به گزارش برنا آذربایجانغربی، در این مراسم ابتکار با اشاره به پایان یافتن هفتمین دوره انتخاب بانوی کارآفرین برتر کشوری با رای مردمی عنوان کرد: در دوره هفتم انتخاب زنان کارآفرین برتر کشور با رای گیری مردمی، ده نفر بانوی کارآفرین برتر شهری و ده نفر بانوی روستایی برگزیده شده اند و ان شالله دوره هشتم انتخاب بانوی کارآفرین برتر ملی با رای مردمی در روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) آغاز خواهد شد و انتظار می رود تا پایان دولت تدبیر و امید بتوانیم ده دوره از این مراسم را برگزار نماییم.
وی با اشاره به فراهم سازی تسهیلات بانکی برای بانوان ، مهمترین هدف معاونت زنان را اشتغال پایدار و آبرومندانه برای زنان عنوان نمود و اذعان داشت: تهیه دستورالعمل اجرایی برای مشاغل خانگی تحول جدیدی است که به همت معاونت زنان به نتیجه رسیده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: علاوه بر برگزاری دوره های آموزشی برای توان افزایی بانوان کارآفرین جهت موفقیت در فعالیتهای اقتصادی و ایجاد زنجیره فروش و عرضه کالا و فعالیتهای اقتصادی، معاونت در جهت همراه و همسو نمودن تسهیلات با مهارت افزایی شغلی تلاش می نماید و به دنبال آن است با شبکه سازی و بازاریابی مجازی محصولات تولیدی بانوان در جهت رشد اقتصادی بانوان فعالیت نماید.
در ادامه مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری ضمن تشکر از فعالیتهای ارزشمند معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در حوزه زنان و خانواده تصریح کرد: زنان کارآفرین به عنوان پیشران و راهبران شغلی نقش مهمی در توسعه همه جانبه استان دارند.
علیلو ادامه داد: در راستای ایجاد تعامل و همکاری بین بانوان کارآفرین استان در صدد راه اندازی انجمن زنان کارآفرین هستیم تا بدینوسیله با انسجام و هماهنگی بیشتری پیگیر مطالبات و فعالیت های بانوان کارآفرین باشیم.
وی گفت : در راستای تحقق بخشی به سیاستهای مقام معظم رهبری ،اداره کل امور زنان و خانواده استانداری در سال جاری در زمینه اشتغال و کارآفرینی اقدام به عقد تفاهم نامه با اداره کل پست استان در جهت عرضه اینترنتی محصولات زنان ،صندوق کارآفرینی امید و سازمانهای مردم نهاد با موضوع آموزش ،توانمندسازی و اتصال زنان به بازار کار ، جهاد دانشگاهی و پارک علم فناوری با موضوع راه اندازی مرکز رشد و شتابدهی بانوان و هم چنین در جهت حمایت از بانوان آزاد شده از زندان تفاهم نامه ای با اداره کل زندانها و اقدامات تامینی با موضوع ارائه آموزش و مشاوره شغلی ،خانوادگی ،حقوقی و ... و ایجاد کارگاه اشتغال زایی منعقد نموده است.
وی افزود: هم چنین در جهت اجرایی سازی مفاد تفاهم نامه های منعقده ریاست جمهوری تاکنون ۴۸۲ میلیارد ریال تسهیلات در اختیار شرکتهای تعاونی بانوان ، هشت میلیاردو هفتصد و شصت میلیون ریال تسهیلات سی میلیون ریالی قرض الحسنه در اختیار بانوان سرپرست خانوار قرار گرفت هم چنین سه میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه در اختیار بانوان روستایی قرار گرفت . و در حال حاضر هیجده میلیارد و ششصد میلیون ریال تسهیلات سیصد میلیون ریالی و سی و یک میلیارد ریال تسهیلات پانصد میلیون ریالی و یک میلیارد و صدو ده میلیون ریال تسهیلات سی میلیون ریالی تا پایان سال در اختیار بانوان قرار خواهد گرفت.
وی ضمن تقدیر از تمامی عوامل همکار در روند برگزاری انتخاب بانوی کارآفرین برتر ملی با رای مردمی ، انتخاب بانو مژگان گلدوست را مایه مباهات استان و جامعه زنان روستایی و معلولین دانست و افزود : انتخاب یک بانوی معلول بعنوان کارآفرین برتر کشوری بر همگان ثابت کرد که بانوان هرگز تسلیم محدودیت های اجتماعی و جسمی و حرکتی نمی شوند و می توانند در همه زمینه ها از جمله اشتغال و کارآفرینی موفق عمل نمایند و برای خود و هم نوعانشان درآمدزایی و اشتغال زایی ایجاد نمایند.
مژگان گلدوست منتخب دور هفتم زنان کارآفرین برتر کشور از روستای نظام آباد نقده با ایجاد دو کارگاه مجزای گلیم بافی و صنایع دستی برای ده زن روستایی دارای معلولیت اشتغال ایجاد کرده است.