کد خبر: ۱۶۷۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵
معاون اول رییس جمهوری آیین‌نامه اجرایی عرضه گاز طبیعی در بورس انرژی، آیین‌نامه اجرایی نشان ملی گردشگری جمهوری اسلامی ایران و اصلاحیه مصوبات مربوط به جرایم و تخلفات رانندگی را ابلاغ کرد.

به گزارش برنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر هیات دولت، اسحاق جهانگیری آیین‌نامه اجرایی عرضه گاز طبیعی در بورس انرژی را ابلاغ کرد.

هیات وزیران در جلسه دوازدهم خرداد ۱۴۰۰ به پیشنهاد وزارت نفت (با همکاری وزارتخانه‌های نیرو و امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کشور) و به استناد بند (ک) تبصره (۱) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، آیین نامه اجرایی بند یادشده درخصوص عرضه گاز طبیعی در بورس انرژی را تصویب کرد.

به موجب آیین‌نامه فوق، شرکت ملی گاز ایران مکلف است در سال ۱۴۰۰، با در نظر داشتن تراز تولید و مصرف گاز طبیعی، زیرساخت‌های فیزیکی و نرم‌افزاری لازم را جهت عرضه و انجام معامله تا سقف حداکثر ۱۰ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در بورس ایجاد کند.

همچنین به منظور تجاری‌سازی و افزایش سهم بخش خصوصی در حوزه انرژی، سایر عرضه‌کنندگان که صلاحیت آنها به تأیید شرکت گاز و بورس می‌رسد، در سال ۱۴۰۰ می‌توانند گاز طبیعی را از یکی از منابع گازهای بازیافتی از مشعل واحدهای عملیاتی، گاز صرفه جویی شده در قالب گواهی‌های صرفه جویی در بازار بهینه‌سازی مصرف انرژی و طرح‌های بهینه سازی مصرف انرژی ماده (۱۲) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، تأمین و در بورس انرژی عرضه کنند.

روش‌ انجام معامله، مراحل و اقدامات لازم پیش از عرضه، حین عرضه و پس از عرضه، حدود وظایف و مسئولیت‌های کارگزاران، شرایط انجام معامله، امور مربوط به تسویه پایاپای و تحویل کالا، تسویه و تحویل با تأخیر و شکایت در خصوص کمیت و کیفیت کالاهای معامله شده و سایر موارد مربوط به معاملات گاز طبیعی، مطابق با مقررات بازار سرمایه خواهد بود.

شرکت‌های ملی گاز ایران و بورس انرژی ایران همچنین موظفند در اجرای این آیین‌نامه، هر سه ماه یکبار گزارش عملکرد در خصوص معاملات گاز طبیعی را به وزارت نفت، سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی ارایه کنند.

ابلاغ آیین نامه اجرایی نشان ملی گردشگری جمهوری اسلامی ایران

معاون اول رییس جمهوری آیین نامه اجرایی نشان (برند) ملی گردشگری جمهوری اسلامی ایران را ابلاغ کرد.

هیات وزیران در جلسه دوازدهم خرداد ۱۴۰۰ و در راستای تکلیف مقرر در قانون تشکیل وزارت (سازمان سابق) میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر انجام برنامه‌های تبلیغی در حوزه گردشگری از سوی این وزارتخانه و نیز نقش قابل توجه نشان ملی گردشگری در ارتقای هویت صنعت گردشگری کشور، با موافقت این وزارت مبنی بر تصویب آیین‌نامه اجرایی نشان (برند) ملی گردشگری جمهوری اسلامی ایران موافقت کرد.

مطابق این آیین نامه، نشان (برند) ملی گردشگری جمهوری اسلامی ایران براساس هویت ایرانی - اسلامی توسط وزارت میراث فرهنگی، طراحی و پس از تأیید شورای راهبری و نظارت بر سند راهبردی توسعه گردشگری ابلاغ می‌شود.

