محمدحسن آصفری در نشست علنی نوبت عصر امروز (چهارشنبه، ۳ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود گفت: آقای قالیباف شما تاکید دارید که زودتر تکلیف وزرا روشن شود و آن ها بتوانند کار خود را شروع کنند.
نماینده مردم اراک و کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: طی چند روز گذشته نمایندگان بارها در خصوص ماده ۲۰۲ آئین نامه داخلی مجلس تذکر دادند؛ در گزارش کمیسیون ها خیلی از مواردی که ارائه می شود مشترک است به عنوان مثال سه کمیسیون در مورد یک وزیر گزارشی می دهند که برخی از موارد مانند تحصیلات، استعلامات و ... یکسان است لذا اگر اصرار و تاکید بر تاثیر در روشن شدن تکلیف وزرا داریم باید به این موضوع توجه کنیم.
وی ادامه داد: امروزه وضعیت خوب نیست و وزرای قبل هم روی کار نیستند. آمار ۷۰۶ نفر فوتی روز گذشته به دلیل تشدید شیوع کرونا، گرانی کالاهای اساسی در بازار و ... به خاطر این است که وزرا روی کار نیستند و این در حالی است که رؤسای سازمان ها و دیگر مسئولان سرکار هستند؛ چرا این افراد بازار را رها کردند و شاهد گرانی افسارگسیخته هستیم.
آصفری افزود: بنابراین باید تکلیف وزرا معلوم شود تا هر چه سریع تر سرکار خود حاضر شوند و آرامشی که مردم با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی امیدوارشان کرده محقق شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: باید به بعد نظارتی مجلس توجه کنیم زیرا آقایان مسئول خصوصا وزرا شرایط کنونی بازار و تورم را ایجاد کرده اند به طوری که مردم برای تهیه یک سرم تولید داخل از این داروخانه به آن داروخانه رفت و آمد می کنند.
وی خاطرنشان کرد: برنامه ششم توسعه و قانون مشخص است لذا وزرا باید هر چه سریع تر تکلیفشان روشن شود تا شاهد بازگشت آرامش به بازار باشیم.
مرتضی حسینی در جلسه علنی عصر امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری اظهار کرد: لازم است وزرا بعد از رای اعتماد، میزان دارایی و اموال خود را به مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ارائه کنند.
بنا به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: نمایندگان در مقام موافقت و مخالفت و اثبات دیدگاه خود به عقلشان بسنده کرده و چیزی را به رهبری نسبت ندهند که مضر است، ممکن است در آینده آن وزرا تصمیمات نادرستی بگیرند، پس به رهبری جفا نکنید.
این نماینده مجلس شورای اسلامی از نحوه گزارشات کمیسیونهای تخصصی درباره وزرای پیشنهادی انتقاد کرد و گفت که باید گزارش کمیسیونها درباره انطباق برنامههای ارائه شده با اسناد بالادستی و بررسی و سوابق علمی و اجرایی و مدارک وزرای پیشنهادی باشد نه اینکه بگویند فلان وزیر را تایید میکنند.
محمد باقر قالیباف رئیس جلسه در این باره گفت: در آییننامه به صراحت آمده که کمیسیونها باید انطباق برنامه و سوابق وزرای پیشنهادی با اسناد بالادستی را اعلام کنند و هرگونه توضیح دیگر مبنی بر خوب یا بد بودن وزیر در آییننامه نیامده است در نهایت هم نمایندگان مجلس شورای اسلامی هستند که درباره وزرا تصمیمگیری کرده و رای خود را اعلام میکنند.
۲۷۲۱۹