مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری تهران جزئیات ساخت مجموعه مسکونی ۸۰۰۰ واحدی ویژه آتشنشانان در تهران را تشریح کرد.
قدرتالله محمدی، مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری تهران، در خصوص پروژه ساخت مجموعه مسکونی ۸۰۰۰ واحدی ویژه آتشنشانان، گفت: این پروژه در مساحتی بالغ بر ۳۹۰ هزار متر زیربنا با هدف خانهدار شدن خانواده بزرگ آتشنشانی آغاز شده و خوشبختانه عملیات خاکبرداری آن نیز شروع شده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۴۰۰۰ واحد از این مجموعه به آتشنشانان شهرداری تهران اختصاص دارد، ادامه داد: با تکمیل این پروژه، ۹۰ درصد از آتشنشانان شهر تهران صاحب مسکن خواهند شد که این یک گام بزرگ در راستای بهبود وضعیت معیشتی و رفاه این قشر فداکار است.
رئیس سازمان آتشنشانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه ۸۰ درصد آتشنشانها مستأجر هستند و متأسفانه به دلیل شرایط اجارهبها مجبور به خروج از تهران شدهاند، تصریح کرد: این موضوع به طور مستقیم به خدماترسانی ما آسیب میزند، زیرا دوری محل سکونت آتشنشانان از محل خدمت، زمان رسیدن به محل حادثه را افزایش میدهد. پروژه ۸۰۰۰ واحدی مسکن آتشنشانان یک حرکت بسیار ارزشمند در این دوره مدیریت شهری است و امیدواریم تا پایان سال آینده شاهد خانهدار شدن آتشنشانان تهرانی باشیم.
محمدی با تأکید بر ویژگیهای منحصربهفرد این مجموعه مسکونی، افزود: این مجموعه یک شهرک کاملاً سبز است که تمامی سرانههای مورد نیاز در آن پیشبینی شده است. ایجاد ۲۵۰۰ متر مربع فضای سبز، احداث بلوکهایی با زیربنای بیش از ۱۰۰۰ متر و ساخت واحدهای مسکونی با متراژ بالای ۸۰ متر، از جمله ویژگیهای این شهرک است.
وی با اعلام این خبر که اسکلتبندی مسکن آتشنشانان تا پایان سال جاری به اتمام میرسد، خاطرنشان کرد: برنامهریزی شده تا پایان سال ۱۴۰۵، تعداد ۵۰۰۰ واحد مسکونی به ۵۰۰۰ خانوار از آتشنشانان تحویل داده شود. گفتنی است در این دوره از مدیریت شهری، برای اولین بار توجه ویژهای به مسکن آتشنشانان شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشستی بر حل مشکلات واردات خودروی جانبازان تاکید کردند. معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشستی که در سالن جلسات بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد بر حل مشکلات واردات خودروی جانبازان تاکید کردند.
سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست ضمن خوشآمدگویی به سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت بر حل مشکلات جامعه معظم ایثارگری تاکید کرد و اظهار داشت: باید قدردان ایثارگران باشیم و در جهت خدمت به آنها تلاش کنیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به رسالتها و وظایفی که بنیاد برای خدمتگزاری به جامعه معظم ایثارگری و جانبازان به عهده دارد، خاطرنشانکرد: جانبازان افتخاری برای نظام و مردم و همچنین همسران جانبازان سرمایه بزرگی برای کشور هستند. اوحدی با اشاره به مواردی که برای حل مساله واردات خودرو جانبازان وجود دارد، تصریحکرد: اتاق خودرو جانبازان با حضور نمایندگان دستگاهها باید کماکان فعال باشد البته اقدام وزارت صمت در خصوص خودرو جانبازان تا این مرحله قابل تقدیر و ستایش است.
در این جلسه حجتالاسلام و المسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز بر حل مشکلات جامعه ایثارگری تاکید کرد و گفت: یکی از مهمترین مزیتهای قانون این است که دولت در خدمت جامعه ایثارگری باشد تا مشکلات جانبازان گرانقدر برطرف شود.
سید محمد اتابک، وزیر صمت هم ضمن تقدیر و تشکر از رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای پیگیری مشکلات خودرو جانبازان، گفت: در نشست مشترک با رئیس کل بانک مرکزی، مشکلات واردات خودرو جانبازان مورد بررسی قرار گرفت تا هرگونه مشکلی برطرف شود.
وزیر صمت گفت: ما به ایثارگران عزیز بدهکار هستیم و باید بدهی خود را به ایثارگرانی که با اعتقادات خود برای کشور فداکاری کردند، جبران کنیم و در این شرایط قدردان آنها باشیم. رسیدگی به مشکلات آنها را وظیفه خود میدانیم و پیگیر وضعیت خودرو جانبازان هستیم در این زمینه رئیس کل بانک مرکزی نیز قولهای مساعدی را دادند.
کردستان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان گفت: امسال آخرین فرصت ثبت جهانی پالنگان است لذا به دلیل فرصت محدود ثبت این روستا، جشنواره هزار دف اردیبهشتماه در پالنگان برگزار میشود اما تاریخ دقیق آن مشخص نشده است. منصور مهرزاد، دیروز سه شنبه(۲۶ فروردین) در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی استان گفت: امسال از طرف انجمن مفاخر معماری ایران به عنوان استان کردستان نامگذاری شده و این نامگذاری به منظور معرفی بیشتر این کردستان بوده است چراکه این استان مملو از آثار تاریخی و باستانی و روستاهایی با بافت تاریخی با ارزش بوده است. وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۳۰۰ هکتار از بافت سنندج تاریخی بوده و همچنین شهرهای بیجار و سقز هم تاریخی بوده است، افزود: این امر نشان میدهد که استان کردستان از لحاظ معماری و بافت تاریخی بار ارزش بود و امروز به استان مقصد گردشگری تبدیل شده است. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان بیان کرد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۳ نزدیک به ۱۲میلیون نفر گردشگر به استان کردستان سفر کردهاند و از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۵ فروردین امسال، ۵۳۳ هزار و ۷۳۷ نفر گردشگر در استان اقامت داشتهاند که نسبت به سال قبل از آن ۱۸ درصد افزایش نشان میدهد.
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: پرداخت معوقات متناسب سازی همه بازنشستگان تامین اجتماعی آغاز شد. پرداخت معوقات متناسبسازی تمامی بازنشستگان و مستمریبگیران تامین اجتماعی در سراسر کشور از امروز ۲۵ فروردین ماه آغاز شد. سازمان تامین اجتماعی اعلام کرده بود: مابهالتفاوت متناسبسازی مستمری بازنشستگان از ساعات پایانی شب (یکشنبه ۲۴ فروردین) و در غیر این صورت در نهایت تا پایان روز دوشنبه (۲۵فروردین) از طریق بانکهای عامل به حساب ذینفعان واریز خواهد شد.
در این حالی است که پیش از این مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفته بود معوقات متناسبسازی مربوط به هفتماهه اول سال۱۴۰۳ پس از کسر علیالحساب پرداخت شده در سه ماهه اول سال گذشته، طی روزهای ۲۳ و ۲۴ فروردینماه پرداخت خواهد شد. سازمان تامین اجتماعی ۲۰ فروردین ماه امسال اعلام کرده بود که براساس روال هر ماه که حقوق بازنشستگان از ۲۰ فروردین پرداخت می شود این ماه به علت پرداخت مابهالتفاوت متناسبسازی مستمری بازنشستگان در این زمان وجود ندارد از این رو پرداخت به روزهای ۳۰ و ۳۱ فروردین موکول شده است.