به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، علی باستی عصر امروز در نشست خبری 4 میلیارد سرمایهگذاری خطرپذیر در گیلان با اشاره به برخی صندوق پژوهش و فناوری گیلان اظهار داشت: این صندوق مجموعهای است که ظرفیت پرداخت تسهیلات و توانمندسازی شرکتهای فناور و کسبوکارها را دارد.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه تا قبل از راهاندازی صندوق پژوهش، پارک علم و فناوری استان متولی پرداخت تسهیلات به شرکتهای فناور بود تصریح کرد: امروزه صندوق پژوهش و فناوری گیلان دارای خط اعتباری ویژه برای حمایت از شرکتهای فناور است و در حوزههای مختلف نیز کمککننده است.
باستی با بیان اینکه استان گیلان در حوزه فناوری در جایگاه خوبی قرار دارد ابراز داشت: گیلان در حوزه تعداد اپلیکیشنهای تولیدشده پس از تهران، رتبه دوم را دارد اما در حوزه جذب سرمایه و فروش درحال حاضر وضعیت مناسبی نداریم اما مردم گیلان همواره علاقه و اعتماد خاصی به حوزه فناوری از خود نشان دادند.
وی ظرفیتها و پتانسیلهای استان گیلان در حوزه استارتاپ و دورکاری را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه برای ارتقاء این مجموعهها میتوان از ظرفیت منطقه آزاد انزلی، راهآهن و ارتباط با سایر کشورها استفاده کرد ابراز داشت: میزان تسهیلات پرداخت شده به شرکتهای فناور استان در سال 97، بیش از 2 میلیارد تومان بوده است.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه امروز صندوق پژوهش و فناوری گیلان دارای خط ویژه اعتباری با ظرفیت اعتباری بیش از 70 میلیارد تومان است تصریح کرد: این صندوق یکی از صندوقهای فعال در حوزه پرداخت وام کرونا نیز بوده و به واسطه آن مردم توانستند بیشتر در خانه بمانند و کارهای خود را بهصورت اینترنتی انجام دهند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان نیز در این جلسه با اشاره به برخی فعالیتهای این صندوق اظهار داشت: در حوزه پرداخت تسهیلات از منابع داخلی خود نزدیک به 4 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت و در حوزه سرمایهگذاری نیز حدود 1.5 میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شد و 3 میلیارد سرمایهگذاری نیز تا پایان سال در برنامه است.
دانیال سمیعی با بیان اینکه در حوزه عاملیت چیزی حدود 4 میلیارد تومان تسهیلات حمایتی پارک اعم از تسهیلات سرمایه در گردش با کارمزد 4 درصد پیشبینی و در حال پرداخت است ابراز داشت: سرمایه ثبتی صندوق پژوهش و فناوری گیلان نیز از 3 میلیارد تومان به 10 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.
وی خاطرنشان کرد: صندوق پژوهش گیلان در حوزه پرداخت تسهیلات و عاملیت مالی تا این لحظه بیش از 8 میلیارد تومان تسهیلات را در مرحله پرداخت دارد و 4 میلیارد و 500 میلیون تومان نیز به شرکتهای دانشبنیان، خلاق و دیگر شرکتها پرداخت کرده است.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان با اشاره به عضویت در برنامه ملی "صد استارتاپ" ابراز داشت: رویداد استانی صد استارتاپ 15 آبان ماه در گیلان برگزار شد و در این رویداد 3 طرح 4 میلیارد تومانی با مشارکت صندوق گیلان، صداستارتاپ و یک موسسه دیگر سرمایهگذاری شد.
سمیعی ضمن ابراز امیدواری از افزایش حجم سرمایهها با کمک سرمایهگذاران خاطرنشان کرد: 4 میلیارد تومان سرمایهگذاری خطرپذیر برای 3 طرح از 3 شرکت گیلانی انجام شد که 2 طرح در حوزه بازیهای کامپیوتری و یک طرح مرتبط با فروش آنلاین محصولات کشاورزی است.
انتهای پیام/612/ح