آمارهای رسمی دانشگاه جان هاپکینز نشان میدهد که شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در سراسر جهان همچنان رو به افزایش بوده و روند افزایش شمار قربانیان این بیماری ادامه دارد.
کروناویروس جدید که عامل بروز بیماری کووید-۱۹ است، اولین بار در ماه دسامبر در چین گزارش شد و در حال حاضر به ۲۱۰ کشور و منطقه از سراسر جهان گسترش پیدا کرده است.
تا لحظه انتشار این خبر شمار کلی مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان ۲ میلیون و ۸۳ هزار و ۶۰۷ نفر است که ۱۳۴ هزار و ۶۳۲ نفر از آنها جان باخته و ۵۱۰ هزار و ۶۶۶ نفر نیز بهبود یافتهاند.
در حال حاضر یک میلیون و ۴۳۸ هزار و ۳۰۹ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان وجود دارد که از این میان یک میلیون و ۳۸۷ هزار و ۱۶۵ مورد معادل ۹۶ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و ۵۱ هزار و ۱۴۴ مورد معادل ۴ درصد از کل موارد در جهان وضعیت وخیم دارند.
ایالات متحده آمریکا با ۶۴۴ هزار و ۸۹ مورد ابتلا و ۲۸ هزار و ۵۲۹ قربانی در صدر فهرست مبتلایان جهانی قرار گرفته است. ۴۸ هزار و ۷۰۸ نفر از مبتلایان این کشور نیز بهبود یافتهاند.
اسپانیا با افزایش شمار مبتلایان و ثبت ۱۸۰ هزار و ۶۵۹ مورد در رتبه دوم فهرست مبتلایان جهانی کرونا قرار گرفته است. تاکنون ۱۸ هزار و ۸۱۲ نفر از مبتلایان این کشور جان خود را از دست داده و ۷۰ هزار و ۸۵۳ نفر نیز بهبود یافتهاند.
ایتالیا نیز ۱۶۵ هزار و ۱۵۵ مورد ابتلا را به ثبت رسانده که از این میان ۲۱ هزار و ۶۴۵ نفر جان خود را از دست داده و ۳۸ هزار و ۹۲ نفر بهبود پیدا کردهاند.
فرانسه نیز شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ را ۱۴۷ هزار و ۸۶۳ نفر اعلام کرده است. از این میان تاکنون ۱۷ هزار و ۱۶۷ نفر جان باخته و ۳۰ هزار و ۹۵۵ نفر بهبود یافتهاند.
همچنین آلمان تاکنون ابتلای ۱۳۴ هزار و ۷۵۳ نفر را به کروناویروس جدید گزارش کرده است که از این میان ۳۸۰۴ نفر جان خود را از دست داده و ۷۲ هزار و ۶۰۰ نفر بهبود پیدا کردهاند.
انگلیس نیز با افزایش شمار مبتلایان جدید به کووید-۱۹ در فهرست جهانی مبتلایان به کروناویروس جدید پیش از چین قرار گرفته است. این کشور تاکنون ابتلای ۹۸ هزار و ۴۷۶ نفر را به این بیماری تأیید کرده است که از این میان ۱۲ هزار و ۸۶۸ نفر جان خود را از دست دادهاند. شمار بهبودیافتگان این کشور اعلام نشده است.
چین که اعلام کرده شیوع کروناویروس را تا حد زیادی کنترل کرده تاکنون ۸۲ هزار و ۳۴۱ مورد ابتلا به کووید-۱۹ را گزارش کرده و تعداد قربانیان این بیماری در این کشور از روز گذشته با یک مورد افزایش به ۳۳۴۲ نفر رسیده است. همچنین تاکنون ۷۷ هزار و ۸۹۲ نفر از بیماران در این کشور بهبود یافتهاند.
همچنین در ایران تاکنون ابتلای ۷۶ هزار و ۳۸۹ نفر تایید شده است که از این میان ۴۷۷۷ نفر جان خود را از دست داده و ۴۹ هزار و ۹۳۳ نفر نیز بهبود یافتهاند.
ترکیه هم که پس از ایران بیشترین شمار مبتلایان را به خود اختصاص داده است، تاکنون ابتلای ۶۹ هزار و ۳۹۲ نفر را به بیماری کووید-۱۹ اعلام کرده که از این میان ۱۵۱۸ نفر جان باخته و ۵۶۷۴ نفر نیز بهبود یافتهاند.
همچنین بلژیک با ۳۳ هزار و ۵۷۳ مبتلا و ۴۴۴۰ قربانی، برزیل با ۲۸ هزار و ۹۱۲ مبتلا و ۱۷۶۰ قربانی، کانادا با ۲۸ هزار و ۳۷۹ مبتلا و ۱۰۱۰ قربانی، هلند با ۲۸ هزار و ۱۵۳ مبتلا و ۳۱۳۴ قربانی، سوئیس با ۲۶ هزار و ۳۳۶ مبتلا و ۱۲۳۹ قربانی از دیگر کشورها با میزان شیوع گسترده محسوب میشوند.
بنا بر آمارهای سایت "ورلداُمتر"، روسیه با ۲۴ هزار و ۴۹۰ مبتلا و ۱۹۸ قربانی، پرتغال با ۱۸ هزار و ۹۱ مبتلا و ۵۹۹ قربانی، اتریش با ۱۴ هزار و ۳۵۰ مبتلا و ۳۹۳ قربانی، ایرلند با ۱۲ هزار و ۵۴۷ مبتلا و ۴۴۴ قربانی، سرزمینهای اشغالی با ۱۲ هزار و ۵۰۱ مبتلا و ۱۳۰ قربانی، هند با ۱۲ هزار و ۴۵۶ مبتلا و ۴۲۲ قربانی، سوئد با ۱۱ هزار و ۹۲۷ مبتلا و ۱۲۰۳ قربانی، پرو با ۱۱ هزار و ۴۷۵ مبتلا و ۲۵۴ قربانی، کره جنوبی با ۱۰ هزار و ۶۱۳ مبتلا و ۲۲۹ قربانی و ژاپن با ۸۶۲۶ مبتلا و ۱۷۸ قربانی از دیگر کشورها با میزان شیوع بالای کروناویروس جدید هستند.