‌بینی و لحاظ شده است که تأیید و احراز این اصول سه‌گانه باید توسط سه مرجع قانونی از جمله مهندس ناظر یا مهندسان ذی‌صلاحی که نظام مهندسی یا کارشناسان رسمی دادگستری هستند به احراز رسیده باشد.وی اضافه کرد: این شرایط فراهم و به عهده مالک گذاشته شده است تا با رعایت اصول سه‌گانه بر اساس حدودی که قانون تعیین کرده، احراز شود و در صورت تأیید فیش پرداخت جریمه صادر می‌شود. برزگرزاده ادامه داد: مالکان تا پایان دی‌‌ماه ۱۴۰۲ مهلت دارند مطابق برگه پرداخت صادر شده، مبلغ جریمه را به حساب شهرداری واریز نمایند. وی گفت: احکام صادرشده قطعی مبنی بر تخریب با تایید شهردار، با رعایت مفاد این قسمت به واریز نقدی عوارض بدل خواهد شد و در صورت عدم واریز نقدی و صد در صدی عوارض و جریمه تا پایان آذرماه جاری، مجددا به حکم اولیه باز خواهد گشت. برزگرزاده افزود: براساس قانون، مبالغ دریافتی از محل اجرای بند ت تبصره ۶ باید در حوزه‌هایی مانند حمل و نقل شهری و ارتقاء فرهنگ عمومی به‌ترتیب اولویت‌های قیدشده در فرآیند اجرای ماده (۶) سرفصل‌های هزینه‌کرد وجوه حاصله هزینه شود.

کنعانیان – تجارت: مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان از رشد قریب به چهار درصدی میزان مصرف برق در ایام پیک مصرف تابستان سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، هیوا لهونیان مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان از افزایش مصرف برق در استان خبر داد و اظهار کرد: میزان مصرف برق در پیک مصرف تابستان سال جاری) از خرداد تا شهریور ماه) ، نسبت به مدت مشابه سال گذشته قریب به ۴ درصد رشد داشته است. وی افزود: میزان مصرف برق در ساعت ۲۰:۳۵ (پیک شب) در تاریخ ۲۱ مرداد ماه به مرز ۵۶۴ مگاوات رسید که این میزان در مدت مشابه سال گذشته برابر با ۵۴۴ مگاوات به ثبت رسیده بود. لهونیان در ادامه با اشاره به پیک روز مصرف برق در ساعت ۱۲:۳۰ مورخ ۲۰ مرداد ماه به میزان ۵۲۲ مگاوات ، افزود: این میزان تقاضا برای مصرف در مدت مشابه سال گذشته ، ۵۰۶ مگاوات بود. مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: به منظور عبور موفق از شرایط پیک و مدیریت بار مصرفی در استان ، از ابتدای خرداد ماه برنامه های مناسبی با همکاری نهاد ها و دستگاه های اجرایی سطح استان، طراحی و عملیاتی گردید. وی اظهار داشت: در همین راستا مصارف مشترکین بخش های صنعتی ، کشاورزی ، خانگی و ادارات به صورت روزانه کنترل و ارزیابی و هشدارها و راهنمایی های لازم به مشترکین پرمصرف اعلام می گردید تا نسبت به تعدیل میزان مصرف روزانه و رعایت الگو های مصرف اقدام نمایند. لهونیان از پرداخت قریب به ۱۱۰ میلیارد ریال پاداش به مشترکین بخش خانگی در ایام پیک امسال خبر داد و افزود: با برنامه ریزی و اجرای طرح‌های تشویقی برای مشترکین بخش های صنعتی ، کشاورزی و خانگی توانستیم با کمترین آسیب، پیک تابستان امسال را پشت سر بگذاریم. مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان خاطر نشان کرد: در ماه های آتی نیز میزان پاداش قابل پرداخت برای مشترکین بخش های کشاورزی و صنعتی متناسب با میزان همکاری در مدیریت بار استان ، محاسبه و از طریق صورتحساب های برق مصرفی پرداخت می گردد.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان گفت: در لرستان ۲۴۲۹ روستای واجد شرایط گازرسانی داریم که ۲۴۲۸ روستا گازرسانی شده است. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی، کرم گودرزی در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان اظهار کرد: از مجموع ۳۳ شهر استان ۳۱ شهر گازرسانی شده و دو شهر در دست اجراست. وی با اشاره به این‌که ضریب نفوذ گازرسانی بخش شهری در لرستان ۹۹.