کد خبر: ۳۵۱۹۶
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۲
بانک اجتماعی؛

هویت سازمانی بانک قرض الحسنه رسالت

مدیر عامل بانک قرض الحسنه رسالت، بانک اجتماعی را هویت سازمانی این بانک عنوان کرد.
محمدحسین حسین زاده از اجرای مدل بانکداری اجتماعی در این بانک خبر داد و گفت: بانک قرض-الحسنه رسالت، بانکی خرد و اجتماعی است و سعی در ارائه خدمات شرعی، آسان و ارزان دارد.
وی  با بیان اینکه بانک اجتماعی از بانکداری اجتماعی کاملا متفاوت است، افزود¬: قرض¬الحسنه، خرد و اجتماعی بودن می¬تواند بدون مدرنیته انجام شود اما برای آسان و ارزان بودن، حتما باید خدمات در بستری مدرن انجام بگیرد.
به گفته حسین زاده،  بانک اجتماعی هویت سازمانی بانک قرض¬الحسنه رسالت است اما بانکداری اجتماعی روش بانکداری در این بانک است.
به گفته مدیرعامل بانک قرض¬الحسنه رسالت، ایده¬آل این بانک، ارائه خدمات بانکی بدون نیاز به مراجعه حضوری افراد به شعب است.
وی بانکداری قرض¬الحسنه، خرد و اجنماعی و ارائه خدمات ارزان و آسان در بستر شرعی را ابعاد هویتی این بانک بیان کرد و گفت¬: این ابعاد هویتی خواسته مردم از بانک قرض¬الحسنه رسالت  است. حسین¬زاده، توسعه اقتصاد مقاومتی، توسعه بانکداری نوین،  ترویج فرهنگ قرض¬الحسنه، توسعه شمولیت مالی، ارزان و آسان¬سازی و توسعه محلی و منطقه¬ای با کمک سرمایه¬های اعتقادی و اجتماعی را از جمله خواسته¬های نظام از این بانک عنوان کرد.
وی با بیان اینکه بانک قرض¬الحسنه رسالت سه میلیون مشتری فعال دارد، یادآور شد: از سال 92 تا امروز حدود 1.5 میلیون فقره تسهیلات با میانگین 8 میلیون و 300 هزار تومان پرداخت شده است.
به گفته مدیرعامل بانک قرض¬الحسنه رسالت، 95درصد سپرده¬های این  بانک زیر 10 میلیون، 4 درصد زیر 50 میلیون و یک درصد بالای 50 میلیون  تومان است که این خود گویای خرد بودن بانک قرض¬الحسنه  رسالت است.
حسین¬زاده در ادامه با اشاره به مسئولیت¬ اجتماعی  بانک قرض¬الحسنه رسالت گفت: این بانک با پرداخت تسهیلات قرض¬الحسنه  سعی در گره¬گشایی از مشکلات قشر کمتر بهره¬مند جامعه دارد.
وی کمک به ایجاد اشتغال خرد وتولید داخلی را از جمله مهمترین اهداف بانک قرض¬الحسنه رسالت عنوان کرد و افزود: این بانک با خرید بیش از 10 هزار قطعه صنایع دستی بانوان استان های سیستان و بلوچستان و کرمان نشان داده است نگاه ویژه¬ای به اشتغال خرد و خانگی دارد.
حسین¬زاده انتخاب بانک قرض¬الحسنه رسالت بعنوان معین اقتصاد مقاومتی در بخش گلباف کرمان را از جمله دیگر فعالیت¬های این بانک در کمک به ایجاد اشتغال خرد عنوان کرد و یادآورشد: کرمان یکی از استان¬های پایلوت اقتصادی مقاومتی در کشور است. در این راستا، استان کرمان نیز به هشت کارگروه معین اقتصاد مقاومتی تقسیم شده و  بانک قرض الحسنه رسالت  معین اقتصاد مقاومتی در بخش گلباف است.
مدیرعامل بانک قرض¬الحسنه رسالت اظهارداشت: در راستای حمایت از صنایع خرد و خانگی از جمله( تولیدمبل فرش، گیاهان دارویی، دام وطیورخانگی)  در بخش گلباف در کوتاه مدت، میان و بلند مدت برنامه¬های در نظرگرفته شده است.
وی همکاری با انجمن حامیان کودکان کار و خیابانی و مدارس ابتدایی مناطق کمتر توسعه یافته و حمایت از 15000 دانش¬آموز را از جمله فعالیت های این بانک در حوزه عمل به مسئولیت اجتماعی بیان کرد وگفت: همکاری با موسسه¬ها و انجمن¬های خیریه  از جمله موسسه نیکوکاری رعدالغدیر، ﺣﻤﺎﯾﺖ از اﻧﺠﻤﻦ علمی-فرهنگی دانشجویان نابینا، همکاری و حضور در نمایشگاه¬های میوه¬های قرآنی، موسسه طب صادق، نمایشگاه کتاب، توزیع 30 هزار جلد کتاب کودک و نوجوان در سراسر کشور و ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﻫﻨﺮﻣﻨﺪان و ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﺻﻨﺎﯾﻊ دﺳﺘﯽ و ﻣﯿﺮاث ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ نیز از دیگر اقداماتی است که بانک قرض¬الحسنه رسالت در راستای فرهنگ سازی و خدمات فرهنگی به عموم مردم جامعه ارائه می¬دهد.