به گزارش ایلنا، شطرنج رشته ای است که باوجود المپیکی نبودن مورد توجه عام و خاص بسیاری از مردم جهان قرار داشته است. همین کانون توجه بودن در کشور ما نیز وجود داشته و دارد، لذا موجبات حواشی و حساسیت های بیشتری را فراهم آورده است.
پس از یک دوره مدیریت پرحرف و حدیث اسفند سال گذشته زمان 4 ساله مدیریت مهردادپهلوان زاده به پایان رسید تا وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی اول ورزش کشور دست به انتصاب سرپرست بزند. اقدامی که در بسیاری از فدراسیون ها معمول شده و با وجود برخی مخالفت ها پیرامون بحث سرپرستی موقت فدراسیون ها، این روند کماکان ادامه دارد اما با توجه به حواشی متعدد رشته شطرنج اهالی جامعه این رشته ورزشی به این امید بودند که هر چه زودتر تکلیف مدیریت فدراسیون مشخص گردد.
پس از ثبت نام هایی که انجام شد این امیدواری ها رنگ حقیقت بیشتری به خود گرفت که هر چه سریع تر این رشته از بلاتکلیفی بیرون رفته و به روال عادی خود باز گردد. نکته جالب توجه عدم مراجعه افراد در 4 روز ابتدایی زمان ثبت نام ها بود که سرانجام 9 نفر اقدام به ثبت نام نمودند و در کارگروه تطبیق شرایط وزارت ورزش، 5 نفر حایز شرایط شناخته شدند که در این میان یک نفر از جامعه شطرنج و یک کاندیدا با سابقه مدیریت فدراسیون پای به کارزار انتخابات گذاشتند. حرف و حدیث ها از همین جا آغاز شد تا اینکه با طولانی شدن تایید صلاحیت ها این حرف و حدیث ها تبدیل به تنش های گروهی گردید.
در ادامه احتمال نفوذ روئسای پیشین قوت گرفت و شایعاتی درباره احتمال مهندسی مجمع انتخاباتی به گوش رسید. شیوع کرونا هم مزید بر علت شد تا بدین بهانه برگزاری انتخابات به تعویق بیفتد اما این پایان ماجرا نبود و تنش ها که همواره در انتخابات های سراسر جهان وجود داشته و دارد، به بی اخلاقی ها تغییر شکل داد.
در این میان، دو کاندیدا که به ظاهر به واسطه تیم مشاورین دچار اختلاف نظر شده بودند علیه هم شروع به اقدامات نه چندان شایسته و اخلاقی زدند تا جایی که همه معادلات به هم ریخت و حتی شایعه لغو ثبت نام ها نیز شنیده شد که البته با صحبت های سرپرست دبیری فدراسیون خط بطلانی بر این احتمال کشیده شد، هر چند مشخص نیست که آیا آقای دبیر فدراسیون با مسئولین وزارت ورزش و جوانان و شخص معاون قهرمانی و حرفهای در رابطه با این مساله هماهنگ بوده و یا خیر؟
با توجه به اینکه از میان سه گزینه دیگر تنها یک گزینه در حال ارائه برنامهها و رایزنی با روئسای هیات ها است، معادلات انتخابات این فدراسیون کمی پیچیده تر از قبل گردیده و با توجه به گذشت بیش از 8 ماه از دوره سرپرستی آقای نیکوخصال در این فدراسیون مشخص نیست چه خوابی برای مدیریت آتی این فدراسیون دیده شده است.
آیا مجمع با چیدمان قبلی کاندیداها برگزار خواهد شد یا این که شاهد اتفاقات جدیدتری در این انتخابات خواهیم بود؟ به هر صورت جامعه ورزش کشور انتظار دارد تا به محض بهتر شدن وضعیت شیوع ویروس کرونا این مجمع برگزار گردیده و فدراسیون پرحاشیه شطرنج هر چه سریع تر تیم مدیریتی 4 سال آینده خود را بشناسد.