به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد ٬ عبدالله یوسفی امروز در نشست ستاد تنظیم بازار خراسان شمالی با اشاره به فعالیت 88 واحد مرغداری در استان خراسان شمالی گفت: حدود 13 واحد مرغداری در استان خراسان شمالی غیر فعال هستند.
وی افزود: تولید مرغ از سال 92 تا کنون به 20 هزار تن رسیده است و در سال 99 حدود 18500 تن تولید شده است. سرانه مصرف مرغ هم از 18 کیلو به 31 کیلو رسیده که این ناشی از گرانی گوشت قرمز و سایر فراوردههای پروتئینی است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: ظرفیت واحدهای مرغداری استان افزایش داشته و در سال 99 حدود 10 میلیون قطعه جوجهریزی در استان انجام شده است.
یوسفی ادامه داد: با افزایش چند مرحلهای قیمت مرغ در خراسان شمالی٬ با ورود استاندار و دستگاههای نظارتی٬ قیمت مرغ در استان فقط با نرخ دولتی عرضه شده است. در پاییز سال گذشته به دلیل نوسانات قیمت و ممنوعیت ورود مرغ از سایر استانها٬ تلاش کردیم با افزایش توسعه تولید در ماههای پایانی٬ مرغ استان را در داخل استان تامین کنیم.
وی با اشاره توزیع سه برابری مرغ در بازار در روزهای گذشته٬ گفت: در هفتههای پایانی اسفند سال گذشته روزانه تا حدود 3 برابر نیاز بازار مرغ تامین شده و اگر نیاز استان 40 تن بوده اما روزانه حدود 120 تن مرغ گرم در بازار استان توزیع شده است. علی رغم حجم مرغ وارد شده به بازار اما باز هم شاهد صفهای خرید مرغ بودیم. این در حالی است که کشتارگاههای مرغ هم در روزهای نوروز تعطیل نشد.
یوسفی تصریح کرد: با توجه به نیاز بازار در نوروز مجبور به ورود مرغ زنده از استان گلستان شدیم که امروز حدود 41 تن مرغ قطعهبندی از این مرغها در بازار توزیع و به قیمت مشخص شده به فروش میرسد. تا پایان فروردین روزانه حدود 38 تن مرغ در استان تولید میشود. برای ماه مبارک رمضان هم پیشبینیهای لازم شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با آسیبشناسی کمبود مرغ در بازار ادامه داد: باید نظارت ها بیشتر شود چرا که دیده شده که برخی از واحدهای رستورانی و پذیرایی علی رغم اعلام سهیمه٬ مرغ خود را از سیستم دولتی میگیرند که این کار باعث کمبود مرغ در بازار میشود.
انتهای پیام/311 / ت