کد خبر: ۷۰۲۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۰
در حاشیه ششمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ایران مطرح شد؛
دکتر بابک عمرانی‌راد در حاشیه ششمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ایران اظهار داشت: بزرگ‌ترین چالشی که مراقبت‌های ویژه ایران با آن مواجه است کمبود امکانات جدید و مستهلک بودن امکانات قدیمی است. به طوریکه حدود 60 درصد از امکانات مراقبت‌های ویژه در حال حاضر مستهلک بوده و اکنون نیاز به جایگزینی با امکانات جدید دارد.

امکانات مراقبت‌های ویژه در حال حاضر مستهلک است                            علیرضا ملاحتی - به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین، دکتر بابک عمرانی‌راد به اینکه این مسئله نیازمند هزینه‌های زیاد است، افزود: امیدواریم شرایطی فراهم شود که همه بیمارستان‌های خصوصی و دولتی بتوانند با شرایط ویژه با تسهیلات ویژه نسبت به نوسازی امکانات خود اقدام کنند.
عضو انجمن علمی مراقبت‌های ویژه ایران ادامه داد: در شهرهای بزرگ همه بیمارستان‌ها مجهز به بخش مراقبت‌های ویژه هستند که دارای درجات مختلف یک تا سه است.
عمرانی‌راد ادامه داد: شهرهای متوسط و کوچک بخش‌های مراقبت ویژه کم داشته و یا برخی ندارند که البته دولت در تلاش است تا شهرهای کوچک را نیز مجهز به این بخش کند و امیدواریم با اقدامات جدیدی که در وزارت بهداشت صورت گرفته این مسئله سرعت بیشتری یابد.
دبیر اجرایی ششمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ایران خاطرنشان کرد: در کل  کشور 150 فوق‌تخصص مراقبت ویژه داریم که اکثرا مسئولیت بخش مراقبت‌های ویژه را بر عهد دارند ولی برخی از مراکز درمانی فوق‌تخصص مراقبت ویژه ندارند و از همکاران پزشک سایر گروه‌ها از جمله ریه، داخلی، اعصاب و بیهوشی استفاده می‌کنند.
وی با این اینکه ضریب اشغال تخت‌های مراقبت ویژه بالای 90 درصد است گفت: این مسئله نشان‌دهنده کمبود شدید تخت‌های مراقبت ویژه  است.
عمرانی‌راد در ارتباط با مرگ و میر بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه گفت: این آمار بر حسب خدمات ارائه شده متفاوت است و در مراکز و بیمارستان‌هایی که فوق‌تخصص مراقبت ویژه وجود دارد، آمار حدود 10 درصد است که نزدیک به نرم جهانی محسوب می‌شود ولی در بخش‌هایی که فوق تخصص مراقبت ویژه نیست این رقم اندکی بالاتر است.
سالانه 4 میلیون بیمار بدحال در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌شوند
در ادامه این مراسم دکتر عطامحمودپور  اظهار داشت: مراقبت‌های ویژه علمی نوپا است که اوایل دهه 80 در ایران فعالیت خود را آغاز کرد و گسترش یافت.  
وی افزود: امروز این رشته درگیر چالش‌ها و مشکلاتی شده که برطرف کردن این مشکلات جهت خدمت‌رسانی بیشتر به بیماران امری ضروری است.  
عضو انجمن علمی مراقبت‌های ویژه ایران ادامه داد: در حال حاضر 5 تا 6 هزار تخت مراقبت ویژه در کشور وجود دارد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدارترین عناوین