وی با بیان اینکه پیشبینی میشود رشد اقتصادی استان تا پایان سال به پنج درصد برسد، افزود: از سال ۱۳۹۳ تا میانه ۱۳۹۴ در هفت استان به عنوان پایلوت اقداماتی در حوزه شناسایی مزیتهای استان صورت گرفت و از سال ۱۳۹۵ در نظر داریم مزیت همه استانهای کشور مطالعه و شناسایی شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه تاکنون در شناسایی مزیتهای استانی در محصول زعفران خراسان جنوبی، آی سی تی در کردستان و کفش در تبریز شناسایی شد، تصریح کرد: یکی از مهم ترین موضوعات برای اشتغالزایی پایدار توجه به بخش های آی تی و آی سی تی است.
وی با اشاره به وجود ۲ هزار دستگاه رایانه، ۱۰۰ مربی در رشته آی. تی و آی. سی. تی و راه اندازی دورههای آموزشی کسب و کار الکترونیک، افزود: هر چند سرمایه گذاری در حوزه آی تی و آی سی تی در سال اول برای چهار هزار اشتغالزایی ۲ هزار میلیارد تومان انجام میشود، اما همین تعداد شغل را در سال دوم می توان با ۵۰ میلیون تومان ایجاد کرد.
ربیعی با بیان اینکه رونق حوزه آ ی تی و آی سی تی موجب رونق دیگر بخشهای اقتصادی میشود، افزود: استان مازندران باید به سمت گرشگری حرکت کند، در حالی که گرایش استان اکنون به سمت مسافر پذیری است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آی تی یک فرصتی است که میتواند در فرایند تبلیغ تا جذب گردشگر حمایت خوبی از اقتصاد گردشگری داشته باشد.