کد خبر: ۶۵۳۳
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹
محسن سلیمانی گفت، انتشار کتاب «رمان‌نویسی در وقت اضافه» به دلیل تعطیلی نشر کتاب توسط بنیاد ادبیات داستانی با مشکل مواجه شده است.
به گزارش تجارت آنلاین به نقل از ایسنا؛این پژوهشگر گفت: کتاب «رمان‌نویسی در وقت اضافه» کتابی است 1300 صفحه‌یی با 38 فصل که به نوعی یک کتاب پایه برای نگارش رمان‌نویسی قلمداد می‌شود.

به گفته او، این کتاب به مفاهیم تازه‌ای در زمینه نگارش رمان می‌پردازد، از جمله این‌که هنگام نگارش یک رمان، پس از نگارش و پیش از نگارش آن نویسنده بایستی به چه مباحثی توجه داشته باشد.

محسن سلیمانی درباره وجه تسمیه این کتاب هم اظهار کرد: رمان‌نویسی در کشور ما به هیچ وجه حرفه‌یی نیست و شما نمی‌توانید از طریق رمان‌نویسی به امرار معاش خود بپردازید، بنابراین من در این کتاب مکانیزم‌هایی را پیشنهاد کرده‌ام که رمان‌نویسان جامعه ما می‌توانند از آن‌ها بهره بگیرند، از جمله آن‌که رمان‌نویس نبایستی شغلی را برای خود انتخاب کند که به نوعی در تزاحم با نویسندگی او قرار گیرد.

این نویسنده و پژوهشگر با اشاره به مشکل پیش‌آمده برای چاپ این اثر پژوهشی‌اش گفت: دولت باید در زمینه کتاب‌های پایه‌یی و نظری کمک‌کار ناشران باشد. البته من هم قبول دارم که بنیاد ادبیات داستانی نباید کار نشر را بر عهده بگیرد اما با توجه به ضعف بخش‌های زیربنایی، دولت موظف است در زمینه تولید آثار پژوهشی با محتوای نظری کمک‌حال پژوهشگران باشد.

محسن سلیمانی در حال حاضر مشغول نگارش جلد دوم «طنزپردازی به زبان ساده» است. این کتاب اثری دوجلدی است که بناست توسط انتشارات سروش راهی بازار شود. جلد دوم این اثر به قالب‌های طنز از جمله استند آپ کمدی می‌پردازد. تاکنون 50 درصد کار نگارش این کتاب انجام شده است.

سلیمانی که پیش‌تر «اسرار و ابزار طنزنویسی» را توسط انتشارات سوره مهر راهی بازار کرده، خواندن این کتاب را به طنزنویسان توصیه کرده است.

انتهای پیام/
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار