عدم کمک شرکت‌هاي بيمه انگليس به بيماران روحي 
شرکت‌هاي بيمه در انگليس متهم به عدم ارائه بيمه عمر و ديگر خدمات به افراد داراي افسردگي و بيماري‌هاي روحي هستند. به گزارش گاردين ،افرادي که حتي از مشکل بسيار جزئي روحي رنج مي‌برند امنيت مالي نيز نخواهند داشت. اين امر باعث اعتراض بسياري نسبت به اين تبعيض شده است.فعالان اجتماعي معتقدند اين رويکرد بسيار نگران کننده است و نشانگر آن است که شرکت‌هاي بيمه براساس درک نادرست از بيماريهاي روحي است.به طور مثال يکي از قربانيان حملات تروريستي سال 2005 لندن که داراي اختلال استرس پس از ضربه بوده با رد تقاضاي بيمه از سوي شرکت‌ها روبرو شده است.
موسسات خيريه معتقدند اين شکاف‌ها باعث مي‌شود تا حمايت بسيار کمي‌از مشتريان داراي مشکلات روحي شود و تنها افراد معلول براساس قانون قادر به بيمه کردن خود باشند.

ماکرون به تنهايي رهبري اروپا را به دست مي‌گيرد
امانوئل ماکرون رئيس جمهور فرانسه اين فرصت را دارد تا در ديدار با مرکل حمايت وي را براي رهبري اروپا کسب کند. به گزارش لوموند، درديدار آنگلا مرکل و ماکرون ، رئيس جمهور فرانسه بار ديگر وعده داد تا در اروپا اصلاحات را برقرارکند.اگرچه صدراعظم آلمان درگير تشکيل ائتلاف با حزب چپ سوسيال دمورکات است، مرکل دراين ديدار آماده گفتگو درباره موضوعات اروپايي بود. ماکرون در ديدار با نخست وزير انگليس توانست موضع محکم خود و اتحاديه اروپا درباره پس از برگزيت و مذاکرات تجاري را به نمايش بگذارد.تکيه ماکرون برقدرت واحد پولي يورو و کاهش نرخ بيکاري در منطقه باعث شده تا ماکرون قدرت خود را به انگلستان نشان دهد.امانوئل ماکرون همچنين پيش از اجلاس اقتصادي داووس سوئيس نخبگان سرمايه گذار جهان را به فرانسه دعوت کرده است تا از فرصت‌هاي اقتصادي استفاده کند.

سيسي کانديد‌اي رياست جمهوري مصر شد
 عبدالفتاح سيسي، رئيس جمهوري مصر اعلام کرد در انتخابات رياست جمهوري اين کشور بار ديگر کانديدا خواهد شد. انتظار نمي‌رود او با رقيب جدي روبرو شود. اين ژنرال سابق در انتخابات پيشين ۹۷ درصد آرا را بدست آورد. به گزارش رويترز، اعلام نامزدي عبدالفتاح سيسي، رييس جمهور مصر در حالي صورت گرفت که پيش از اين سامي‌عنان، رييس سابق ستاد ارتش مصر براي نامزدي‌ در انتخابات مدارک خود را تحويل کميته انتخابات داده بود. برخي از منتقدان مي‌گويند محبوبيت سيسي به دليل اصلاحات دشوار اقتصادي که بر معيشت شهروندان مصري تاثير منفي گذاشته تا حدود زيادي از محبوبيت وي در مقايسه با دور اول رياست جمهوري‌اش کاسته است.در مقابل برخي از حاميان سيسي معتقدند که اين اقدامات اقتصادي او براي حفظ ثبات کشور و نيز تحرکات نظامي‌اش براي رويارويي با چالش‌هاي امنيتي به ويژه در شمال شبه جزيره سينا ضروري بوده است.رييس جمهور مصر در سخناني که از طريق تلويزيون اين کشور به صورت زنده پخش مي‌شد گفت: امروز بار ديگر مقابل وجدان ملي‌ام ايستاده و به صراحت مي‌گويم اميدوارم به من اجازه بدهيد و مرا براي نامزدي در انتخابات رياست جمهوري بپذيريد و براي دومين دور رياست جمهوري به من اطمينان کنيد.

