به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سیدعلی موسوی با بیان اینکه این طرح از سوی وی با همکاری گروه مشاوران اقتصادی تهیه شده است، افزود: در این طرح پیش بینی شده است که ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو در مدت ۳ سال برای خانوارهای نیازمند با اولویت دهک های پایین جامعه و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی واگذار شود. با توجه به اینکه فاصله طبقاتی زیادی بین فقیر و غنی جامعه ایجاد شده است، اجرای این طرح می تواند بخشی از این فاصله را جبران کند و خانواده های نیازمند و مستضعف را صاحب خودرو کند.
سخنگوی مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه صنعت خودرو، صنعت اشتغالزا و مادر است، گفت: هم اکنون در دنیا بیش از ۲۰ میلیون نفر در این صنعت شاغل هستند.
موسوی، ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن کشور در تحریم و سال جهش تولید، با اجرای این طرح خودروسازان می توانند سرمایه خود را افزایش داده و با ایجاد سایت های جدید، تولید و اشتغالزایی خود را افزایش دهند و سهامداران بدون خودرو سهام عدالت با استفاده از سازکار راحت و بدون هزینه این طرح صاحب خودرو شوند.
وی با اشاره به اینکه جزئیات و چگونگی اجرای این طرح بعدا به صورت کامل رسانه ای خواهد شد، یادآوری کرد: این طرح در چند ماده آماده شده و هدف اصلی آن خودرودار کردن خانوارهای نیازمند بدون خودرو، ایجاد جهش تولید در صنعت خودرو، افزایش تولید و اشتغالزایی در کشور است.
نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی گفت: در این طرح خودروسازان با استفاده از سهام سهامداران عدالت سرمایه خود را افزایش خواهند داد و سایت ها و کارخانه های جدیدی در شهرهای کمتر توسعه یافته و مناطق محروم ایجاد خواهند کرد.
موسوی با تاکید بر اینکه این طرح جامع با هدف نهضت داخلی سازی خودرو تدوین شده است، افزود: با توجه به بازتاب خبر خودرودار کردن خانوارهای بی خودرو در داخل و خارج از کشور، پیش بینی می شود این طرح در کمیسیون صنایع و معادن تصویب شود.