• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
July 10 2025 - پنجشنبه ۱۹ تير ۱۴۰۴
  • نهاده‌های کشاورزی چیست؟
  • انتخاب پیمانکار حرفه‌ای و آنالیز جامع مصالح در ساخت سوله
  • معرفی بهترین موسسات زبان در ایران
  • فروش طارمی؛ اولویت اینتر
  • افشین پیروانی به زودی تمدید می کند
  • دما‌های ۴۹ درجه و بالاتر در خوزستان پیش‌بینی شد
  • با این روش‌ها اثرات آلودگی هوا را خنثی کنید
  • اینفوگرافیک/ غربالگری سرطان‌های شایع در کشور
  • سیم‌کارت چگونه می سوزد؟
  • سقوط دوباره شاخص بورس
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۹۳۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

جدول اکران سینما رسانه جشنواره فجر مشخص شد

داروغه‌زاده: جشنواره فجر پل ارتباطی مردم و سینمای ایران است
اکران همزمان فیلم های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در گیلان

تهران (پانا) - جدول نمایش فیلم‌های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر با برگزاری آئین قرعه‌کشی و با حضور اهالی رسانه و دست‌اندرکاران فیلم‌ها مشخص شد.

مراسم قرعه‌کشی جدول سینمای رسانه در سی‌وهشتمین جشنواره ملی فجر صبح امروز پنج شنبه با اجرای محمدرضا مقدسیان و با حضور عوامل فیلم‌ها، مسئولان برگزاری جشنواره و اهالی رسانه در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
این مراسم با پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.

در ادامه مقدسیان با تسلیت به مناسبت درگذشتگان حادثه سقوط هواپیمای اکراینی و سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان بیان داشت: قرار بر این است که ما با نگاه‌های متفاوت در کنار هم شرایط بهتری را برای کشور و خودمان رقم بزنیم. اگر در این مراسم کسی را تشویق می‌کنیم قرار بر پایکوبی و شادمانی نیست بلکه انگیزه‌دادن برای ادامه راه است.

داروغه زاده: جشنواره فجر همیشه پل ارتباطی میان مردم و سینما بوده است

در بخش دیگری از این مراسم ابراهیم داروغه‌‌زاده، دبیر سی‌وهشتمین جشنواره ملی فجر روی سن آمد. او با تشکر از کسانی که در این شرایط سخت بنا را بر همدلی گذاشتند، اظهار داشت: حادثه هوایی و سیلی که بخشی از کشور گرفتار آن شدند برای همه ما تأسف‌بار بود. شاید در شرایط کنونی برگزار کردن چنین مراسمی خوشایند نباشد و به همین دلیل ما جشن افتتاحیه جشنواره را برای همدلی با سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان لغو کردیم و هزینه برگزاری این مراسم را به سیل‌زدگان اختصاص خواهیم داد.
داروغه‌زاده خطاب به سینماگران و هنرمندان بیان داشت: آنچه که مردم را در این سال‌ها دلگرم کرده سینما بوده و شما با حضورتان مردم را تسکین می‌بخشید. حقیقتا ما قصد برگزاری این مراسم را هم نداشتیم اما بر اساس روالی که در دو سال گذشته بنای آن را گذاشتیم و برای اینکه حقی پایمال نشود برگزاری چنین مراسمی را الزامی دانستیم.
دبیر سی‌وهشتمین جشنواره ملی فجر با بیان اینکه فیلم‌ها در طول ایام برگزاری جشنواره در چهار سئانس نمایش داده خواهند شد، بیان داشت: سه سئانس اول هر روز به فیلم‌های بخش سودای سیمرغ و نگاه نو و سئانس پایانی به فیلم‌های مستند و کوتاه اختصاص داده شده است.
وی در پایان تاکید کرد: جشنواره همیشه پل ارتباطی بین سینما و مردم بوده و امیدواریم امسال این ارتباط پررنگ‌تر از سال‌های گذشته باشد.
در ادامه کلیپی از فیلم‌های کوتاه و مستد حاضر در جشنواره برای حضار نمایش داده شد.
در ادامه این مراسم راضیه جباری برای برداشتن اولین قرعه به روی صحنه آمد و فیلم مستند «عالیجناب» به کارگردانی سجاد ایمانی و فیلم کوتاه «عزیز» ساخته سید مهدی موسوی برزکی را از گوی خارج کرد. این دو فیلم در سئانس پایانی روز چهارشنبه شانزدهم بهمن ماه نمایش داده خواهد شد.
در ادامه کامبیز حضرتی به عنوان دومین نماینده اهالی رسانه روی صحنه آمد. او فیلم مستند «زندگی میان پرچم‌های جنگی» ساخته محسن اسلام‌زاده و فیلم کوتاه «مادر برفی» به کارگردانی مرجان خسروی را از گوی خارج کرد. این دو فیلم در سانس پایانی روز جمعه هجدهم بهمن‌ماه نمایش داده می‌شود.
در بخش دیگری از این مراسم، شراره داوودی به عنوان سومین نماینده رسانه فیلم مستند «خسوف» محسن استادعلی و فیلم کوتاه «اشغال» علی عزیزی را درآورد. این فیلم‌ها سه‌شنبه پانزدهم بهمن‌ماه به نمایش در می‌آیند.
محسن سرافراز به عنوان دیگر نماینده اهالی رسانه فیلم مستند «پروژه ازدواج» ساخته حسام اسلامی و عطیه عطارزاده همچن فیلم کوتاه «سور بز» ساخته سعید زمانیان را از گوی خارج کرد. این فیلم‌ها روز دوشنبه بیست‌ویکم بهمن ماه برای اهالی رسانه نمایش داده می‌شوند.
دیگر نماینده اهالی رسانه امیرموسی کاظمی بود که روی صحنه رفت و فیلم‌ مستند «جایی برای فرشته‌ها نیست» به کارگردانی سام کلانتری و فیلم کوتاه «امتحان» ساخته سونیا حداد را از گوی درآورد. این دو فیلم در سئانس پایانی روز دوشنبه چهاردهم بهمن ماه اکران می‌شوند.
احمدرضا معراجی فیلم مستند «مهدی عراقی را بکش» به کارگردانی عبدالرضا نعمت‌اللهی و فیلم کوتاه «دُم اژدها» ساخته سعید کشاورز را قرعه‌کشی کرد. این دو فیلم شنبه دوازدهم بهمن ماه برای اهالی رسانه نمایش داده می‌شوند.
سارا کبریایی به عنوان یکی دیگر از نمایندگان رسانه فیلم مستند «قصه دختران فروغ» ساخته خاطره حناچی و فیلم کوتاه «دابُر» به کارگردانی سعید نجاتی را از گوی درآورد. این دو فیلم مستند و کوتاه در آخرین سئانس دومین روز جشنواره یکشنبه سیزدهم بهمن ماه به نمایش در می‌آیند.
فیلم مستند «خط باریک قرمز» ساخته فرزاد خوشدست و فیلم کوتاه «کوچه» به کارگردانی محمدرضا مصباح توسط میلاد نجفی به عنوان نماینده رسانه‌ها از گوی خارج شدند. این دو فیلم یکشنبه بیستم بهمن‌ماه نمایش داده می‌شوند.
سمانه فراهانی فیلم مستند «بانو» ساخته محمد حبیبی‌ منصور و فیلم کوتاه «برف‌های سپید سرگردان» ساخته محمدرضا وطن‌ دوست را از گوی خارج کرد. این دو فیلم روز شنبه نوزدهم بهمن‌ماه اکران خواهند شد.
مهدیار حسن‌پور دیگر نماینده اهالی رسانه بود. فیلم مستند «زمستان است» ساخته مهرداد زاهدیان و فیلم کوتاه «پاندای قرمز» به کارگردانی علی پاک‌نیا از گوی خارج شد. این فیلم پنجشنبه هفدهم بهمن‌ماه نمایش داده می‌شوند.
در ادامه مراسم تیزر فیلم‌های سودای سیمرغ و نگاه نو به نمایش درآمد و نمایندگان رسانه برای انتخاب فیلم‌های این بخش به روی سن دعوت شدند.
مسعود فراستی به روی سن آمد و فیلم «خورشید» ساخته مجید مجیدی توسط او از گوی قرعه‌کشی درآورده شد. امیر بنان تهیه‌کننده فیلم برای انتخاب زمان نمایش فیلم در سینمای رسانه روی سن آمد. این فیلم روز دوم جشنواره سیزدهم بهمن ماه در سئانس اول به نمایش در می‌آید.
آرامه اعتمادی فیلم «دشمنان» به کارگردانی علی درخشنده را قرعه‌کشی کرد. این فیلم سئانس دوم یکشنبه بیستم بهمن ماه اکران می‌شود.
محسن دریالعل فیلم «سینما شهر قصه» ساخته کیوان علیمحمدی را از گوی خارج کرد. این فیلم دوشنبه بیست‌و‌یکم بهمن در سئانس اول نمایش داده می‌شود.
فیلم «من می‌ترسم» ساخته بهنام بهزادی توسط احمد رنجبر از گوی درآورده شد. این فیلم سئانس سوم شنبه نوزدهم بهمن ماه به نمایش درمی‌آید.
فیلم «لباس شخصی» ساخته امیرعباس ربیعی توسط ساتیار امامی از گوی خارج شد. این فیلم سئانس اول هجدهم بهمن ماه برای اهالی رسانه نمایش داده می‌شود.
سمیه مردانی «ابر بارانش گرفته» به کارگردانی مجید برزگر را قرعه‌کشی کرد. علی درخشنده به نمایندگی از مجیدبرزگر روی سن آمد. این فیلم سئانس دوم دوشنبه چهاردهم بهمن به نمایش در می‌آید.


