کد خبر: ۲۳۷۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
براساس اعلام قبلی، فروش حضوری ارز اربعین از امروز (هشتم مردادماه) آغاز شد.

فروش ارز اربعین آغاز شد + نحوه دریافت

فروش ارز اربعین که مقرر بود از روز یک‌شنبه مورخ هفتم مردادماه آغاز شود، به علت تعطیلی ادارات دولتی و شبکه بانکی کشور در جهت صرفه جویی در مصرف انرژی در روز یک‌شنبه، از امروز دوشنبه هشتم مرداد ماه آغاز شد.

طبق اعلام بانک مرکزی، زائران اربعین بالای پنج سال می‌توانند تا سقف ۲۰۰ هزار دینار عراق با نرخ مرکز مبادله ارز و طلای ایران دریافت کنند و مدارک مورد نیاز برای دریافت ارز اربعین، داشتن کد رهگیری سامانه سماح، گذرنامه و اصل کارت ملی است و کد رهگیری در سامانه سماح، پس از طی شدن فرآیند ثبت‌نام در سامانه سماح، فعال می‌شود.

عرضه ارز اربعین تا سوم شهریور ماه ادامه دارد و هفت بانک ملی، ملت، تجارت، سپه، پارسیان، صادرات و پست بانک به عنوان بانک‌های عامل فروش ارز اربعین معرفی شده‌اند.

زائران اربعین می‌توانند علاوه بر مراجعه حضوری، از طریق مراجعه غیر حضوری در قالب پیامرسان و برنامه‌های معرفی شده از سوی بانک‌های عامل، ارز مورد نیاز خود را خریداری و تهیه کنند.

هفت بانک ملی، ملت، تجارت، سپه، پارسیان، صادرات و پست بانک به عنوان بانک‌های عامل فروش ارز اربعین معرفی شده‌ و ۳۱۶۸ شعبه و باجه از سوی بانک‌های عامل به زائران خدامت ارز اربعین ارائه می‌دهند.  

در این راستا، بانک ملی با ۳۰۲ شعبه، پست بانک با ۲۰۰۸ شعبه و باجه، بانک ملت با ۲۸۰ شعبه، بانک صادرات با ۲۲۱ شعبه، بانک سپه با ۱۸۹ شعبه، بانک تجارت با ۱۰۶ و بانک پارسیان با ۶۳ شعبه در سراسر کشور، آماده ارائه خدمات مربوط به فروش و عرضه ارز اربعین به زائران هستند.

برای دریافت ارز اربعین، داشتن کد رهگیری سامانه سماح، گذرنامه و اصل کارت ملی الزامی است و کد رهگیری در سامانه سماح، پس از طی شدن فرآیند ثبت‌نام در سامانه سماح، فعال می‌شود.

به منظور تسهیل در دریافت ارز اربعین برای زائران، سرپرستان خانوار می‌توانند برای خرید ارز اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان) با در دست داشتن کلیه مدارک هویتی خود و اعضای خانواده به شعب بانک‌های عامل فروش این ارز مراجعه و ارز خود را خریداری کنند. به عبارتی، عدم حضور سایر اعضای خانواده در شعب فروش ارز بلامانع بوده و سرپرست خانوار می‌تواند با کارت‌بانکی خود نسبت به خرید ارز برای اعضای خانواده خود اقدام کند.

امکان عرضه غیر حضوری ارز فراهم است

با این حال، هفت بانک عامل فوق به منظور تسهیل در فرایند دریافت و خرید ارز مورد نیاز زائران در اربعین، بستر و سازوکار فروش غیر حضوری ارز را برای همه زائران واجد شرایط که ثبت نام خود را انجام داده‌اند، فراهم ساخته است.  

براین اساس، بانک ملی ایران و پست بانک از طریق بستر پیام‌رسان «بله»، بانک سپه از طریق بستر پیام‌رسان «روبیکا»، بانک صادرات از طریق اپلیکیشن «سیپنو» به نشانی https://sepino.bsi.ir/ ، بانک پارسیان از طریق پیام رسان «آیگپ»، بانک تجارت از طریق سامانه الکترونیک بانک تجارت و بانک ملت از طریق پیشخوان الکترونیک بانک ملت، خدمات فروش غیر حضوری ارز را به زائران اربعین ۱۴۰۳ ارائه و متقاضیان دریافت غیر حضوری ارز می‌توانند از طریق بسترهای ارائه شده، مراحل ثبت نام و دریافت ارز مورد نیاز خود را دریافت کنند.  

در پایان باید اشاره داشت،  فروش ارز ذیل سرفصل فوق (اربعین)، هیچ محدودیتی برای دریافت سهمیه سالانه ارز مسافراتی ایجاد نمی‌کند.  

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار