کد خبر: ۱۴۸۷۰
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۷
مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری کرمان گفت: اگر بحث خانواده و تربیت فرزند اهمیت دارد، باید از زنان شاغل و دانشجویان متأهل و دارای فرزند، به نوعی حمایت شود تا هدف سیاست‌های جمعیتی نیز محقق شود.
به گزارش تجارت آنلاين، دکتر«فاطمه‌السادات حسینی» در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ کاهش ساعت کاری زنان شاغل اظهار کرد: طرحی در ادارات برای دورکاری پنجشنبه‌های بانوانی که فرزندان زیر 7 سال و 12 سال دارند، مطرح شد که طبق این طرح، بانوان روزهای پنج‌شنبه سر کار نرفته و در بقیه روزها این ساعت‌ها را جبران کنند.

وی افزود: اما بانوانی که مشمول این طرح می‌شوند می‌خواهند ساعات جبرانی نباشد و از سوی دیگر قوانین اداری می‌گوید در صورتی که افرادی روز پنج‌شنبه در محل کار خود حاضر نشوند و ساعت جبرانی نیز نداشته باشند، به میزان عدم حضور از حقوق آنها کسر شود که زنان نمی‌پذیرند که از این امر استفاده کنند.

حسینی با انتقاد از عدم همکاری بانوان در برابر این طرح تصریح کرد: بانوان می‌خواهند حمایت شوند بدون این‌که خودشان هزینه‌ای بدهند. از طرفی چون‌که دولت این مسأله را در بودجه در نظر نگرفته است، بسیاری از استان‌ها این طرح را اجرا نمی‌کنند و دستگاه‌هایی که این طرح را اجرا می‌کنند، باید به‌صورت شناور در طول هفته این تعطیلی را جبران کنند و یا کار به گونه‌ای باشد که بانوان شاغل بتوانند کارشان را در خارج از اداره هم انجام دهند.

وی گفت: در سفر معاون حقوقی رئیس‌جمهور به کرمان، مسائل مختلفی در حوزه‌ زنان و خانواده مطرح کردیم از جمله طرح «دورکاری بانوان» و قوانینی که به نوعی تصویب شده اما اجرا نمی‌شود.

مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری کرمان در ادامه تاکید کرد: اگر بحث خانواده و تربیت فرزند اهمیت دارد، باید از زنان شاغل و دانشجویان متاهل و دارای فرزند، به نوعی حمایت شود تا هدف سیاستهای جمعیتی نیز محقق شود.

تشکیل تیمی به منظور ساماندهی امور بانوان شاغل

وی افزود: بعد از مطرح کردن مسائل حقوق زنان با معاون حقوقی رییس جمهور در کرمان، مقرر شد تیمی به منظور ساماندهی امور بانوان شاغل تشکیل شود تا فقط به مسائل حقوقی زنان و خانواده رسیدگی کرده و مشاور حقوقی بانوان در استانها باشد تا مسائل این حوزه را پیگیری و آگاهی رسانی کنند.

حسینی تصریح کرد: برخی قوانین مانع انجام کار است و باید برداشته شود اما در مواردی بسترهای لازم برای اجرای قوانین تصویب شده نیز وجود ندارد. به عنوان مثال در موضوع دورکاری اگر بانوان بتوانند کار را از طریق فضای مجازی به جامعه هدف ارائه کند، می تواند ضمن آنکه طرح را توانسته ایم اجرایی کنیم، قانون را نیز زیر پا نگذاشته‌ایم.

وی بیان کرد: مدیران باید طرح‌هایی را ارائه بدهند تا ضمن آنکه بانوان بتوانند هم به خانواده و تربیت فرزند رسیده و از سوی دیگر از ظرفیت بانوان تحصیلکرده در جامعه و در محیط کار استفاده شود.

مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری کرمان گفت: باید شرایط اجرای این طرح فراهم شده و شغل‌ها به گونه‌ای باشد که عدم حضور بانوان در اداره مشکلی برای سیستم و به ویژه ارباب رجوع به وجود نیاورد که در این راستا باید از نظر فناوری رشد ایجاد کرده و نظام اداری ما متحول شود.

وی افزود: باید برای مسائل خانواده و زنان تمهیدات لازم اندیشیده و ساختارسازی و تیم‌های حقوقی در حوزه زنان فعال شود.

حسینی تصریح کرد: در حال حاضر کاهش ساعت کاری بانوان شاغل در استانداری کرمان مطرح شده و به دلیل اینکه بانوان حق عائله مندی دریافت نمی‌کنند، حداقل بتوانند با فرصت بیشتر به امور خانواده رسیدگی کنند.

مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری کرمان در پایان خاطر نشان کرد: آسیبها و مشکلات پیش روی زنان شاغل را به معاون حقوقی رییس جمهور ارائه کرده‌ایم و منتظر تصمیم و برنامه ریزی مسوولان بالادستی هستیم.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
پرطرفدارترین عناوین