ایمان رحیم‌پور فیلم «خون شد» ساخته مسعود کیمیایی را از گوی خارج کرد. جواد نوروزبیگی تهیه‌کننده فیلم برای انتخاب روز نمایش فیلم روی سن آمد. این فیلم در اولین سئانس یکشنبه بیستم بهمن ماه به نمایش درمی‌آید.
فاطمه پاقلعه‌نژاد «مردن در آب مطهر» ساخته نوید محمودی را از گوی درآورد. پنجشنبه سئانس سوم هفدهم بهمن ماه این فیلم در سینمای رسانه به نمایش در می‌آید.
بهروز افخمی فیلم «روز بلوا» به کارگردانی بهروز شعیبی را قرعه‌کشی کرد. فیلم شعیبی روز چهارشنبه شانزدهم بهمن ماه در سئانس دوم اکران می‌شود.
پریسا ساسانی فیلم سینمایی «کشتارگاه» ساخته عباس امینی را از گوی خارج کرد. این فیلم در سئانس اول پنجشنبه هفدهم بهمن ماه نمایش داده می‌شود.
مجتبی احمدی به عنوان یکی دیگر از نمایندگان رسانه روی سن آمد و قرعه فیلم «عامه‌پسند» به کارگردانی سهیل بیرقی را درآورد. این فیلم سئانس سوم شنبه دوازدهم بهمن برای اهالی رسانه به نمایش درمی‌آید.
آریان امیرخان فیلم «خروج» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا را از گوی درآورد. حبیب والی‌نژاد تهیه‌کننده فیلم برای انتخاب روز نمایش فیلم روز سن آمد. فیلم در دومین سئانس جمعه هجدهم بهمن ماه نمایش داده می‌شود.
فیلم سینمایی «ریست» به کارگردانی محمدرضا لطفی توسط اسماعیل باستانی قرعه‌کشی شد. این فیلم در اولین سئانس شنبه نوزدهم بهمن ماه اکران می‌شود.
فهیمه پناه‌آذر فیلم «پوست» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک را قرعه کشی کرد. محمدرضا مصباح برای انتخاب روز نمایش فیلم روی سن آمد. سئانس سوم یکشنبه بیستم بهمن ماه نمایش داده می‌شود.
حسین سلطان‌محمدی فیلم «روز صفر» ساخته سعید ملکان را از گوی خارج کرد. این فیلم در اولین سئانس دوشنبه چهاردهم بهمن ماه اکران می‌شود.
فیلم «قصیده گاو سفید» به کارگردانی بهتاش صناعی‌ها توسط حسین شایسته قرعه کشی شد. این فیلم دومین سئانس روز شنبه دوازدهم بهمن اکران می‌شود.
بهناز شیربانی فیلم «پدران» به کارگردانی سالم صلواتی را از گوی خارج کرد. صلواتی برای نمایش فیلمش دومین سئانس روز نوزدهم بهمن ماه را از قرعه خارج کرد.
فیلم سینمایی «بی‌صدا حلزون‌‌» ساخته بهرنگ دزفولی‌زاده توسط جواد محرمی قرعه‌کشی شد. این فیلم یکشنبه سیزدهم بهمن ماه در سئانس دوم نمایش داده می‌شود.
علی نعیمی فیلم «سه کام حبس» به کارگردانی سامان سالور را از قرعه درآورد. غلامرضا موسوی برای انتخاب قرعه‌ روز نمایش فیلم روی سن دعوت شد. او اولین سئانس شنبه دوازدهم بهمن را از گوی خارج کرد تا قرعه اولین فیلم نمایش داده شده در سینمای رسانه به نام فیلم سالور بیفتد.
آریا قریشی فیلم «شنای پروانه» ساخته محمد کارت را درآورد. این فیلم روز دوشنبه بیست‌ویکم بهمن ماه در سئانس دوم نمایش داده می‌شود.
