تظاهرات عليه افراط‌گرايي و اسلام‌ستيزي در‌هانوفر آلمان
هزاران نفر در شهر‌هانوفر آلمان در اعتراض به سياست‌هاي افراط‌گرايانه حزب آلترناتيو براي آلمان عليه مسلمانان و مهاجران تظاهرات کردند. هزاران تن با تظاهرات در شهر‌هانوفر آلمان در اعتراض به رويکردهاي افراطي حزب آلترناتيو براي آلمان (AfD) تظاهرات کردند.بنابر گزارش خبرگزاري آلمان، تظاهرات‌کنندگان فرياد مي‌زدند: «هانوفر عليه نازيسم» و «در برابر نژادپرستي بايستيد» شماري از تظاهرات‌کنندگان هم با حضور در مسيري که قرار بود نشست حزب آلترناتيو براي آلمان برگزار شود، برگزاري اين نشست را حدود يک ساعت به تاخير انداختند. به دنبال برگزاري انتخابات پارلماني آلمان، حزب آلترناتيو براي آلمان که داراي گرايش‌هاي افراطي عليه مهاجران و مسلمانان است، حدود 100 کرسي درپارلمان اين کشور به دست آورد. با اين حال از آن زمان تاکنون، 2 تن از مقامات اصلي اين حزب از سمت خود کناره‌گيري کرده‌اند. در صورتي که «آنگلا مرکل»صدراعظم آلمان دولت ائتلافي با سوسيال‌دموکرات‌ها ترتيب دهد در اين صورت، آلترناتيو براي آلمان به عنوان حزب مخالف فعاليت خواهد داشت.

آمريکا از پيمان جهاني مهاجرت خارج شد
دولت آمريکا خروجش از پيمان جهاني سازمان ملل متحد براي بهبود مديريت بين‌المللي مهاجران و پناهندگان را اعلام کرد.به گزارش خبرگزاري فرانسه، هيات آمريکا در سازمان ملل متحد، اعلام کرد، «دونالد ترامپ» رئيس‌جمهوري اين کشور تصميم گرفت آمريکا از پيمان جهاني سازمان ملل متحد براي بهبود مديريت بين‌المللي مهاجران و پناهندگان خارج شود؛ چرا که اين پيمان را «ناسازگار» با سياست‌هاي مهاجرتي آمريکا مي‌داند.هيات آمريکا در سازمان ملل در بيانيه‌اي اعلام کرد: «امروز هيات آمريکا در سازمان ملل به دبيرکل اين سازمان اعلام کرد آمريکا به مشارکت خود در پيمان جهاني در مورد مهاجرت پايان مي‌دهد.» سال 2016 در مجمع عمومي‌سازمان ملل، «بيانيه نيويورک براي مهاجران و پناهجويان» با اجماع 193 کشور عضو اين نهاد بين‌المللي تصويب شد؛ بيانيه‌اي که غيرالزام آور بود و هدفش بهبود مديريت وضعيت مهاجران و پناهجويان در جهان بود.حال خبرها حاکي است دولت دونالد ترامپ که از زمان آغاز به کارش، بارها توافقات قبلي آمريکا را زير سوال برده و از برخي از آنها خارج شده، از اين بيانيه مورد اجماع کشورهاي جهان خارج شده است.

امیدواری شريف به نتیجه انتخابات
نخست وزير سابق پاکستان در اجتماع هوادارانش در شهر کويته اعلام کرد: انتخابات سال ۲۰۱۸ پاسخ نهايي تمام مخالفان خواهد بود. به گزارش جيو تي وي نواز شريف که با دعوت محمود خان اچکزئي رئيس حزب ملي پشتونخوا راهي ايالت بلوچستان شده بود اعلام کرد: ديگر زمان حذف و اضافه نواز شريف و بازي‌هاي سياسي به اتمام رسيده است.نخست وزير سابق پاکستان با بهتر خواندن شرايط ايالت بلوچستان نسبت به چهار سال گذشته بيان کرد: خيابان‌ها و جاده‌هايي که در اين ايالت وجود دارد از جاده‌هاي افغانستان بهتر است، و دائما رو به بهبود و پيشرفت است.وي افزود: در انتخابات سال 2018 تحريک انصاف و حزب مردم شکست خواهند خورد و مردم پاکستان بازهم به پيشرفت و آباداني کشور خود راي مي‌دهند.در آستانه انتخابات سال آتي، سه حزب بزرگ نوازشريف، تحريک انصاف و مردم به شدت درگير مسائل انتخاباتي شده‌اند، و هر يک تلاش مي‌کنند با سخناني مردم را اميدوار کرده و راي آنان را به سوي خود جلب کنند.

تظاهرات عليه نتانياهو
حدود ۲۰ هزار اسرائيلي در اعتراض به فساد دولت و نخست‌وزير اين رژيم در تل‌آويو دست به راه‌پيمايي زدند. به گزارش ايلنا به نقل از رويترز، شنبه بعدازظهر حدود ۲۰ هزار اسرائيلي در حالي در اعتراض به فساد در دولت و «بنيامين نتانياهو» نخست‌وزير اين رژيم به خيابان‌هاي تل‌آويو آمده بودند که تحقيقات قضائي بر سر اتهامات سوء استفاده از قدرت نتانياهو در جريان است.اين راه‌پيمايي بزرگ‌ترين تظاهرات ضد فساد است که عليه اتهامات فساد نتانياهو برگزار مي‌شود. نخست‌وزير اسرائيل هرگونه اتهام در اين زمينه را رد مي‌کند. نتانياهو که چهار دوره نخست‌وزير رژيم صهيونيستي بوده است، اکنون در دو پرونده فساد دخيل است.


چالش تازه نخست وزير انگليس 
ترزا مي‌نخست وزير انگليس با بحراني تازه پس از استعفاي دسته جمعي تيم مشاور امور اجتماعي روبرو شد. به گزارش آبزرور، رياست کميسيون جنبش اجتماعي را برعهده دارد اعلام کرد که او و سه تن از مقامات کميسيون استعفا مي‌دهند.اين استعفا در زماني است که نخست وزير انگليس به دنبال دستيابي به توافق درباره برگزيت است. در پي کناره‌گيري اعضاي کليدي کميسيون جنبش اجتماعي انگليس در اعتراض به فقدان پيشرفت در رسيدن به هدف "بريتانياي منصف‌تر" چشم‌انداز نخست‌وزير انگليس براي مقابله با "بي‌عدالتي" در کشورش متحمل ضربه‌اي جدي شد. آلن ميلبرن که از سال ۲۰۱۲ رياست کميسيون جنبش اجتماعي و مقابله با فقر کودکان را بر عهده داشت، گفته است پس از ماه‌ها "بي‌نظمي، اختلال عملکرد و عدم رهبري" استعفا داده و به اعتقاد او "اميد اندکي" هست که دولت ترزا مي، نخست‌وزير انگليس بتواند عدالت اجتماعي بيشتري ايجاد کند.
انتقاد از طرح ضدفساد چين 
 کارشناسان حقوقي نسبت به رويکرد چين در سرکوب به بهانه مبارزه با فساد ابراز نگراني کردند و معتقدند دولت چين با اينکار خود را بالاتر از قانون قرارخواهد داد. به گزارش نيويورک تايمز،شي جين پينگ رئيس جمهور چين يک سازمان تازه را براي مبارزه با متخلفان مالي که سرمايه‌ها را از کشور خارج کردند ايجاد کرده است.
قانون جديد مبارزه با فساد از سال جديد ميلادي اجرا خواهد شد و اين احتمال وجود دارد که اجازه دسترسي وکلا به پرونده‌هاي مرتبط با فساد داده نشود.اين قانون به مقامات اين قدرت را مي‌دهد تا افراد متهم به داشتن فساد مالي را از داشتن وکيل منع کنند.
اعضاي جوامع تجاري خارجي در چين متقدند اين قانون ممکن است منجر به سواستفاده از قدرت شود.مبارزه پکن با فساد و رشوه درسالهاي اخير شرکت‌هاي خارجي را نيز مورد هدف قرار داده و جريمه سنگين کرده است. 


 کره شمالي با اشاره به رزمايش آمريکا و کره‌ جنوبي اعلام کرد، شبه جزيره کره در آستانه جنگ هسته‌اي قرار دارد. به گزارش روزنامه اکسپرس، خبرگزاري رسمي‌کره شمالي با احمق ناميدن کره‌ جنوبي و آمريکا اعلام کرد: آخرين رزمايش آنها عليه دولت کره شمالي مي‌تواند هر لحظه باعث بروز جنگ هسته‌اي شود. اين خبرگزاري به عنوان تريبوني براي انتشار سخنان کيم جونگ اون، رهبر اين کشوراعلام کرد: چنين رزمايشي يک اقدام تحريک‌آميز خطرناک است که مي‌تواند تنش‌ها را در شبه جزيره کره به سمت يک جنگ هسته‌اي سوق دهد. در واقع اين رزمايش يک اقدام تحريک‌آميز تمام عيار و آشکار عليه کره‌شمالي است که هر لحظه ممکن است باعث جنگ هسته‌اي شود.اين خبرگزاري اعلام کرد: "نيروهاي دست نشانده‌امريکا و کره جنوبي آنقدر احمق هستند که با اين جنگنده‌هاي رادارگريز چنين ديوانگي را انجام مي‌دهند. اين جنگنده‌ها که دشمن به آنها مي‌بالد، گريزي از سرنوشت خود مبني بر افتادن در دهان شير ندارند." اين اظهارات بعد از ورود جنگنده‌ها به کره‌ جنوبي براي برگزاري رزمايش مشترک هوايي ميان سئول و واشنگتن در جهت مقابله با هرگونه تهديد احتمالي از سوي کره شمالي مطرح شد. چند روز گذشته، خبرگزاري رسمي‌کره‌جنوبي به نقل از مقام‌هاي نظامي‌اين کشور از شليک آزمايشي يک موشک بالستيک ديگر توسط کره‌شمالي خبر داد.
 معاون رئيس‌جمهوري عراق ضمن رد اظهارات رئيس‌جمهوري فرانسه عليه نيروهاي الحشد الشعبي، اين اظهارات را نقض حاکميت عراق و مغاير با قانون اساسي فرانسه توصيف کرد.نوري المالکي، معاون رئيس‌جمهوري عراق با صدور بيانيه‌اي تأکيد کرد: درحالي که قانون اساسي فرانسه بر عدم دخالت در امور داخلي ساير کشورها تاکيد کرده است، امانوئل ماکرون با دخالت در امور داخلي عراق و درخواست براي انحلال نهاد قانوني و رسمي‌الحشد الشعبي، ما را شگفت‌زده کرد.مالکي با اشاره به علاقه‌مندي بغداد براي همکاري با تمامي‌کشورهاي دوست براي مبارزه با تروريسم و توسعه همه‌جانبه، تاکيد کرد: تلاش هيچ کشوري براي تحميل اراده و نظرش به مردم و حاکميت عراق را نمي‌پذيريم.وي تصريح کرد: نيروهاي مسلح، پليس فدرال، الحشد الشعبي و رزمندگان عشاير نيروهاي عراقي هستند که در يک سنگر عليه تروريسم مبارزه مي‌کنند. معاون رئيس‌جمهوري عراق از گروه‌هاي سياسي کشورش خواست براي مقابله با دخالت‌هاي خارجي در امور داخلي عراق از جانب هر کشور و به هر نيتي که باشد، موضع يکپارچه اتخاذ کنند.به گزارش دويچه وله، رئيس‌جمهوري فرانسه پيش‌تر از دولت عراق درخواستي کرد که به‌ندرت توسط يک مقام بلندپايه غرب در ملاء عام بيان مي‌شود: او از عراق خواست تا همه گروه‌هاي شبه‌نظامي‌از جمله گروه حشدالشعبي را منحل کند.
 مقامات ولايت «ننگرهار» افغانستان از کشته و زخمي‌شدن ۱۲ نفر در اثر انفجاري قوي در شهر جلال آباد و در نزديکي گردهمايي حاميان «اشرف غني» خبر دادند.به گزارش خبرگزاري افق، مسئولان محلي ولايت ننگرهار افغانستان اعلام کردند که يک انفجار نسبتاً قوي در نزديکي گردهمايي حاميان اشرف غني رييس جمهوري افغانستان در شهر جلال آباد مرکز اين ولايت رخ داده است.بر اساس جزئيات، اين انفجار در نزديکي استاديوم ورزشي «شيرزي» ننگرهار و زماني رخ داده است که تعدادي از هواداران اشرف غني، براي حمايت از وي در يک همايش گرد هم آمده بودند. «عطالله خوگياني» سخنگوي والي ننگرهار گفت که در اين رويداد ۵ تن کشته و دستکم ۷ تن ديگر زخمي‌شده‌اند.به گفته وي تمام قربانيان اين رويداد غير نظاميان بوده‌اند. با اين حال، احتمال افزايش تلفات اين رويداد وجود دارد.هنوز هيچ فرد يا گروهي مسئوليت اين حمله را برعهده نگرفته است. فرمانده کل نيروهاي بين‌المللي در افغانستان اعلام کرده که سال آينده ميلادي هزار سرباز تازه‌نفس آمريکايي براي مشارکت در نبرد با گروه طالبان وارد افغانستان خواهند شد. فرمانده کل نيروهاي ناتو در افغانستان افزود که حضور نيروهاي آمريکايي در کنار ارتش افغانستان وضعيت امنيتي را براي برگزاري انتخابات در اين کشور نيز بهبود خواهد بخشيد. 