لاوروف عقب نشيني روسيه از عفرين را رد کرد
 سرگي لاوروف وزير خارجه روسيه اخبار درباره عقب‌نشيني ناظران و نيروهاي روس از عفرين در شمال سوريه را تکذيب کرد و افزود: تلاش‌هاي واشنگتن براي ايجاد ارتش در شمال سوريه با تعهد آن به تماميت ارضي سوريه مغايرت دارد.اين وزير روسيه نيروهاي ترکيه را به دليل حمله تروريستي که عليه نيروهاي روسيه در پايگاه حميميم سوريه در ۱۳ دسامبر اتفاق افتاد سرزنش کرد و گفت: ترکيه بايد بين ۲۳ تا ۲۴ ايست بازرسي در مرزهاي ترکيه تا ادلب ايجاد مي‌کرد و به اين ترتيب اين حمله تروريستي رخ نمي‌داد.لاوروف تاکيد کرد، کشورش موافق ايجاد منطقه کاهش تنش در ادلب است و ترکيه نقاط بازرسي کافي را در ادلب ايجاد نکرده در حاليکه اين مساله به تروريسم کمک کرده است اما مي‌توان اين مشکلات را از طريق مذاکره با ترک‌ها حل کرد. وزير خارجه روسيه تصريح کرد، نشست‌ها براي حل بحران سوريه خارج از چارچوب ژنو متتم ژنو است و روند آستانه نقش سازمان ملل را تقويت کرد و اميدوارم نشست وين اشتباهات گذشته را تکرار نکند و از نظر ما همه طيف‌هاي سوريه بايد در آن مشارکت کنند. لاوروف در ادامه درباره حذف کمک‌هاي آمريکا به فلسطيني‌ها و اينکه آيا روسيه مي‌تواند نقش جايگزين داشته باشد، افزود: متاسفانه کمک‌هاي آمريکا که قطع مي‌شود ميزان گسترده‌اي است و آنچه ما مي‌توانيم ارائه کنيم در مقايسه با آن کمک‌ها اندک است.

حمله مجدد ترکيه به مواضع کُردها
 در حالي که نيروهاي ارتش ترکيه ديروز بار ديگر مواضع نيروهاي کرد در شمال سوريه را هدف قرار دادند نزديک به هزار نيروي کرد در نزديکي مرزهاي مشترک با ترکيه مستقر شدند.به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از اسپوتنيک، ارتش ترکيه با صدور بيانيه‌اي اعلام کرد که مواضع و پناهگاههاي وابسته به حزب اتحاد دموکرات کرد را گلوله باران کرده و به حملات يگان‌هاي مدافع خلق کرد در منطقه عفرين واقع در شمال سوريه واکنش نشان داده است.در اين بيانيه تاکيد شده که نيروهاي اين کشور در چارچوب حق دفاع از خود به حملات يگانهاي مدافع خلق کرد واکنش نشان داده اند. همچنين مواضع نيروهاي مسلح وابسته به حزب اتحاد دموکرات در عفرين مورد هدف اين نيروها قرار گرفت.ارتش ترکيه همچنان تجهيزات نظامي‌خود را به سمت مرزهاي مشترک با سوريه روانه کرده و خود را براي آغاز يک عمليات نظامي‌در شهر عفرين سوريه آماده مي‌کند.نيروهاي ارتش ترکيه روز گذشته نيز به مواضع کردها در شمال سوريه حمله توپخانه‌اي کرده و اين مواضع را هدف قرار دادند.از سوي ديگر منابع محلي سوري از استقرار حدود هزار نيروي وابسته به يگان‌هاي کرد در شهر تل ابيض واقع در شمال شهر الرقه در نزديکي مرزهاي مشترک با ترکيه خبر دادند. 
ارتش سوريه وارد فرودگاه ادلب شد
گروهي از نيروهاي ارتش سوريه موفق شدند دیروز، وارد محيط فرودگاه نظامي‌«ابوالظهور» در جنوب شرقي استان ادلب شوند. شبکه خبري المنار با انتشار اين خبر تصاويري زنده از اطراف فرودگاه منتشر کرد.فرودگاه ابوالظهور در شرق شهرک ابوظهور در جنوب شرق استان ادلب واقع شده؛ شهرکي که طبق سرشماري سال 2004 بيش از 10 هزار سکنه داشت. عملياتي که در جنوب شرق ادلب آغاز شده و شامل شمال استان حماه و جنوب استان حلب نيز مي‌شود، از اواخر اکتبر گذشته (اوايل آبان ماه) آغاز شده و تاکنون دهها روستا در سه استان از لوث تروريست‌ها که گروه اصلي آنان «جبهة النصره» (شاخه سوري القاعده) است، پاکسازي شده است. ارتش سوريه صبح ديروز عمليات را در جنوب فرودگاه با شدت بيشتري در مقايسه با روزهاي گذشته ادامه داد و موفق شد روستاي «قيطل» را پاکسازي کند و به آستانه فرودگاه برسد. قيطل در مرز جنوبي استان حلب با مرز جنوب شرقي استان ادلب واقع شده و پاکسازي آن راه را براي ورود نيروهاي ارتش سوريه و مقاومت به فرودگاه باز کرد نظاميان ارتش سوريه همچنين موفق شدند بر روستاي استراتژيک «أم تينه» در حومه جنوبي حلب مسلط شوند.به گزارش خبرگزاري سانا، پيشروي‌هاي ارتش سوريه در حومه استان حلب همچنان ادامه دارد.بر اساس اين گزارش، ارتش سوريه در ادامه اين پيشروي‌ها موفق شد بر روستاي استراتژيک «أم تينه» مسلط شود. نيروهاي سوري در جريان تسلط بر اين روستا شماري از تروريست‌هاي تکفيري را به هلاکت رساندند.شاهدان عيني اعلام کردند که تسلط بر اين روستا پس از درگيري‌هاي شديد با «جبهه النصره» صورت پذيرفت.

توقف صادرات سلاح آلمان به ائتلاف سعودي
دولت آلمان صادرات تسليحات به کشورهاي شرکت‌کننده در جنگ يمن از جمله عربستان را متوقف کرد. به گزارش ايسنا، به نقل از راي اليوم، اشتفن زايبرت، سخنگوي دولت آلمان اعلام کرد، شوراي امنيت فدرال فعلا مجوز صادرات تسليحاتي که با نتايج تحقيقات در اين زمينه همخواني ندارد را صادر نمي‌کند.اين بررسي‌ها ميان ائتلاف مسيحي وابسته به ميان آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و حزب سوسيال دموکرات به منظور تشکيل ائتلاف حاکم صورت گرفته بود. وي افزود، دولت آلمان از هم‌اکنون به بعد مجوز صادرات سلاح به کشورهاي شرکت کننده در جنگ يمن را صادر نمي‌کند.

