کد خبر: ۱۲۶۹۱۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۵
افراد جامعه تا زمانی که آموزش‌های لازم را نبینند، نباید انتظار داشت قادر باشند به راحتی از موانع و آسیب هایی که در مسیر زندگی آنها ممکن است ایجاد شود، عبور کنند .

به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعاتی مدیریت دانش خاورمیانه ، دکتر زهرا ایرج زاده حقوقدان ، مدرس دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری گفت: آموزش مهم ترین راهبرد پیشرفت و تحقق اقتصاد مقاومتی است و دنیا به این نتیجه رسیده است که مبالغی که برای آموزش صرف می شود، هزینه نیست بلکه یک سرمایه گذاری برای آینده و تامین کننده منافع جامعه بشری است .
این مدرس دانشگاه آموزش را کلید توسعه و توانمندسازی جوامع دانست و اظهارداشت: تا نونهالان، کودکان، دانش آموزان و دانشجویان آموزش‌های لازم را نبینند، نباید انتظار داشته باشیم که قادر باشند به راحتی از موانع و آسیب هایی که در مسیر زندگی آنها ممکن است ایجاد شود، عبور کنند و بر این اساس سامانه ارزیابی عملکرد کارسنج کمک شایانی به ارتقاء مبحث آموزش در مراکز علمی نموده است.
همچنین وی با تاکید برنقش موثرسواد اجتماعی و آموزش در توسعه کارآفرینی گفت: با توجه به اهمیت كلیدی آموزش و كار آفرینی در اقتصاد نوین ، به جرات می توان گفت که وضعیت بنگاه های اقتصادی به سمتی پیش می رود که بدون کسب آموزش ، داشتن تخصص فنی ، امکان کارآفرینی ، مدیریت و یا حتی کارکردن برای اشخاص میسر نیست و همین امر مسئله آموزش را سرآمد همه ی برنامه ها قرار داده است. برنامه ای که در کشور ما باید هرچه بیشتر توسعه و گسترش یابد.
دکتر زهرا ایرج زاده خاطرنشان کرد : تحلیل و ارزیابی عملکرد آموزشی در مراکز علمی بسیار اهمیت دارد و با اجرای این سیاست همواره می توان به اهداف گوناگونی مانند شناخت فرصت ها ، چالش ها ،چگونگی بهره برداری از آنها ، ابداع روش های جدید علمی آموزشی و دستیابی به جایگاه نخست علمی منطقه عمل پوشاند.
وی خاطرنشان کرد : توجه به تولید علم و دانش، بومی‌سازی فناوری و بازآفرینی نهادهای علمی، آموزشی، تربیتی و پژوهشی بر مبنای اسناد تولیدشده‌ای همچون نقشه علمی كشور، سند تحول آموزش و پرورش، مهندسی فرهنگی و سیاست‌های كلی حوزه پژوهش و فناوری مهم ترین مباحث در تحقق گام دوم انقلاب ، توسعه پایدار و تعالی سطح علمی کشور است.
.
.

نام:
ایمیل:
* نظر: