کد خبر: ۳۷۱۳۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۹
دوازدهمین همایش مدیران ستادی و استانی بانک قرض الحسنه رسالت با موضوع بانکداری اجتماعی، فرآیندها و گرایش های آن برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بانک قرض الحسنه رسالت، در این همایش دو روزه که در تهران و با حضور بیش از 80 مدیر ستادی و استانی برگزار شد، بانکداری اجتماعی، زیرساخت ها و بسترهای این مدل بانکداری محور گفتگو و تبادل نظر مدیران این بانک قرار گرفت.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت در این همایش با تاکید بر اینکه ما می خواهیم بانکداری اجتماعی، خرد، مدرن و قرض الحسنه داشته باشیم، گفت: باید یاد بگیریم که کار جمعی را آغاز کرده و محور فعالیت های محوله خود قرار دهیم.
محمدحسین حسین زاده افزود: در حال حاضر بانکداری اجتماعی به خوبی در حال اجراست و بازخوردهای خوبی را به دنبال داشته است.
وی با بیان اینکه در مسیر بانکداری اجتماعی باید مفاهیم و اصولی را مدنظر قرار دهیم، یادآورشد: ساختار و گرایش ها، فرایندها، زیرساخت ها و اعتبارسنجی مباحث مورد نظر در این مدل است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با اشاره به گرایش های ایجاد شده در بانکداری اجتماعی گفت: تاکنون در این مدل 1+21 گرایش ایجاد شده است. کاروزندگی هم گرایش محسوب می شود و هم یک نوع کانون است. حسین زاده افزود: حال که بانکداری اجتماعی فعال شده است ما باید به جایی برسیم که شعب فرع بانکداری اجتماعی باشد.
مدیر ریسک و عضو هیئت مدیره بانک قرض الحسنه رسالت نیز در این همایش گفت: با توجه به بازخوردی که از یک سال گذشته در تهران و کرمان و همچنین در چند ماه گذشته در برخی استان ها در خصوص اعتبارسنجی داشته ایم، در کلیات طرح تغییراتی ایجاد شده است. ابوذر سروش گفت: بعد از تقسیم بندی مشتریان به چهار گروه ممتاز، کاملا متناسب، متناسب و نامتناسب، مشتریان ممتاز انتخاب و با آنها به گونه ای سهل تر رفتار می شود.
در ادامه عباس ارباب سلیمانی رئیس هیئت مدیره انجمن حسابرسان داخلی ایران و استاد دانشگاه های تهران و صنعت نفت ارکان راهبری در بانک قرض الحسنه رسالت را تشریح و به بیان توضیحات تکمیلی در خصوص این ارکان پرداخت.
در روز دوم همایش، برنامه آموزش مدیران با همکاری کمپانی بین المللی Coachingourselves در بانک قرض الحسنه رسالت و با حضور حسین سیرپان (نماینده ی ترکیه ای این موسسه) برگزار شد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدارترین عناوین