حمله موشکي مبارزان یمنی به تاسيسات در حال ساخت هسته‌اي ابوظبي
گروه بين الملل : درحاليکه بحران قحطي و حملات ائتلاف سعودي به يمن ادامه دارد. يگان موشکي يمن يک موشک کروز بالدار را به سوي تاسيسات در حال ساخت هسته‌اي براکه در ابوظبي امارات شليک کرده است. به گزارش شبکه المسيره، يگان موشکي ارتش يمن وابسته به انصارالله يک موشک کروز را به سمت تاسيسات هسته‌اي براکه در ابوظبي امارات شليک کرده است.اين تاسيسات هسته‌اي در منطقه غربي امارت ابوظبي، پايتخت امارات و در سواحل خليج فارس واقع است. در سال ۲۰۲۰ اين تاسيسات شامل چهار نيروگاه برق هسته‌اي خواهد بود.گروه انصارالله نيز انجام اين حمله موشکي به ابوظبي را تاييد کرد. محمد عبدالسلام سخنگوي انصارالله يمن در توئيتي حمله به تاسيسات هسته اي ابوظبي را تاييد کرد. سخنگوي انصارالله در مصاحبه با الميادين گفت: ما اطلاعاتي دال بر ارتباطات ميان علي عبدالله صالح، رئيس‌جمهور پيشين يمن و عربستان در اختيار داريم و اين اطلاعات حاکي از اين است که اين دو براي شکل‌گيري کودتايي در يمن تلاش مي‌کرده‌اند و تلاش مي‌کنند اين طرح را اجرايي کنند.يگان موشکي يمن اعلام کرد که ارتش و کميته‌هاي مردمي‌اين کشور تأسيسات اتمي‌«براکه» در حال ساخت شهر ابوظبي امارات را هدف موشک کروز قرار داده‌اند.بر اساس اين گزارش، حمله موشکي ارتش و کميته‌هاي مردمي‌يمن به ابوظبي در حالي انجام شد که حدود يک ماه پيش سخنگوي انصار الله گفته بود: ابوظبي هدف اصلي و مستقيم موشک‌هاي ماست و عمليات در مرزها و عمق خاک عربستان افزايش خواهد يافت.نيروگاه هسته اي براکه‌امارات در منطقه اي در ۵۳ کيلومتري غرب ابوظبي واقع شده است.عزيز راشد، معاون سخنگوي نظامي‌ارتش يمن، وابسته به انصارالله نيز با تاييد اين حمله گفت که موشک کروز پرتابي به هدف خود يعني تاسيسات هسته‌اي در ابوظبي اصابت کرده است.راشد در ادامه حملات ارتش يمن با قانوني و مشروع دانست و گفت اين حملات در دفاع از يمن مقابل دشمني مستمر ائتلاف عربي است.وي اين موشک کروز شليک شده را دستاوردي صرفا يمني دانست و گفت که ارتش يمن قدرت توليد چنين موشک‌هايي را دارد.اين مقام يمني در ادامه تصريح کرد شليک موشک کروز مذکور براساس اطلاعات نظامي‌جديد صورت گرفت و بردي بالغ بر ۱۶۰۰ کيلومتر دارد.عبدالملک حوثي، رهبر انصارالله ماه سپتامبر فاش کرده بود، يگان موشکي ارتش و کميته‌هاي مردمي‌يمن قادرند نقاطي دورتر از رياض را هدف بگيرند.رهبر انصارالله به کشورها و شرکت‌هايي که سرمايه‌هايي در امارات دارند، هشدار داده بود که اين کشور بعد از حمله به يمن ديگر امن نخواهد بود.همچنين محمد عبدالسلام، سخنگوي انصارالله ۲۸ اکتبر تهديد کرد، گروه انصارالله با موشک‌هاي بالستيک ابوظبي را هدف قرار مي‌دهند.در همين حال شبکه المنار گزارش داد، يگان موشکي ارتش يمن يک موشک بالستيک ميان برد را با موفقيت آزمايش کرد و اين موشک به يک هدف نظامي‌سعودي "با دقت" اصابت کرده است.
