ایجاد مجتمع تخصصی بانک صادرات در بیمه سرمد

بهشتی‌نژاد از ایجاد مجتمع تخصصی بانک صادرات در بیمه سرمد با هدف تمرکز بیشتر در زمینه صدور و پرداخت خسارت به ویژه خسارت درمان خبر داد. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سرمد در جریان بازدید سرزده مدیرعامل این شرکت از شعبه غرب تهران؛ بهشتی نژاد از نزدیک و چهره به چهره در جریان مسائل این شعبه قرار گرفت. وی در جریان این بازدید ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته به مثبت شدن روند شاخص‌ها در بیمه سرمد اشاره کرد و گفت با ادامه و تقویت مسیر انتخاب شده تا پایان سال، چهره جدیدی از شرکت بیمه سرمد را شاهد خواهیم بود. بهشتی‌نژاد از ایجاد مجتمع تخصصی بانک صادرات در بیمه سرمد با هدف تمرکز بیشتر در زمینه صدور و پرداخت خسارت به ویژه خسارت درمان خبر داد و گفت: تاسیس این واحد تخصصی گامی مهم در جلب رضایت پرسنل بانک صادرات است که در سایر فعالیت‌های سودده نظیر میز خدمت نیز می تواند نقش تسهیل‌گری داشته باشد. بهشتی‌نژاد امروز همچنین در جمع کارکنان شعبه غرب اعلام کرد، نظام طبقه‌بندی و ارزیابی پرسنل شرکت بیمه سرمد از اول آبان اجرا می‌شود.

 

ادامه تعاملات بیمه‌ای دو كشور ایران و سوریه با محوریت دیپلماسی اقتصادی

راه اندازی شرکت بیمه مشترک ایران و سوریه علاوه بر تقویت تعاملات بیمه ای به توسعه دیپلماسی اقتصادی بین دو کشور منتهی خواهد شد. به گزارش تجارت به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر علی استادهاشمی که در محل نهاد ناظر صنعت بیمه، میزبان دکتر حسین اکبری _ سفیر ایران در سوریه_ بود با اعلام این مطلب افزود: کاهش دغدغه های دولت و همراهی با بخش های گوناگون اقتصادی و همچنین بررسی راهکارهای توسعه سرمایه گذاری در کشورهای همسایه از جمله دلایل صنعت بیمه برای حضور در بازارهای بین المللی به شمار می آید. رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید بر ضرورت حمایت صنعت بیمه کشور از شهروندان و سرمایه گذاران ایرانی مقیم سوریه به ضرورت گسترش فعالیت شرکت های بیمه در کشور سوریه اشاره کرد و اظهار داشت: مسائلی نظیر: توسعه زیرساخت های آموزشی، تقویت بنیه علمی و رشد تعاملات بین المللی از مهمترین اهداف حضور صنعت بیمه کشور در سوریه خواهد بود. وی از آمادگی نهادناظر صنعت بیمه برای هرگونه مساعدت بیمه ای در خصوص برنامه های آتی در سطوح مختلف بین المللی، توضیحاتی را ارائه داد.

بانک سینا ۸ هزار و 800 فقره وام قرض‌الحسنه پرداخت کرد
بانک سینا در راستای توانمندسازی اقشار کم‌درآمد جامعه و در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه، درحدود هشت‌هزار و 800 فقره وام قرض‌الحسنه به ارزش بیش از ۱۱ هزار و 560 میلیارد ریال، پرداخت کرده است. به گزارش تجارت به نقل از روابط‌عمومی بانک سینا، این تسهیلات در نیمه اول سال جاری به صورت وام‌های قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری، اشتغال‌زایی و مشاغل خانگی متقاضیان تحت پوشش کمیته امداد، وام‌های ضروری معرفی‌شدگان از سوی نهاد ریاست‌جمهوری و... پرداخت شده و روند پرداخت آن همچنان ادامه دارد. گفتنی است بانک سینا به منظور تقویت اقتصادی مددجویان معرفی‌شده از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره)، در مدت اشاره شده، یک هزار و 834 فقره وام قرض‌الحسنه به مبلغ بیش از دو هزار و 176 میلیارد ریال به مددجویان معرفی‌شده پرداخت کرده است.

معرفی خدمات بانک سامان
در نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما
هشتمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما، به‌عنوان بزرگ‌ترین گردهمایی بین‌ا‌‌لمللی فعالان حوزه دارو و صنایع وابسته با حضور فعال بانک سامان در محل مصلا تهران برگزار می‌شود
. به گزارش تجارت به نقل از سامان رسانه، بانک سامان با گستره متنوعی از خدمات و محصولات در حوزه‌های گوناگون و برنامه جدی برای حمایت از فعالان بخش دارو و صنایع وابسته در حوزه خدمات ریالی، ارزی و اعتباری با کادری کامل متشکل از مدیران ارشد، میانی و کارشناسان متخصص در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.
بر اساس این گزارش، بانک سامان که به‌واسطه خدمات گسترده و کامل خود در سال‌های گذشته به انتخاب اول شرکت‌های تولیدی و صنعتی به‌ویژه در حوزه غذا و دارو و صنایع وابسته تبدیل‌ شده، در مدت برگزاری این رویداد با برگزاری جلسات و ملاقات حضوری آخرین خدمات و امکانات خود را در اختیار این حوزه اقتصادی کشور قرار خواهد داد. گفتنی است، این نمایشگاه از 5 لغایت 7 مهر 1402 در محل مصلی تهران برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند با حضور
در غرفه بانک سامان در شبستان اصلی غرفه C136 مشاوره‌های فنی لازم درزمینه خدمات مالی و بانکی را دریافت کنند.

