به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، عبدالحمید حمزه پور صبح امروز در نشست با شهردار بوشهر اظهار داشت: مطالبات شرکت آب و فاضلاب از بخشهای اداری و نظامی بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان است که انتظار می رود در راستای سرعت بخشی به روند اجرای پروژه ها زمینه برای پرداخت آن فراهم شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: در شرایطی که پروژههای آبی استان بوشهر نیازمند به تامین اعتبار دارند باید دستگاهها در پرداخت مطالبات خود به شرکت آبفا اهتمام جدی داشته باشند.
وی ادامه داد: در استان بوشهر در مقطعی آبرسانی در برخی از محلات توسط تانکر انجام میشد که با مدیریت صورت گرفته این معضل برطرف شده است.
حمزه پور اظهار کرد: اکنون در شهر بوشهر ۳۰ هزار مترمکعب آب موردنیاز شهروندان از طریق دستگاه آب شیرین کن تامین می شود و اکنون نیز عملیات اجرایی تامین ۵۲ هزار مترمکعب آب از طریق دستگاه های آب شیرین کن در دست اجرا است.
وی ادامه داد: با بهره برداری از ۲ پروژه یاد شده آب شرب بوشهر پایدار و نوبت بندی در مرکز این استان برطرف می شود.
حمزه پور اظهار داشت: در شهر بوشهر و بویژه محلات جنوبی حدود چهار هزار انشعاب غیرمجاز وجود دارد که ساماندهی آن به وضعیت تامین آب پایدار کمک می کند.
شهردار بندر بوشهر گفت: با هدف ساماندهی وضعیت حفاریها در بوشهر تشکیل کارگروه حفاری با حضور شهرداری بندر بوشهر و دستگاههای دارای کار حفاری مانند آب، برق، گاز و مخابرات ضرورت دارد.
حسین حیدری اظهار کرد: در بسیاری موارد دستگاه ها بدون تشکیل نشست کمیته حفاری اقدام به حفاری میکنند و این در حالی است که با برگزاری نشست هماهنگی حفاریها نیز به نحو مطلوب تری انجام میگیرد.
وی بیان کرد: در حفاری هایی که صورت میگیرد باید زمان بخوبی مدیریت و با انجام حفاری ها در موعد زمانی مناسب از نارضایتی شهروندان جلوگیری شود.
حیدری ادامه داد: برای نمونه اگر دستگاهی نیاز به پنج کیلومتر حفاری دارد باید این پروژه در قطعه های تقسیم شده و کوتاه انجام گیرد زیرا این رویکرد از انسداد همه طول خیابان نیز جلوگیری می کند.
وی افزود: در حفاری های شهر بوشهر تاخیر در کار ترمیم و انجام کار بی کیفیت همواره منجر به نارضایتی شهروندان است که باید دستگاه های حفار از تکرار این رویه جلوگیری کنند.
انتهای پیام/