سلامت نیوز:دکتر زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست خبری با خبرنگاران از طریق ویدئوکنفرانس گفت:«اصولا در ایام روزه داری و در ماه مبارک رمضان رعایت اصول تغذیه صحیح نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت ما دارد بویژه در ایام ماه مبارک رمضان باید اصول تغذیه صحیح یعنی مصرف متعادل از همه گروه های غذایی در وعده سحر و افطار و خودداری از مصرف بی رویه شیرینی و چربی و نمک در ایام روزه داری هم همچنان بر آن تاکید داریم بویژه در شرایط فعلی کشور چون غذاهای چرب و سرخ شده و پرروغن و پر نمک باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود که برای مقابله با کرونا نوع غذایی که می خوریم نقش بسیار مهمی دارد .»
عبدالهی با بیان اینکه :« یکی از عوامل زمینه ساز برای فعالیت ویروس کرونا خشکی گلو است اگر در کنار غذاها سبزی و سالاد باشد کمک به پیشگیری از خشک شدن گلو کمک می کند.» افزود :« بنابراین در وعده سحر نکاتی که باید رعایت شود در درجه اول مصرف کافی سبزیجات و سالادها است به این علت که حاوی آب هستند و در طول روز از خشکی دهان و گلو و کم آب شدن بدن پیشگیری می کند.»
وی در ادامه گفت :« ویتامین های آ و سی برای تقویت سیستم ایمنی بدن لازم هستند بنابراین یک توصیه مصرف سبزی و سالاد در کنار غذای سحری است نوشیدنی های شیرین برای سحر توصیه نمی شود برای اینکه احساس تشنگی را در طول روز تشدید می کنند.»
وی خاطر نشان کرد :« غذاهای چرب و سرخ شده و پر ادویه مناسب نیستند چون احساس تشنگی و خشکی گلو را بیشتر می کنند یکی از اشکالات خوردن غذاهای شیرین در سحر این است که در طول روز قند بدن افت می کند .»
عبدالهی گفت : « در وعده افطار مهم است با مایعات گرم و مواد قندی مثل خرما برای برگشتن قند خون به حالت عادی و مصرف یک غذای ساده و سبک استفاده شود و درنهایت رعایت اصول تغذیه صحیح یعنی کاهش مصرف نمک و قند و چربی و مصرف سبزیجات و مایعات و آب به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از کرونا کمک می کند و برای حفظ عملکرد طبیعی دستگاه های بدن نقش مهمی دارد.»