این فعال سیاسی با بیان اینکه ابزار قدرت دولت بالاست و مجموعه اقدامات دولت در بحثهایی مثل حوزه سیاست خارجی قابل توجه است، خاطرنشان کرد: اولین سال برنامه اجرایی در بهرهگیری از نتایج اقدامات دولت در حوزه سیاست خارجی سال 95 است و نتایج پسابرجام را تا پایان سال 95 شاهد خواهیم بود.
جلیلی افزود: یک سال باقیمانده فرصتی برای دولت است تا بتواند پاشنه آشیل خود را که نتایج اقتصادی پسابرجام است در طول سال 95 به گونهای مدیریت کند که اثر آن در رفاه عمومی و توسعه کشور، ملموس باشد.
وی با تاکید بر اینکه تمرکز صرف بر حوزه وزارت خارجه راهگشا نیست، گفت: دولت باید از ظرفیت مجموعه اقتصادی اش و بازیگران اقتصادی غیردولتی بهره بگیرد چون میتوانند نقشآفرینی بالایی در استفاده از بازارهای بینالمللی و اثرگذاری بر بازار داخلی داشته باشند که در حوزه اجتماعی نیز برای بهرهگیری سیاسی اثرگذار خواهد بود.
جلیلی تصریح کرد: دولت آقای روحانی به صورت میانگین توانسته است با موفقیت کار خود را پیش برد.
وی به تحلیل رویکرد سیاسی موجود در جامعه پرداخت و توضیح داد: هرگاه انتخاباتی به پایان میرسد گروههای سیاسی به جای تلاش برای تامین منافع ملی و در دستور کار قرار دادن همکاری و همراهی با دولت، عرصه انتخاباتی را در طول چهار سال فعالیت دولت رها نمیکنند و یکی از ایرادها و نقطهضعفهای عرصه سیاسی کشورها این است که بعد از انتخاب دولت، فعالیتهای تبلیغاتی و انتخاباتی پایان نمیپذیرد و دولت را درگیر حاشیههایی میکنند که نتیجهای جز افزایش هزینه و اتلاف انرژی ندارد.
جلیلی خاطرنشان کرد: در مجموع رویکرد دولت رو به جلو بوده است، هرچند سرعتی که انتظار میرفت حاصل نشده اما دستیابی به نتایج و اهداف برنامههای پسابرجام در سال 95 به عنوان اولین سال اجرایی آن میتواند باعث شود دولت انتخابات دور بعدی را با موفقیت پاس کند.