ديدار ترامپ و مي‌در اجلاس دواووس
نخست وزير انگليس و رييس جمهور آمريکا هفته آتي همزمان با حضور در "انجمن اقتصادي جهاني" در داووس سوييس با يکديگر ديدار خواهند کرد. به گزارش گاردين، دولت انگليس و آمريکا ديدار دونالد ترامپ، رييس جمهور آمريکا و ترزا مي، نخست وزير انگليس را تاييد کردند. به نظر مي‌رسد که تمرکز گفت‌وگوها طي اين ديدار بر مسائلي همچون کره شمالي و سوريه باشند. نشست انجمن اقتصادي جهاني از سه‌شنبه تا جمعه هفته جاري در سوييس برگزار خواهد شد و رهبران و سياستمداران دنياي تجارت در آن حضور خواهند داشت. ترامپ نخستين رييس جمهور آمريکا است که از سال ۲۰۰۰ و پس از بيل کلينتون، رييس جمهور سابق آمريکا، شخصا در نشست اين انجمن شرکت مي‌کند.ديدار مي‌و ترامپ پس از آن صورت مي‌گيرد که رييس جمهور آمريکا برنامه سفر خود به انگليس براي گشايش سفارتخانه جديد آمريکا در لندن را لغو کرد. پيش‌بيني مي‌شد که اين بازديد، اعتراضات گسترده‌اي را عليه ترامپ در انگليس برانگيزد.


یادداشت
 مورات يتکين
حرييت

دو متحد ناتو ، آمريکا و ترکيه که در زمان جنگ سرد درکنار يکديگر با اتحاد جماهير شوروي جنگيدند اکنون در مسير درگيري بايکديگرند. اين در حالي است که روسيه حضورش در سوريه بيشتر شده است و آنکارا از حمايت آمريکا از يک گروه کرد تروريستي ناراضي است. شهر سوري عفرين به واحد توپخانه مرزي ترکيه بسيار نزديک است. گروه حزب اتحاد دموکراتيک سوريه، شاخه سوري حزب کارگر کردستان (پ.ک.ک) که بيش از سه سال با دولت ترکيه در جنگ‌است و از سوي آمريکا نيز به عنوان گروه تروريستي شناخته شده است در اين شهر مستقر هستند.آمريکا با استفاده از شاخه نظامي‌نيروهاي کرد سوري حزب اتحاد دموکراتيک يعني يگان مدافع از خلق براي مبارزه با گروه تروريستي داعش باعث اعتراض زياد دولت ترکيه شده است.
 آمريکا براي حفظ روابط خود با ترکيه اين نيروها را نيروهاي دموکراتيک سوري مي‌خواند امري که به گفته اردوغان تلاشي براي آرايش اين گروه توسط آمريکايي‌هاست. اما چرا شهر عفرين اينطور براي آمريکا و ترکيه مهم است که حاضرند اتحاد خود را برايش به خطر بياندازند؟ دو دليل اصلي براي ترکيه وجود دارد. 
اول اينکه در دوران پيش از درگيري داخلي در سوريه گروه پ.ک.ک ازکوه‌هاي عفرين براي حمله به ترکيه از طريق مرز استفاده مي‌کرد. درسال 2010 پ.ک.ک به پست دريايي در اسکندرون حمله کرد و 7 سرباز را کشت و با حمله به يک ايستگاه پليس باعث کشته شدن 4 مامور شد.منابع امنيتي ترکيه معتقدند حدود 500 نيروي کرد به عفرين منتقل شدند.درسال 2017 نيز پليس ترکيه مامورين پ.ک.ک را در استان‌هاي آيدين و موغله دستگير کردند که از عفرين به ترکيه آمده بودند.آنکارا نگران است که کردهاي در عفرين و ادلب تحت کنترل پ.ک.ک قدرتمندتر شوند و به تهديدي امنيتي و اقتصادي تبديل شوند.
ترکيه و آمريکا درباره مبارزه با تروريسم توافق دارند اما يکي از دلايل حمايت واشنگتن از اين نيروها ، باج خواهي پ.ک.ک است. زماني که وزارت خارجه با ترکيه درباره موضوعات سوريه همدردي مي‌کرد پ.ک.ک به نوعي اين امر را القا کرد که مي‌تواند با دولت سوريه همکاري کند. آمريکا براي جلوگيري از کشته شدن سربازانش در صحراي سوريه با يگان مدافع خلق تحت نام ارتش دموکراتيک سوريه همکاري مي‌کند.از سوي ديگر روسيه خواستار پايان سريع جنگ تا پيش از انتخابات روسيه است. اما براساس گفته‌هاي وزيرخارجه آمريکا نيروهاي آمريکايي خواستار باقي ماندن در اين منطقه هستند تا نگراني اسرائيل از تحريکات منطقه برطرف گردد و واشنگتن به پ.ک.ک نياز دارد.چشم انداز بسيار پيچيده است اما باعث شده تا آمريکا و ترکيه اتحاد خود را برسر يک شهر کوچک سوري به خطر اندازند. 
ترجمه: فاطمه مهتدي


وزیردفاع ترامپ به دنبال افزایش بودجه نظامی است!
گروه بين الملل: به دنبال پايان مهلت تعيين شده براي توافق بر سر لايحه بودجه آمريکا تعطيلي نهادهاي دولت فدرال آغاز شد.با تعطيل شدن دولت تنها خدمات ضروري در حوزه‌هايي از قبيل امنيت ملي، ترافيک هوايي، حوادث غيرمترقبه، زندان‎ها و اورژانس به کار خود ادامه مي‌دهند. باوجود تلاش‎ها، طرح بودجه موقت براي ادامه کار دولت تا ۱۶ فوريه نتوانست راي لازم براي تصويب در سنا را به دست بياورد.آخرين بار دولت آمريکا در سال ۲۰۱۳ در زمان رياست‌جمهوري باراک اوباما به مدت ۱۶ روز تعطيل شد. از آغاز سال مالي جديد تاکنون، چهاربار بودجه موقت آمريکا براي عبور از اختلاف‌نظرهاي فراکسيون‌هاي جمهوري‌خواه و دمکرات در مجلس سنا به تصويب رسيده است.گرچه تامين مالي ادارات و سازمان‌هاي فدرال از طريق تصويب بودجه سالانه صورت مي‌گيرد، اما اختلاف‌نظرها باعث شده تا بودجه بلند‌مدت به تصويب نرسد. اين اختلاف نظر باعث شد تا حتي بودجه موقت هم راي لازم را بدست نياورد.تامين بودجه نظامي‌و امنيتي يکي از موارد اختلاف نظر در مجلس سنا است. سازمان‌هاي فدرال از طريق بودجه سالانه مصوب تامين مالي مي‌شوند اما در حال حاضر کنگره آمريکا چنان درگير اختلاف نظر بر سر چگونگي هزينه بودجه است که از تصويب بودجه بلندمدت بازمانده است.بودجه موقت فعلي به ادامه کار دولت تا نيمه فوريه يعني کمتر از يک ماه ديگر کمک مي‌کند. با اين همه اين بودجه موقت هم در سنا راي کافي را به دست نياورد.
دونالد ترامپ، رئيس جمهوري آمريکا در اين رابطه در صفحه توييتر خود چنين نوشت: «اين مساله براي ارتش و امنيت ما در مرزهاي خطرناک جنوبي خوب نيست. دموکرات‌ها خواستار تعطيلي شدند تا از دستاورد بزرگ کاهش ماليات و آنچه براي رشد اقتصادي ما انجام مي‌دهند، بکاهند.» مهم‌ترين اختلاف ميان دو طرف، درخواست‌هاي حزب دموکرات در ارتباط با ۷۰۰ هزار مهاجر بي‌مدرک است که هنگام ورود به آمريکا کودک بودند. در زمان رياست‌جمهوري اوباما، در برنامه‌اي (داکا) مجوز اقامت موقتي به آنها داده شد. ترامپ اخيرا گفت به اين برنامه پايان مي‌دهد و از کنگره خواهان برنامه‌اي جايگزين شده است. اين برنامه از جوانان مهاجر بدون مدرک در آمريکا حمايت مي‌کند و به آنها اجازه موقت کار و خدمات تحصيلي مي‌دهد.جمهوريخواهان و ترامپ خواهان کسب امتيازاتي از دموکرات‌ها در اين مورد هستند اما تا کنون موفق نبوده‌اند. دموکرات‌ها خواهان آن هستند که اين طرح دايمي‌شود. عليرغم اينکه مجلس نمايندگان آمريکا با ۲۳۰ راي در برابر ۱۹۷ راي به طرح بودجه موقت راي مثبت داده بود، اما درپي بازماندن مجلس سنا از کسب توافق، دولت فدرال آمريکا در ورطه تعطيلي قرار گرفت. در اين راي‌گيري ۵۰ سناتور راي مثبت و ۴۹ سناتور راي منفي دادند.خبرگزاري رويترز ديروز به نقل از وزير دفاع آمريکا خبر داد که تعطيلي دولت بر فعاليت‌هاي ارتش و از جمله برخي از فعاليت‌هاي آموزشي، تعمير و نگهداري و اطلاعاتي تاثير مي‌گذارد. جيمز متيس در پاسخ به پرسشي در مورد تاثيرات احتمالي اين بن بست مالي گفت: فعاليت‌هاي مربوط به تعمير و نگهداري تا حد زيادي تعطيل خواهند شد و بيش از نيمي‌از نيروي کار غير نظامي‌نيز به مرخصي اجباري خواهند رفت. ما فعاليت‌هاي اطلاعاتي زيادي در سراسر جهان داريم که هزينه بَر هستند و واضح است که متوقف خواهند شد.با اين حال پنتاگون خبر داده است تعطيلي دولت آمريکا تاثيري بر عمليات‌هاي نظامي‌آمريکا در افغانستان، عراق و سوريه نخواهد داشت. متيس که پس از سخنراني در دانشگاه خصوصي جان‌هاپکينز به پرسش‌هاي حضار پاسخ مي‌داد، خبر داد که در ابتداي اين هفته به اندونزي و ويتنام سفر مي‌کند. پنتاگون در بيانيه‌اي اعلام کرد سفر آسيايي متيس در صورت تعطيلي دولت نيز انجام خواهد شد چرا که براي امنيت ملي آمريکا و روابط خارجي اين کشور ضروري است.
استراتژي جديد رقابتي نظامي‌آمريکا با چين و روسيه
وزير دفاع آمريکا با اشاره به اينکه برتري نظامي‌آمريکا در حال نابود شدن است، اعلام کرد، در استراتژي جديد نظامي‌رقابت با قدرت‌هاي بزرگ به جاي مقابله با تروريسم محور توجه آمريکا خواهد بود.به گزارش شبکه خبري اي.بي.سي، براي بيش از دو دهه است که تمرکز نظامي‌آمريکا به مقابله با تروريسم و کمپين مقابله با شبه‌نظاميان در افغانستان، سوريه و عراق معطوف است. جيمز ماتيس، وزير دفاع آمريکا با اشاره به اقدامات دولت اين کشور در مقابله با تروريسم در دو دهه گذشته و دستاوردهاي موجود، از استراتژي نوين ايالات متحده پرده برداشت اما هشدار داد که تمامي‌جنبه‌هاي رقابتي در امر مقابله با تروريسم در حال محو شدن هستند.