مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران در حاشیه ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، در رابطه با نقش و جایگاه شبکه بانکی در عصر ارتباطات نوین گفت: بانکداری الکترونیک طی مدت زمان کوتاهی در میان آحاد جامعه در حال رشد و توسعه می باشد و لازم است، به تناسب پیشرفت فن آوری در دنیا، ارائه خدمات نوین بانکداری الکترونیک نیز گسترش پیدا نماید.
به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومی و بازاریابی بانک قرض الحسنه مهر ایران، اکبری در گفتگو با خبرنگار ایبنا افزود: بسیاری از فرآیند و اقداماتی که قبلاً در شبکه بانکی کشور به شکل سنتی انجام می گرفت، اکنون به صورت الکترونیکی و با بهره گیری از فن آوری های نوین انجام می شود.
وی با اشاره به سرعت رشد تکنولوژی در جامعه گفت: نظام بانکی کشور تلاش نموده، در این حوزه از ارائه خدمات مناسب و مطلوب بانکداری الکترونیک عقب نیفتد و توانسته است اقدامات مثبتی را عرضه نماید.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران ضمن تاکید بر مشکلات حجم بالای مراجعات بانکی بیان داشت: با بزرگ شدن اقتصاد کشور، میزان مراودات مالی بیش از پیش زیاد شده است و چنانچه بانکداری نوین توسعه نمی یافت امروز از نظر تردد، مراجعه، زمان و هزینه های دسترسی با مشکلات عدیده ای روبرو می شدیم.
وی تصریح کرد: البته سرعت رشد فن آوری اطلاعات و ارتباطات به قدری زیاد است که قاعدتاً سیستم بانکی هنوز نتوانسته است همپای آن حرکت نماید و برگزاری این همایش ها کمک می کند تا با نزدیک تر شدن تجربیات گوناگون زمینه گسترش خدمات الکترونیک بانکی فراهم شود.
مرتضی اکبری ادامه داد: شرکت های زیادی در حوزه صنعت بانکداری نوین فعالیت می نمایند تا بانک های کشور بتوانند با رشد فن آوری اطلاعات هماهنگ و همگام شوند.
وی در خصوص مطابقت زیرساخت های فعلی با استانداردهای جهانی اظهارداشت: خوشبختانه زیر ساخت های مناسب و مطلوبی در کشور ایجاد شده است و به شدت در حال رشد و توسعه می باشد ولی برای استفاده بهینه تر از این زیر ساخت ها به ایجاد انسجام و هماهنگی توسط بانک مرکزی نیاز است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران افزود: این خدمات باید بر اساس دستور العمل ها و بخشنامه های بانکی باشد تا از نظر امنیت و سرعت انجام عملیات با قوانین بانکداری کشور مغایرتی نداشته باشد.
اکبری درباره فرهنگ استفاده از خدمات الکترنیک بانک ها در کشور بیان داشت: مردم به شدت در حال استفاده از خدمات الکترونیک هستند. ارتقاء فن آوری خصوصاً در گوشی های تلفن همراه، تبلت ها و ... نیاز مردم را به سمت استفاده از اپلیکیشن های مختلف سوق می دهد، به همین دلیل به نظر می رسد که انتظارات مردم بسیار بیشتر از آن چیزی است که سیستم بانکی ارائه می دهد.