احمد شاهوند فیلم «درخت گردو» ساخته محمد حسین مهدویان را از قرعه خارج کرد. سید مصطفی احمدی تهیه‌کننده فیلم روی سن آمد. این فیلم در دومین سئانس سه‌شنبه پانزدهم بهمن ماه در سینمای رسانه اکران خواهد شد.
احمدی اعلام کرد که 88 میلیون از فروش فیلم «درخت گردو» در طول ایام نمایش فیلم در جشنواره را به سیلزدگان سیستان و بلوچستان اختصاص خواهد داد.
داووکنشلو فیلم «دوزیست» ساخته برزو نیک‎نژاد را از قرعه خارج کرد. این فیلم در سئانس سوم روزسه‌شنبه پانزدهم بهمن ماه نمایش داده می‌شود.
محمدرضا مقدسیان از دختر و پسر زنده‌یاد مهدی شادمانی از درگذشتگان رسانه، دعوت کرد که روی سن بیایند و قرعه فیلم بعدی را انتخاب کنند. یاد این عزیز درگذشته گرامی داشته شد و آوا و آراد شادمانی، نام فیلم «تومان» ساخته مرتضی فرشباف را از گوی خارج کردند. قرعه سئانس سوم یکشنبه سیزدهم بهمن ماه به نام این فیلم افتاد.
محمد تنکابنی فیلم «آن شب» ساخته کوروش آهاری را از گوی خارج کرد. محمود رضوی برای انتخاب روز نمایش فیلم روی سن دعوت شد. این فیلم در اولین سئانس روز سه‌شنبه پانزدهم بهمن به نمایش درمی‌آید.
ساناز قنبری فیلم «خوب، بد، جلف2: ارتش سری» ساخته پیمان قاسمخانی را از قرعه درآورد. علی اسدزاده سرمایه‌گذار فیلم سویمین سئانس روز چهارشنبه شانزدهم بهمن در سئانس سوم نمایش داده می‌شود.
زهرا منصوری فیلم «آبادان یازده 60» ساخته مهرداد خوشبخت را قرعه کشی کرد. این فیلم در دوشنبه چهاردهم بهمن ماه در سئانس سوم به نمایش در می‌آید.
فائزه آقابابایی فیلم «مغز استخوان» ساخته حمیدرضا قربانی را از قرعه در آورد. قربانی اولین سئانس چهارشنبه شانزدهم بهمن ماه را برای فیلمش از قرعه درآورد.
محمد نیکبخت آخرین فیلم جشنواره را قرعه‌کشی کرد و نام فیلم «آتابای» ساخته نیکی کریمی را از قرعه خارج کرد. این فیلم در سومین سئانس جمعه هجدهم بهمن ماه نمایش داده می‌شود.
نامزدهای سی‌وهشتمین جشنواره ملی فیلم فجر در سومین سئانس دوشنبه بیست‌ویکم بهمن ماه اعلام خواهند شد و سانس دوم روز 17 بهمن به نمایش شهرآورد تهران در سینمای رسانه اختصاص داده شده است.
ابراهیم داروغه‌زاده، محمد احسانی، هاشم میرزاخانی، جواد نوروزبیگی، امیرسیدزاده، غلامرضا موسوی، محمدرضا لطفی، بهروز افخمی، بهرنگ دزفولی‌زاده، حسن کلامی، سعید نجاتی، مهدی موسوی برزوکی، سعید زمانیان، مرجان خسروی، کیوان علی محمدی،علی اسدزاده، امیر بنان، محمدحسین مهدویان محمد کارت، جمشید محمودی، نوید محمودی، سالم صلواتی، حمیدرضا قربانی، بهروز شعیبی، سعید سعدی، محمدرضا منصوری، سید مصطفی احمدی، مسعود فراستی، سعید خانی، برزو نیک‌نژاد، علیرضا باذل، محمدرضا مصباح، مجید کریمی، بهتاش صناعی‌ها، علی درخشنده، میثم میرزایی، محمدرضا لطفی، محمود رضوی، حبیب والی‌نژاد، شهرام مسلخی از جمله حاضران در این مراسم بودند.

گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

شهاب حسینی بازیگر سریال آبان: هستم ولی خسته ام! به اندازه کافی نقش بازی کردم/ خسته شدم انقدر من را با اسم قباد صدا زدند

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ برای ۳ دهک | اجرای مرحله سوم با منابع اضافی

رئیس‌جمهور: همه افتخار این پیروزی تاریخی به ملت ایران اختصاص دارد

نذر عمر برای طبخ نذری|درباره حاج رضا محمدی  که همه محرم های زندگی اش در هیاتها به آشپزی مشغول بوده است

آی‌اِکس بروکر؛ انتخاب هوشمند تریدرهای حرفه‌ای و نوپا در بازارهای جهانی

چراغ سبز وزارت صمت به گرانی خودرو

کالاهای مشمول ارز ترجیحی کدامند؟

رنگ‌های جدید آیفون ۱۷ فاش شدند

بازسازی ساختمان‌های تخریب شده توسط دولت

انهدام ریزپرنده‌های مهاجم در رشت

موشک سجیل چگونه و با چه ایده‌ای ساخته شد؟

عارف: ایران وارد دوران جدیدی شده است

تکذیب خبر آسیب رسیدن به کودک ایرانی در فرودگاه روسیه

محور چالوس به دلیل ترافیک سنگین یک طرفه شد

چطور یک فست فود سودآور راه‌اندازی کنیم؟

نریشن چیست و چگونه یک نریشن سفارش دهیم؟  (۴ نظر)

اهمیت فیلتر هوا در ماشین آلات معدنی  (۱ نظر)

آخرین اخبار

نهاده‌های کشاورزی چیست؟

انتخاب پیمانکار حرفه‌ای و آنالیز جامع مصالح در ساخت سوله

معرفی بهترین موسسات زبان در ایران

فروش طارمی؛ اولویت اینتر

افشین پیروانی به زودی تمدید می کند

دما‌های ۴۹ درجه و بالاتر در خوزستان پیش‌بینی شد

با این روش‌ها اثرات آلودگی هوا را خنثی کنید

اینفوگرافیک/ غربالگری سرطان‌های شایع در کشور

سیم‌کارت چگونه می سوزد؟

سقوط دوباره شاخص بورس

کلاهبرداری با آرم و عنوان بانک مرکزی!

بسته حمایتی برای کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ اعلام شد

«شال سیاه» برنده جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره اسپانیا شد/ اهدای جایزه ۵۰۰ یورویی جشنواره به خانواده شهدا و جانبازان جنگ ۱۲ روزه

ترامپ: مجبورم به اوکراین کمک کنم

فرمانداری: اگر صدای انفجار در ملارد شنیدید نگران نشوید + جزییات

بهترین دوربین‌ های عکاسی برای سفر، طبیعت و مهمانی / 15 پیشنهاد خاص

نقشه غیرمنتظره وحید هاشمیان برای اورونوف!

نظر عجیب رییس تویوتا : خودروی برقی آلاینده‌تر از خودروی هیبریدی است

دشمن پنهان روغن موتور خودرو

ر وی میز مذاکره بمب انداختند و دیپلماسی را نابود کردند

اهرمی‌ها در تله نقدینگی / فشار مضاعف بر بازار در راه است

استراحت تابستانه در بازار مسکن

جنگ برندها برای تصاحب گوش‌های شما/ اپل همچنان در صدر جدول

فرصت یک‌ماهه بخشودگی جرایم بیمه‌نامه شخص ثالث ابلاغ شد

زمان انتشار کارت ورود به جلسه کنکور اعلام شد

ایران معادلات را تغییر می‌دهد؟

مدارس از شنبه تا چهارشنبه باز هستند

۸۰ شاهین در یک پرواز تجاری/عکس

عزاداران حسینی قربانی سارقان!/ دزدها سراغ خودروهای هیاتی‌ها رفتند

بازگشت «بیگانه» به کتابفروشی‌ها

طرح سازمان توسعه تجارت برای حداقل کردن فرآیندهای تجارت

این ۶ شهر ایران در جمع گرم‌ترین نقاط جهان

اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در «لاله خیز»

پیام های یک حضور تاریخی

نظر پزشکیان درباره ادامه مذاکرات ایران و آمریکا در گفت‌وگو با تاکر کارلسون/ روی میز مذاکره بمب انداختند و دیپلماسی را نابود کردند

پلیس در تعقیب عاملان دو جنایت پایتخت 

خرید سوله در جاده مخصوص؛ چگونه بهترین فرصت‌های صنعتی اطراف تهران و کرج را شکار کنیم؟

خطرات خواب کمتر از ۶ ساعت در شب

پیکان به ۴۰۰ میلیون تومان رسید + جدول قیمت‌ها

خبر فوری؛ نحوه محاسبه حقوق کارمندان دورکار اعلام شد

پرطرفدارترین عناوین
خرید سوله در جاده مخصوص؛ چگونه بهترین فرصت‌های صنعتی اطراف تهران و کرج را شکار کنیم؟
  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه