نوشیدن آبمیوه برای بدن مفید است اما زیاده روی در مصرف آبمیوه ها توصیه نمی شود، گاهی ترکیب آبمیوه های مختلف ارزش غذایی آن را بیشتر می کند
آب میوه نوشیدنی محبوب بزرگ ترها و کوچک ترهاست و به همین دلیل شما میتوانید انواع آب میوه را در خانه تهیه و آنها را با هم ترکیب کنید. در ادامه به خواص آب میوه های ترکیبی اشاره می کنیم :
بیشتر بدانید : بهترین و بدترین آبمیوه ها برای سلامت
سیب یکی از در دسترسترین میوههاست. درآب سیب ویتامین C و ویتامینهای مختلف B و همچنین بسیاری از مواد معدنی مختلف مانند منیزیم، آهن، کلسیم، منگنز و مس وجود دارد. فلاونولها و پروکاریدینها برخی از فیبرهای موجود در این آب میوه است .
یک فنجان آب سیب به دلیل قندهای طبیعی موجود در آن ۱۰ درصد از کربوهیدراتهای مورد نیاز روزانه شما را تامین میکند.
بیشتر بدانید : ویتامین b در چه چیزهایی وجود دارد؟ منابع انواع ویتامین b
مواد ضد التهابی آب سیب، باعث جلوگیری از عفونتهای تنفسی و کاهش حملات آسم میشود.
پتاسیم موجود در این آب میوه به کاهش تنش در شریانها و رگهای خونی، کاهش فشار خون و آسیب به سیستم قلبی عروقی کمک میکند.
اسید مالیک موجود در آب سیب میتواند به سرعت از علایم یبوست جلوگیری کند.
بیشتر بدانید : هر آنچه لازم است در مورد یبوست بدانید + نکاتی مهم در مورد یبوست
آب پرتقال یک منبع عالی برای ویتامین C و دارای فیبر، ویتامین A، فولات، تیامین، پتاسیم، پروتئین، مس، منیزیم، فلاونوئیدها و هسپردین است.
بهبود درد مفاصل،جلوگیری از سنگ کلیه،درمان کم خونی،زیبایی و جوان کنندگی پوست،جلوگیری از آب مروارید،از بین بردن لکههای تیره پوست،کاهش کلسترول و دیابت
یکی از ترکیبات بسیار خوشمزه و پرخاصیت ترکیب آب سیب و آب هویج است. سیب و هویج مواد مغذی بسیاری دارند و در صورت ترکیب آنها با یکدیگر فواید زیادی برای سلامتی خواهند داشت ، از جمله:
عطر و طعم مرکبات طعم سیب را از بین نمیبرد. با ترکیب آب سیب با آب مرکبات که ثروتمندترین منبع ویتامین C هستند، به جنگ ویروسها و باکتریها بروید.مصرف آب سیب و پرتقال برای افراد مبتلا به آترواسکلروز، کم خونی، اختلالات غدد درون ریز و به طور کلی همه مفید است.
ترکیب آب هویج و پرتقال به علت داشتن ویتامینها و مواد معدنی فراوان برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری فوق العاده است. برای تهیه این ترکیب ، هویج، سیب، چند تکه یخ و عسل را در مخلوط کن بریزید و با یکدیگر ترکیب کنید، سپس آب پرتقال را به آن اضافه و به مدت ۲ دقیقه مخلوط کنید تا غلیظ شود.
مصرف بیش از حد و روزانه آب هویج و پرتقال میتواند به کلیهها آسیب رسانده و کشنده باشد.
صبح زود بهترین زمان برای نوشیدن آب میوه مانند آب سیب، گلابی یا انگور است.
بعد از وعدههای غذایی میتوانید آب انبه، آناناس و پرتقال استفاده کنید. آب آناناس به دلیل پروتئاز موجود در آن به هضم پروتئین و بهبود فرایند گوارش کمک میکند.
آنزیم انبه به گوارش پروتئین گوشت و جلوگیری از زخم معده کمک میکند. آب پرتقال موجب افزایش آنزیمهای گوارش معده و تسریع در گوارش چربیها میشود.
نوشیدن آب میوه بعد از شام اصلاً توصیه نمیشود زیرا قند بالای آب میوهها سبب چاقی میشود. قبل از وعدههای غذایی از مصرف آب میوههایی مثل پرتقال و گوجه فرنگی خودداری کنید.
ترکیب آب موز، سیب و طالبی مشکلی ایجاد نمیکند. آب میوههایی مانند لیمو، پرتقال، بلوبری، انگور و گریپ فروت را که حاوی اسید سیتریک است ، میتوانید با یکدیگر ترکیب کنید.
بیشتر بدانید : میوه یا آبمیوه کدام بهتر است؟
بیشتر بدانید : بهترین آبمیوه ها برای مقابله با یبوست
بیشتر بدانید : لاغری و کاهش وزن آسان با آبمیوه های چربی سوز خانگی!
بیشتر بدانید : تفاوت نوشیدنی میوه ای, نکتار و آبمیوه طبیعی چیست؟
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: khorasannews.com