دکتر سید سعید شمسی‌نژاد بیان کرد:

گروه بانک وبیمه:‌ دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» گفت: در حال حاضر سهم درصد منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان هرمزگان ۷ درصد است و هر چقدر منابع استان بیشتر شود، پرداخت وام به مردم استان نیز افزایش می‌یابد. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» در سفر به استان هرمزگان ضمن برگزاری نشستی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، از پالایشگاه نفت بندرعباس، شرکت فولاد کاوه جنوب کیش و فولاد هرمزگان بازدید و با مسئولان این شرکت‌ها دیدار و گفت‌وگو کرد.

انتظارات از پالایشگاه نفت بندرعباس بالاست
دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در دیدار با «هاشم نامور» مدیرعامل شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس، گفت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در کنار بانک‌های تجاری قرار دارد و ما خود را رقیب این بانک‌ها نمی‌دانیم. وی با اشاره به اعتماد مردم نسبت به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، گفت: در سال جاری مبلغ وام در این بانک رشد خوبی داشته‌ و برای اشخاص حقیقی به ۳۰۰ میلیون تومان رسیده و برای اشخاص حقوقی به ۷۵۰میلیون تومان می‌رسد. «شمسی‌نژاد» اظهار داشت: انتظارات از پالایشگاه نفت بندرعباس به عنوان یکی از تولیدکنندگان بزرگ بنزین کشور بالاست و کمک شایانی به خودکفایی بنزین در کشور می‌کند. مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، بیان کرد: یکی از خدمات اینترنتی بانک، همراه بانک «مهریران» است که سومین همراه بانک محبوب و پرکاربر کشور به شمار می‌رود. وی گفت: در صورت نیاز، باجه‌ای از بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در غرب شهر بندرعباس و در مجاورت صنایع ایجاد خواهد شد تا دسترسی به خدمات این بانک برای کارکنان شرکت‌ها و صنایع موجود در این منطقه تسهیل شود. در ادامه دیدار «هاشم نامور» مدیرعامل شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس، اظهار داشت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران یکی از بانک‌های بسیار خوبی است که به بنگاه‌داری ورود نکرده و تنها فعالیت‌های بانکی انجام می‌دهد و همین موضوع منجر به اعتماد مردم به این بانک شده است.

کارت مهر باید به کارت زندگی مردم تبدیل شود
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان نیز گفت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران مکمل بانک‌های تجاری است. «شمسی‌نژاد» عنوان کرد: عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته و توفیقات بسیار زیادی برای آن حاصل شده که این امر به برکت فعالیت در زمینه قرض‌الحسنه است. وی اظهار داشت: طی چند سال اخیر منابع بانک رشد بسیار خوبی داشته‌ که به دنبال آن پرداخت وام به مشتریان این بانک نیز افزایش زیادی پیدا کرده‌ است. مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، گفت: در حال حاضر این بانک بیش از ۱۵میلیون نفر مشتری دارد و روزانه ۱۲هزار نفر در این بانک افتتاح حساب می‌کنند. وی افزود: شعار ما این است که کارت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به کارت زندگی مردم تبدیل شود و سنت پسندیده قرض‌الحسنه در همه وجوه زندگی مردم جریان داشته باشد. «شمسی‌نژاد» با اشاره به اینکه بیش از ۷هزار دستگاه پذیرنده این بانک در کشور فعال است، گفت: برخی از مراکز درمانی کشور نیز از دستگاه پذیرنده بانک قرض‌الحسنه مهر ایران استفاده می‌کنند و از مزایای آن برخوردار می‌شوند.

شرکت تأمین آتیه سرزمین ایرانیان به عنوان یک شرکت سهامی خاص تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا با بهره مندی از تجربیات تیم عملیاتی مجرب و متخصص خود جهت تأمین آینده کارکنان گروه بانک ایران زمین گام های موثری بردارد. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی؛ وحید معتمدیان مدیرعامل شرکت تأمین آتیه سرزمین ایرانیان(تاسا) در خصوص فعالیت و آغاز به کار این شرکت گفت: شرکت تاسا در سال ۱۳۹۶ با هدف تأمین آینده و رفاه هر چه بیشتر همکاران در بانک ایران زمین تاسیس شد و در قدم بعد با نگاهی تخصصی به موضوعات اقتصادی و به صورت کاملاً مستقل، توانست با آورده همکاران به عنوان سرمایه اولیه شرکت در بخش های مختلف اقتصادی از جمله فعالیت در بازار سرمایه رشد قابل توجهی در افزایش دارایی های شرکت داشته باشد.