انصارالله کنترل محله‌ها و پادگان‌هاي صنعا را به دست گرفت
گروه انصارالله اعلام کرد، چند ساعت بعد از اعلام نيروهاي وابسته به رئيس‌جمهور مخلوع يمن مبني بر تسلط بر اکثر مناطق صنعا کنترل محله‌ها و پادگان‌هاي نظامي‌صنعا را به دست گرفته است.به گزارش سايت شبکه الجزيره، گروه انصارالله اعلام کرد، سه پادگان و يک دفتر کميته دائمي‌در صنعا را از مزدوران عبدالله صالح پس گرفته و محله السياسي و محله‌هاي ديگر صنعا را امن کرده است. همچنين بر ذمار در جنوب صنعا و محله‌هاي اطراف آن تسلط يافته است.يک منبع انصارالله گفت، نيروهاي اين گروه بر پادگان‌هاي السواد، ريمه حميد، المصلي و مقر سفارت عربستان و چند ساختمان در محله السياسي تسلط يافته‌اند.روسيا اليوم نيز گزارش داد، نيروهاي انصارالله در پي درگيري شديد با محافظان شبکه تلويزيوني وابسته به عبدالله صالح بر شبکه "اليمن اليوم" تسلط يافته‌اند. رسانه‌هاي يمني ديروز ادعا کردند، عناصر انصارالله منزل عبدالله صالح در روستاي الدجاج در شمال شرق صنعا را هدف قرار دادند. أفادت وسائل إعلام يمنية، اليوم الأحد، بأن عناصر مسلحة من جماعة الحوثيين استهدفت منزل الرئيس السابق علي عبد الله صالح في قرية الدجاج شمال شرق العاصمة صنعاء.منزل عبدالله صالح در نزديکي مقر خبرگزاري سبأ يمن است که تحت کنترل انصارالله بوده و در نزديکي وزارت فرهنگ يمن است.اما يک منبع نظامي‌در نيروهاي گارد رياست‌جمهوري وابسته به عبدالله صالح، رئيس‌جمهور مخلوع يمن مدعي شد، همچنان اين محله‌ها و پادگان‌ها در کنترل نيروهاي صالح هستند و اظهارات حوثي‌ها عاري از صحت است.نيروهاي عبدالله صالح همچنين روز گذشته گفتند، بر فرودگاه صنعا تسلط دارند به اضافه اينکه ساختمان‌هاي دولتي هم که در دست انصارالله بود را به دست گرفته‌اند.صنعا از روز چهارشنبه صحنه درگيري بين نيروهاي انصارالله و نيروهاي هم‌پيمان عبدالله صالح است که تاکنون ده‌ها کشته و زخمي‌بر جاي گذاشته است.عبدالملک حوثي،‌رهبر انصارالله از کشته يا زخمي‌شدن ۴۰ تن در درگيري‌هاي دو طرف خبر داد، در حالي که منابع امنيتي در صنعا از کشته و زخمي‌شدن بيش از ۶۰ تن صحبت مي‌کنند. شبکه اسکاي نيوز نيز دیروز از افزايش کشته‌ها در بين دو طرف به ۱۴۰ تن خبر داد.در پي درگيري‌هاي شديد صبح شنبه نيروهاي صالح بر مناطقي در اطراف صنعا و شهر ذمار و پادگان استراتژيک ۴۸ تسلط يافته بودند.
