با ديدارهاي فراوان در اروپا صورت گرفت؛
کورش شرفشاهي: سفر برجامي‌ظريف به ايستگاه مهم خود رسيده و چنانچه همه چيز باب ميل سياستهاي کلان کشورمان پيش برود، اروپا تضمين برجامي‌لازم را صادر خواهد کرد. اما محمد جواد ظريف در جدي‌ترين ديدار خود فدريکا موگريني مسئول سيلست خارجي اتحاديه اروپا ديدار کرد و پس از آن گفت: ديدار خوب و سازنده‌اي داشتيم. وزير خارجه کشورمان ادامه داد: ما براي گفت‌وگو با وزيران خارجه سه کشور آماده‌ايم و در مسير درست براي حرکت رو به جلو هستيم تا اطمينان حاصل کنيم منافع همه اعضاي باقي مانده برجام به ويژه ايران تامين و تضمين شود.وزير امور خارجه کشورمان گفت: در اين ديدار بر ضرورت اجراي کامل برجام توسط همه طرفهاي باقي مانده و بهره مندي ايران از منافع برجام و اينکه اين بهره مندي‌ها تضمين شود تاکيد شد.وي ادامه داد: درباره نحوه اقدام و چگونگي رسيدن به آن تضمين‌ها نيز کار را شروع کرديم. مداکرات کارشناسي در ادامه مذاکرات ديروز ادامه دارد و در ادامه با وزيران خارجه گفت و گو مي‌کنيم. همين طور در طول يکي دو هفته آينده به صورت مشترک در سطح سياسي و کارشناسي ادامه مي‌دهيم در زمينه روش‌هايي که مي‌شود منافع ايران و ساير طرف‌ها را تضمين کرد صحبت مي‌کنيم. ما بايد اطمينان حاصل کنيم يک طرف با خروج غيرقانوني‌اش نمي‌تواند نفع ببرد از اين مساله و ساير اعضا نيز مي‌توانند از حضور و باقي ماندن‌شان نيز منفعت ببرند.

استفاده از مزاياي برجام
همچنين وزير خارجه لوکزامبورگ با ظريف به صورت تلفني رايزني و گفت‌وگو کرد . وزير امور خارجه لوکزامبورگ در تماس تلفني با محمد جواد ظريف ضمن اعلام حمايت از برجام بر لزوم تداوم آن تاکيد کرد.«ژان اسلبورن» با اشاره به تلاش اتحاديه اروپا براي بهره‌مندي ايران از مزاياي برجام خواستار حفظ آن به عنوان يک دستاورد بين‌المللي شد.اوضاع فلسطين و جنايات اخير رژيم صهيونيستي از ديگر محورهاي گفت‌وگوي دو مقام بود.

تاکيد بر حفظ توافق هسته‌اي 
از سوي ديگر مسئول سيلست خارجي اتحاديه اروپا با بيان اينکه اتحاديه اروپا درخصوص ايران واکنشي متحد داشته است، گفت: ما به همراه ديگر طرف‌هاي توافق هسته‌اي آن را حفظ خواهيم کرد.به گزارش ايسنا، فدريکا موگريني در نشست انديشکده مطالعات امنيتي اتحاديه اروپا مستقر در بروکسل با موضوع سياست‌هاي اين اتحاديه پس از برگزيت گفت: اتحاديه اروپا واکنش‌هايي متحدانه درباره حمله سالزبري و به علاوه مسئله ايران داشته است. ما همچنان به همکاري خود به عنوان يک طرف متحد و براي دستيابي به هدفي دقيقا يکسان ادامه مي‌دهيم. بنا بر گزارش پايگاه اينترنتي اتحاديه اروپا، موگريني گفت: روز سه شنبه، بوريس جانسون وزير امورخارجه انگليس به بروکسل خواهد آمد و به همراه‌هايکو ماس وزير امورخارجه آلمان و ژان ايو لودريان وزير امورخارجه فرانسه براي حفظ توافقي که با يکديگر و نيز به همراه چين و روسيه به دست آوريم تلاش خواهيم کرد. ما با همراهي يکديگر اين توافق را حفظ خواهيم داد. ما علاوه‌براين، نشستي با وزيران امورخارجه سه کشور اروپايي برگزار خواهيم کرد و ديداري نيز با محمد جواد ظريف وزير امورخارجه ايران خواهيم داشت.


مشکلات را بزرگ می‌کنند، توانمندی‌ها را کوچک
معاون اول رئيس جمهوري با بيان اينکه آمريکا از توانمندي‌ها و قدرت ملت ايران آگاهي ندارد، گفت: در اين شرايط جديد زمان يقه‌گيري جناحي نيست و به طور قطع مديران بي‌انگيزه و بي‌حوصله کنار گذاشته مي‌شوند. به گزارش ايلنا، اسحاق جهانگيري در مراسم افتتاح اولين کارخانه توليد سلول انساني در غرب آسيا گفت: در دوران چهل سال گذشته جمهوري اسلامي‌ايران انواع و اقسام دوران را از جمله دوران تحريم آمريکا ، دوران تحريم اروپا، دوران تحريم اروپا و آمريکا به طور همزمان ون دوران تحريم و صدور قطعنامه‌هاي شوراي امنيت سازمان ملل را پشت سر گذاشته است. وي افزود: از اين دوران سخت‌تر دوران جنگ تحميلي بود که تمام قدرت‌ها و برخي از کشورهاي عربي و همچنين آمريکا سعي داشتند با کمک به عراق ايران را به زمين بزنند.آخرين مرحله هم عبور از تحريم‌ها بود و امروز در شرايط جديدي قرار گرفته‌ايم. جهانگيري با بيان اينکه دولت يازدهم به رياست آقاي روحاني با شعار گفت‌وگو با دنيا سياست رفع مسائل را داشت که در نهايت منجر به امضا توافق برجام شد و بخشي از تحريم‌ها در اين توافق متوقف شد و توانستيم اقداماتي را در اين دوران انجام بدهيم. وي با اشاره به تصميم‌گيري اخير دولت آ‌مريکا مبني بر خروج برجام گفت: اين اقدام ترامپ از جمله کارهاي عجيب و غريب او است که قبل از خروج از برجام اقدام به انتقال سفارت به بيت المقدس کرد. 
جهانگيري افزود: ترامپ و دولت آمريکا در نهايت زشتي اتهاماتي بي‌پايه و اساس را به کشور متمدني مانند ايران وارد آورد کشوري که از نوادر دنيا از نظر تمدن تاريخي است. وي ادامه داد: ترامپ پس از وارد آوردن انواع اين اتهامات از برجام خارج و دستور برگشت تحريم‌هاي قبلي و اضافه شدن تحريم‌هاي جديد را امضا کرد. معاون اول رئيس‌جمهور با تاکيد بر اينکه خروج آمريکا از برجام يک بي‌آبرويي بزرگ براي اين کشور بود ادامه داد: کشور آمريکا پس از انجام ۱۸ ماه مذاکرات فشرده براي امضاي توافق برجام که در هر جلسه هيئت صد نفري از آمريکا حضور داشتند از برجام خارج شد و اين نشان مي‌دهد که هيچ اعتمادي به اين کشور وجود ندارد چرا که از توافقي که با حضور تمام کشورهاي قدرتمند و صاحب حق وتو امضا شده خارج شد.
وي تاکيد کرد:‌ چنين رفتارهاي دولت آمريکا چه دليلي براي انجام مذاکرات بعدي وجود دارد و چرا بايد ديپلماسي ادامه پيدا کند. معاون اول رييس‌جمهوري افزود: حال اروپايي‌ها مي‌گويند مي‌خواهند برجام را حفظ کنند اما جمهوري اسلامي‌ايران با رويه خود اين موضوع را بررسي خواهد کرد.
جهانگيري با اشاره به اظهارات اخير دولت آمريکا ادامه داد: حال آمريکا با پررويي مي‌گويد با ايران وارد مذاکرات جديدي مي‌توانيم بشويم و مذاکرات بهتري داشته باشيم.  براي ادامه مذاکرات با کشوري که تعهد برجام را به هم مي‌ريزد چه اعتمادي وجود دارد.وي افزود: اينکه با ساير کشورهاي حاضر  در توافق برجام به چه نتيجه‌اي مي‌رسيم را با روش و راه خود ادامه خواهيم داد اما ملت ايران بدانند دولت کم‌زحمت‌ترين راه را در اين شرايط باز خواهد کرد. جهانگيري با تاکيد بر اينکه به طور قطع آمريکايي‌ها نسبت به توانمندي‌هاي ايران و قدرت مردم ايران آگاه نيستند و نمي‌دانند که اين توانمندي‌ها بسيار بيشتر از آنچه که فکر مي‌کنند گفت: متاسفانه جوي در کشور پيش آمده و همه عادت کرده‌ايم مشکلات را با بزرگنمايي مطرح کنيم و در بيان توانمندي‌ها کوچک نمايي داشته باشيم.  وي افزود: به محض اينکه درباره مشکلات کشور صحبت مي‌کنيم وضعيت مردم را بسيار بد عنوان مي‌کنيم اما در هر دو حالت اغراق داريم هم در ارائه بيان مشکلات بزرگنمايي مي‌کنيم و هم در توانمندي‌ها کوچک‌نمايي داريم. معاون اول رئيس جمهوري تاکيد کرد: توانايي ساخت از ابتدا تا انتهاي تمام صنايع نفتي را داريم و مي‌توانيم در ساخت و طراحي نيروگاه‌ها از ابتدا تا انتها خودمان اقدام کنيم. جهانگيري با بيان اينکه امروز مهندسان و متخصصان ايراني برنده مناقصات بين المللي در طراحي و ساخت نيروگاه‌ها هستند گفت: قدرت مهندسي بالايي در کشور شکل گرفته و در شرايط همکاري با کشورها اگر مصلحت بدانيم اقدام به ورود تجهيزات خارجي مي‌کنيم و اگر به مصلحت نباشد از تجهيزات و دانش مهندسان و متخصصان کشور خودمان استفاده مي‌کنيم.
وي ادامه داد: امروز در بخش بايوتکنولوژي صحبت مي‌کنيم درباره داروهاي پيشرفته در دنيا حرف براي گفتن داريم و در بخش سلول‌هاي بنيادين اين توانمندي در کشورمان شکل گرفته است و اينکه گفته مي‌شود در شرايط جديد توانمندي‌ها تضعيف مي‌شود نشان از عدم آگاهي قدرت ايران است.
معاون اول رئيس‌جمهور با اشاره به محاسبات اشتباه کشور آمريکا براي شرايط جديد ايران اظهار داشت: ايران در همسايگي ۱۵ کشور قرار دارد مگر مي‌تونند تمام مرزهاي ايران را کنترل کنند و محاسبات و گفته‌هاي دولت آمريکا نشان از عدم آگاهي نسبت به توانمندي داخلي و مزيت‌هاي جغرافيايي ايران دارد. جهانگيري با اشاره به ورود تجهيزات مدرن در دوران تحريم در بخش صنايع گفت: در ابتداي دولت يازدهم از يک بخش صنعتي در استان اردبيل بازديدي داشتم که در آن شاهد تجهيزات بسيار مدرني بودم وقتي از سرمايه‌گذار اين شرکت که يک بخش خصوصي فعال بود پرسيدم اين تجهيزات چگونه و از چه راهي وارد کشور کرديد پاسخ داد بخشي از اين تجهيزات را با قاطر از مرزهاي اين منطقه وارد کرديم. وي تاکيد کرد: به طور قطع مديريت و مردم ايران مي‌توانند در شرايط جديد هم رشد و توسعه کشور را ادامه دهند و يکي از موفقيت‌هاي کشورمان افتتاح همين واحد در بخش دارويي است. جهانگيري ادامه داد: دانشمند ايراني در هر کجايي که باشد و در هر شرايطي که قرار بگيرد براي پيشرفت کشورش فروگذار نمي‌شود و به هر دري مي‌زند. معاون اول رئيس جمهوري با تاکيد بر اينکه امروز زمان يقه‌گيري‌هاي جناحي نيست تاکيد کرد: ‌تمام جريان‌ها و جناح‌ها بايد يک صدايي را در مقابل دشمنانمان به نمايش بگذارند هر چند اختلاف سليقه‌هايي وجود دارد اما با يکديگر دشمن نيستم و وقت آن رسيده که اختلاف سلايق را کنار بگذاريم. 