۹ درصد است، ادامه داد: شماره معکوس برای گازرسانی به شول‌آباد به عنوان یکی از صعب‌العبورترین و سخت‌ترین موقعیت‌های جغرافیایی برای اجرای گازرسانی آغاز شده و به زودی افتتاح خواهد شد. گودرزی بیان کرد: در لرستان ۲۴۲۹ روستای واجد شرایط گازرسانی داریم که ۲۴۲۸ روستا گازرسانی شده و ضریب نفوذ ما در این بخش ۹۷.۷۵ درصد است و ۱۱ درصد نسبت به متوسط کشوری بالاتر هستیم. مدیرعامل شرکت گاز لرستان با اشاره به این‌که بیش‌از ۳۰۰ هزار مشترک در حال حاضر از ما خدمات گاز را دریافت می‌کنند، تصریح کرد: سهم گاز در سبد انرژی استان ما ۷۰ درصد است و علی‌رغم مشکلاتی که در تأمین و ناترازی گاز داشتیم توانستیم در دو سال‌ گذشته این سبد را حفظ کنیم. وی با اشاره به اینکه ما یکی از استان‌های با مصرف سرانه خانگی بالا هستیم، افزود: ما یک استان صنعتی نیستیم و امیدواریم روزی این نمودار تغییر کرده و مصرف صنعتی ما به مصرف خانگی بچربد و به عبارتی ما بتوانیم در بخش صنعتی که محرک تولید و اشتغال است این حرکت را انجام دهیم. گودرزی تصریح کرد: در مصرف گاز لرستان نیروگاه ۲۱ درصد، صنایع ۱۴ درصد، بخش CNG شش درصد، کشاورزی دو درصد و شش درصد نیز در سایر موارد سهم دارند. مدیرعامل شرکت گاز لرستان با اشاره به اینکه در بحث گازرسانی و ایجاد زیرساخت گاز در دولت سیزدهم تحرک خوبی در لرستان ایجاد شده است، افزود: در این دولت ۳۵۲ روستای گاز دار و ۸۴۵ واحد تولیدی، صنعتی و کشاورزی به جمع مصرف کنندگان صنعتی ما اضافه شده است.
وی اضافه کرد: در پنج ماه ابتدای سال ۱۴۰۱ توانستیم پنج شهرک صنعتی کوهدشت، نورآباد، اشترینان، دورود ۲ و چمن‌سلطان الیگودرز را گازدار کنیم که حدود ۴۴ هزار اشتراک داشتیم.

مدیر روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از برگزاری سومین جشنواره مطبوعاتی «شهد رسانه» خبر داد.به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر ولید آلبوناصر ضمن تبریک آغاز ماه ربیع‌الاول که بهار دل‌های مؤمنان است و رویش دوباره نشاط و شادمانی، تاکید کرد که همزمانی انتشار فراخوان سومین جشنواره شهدِ رسانه را با این ماه پُربرکت به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم همچون گذشته، خبرنگاران با نگاه خلاقانه در آفرینش آثار، در بُعد محلّی و ملّی، بازوی توسعه‌ای این صنعت شوند. وی با اشاره به برگزاری موفّق دو دوره جشنواره مطبوعاتی شهد رسانه، تاکید کرد، تلاش بر این است که این رویداد رسانه‌ای در سومین دوره، با تاکید بر نقاط قوّت و بهره‌مندی از دیدگاه‌های اساتید رسانه‌ای، بیش از پیش در راستای ایجاد نشاط و افزایش رقابت سازنده بین اصحاب رسانه گام بردارد.مدیر روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی استقبال رسانه‌های استانی و سراسری از این جشنواره را در دوره‌های قبلی، مطلوب ارزیابی کرد و این استقبال را پشتوانه‌ای برای صنعت نیشکر در انعکاس هر چه بهتر ظرفیت‌های صنعت نیشکر و بهره‌مندی از نظرات و دیدگاه‌های نخبگان دانست.به گفته آلبوناصر، آموزش خبرنگارانی متخصّص با شناخت و آگاهی کامل از پیچ و خم‌های صنعت نیشکر، یکی دیگر از هدف‌گذاری‌های روابط‌عمومی نیشکر در مسیر شهدِ رسانه است و این اتّفاق با توجه به نقش مؤثر رسانه‌ها در سومین جشنواره شکرستان، با بهره‌گیری از اساتید برجسته روزنامه‌نگاری و برگزاری مستمر دوره‌های آموزشی محقّق خواهد شد.