وي همچنين گفت، تشکيل نيرويي که بتواند قدرت‌هاي نظامي‌ايجاد شده و در حال ظهور در پکن و مسکو و دشمنان آمريکا چون کره شمالي و ايران را بازدارد، نيازمند سرمايه‌گذاري بيشتر براي ايجاد ارتشي بسيار کشنده‌تر، سريع و آماده براي حمله است. وزير دفاع آمريکا در ادامه صحبت‌هايش گفت: ما با افزايش تهديدهايي از جانب "قدرت‌هاي تجددگرا" چون چين و روسيه روبرو هستيم که به دنبال ايجاد جهاني براساس روش‌هاي خودکامه و مستبد خود هستند. رقابت با اين دشمنان برتري ارتش آمريکا را در سطح جهاني تهديد کرده است. ما به کمپين خود عليه تروريسم ادامه مي‌دهيم اما رقابت با قدرت‌هاي بزرگ هم اکنون تمرکز اصلي امنيت ملي آمريکاست.ژنرال ماتيس درباره چين هم گفت که اين کشور تهديدي بزرگ براي منافع آمريکا به حساب مي‌آيد. او خاطرنشان کرد که چين با به کارگيري "اقتصاد غارتگرانه" همسايگانش را مورد ارعاب قرار مي‌دهد.به گفته ماتيس اين کشور در درياي جنوبي چين با بسياري از کشورهاي آسيايي اختلافات ارضي دارد و سياست نظامي‌گيري در پيش گرفته است.وي ادامه داد: داعش به صورت فيزيکي در عراق و سوريه شکست خورده اما القاعده و ساير افراط‌گرايان هنوز تهديدي عليه جهان محسوب مي‌شوند.وزير دفاع آمريکا بار ديگر بر اين مساله تاکيد کرد که آمريکا بايد از نزديک با متحدان و شرکايش همکاري کند و ادامه داد که آمريکا و متحدانش با يکديگر قدرتمند هستند. وي اشاره کرد، برتري نظامي‌آمريکا در هوا، زمين، دريا، فضا و فضاي مجازي در حال نابود شدن است و آمريکا با تهديدات مختلفي نظير چين و روسيه روبه‌رو است.ماتيس ادامه داد، واشنگتن قصد دارد در زمينه‌هاي دفاع هسته‌اي،‌ فضايي و موشکي سرمايه‌گذاري کند و اين استراتژي اولويت را به آمادگي براي جنگ مي‌دهد. براساس نسخه غيرمحرمانه ۱۱ صفحه‌اي استراتژي جديد نظامي‌آمريکا، موضوع اصلي در اين استراتژي براي آمريکا به دست آوردن مجدد حس رقابت با چين و روسيه است. اين استراتژي جديد همچنين به نگراني‌هاي گسترده آمريکا درباره روسيه مي‌پردازد که از اشغال شبه جزيره کريمه اوکراين در ۲۰۱۴ تا دخالت در جنگ داخلي سوريه و ادعاي دخالت مسکو در انتخابات رياست جمهوري ۲۰۱۶ آمريکا را شامل مي‌شود.دورنماي اين استراتژي بر حفظ توازن مورد قبول قدرت در منطقه هند-آرام، اروپا، خاورميانه و همچنين در آفريقا اشاره دارد. در استراتژي دفاعي پنتاگون درباره افزيش بودجه نظامي‌متحدان اين کشور هم صحبت مي‌شود.سرگئي لاوروف وزير خارجه روسيه در کنفرانس خبري مفصلي در مقر سازمان ملل در نيويورک به مناسبت مشارکتش در نشست وزارتي شوراي امنيت درباره اشاعه تسليحات هسته‌اي نسبت به دنبال کردن رويکرد تقابل از سوي آمريکا به جاي مذاکرات عادي با روسيه ابراز تاسف کرد.وزير خارجه روسيه اظهار داشت، آمريکا بايد بداند که ثبات استراتژيک تنها به واسطه همکاري با روسيه و چين محقق مي‌شود و تلاش‌هاي آمريکا براي ايجاد قدرت در شمال شرق سوريه با تعهد به تماميت ارضي سوريه مغايرت دارد.براساس تازه‌ترين نظرسنجي سراسري ان‌بي‌سي و وال استريت ژورنال، ميزان محبوبيت دونالد ترامپ در پايان اولين سال رياست جمهوري او ۳۹ درصد است که کمترين ميزان حمايت‌ها در تاريخ مدرن از عملکرد يک رئيس‌جمهور در پايان اولين سال است.