همچنین برنامه عملیاتی و اجرایی و ساز و کار همکاری دستگاه‌های اجرایی ذیربط در خصوص نشان (برند) ملی گردشگری، توسط وزارت میراث فرهنگی، تهیه و تدوین و پس از بررسی و تأیید در کارگروه های تخصصی نشان (برند) ملی گردشگری که ذیل شورای راهبری و نظارت بر سند راهبردی توسعه گردشگری تشکیل می‌شود، از سوی این شورا ابلاغ می‌شود.

علاوه براین، همه دستگاه‌های اجرایی موظفند، به منظور ترویج و نهادینه سازی نشان (برند) ملی گردشگری، اعتبارات مورد نیاز برای اجرای فعالیت‌ها و اقدامات حمایتی را در چارچوب اعتبارات سالانه خود پیش‌بینی و به سازمان برنامه و بودجه کشور ارایه کنند.

تخصیص اعتبار برای بازسازی تأسیسات خسارت‌دیده ‌از سیل و زلزله سال های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ ابلاغ شد

معاون اول رییس جمهوری تصویب‌نامه مربوط به تخصیص اعتبار برای بازسازی تأسیسات زیربنایی خسارت‌دیده ناشی ‌از وقوع سیل و زلزله سال ۱۳۹۸ و فروردین و اردیبهشت سال ۱۳۹۹ در چند استان را ابلاغ کرد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر هیات دولت، هیات وزیران در جلسه دوازدهم خرداد ۱۴۰۰ به پیشنهاد وزارت کشور و تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور، با تخصیص مبلغ ۴۶۵ میلیارد ریال به صورت تملک دارایی سرمایه‌ای برای بازسازی تأسیسات زیربنایی خسارت‌دیده ناشی ‌از وقوع سیل و زلزله سال ۱۳۹۸ و فروردین و اردیبهشت سال ۱۳۹۹ در استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی موافقت کرد.

بر این اساس، بنیاد مسکن موظف است گزارش عملکرد این تصویب نامه را در مقاطع زمانی سه ماهه به سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و مدیریت بحران کشور ارسال کند.

تغییر دستگاه اجرایی طرح احداث بیمارستان های جایگزین خاتم الانبیا، بهاران و بوعلی زاهدان ابلاغ شد

معاون اول رییس جمهوری تصویب‌نامه مربوط به تغییر دستگاه اجرایی طرح احداث بیمارستان‌های جایگزین خاتم الانبیا، بهاران و بوعلی زاهدان را ابلاغ کرد.

هیات وزیران در جلسه دوازدهم خرداد ۱۴۰۰ به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و تایید سازمان برنامه و بودجه کشور، با تغییر دستگاه اجرایی طرح احداث بیمارستان‌های جایگزین بیمارستان‌های فرسوده خاتم الانبیا، بهاران و بوعلی زاهدان موافقت کرد.

به موجب این تصمیم، دستگاه اجرایی طرح یاد شده از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان، به سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی تغییر یافت.

اصلاحیه مصوبات مربوط به جرایم و تخلفات رانندگی ابلاغ شد

معاون اول رییس جمهوری اصلاحیه تعدادی از تصویب‌نامه‌های مربوط به جرایم رانندگی و جریمه‌های تخلفات مربوط به حمل و نقل را ابلاغ کرد.

هیات وزیران در جلسه ۹ خرداد ۱۴۰۰ به پیشنهاد وزارتخانه‌های کشور، دادگستری و راه و شهرسازی و به استناد ماده (۲۱) قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، تصویب‌نامه‌های موضوع «جرایم رانندگی» و «جریمه‌های تخلفات مربوط به حمل و نقل و عبور و مرور در کلیه نقاط کشور و مناطق آزاد تجاری- صنعتی» را اصلاح کرد.

براین اساس، تردد خودرو کاربراتوری در محدوده‌های LEZ و مناطقی که ممنوع اعلام شده است هر ۲۴ ساعت یکبار، مشمول دو میلیون ریال جریمه در محدوده کلانشهرها می‌شود.

 

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار