او افزود: خوابیدن به پهلو و خم کردن زانوها باعث کاهش فشار داخلی به نخاع کمری میشود و دردهای دیسکی را به حداقل میرساند.
این جراح و متخصص ارتوپدی با اشاره به تاثیر قرار دادن بالشت در میان پاها هنگام خواب بیان کرد: در هنگام خوابیدن قرار دادن بالشت کوچک در میان پاها و خم کردن زانوها میتواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش دردهای عصب سیاتیک داشته باشد.
حسن زاده تصریح کرد: قرار گرفتن سیستم اسکلتی و عضلاتی بدن در حالت استراحت باعث ایجاد آرامش نسبی سلولهای بدن و پرانرژی شدن این فرد هنگام بیدار شدن از خواب میشود.
این جراح و متخصص ارتوپدی درباره عدم رضایت از خواب گفت: خوابیدن روی شکم باعث افزایش فشار داخلی به دیسک کمر، تشدید دردهای سیاتیک، بد خوابی، کسلی و خستگی فرد در طول روز میشود.
حسن زاده با اشاره به ساعات مناسب برای خواب اظهار کرد: بهترین زمان خواب از ساعت ۱۰ شب تا ۶ صبح است که باعث تنظیم سیستم فیزیولوژیکی بدن میشود. بد موقع خوابیدن باعث کاهش عملکرد سیستم حافظه و مغز، کاهش کارکرد نادرست سیستم قلبی- عروقی و آزرده کردن سیستم اسکلتی- عضلانی خواهد شد.
این جراح و متخصص ارتوپدی با اشاره به عوارض خوابیدن روی کاناپه اظهار کرد: خوابیدن در مکانهای نامناسب مانند کاناپه یا پشت فرمون که پوزیشن بدن در حالت درست و مناسبی نیست میتواند باعث اختلال در خواب، گرفتگی و قلنج عضلات شود.