حملات جنگنده‌هاي سعودي
همزمان با درگيري‌ها بين انصارالله و نيروهاي عبدالله صالح جنگنده‌هاي ائتلاف متجاوز عربي به سرکردگي عربستان سه حمله به مواضع نظامي‌در صنعا داشتند.به گفته ساکنان محلي، دو حمله هوايي مواضعي در سلسله کوه‌هاي الريان را هدف گرفت که انصارالله در آنجا مستقر هستند. همچنين جنگنده‌هاي سعودي پادگان جريان در شهرستان سنحان در جنوب صنعا را بمباران کردند. اين حملات ائتلاف سعودي در پي شکست مزدورانش يعني نيروهاي عبدالله صالح در ايجاد آشوب داخلي است.از سوي ديگر در حملات جنگنده‌هاي ائتلاف سعودي به منازل يمني‌ها در منطقه مهاذر در سحار استان صعده واقع در شمال يمن هفت شهروند يمني کشته شدند که در ميان آنها زن و کودک نيز بود. در اين حمله همچنين چهار تن ديگر زخمي‌شدند. به گزارش تارنماي شبکه تلويزيوني الجزيره نبرد پنهان ميان ابوظبي و مسقط در يمن به دنبال گسترش نقش امارات جهت تثبيت نفوذ خود در استان المهره در مرز عمان به تدريج در حال نمايان شدن است. به نوشته الجزيره، کشمکش ميان امارات و عمان در ماه اوت گذشته به دنبال تابعيت دادن ابوظبي به ساکنان مناطق مرزي يمن نمايان شد که طي آن امارات به ساکنان جزيره سقطري تابعيت داد و عمان نيز در مقابل به دو خاندان حيدر ابوبکر العطاس نخست وزير سابق و شيخ عيسي بن عفرار سلطان المهره تابعيت بخشيد.اما عبدربه منصور‌هادي رئيس جمهور مستعفي يمن دوشنبه گذشته تحت تاثير فشارهاي بسيار امارات استاندار المهره شيخ محمد کده همپيمان بر جسته حکومت عمان و داراي تابعيت آن را از کار بر کنار کرد.عبدالسلام محمد رئيس مرکز تحقيقات راهبردي مي‌گويد ريشه‌هاي کشمکش ميان امارات و عمان قديمي‌است اما پس از حضور يافتن امارات در استان‌هاي جنوبي اين کشمکش به بحران تبديل شد. وي در گفت وگو با الجزيره ضمن اعلام اين مطلب افزود: عربستان نسبت به نفوذ تسليحات از راه ساحل و مناطق اين استان نگران است و توافق يمن و عمان با حمايت عربستان جهت مبارزه با قاچاق سلاح مي‌تواند از شدت تنش حاصل در المهره بکاهد. به نظر مي‌رسد که هدف حملات هواپيماهاي ائتلاف به رهبري عربستان، کمک به نيروهاي علي عبدالله صالح، رئيس جمهور پيشين است اعلام کرده بود که اگر ائتلاف به رهبري عربستان حملات عليه غيرنظاميان را متوقف کند، آمادگي دارد "صفحه‌اي تازه" در رابطه خود با عربستان بگشايد.


چارلز گرنت
فايننشال تايمز
مذاکرات درباره جدايي بريتانيا از اتحاديه اروپا درباره پول، حقوق شهروندان و مرز ايرلند درحال پيشرفت است و زماني که شوراي اروپايي در 14 دسامبر برگزار شود. اين امر واضح خواهد شد و درباره روابط آينده و انتقال پس از برگزيت در اوايل سال آينده ميلادي مشخص خواهد شد اما دردسرهاي نخست وزير انگليس "ترزا مي" هنوز تمام نشده است.روابط آينده انگليس و اتحاديه اروپا احتمالا حاکي از مذاکرات سختتر از توافق جدايي خواهند بود زيرا اتحاديه اروپا تقاضاي انگليس را رد مي‌کند.اتحاديه اروپا درباره مفاد توافق تصميم مي‌گرد و تنها درباره جزييات با انگليس صحبت مي‌کند و انگليس بايد 50 ميليارد يورو به اتحاديه بپردازد. درمقابل انگليس خواستار توقف رفت و آمد آزاد شهروندان اتحاديه و خروج از ديوان عالي اروپا است.برخي از وزراي دولت انگليس خواستار ايجاد روابط اقتصادي با 27 کشور عضو هستند.با اين حال رويکرد اتحاديه اروپا کمتر بر پايه اقتصادي است و ترکيبي از اصول و سياست است.اصول اتحاديه اروپا حفظ اتحاد 27 کشور عضو است که به معني محدوديت دسترسي انگليس به بازار يکپارچه خواهد بود.سياست اتحاديه اروپا باعث مي‌شود تا از شرکت‌هاي خدماتي دررقابت با انگليس حمايت کند. مقامات اتحاديه اروپا به اين امر اشاره دارد که انگليس براساس اقتصاد حرکت نمي‌کند اگر بخواهد صدمه اقتصادي برگزيت را کوچک کند نبايد مدل نروژ براي ماندن در بازار يکپارچه را رد نمي‌کرد.دولت انگليس به دليل اختلاف داخلي جزييات کامل تقاضاي خود در روابط آينده با اتحاديه را منتشر نخواهد کرد.مقامات انگليسي به لابي تجاري پشت سر فرانسه و آلمان با کشورهاي عضو اتحاديه ادامه خواهند داد. درنهايت مذاکره کنندگان مطمئن هستند که انگليس مفاد توافق به نفع اتحاديه اروپا را مي‌پذيرد زيرا هيچ توافق جايگزيني وجود ندارد.
ترجمه: فاطمه مهتدي