حجت الاسلام حسین میرزایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم دراصفهان در خصوص تشکیل کمیسیون ویژه طرح جمعیت و تعالی خانواده و مخالفت با آن اظهار داشت: اگر اوضاع جمعیت و خانواده را مانند یک بیمار درنظر بگیرید باید او را برای بررسی و مراقبت بیشتر به اتاق عمل و یا بخش مراقبتهای ویژه ببرید، جایی که امکانات بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه معنای واژه « ویژه» در مجلس و عرف جامعه متفاوت است، گفت: کمیسیون تخصصی مجلس قدرت و اختیارات قانونی بسیار فراتری نسبت به کمیسیون ویژه در مجلس دارد و کمیسیون ویژه برای مسائل مهم به صورت مقطعی شکل می گیرد و در نهایت نیز یک گزارش ارائه می دهد، در حالی که کمیسیون تخصصی مجلس قدرت تصویب و ارائه طرح دارد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در نتیجه کمیسیون ویژه اختیارات کمتری نسبت به کمیسیون تخصصی دارد و علت مخالفت من با تشکیل کمیسیون ویژه برای طرح جمعیت و تعالی خانواده همین امر است که این طرح در اولویت کمیسیون فرهنگی نیز قرار گرفته است.
اقتصاد نیز یکی از عناصر فرهنگساز است
وی همچنین اشارهای به مسئله معیشت و اقتصاد به عنوان اولویت زمانی کرد و گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب اقتصاد و سپس فرهنگ را مقدم دانستند، اکنون معیشت و اقتصاد به عنوان اولویت زمانی و سپس مسئله فرهنگی به عنوان اولویت ذاتی در دستور کار قرار دارد.
میرزایی معتقد است که امروزه عناصر فرهنگساز صرفا شبکههای مجازی، صدا و سیما، سینما و ... نیستند بلکه اقتصاد یکی از عناصر فرهنگساز است، به عبارتی زمانی که به زندگی اشرافی نه میگویید با وجود اینکه نماد اولیه آن در اقتصاد است اما در واقع یک فرهنگ و سبک زندگی است که از اقتصاد آغاز و نوع نگرش را برای افراد به وجود آورده است.
وی در خصوص ساماندهی سازوکار صدا و سیما تصریح کرد: بحث آن در اندازه یک جلسه مطرح شده اما همچنان در دستور کار کمیسیون فرهنگی قرار نگرفته است.
انتهای پیام/169/ش