کد خبر: ۱۹۸۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: مشتریانی که تقاضای گوشت چرخ‌کرده دارند، فروشندگان باید در حضور مشتری و با رعایت ضوابط بهداشتی اقدام به چرخ کردن گوشت کنند.

محمدباقر حاج‌کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با ویژگی‌های گوشت سالم و بهداشتی، اظهار کرد: گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری از هرگونه تورم، خون‌مردگی، تغییر رنگ و ذرات خارجی باشد، گوشت باید دارای قوام سفت بوده و نباید لزج، خشک یا چروکیده باشد و هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.

وی افزود: مردم باید یا از گوشت چرخ‌کرده بسته‌بندی شده در کارگاه‌های بسته‌بندی که تحت نظارت دامپزشکی با تاریخ تولید، انقضا، کد پروانه بهره‌برداری از دامپزشکی، دارای آرم دامپزشکی همراه با آدرس محل کارگاه بسته‌بندی که در فروشگاه‌های مجاز عرضه می‌شوند، استفاده یا اینکه در قصابی‌ها با خرید گوشت سالم و بهداشتی از لاشه‌ای که ممهور به مهر آبی رنگ دامپزشکی و دارای برچسب بوده و در حضور خود مشتری اقدام به چرخ شده، استفاده کنند.

این مسئول با بیان اینکه از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف مرتبط با وظایف دامپزشکی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا در اسرع وقت به شکایات آن‌ها رسیدگی شود، خاطرنشان کرد: گوشت چرخ‌کرده باید از گوشت مورد تایید دامپزشکی و در حضور مشتری تهیه شده و یا در بسته‌بندی‌های دارای برچسب معتبر در معرض فروش قرار گیرد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
پرطرفدارترین عناوین