گروه خانواده: حجت الاسلام ماندگاری در گفت و گو با خبرگزاری فارس به شاخصه های کلیدی خانواده حسینی پرداخت و گفت: مادر در خانوادهی حسینی باید دارای شاخصه هایی باشد که براساس آیه 34 سوره نساء 3 وظیفه ی اصلی بر عهده دارد. اولین و اصلی ترین ویژگی یک مادر برای تربیت فرزند خود، رعایت حیا و صالحه بودن است.
وی تاکید کرد: مادر خانواده برای تربیت و پرورش فززندان با ایمان، باید اهل حیا، عفت و از صالحین باشد و به توصیه مادر سادات حضرت زهرا عمل کند. مادر خانواده تا جایی که میتواند تلاش کند خودش را از نامحرمان دور کند و به نامحرم نگاه نکند. اگر مادری از صالحین نباشد نمیتواند مربی پاکی باشد.
استاد حوزه علمیه افزود: همانطور که میدانیم حیا و عفت حضرت زهرا به حدی بود که ایشان در مقابل نابینا حجاب می گرفتند. امام حسین علیه السلام هم در کربلا خیمه ها را به گونه ای بنا نهادند که نامحرمان به این حرم وارد نشوند. البته بعد از شهادت امام حسین(ع) دشمنان با نامردی به این خیمه ها حمله کردند.
ماندگاری افزود: پس مادر حسینی که میخواهد خانواده ای حسینی تربیت کند باید عفت و حیا را رعایت کند. اگر فردی با آرایش و با پوششی که مناسب نیست به هیئت می آید، این فرد محبت دارد ولی مادر حسینی نیست و با آن فاصله دارد.
وی با اشاره به حدیث پیامبراکرم (ص) « از سبزه ای که در لجن زار روییده بپرهیزید» گفت: مردم از رسول خدا پرسیدند: یا رسول الله! منظور از این سخن چیست؟ پیامبر در پاسخ فرمودند: منظور زن زیبایی است که در خانواده ای بد تربیت شده باشد. براساس حدیث پیامبر اگر فرزندان در دامن مادری بی حیا تربیت شوند، اینها سبزه لجن زارند. زیبا هستند ولی بوی خوبی نمیدهند.
ایشان تصریح کرد: مادر حسینی اهل اطاعت است و از قانتات است. مادر با رفتار و تربیت درست خود می خواهد ساختار ولایت را در خانه پیاده سازد . پدر ولی خانه است اگر مادر از این ولی خانه اطاعت نکند، فرزندان اطاعت از پدر را یاد نمیگیرند.
انتهای پیام/