وی از همکاری و همراهی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، خانه مطبوعات خوزستان، نخبگان و اساتید رسانه‌ای در برگزاری هر چه بهتر این رویداد مطبوعاتی قدردانی کرد و این همراهی را گامی مهم در برگزاری پرشور جشنواره و تولید محتوای موثر و مفید در حوزه صنعت نیشکر برشمرد. مدیر روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر در پایان گفت، طبق فراخوان‌منتشر شده در سایت این شرکت، اصحاب رسانه می‌توانند آثار خود را در مدّت زمان تعیین شده به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: اجرای عدالت در جامعه با سرعت در دادرسی ها و با استفاده از ظرفیت ها و خدمات نوین، استفاده از ظرفیت های مردمی و تلاش محقق می شود.به گزارش خبرنگار تجارت از شیراز، یوسف نیکنام در مراسم تکریم و معارفه رئیس حوزه قضایی سرچهان تصریح کرد: دادگستری استان فارس سعی کرده است تا در تمام نقاط استان بتواند خدمات قضایی را به نحو مطلوبی ارائه کند و رئیس کل دادگستری فارس نیز ضمن عنایت ویژه به شهرستان های استان فارس با جدیت پیگیر رفع مشکلات حوزه های قضایی و ایجاد و راه اندازی دستگاه های خدمات رسان قضایی از جمله پزشکی قانونی، ثبت اسناد و املاک و نوسازی بناهایدادگستری شهرستان های استان فارس است.معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان فارس، در این مراسم از آغاز احداث ساختمان جدید دادگستری شهرستان سرچهان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: اعتبارات لازم جهت ساخت و احداث این بنا جذب و با قول مساعد ریاست قوه قضائیه قسمتی از اعتبارات آن تامین شده است و امیدواریم با توجه به این که بخشی از پروژه ملی تعریف در شهرستان برگزار شد.وی با بیان اینکه اجرای عدالت با تکریم مراجعان محقق می شود گفت: مردم با حجمی از مشکلات به دستگاه قضایی مراجعه می کنند و ما به عنوان دستگاه خدمات رسان قضایی وظیفه رسیدگی به تظلمات و اختلافات مردم و اجرای عدالت را برعهده دارد.این مقام قضایی در ادامه و در جمع مردم و مسئولان محلی افزود: ما به عنوان کارگزاران این نظام موظفیم به مردم خدمت رسانی کنیم و باید با سعه صدر سخنان و درخواست های مردم را بشنویم و نسبت به حل و فصل دعاوی اقدام کنیم.نیکنام در ادامه به موضوع قضا زدایی با استفاده از ظرفیت صلح و سازش نیز اشاره کرد و گفت: دستگاه قضایی به دنبال حکم محکومیت افراد و فیصله دادن به اختلافات با صدورحکم قضایی صِرف نیست؛ بلکه به دنبال رفع و حل مشکلات مردم است و در این راستا لازم است با تعامل میان افراد و با استفاده از ظرفیت بزرگان، ائمه جمعه و جماعات و ریش سفیدان در جهت صلح وسازش و حل و فصل خصومت ها تلاش کند و فرهنگ غنی اصلاح ذات البین را توسعه دهد.وی در ادامه با بیان اینکه دادگستری تلاش می کند تا مردم به خدمات قضایی راحت تر و آسان تر دسترسی داشته باشند و اعتماد و اطمینان مردم به این دستگاه افزایش یابد؛ به برخی از اقدامات دادگستری استان فارس در این زمینه از جمله دادرسی آنلاین، خدمات الکترونیکی بدون کاغذ و غیره اشاره کرد.معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان فارس در این مراسم به رئیس جدید حوزه قضایی سرچهان توصیه کرد: اجرای دقیق سند تحول قضایی، پیگیری حقوق عامه، حمایت از تولید و شرکت های دانش بنیان، استفاده از ظرفیت های مردمی و معنوی و فرهنگی، تعامل با سازمانها و ادارات ضمن حفظ استقلال دستگاه قضا، ایجاد زیر ساخت های لازم برای دسترسی آسان مردم به خدمات الکترونیک قضایی و همچنین اتقان آرای قضایی را به صورت ویژه در دستور کار قرار دهد.