قتل عام فلسطيني‌ها، جنايت عليه بشريت 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام نوشت: در تاريخ امريکا هيچ رييس جمهوري به اندازه ترامپ دستنشانده اسرائيل نبوده است.به گزارش ايسنا، محسن رضايي در واکنش به کشتار روز گذشته فلسطنيان توسط رژيم غاصب صهيونيستي در صفحه اينستاگرام خود نوشت:به بهانه حادثه‌اي عليه برخي يهوديان در جنگ جهاني، هفتاد سال است که مسلمانان را مي‌کشند. هيچ حادثه‌اي خونبارتر از فجايع فلسطين نيست.تنها در بازگشايي يک سفارتخانه پنجاه نفر شهيد و دوهزارنفر زخمي‌شدند، در فلسطين انسانيت را به قربانگاه بردند، قتل عام فلسطيني‌ها جنايت عليه تمام بشريت است. در تاريخ آمريکا هيچ رييس جمهوري به اندازه ترامپ دست‌نشانده اسرائيل نبوده است.

مين‌هاي پاکسازي نشده در کمين مردم
عضو کميسيون عمران مجلس گفت: متاسفانه به علت مين‌هاي پاکسازي نشده در استان کردستان شاهد خسارت‌هاي سنگين و تلفات جاني به مردم در شهرستان‌هاي مرزي هستيم که لازم است مين روبي در رفع خطر هرچه سريع تر انجام شود.به گزارش خانه ملت، سيداحسن علوي گفت: امسال بارندگي قابل قبولي در استان‌هاي غربي کشور را شاهد بوديم اما متاسفانه به دليل بارش تگرگ و سرماي شديد حادث شده خسارت سنگيني به باغات مخصوصا به محصولات کشاورزي و گندم وارد شد.نماينده کامياران افزود: اين اتفاق هرساله تکرار مي‌شود اما وزارت جهاد کشاورزي به بيمه کشاورزي عنايتي ندارند که لازم است وزير نسبت به جبران خسارات اقدام جدي کنند.

انتقاد از آتش زدن پرچم يک کشور 
عضو کميسيون امنيت ملي مجلس گفت: آقاي نادر قاضي پور روزي که پرچم آمريکا را در مجلس آتش زدند و بنده به رئيس جلسه اعتراض و درخواست واکنش کردم، گفتند شما که بسيجي هستيد چرا مي‌ترسيد؟ به گزارش ايلنا، مصطفي کواکبيان افزود: همچنين اذعان داشتند فراکسيون اميد موافق آتش زدن پرچم آمريکا در صحن علني بوده در صورتي که فراکسيون اميد مخالف اين موضوع بود. ضمن اينکه رئيس جلسه نبايد در مقابل اقدام تعدادي از نمايندگان آرام مي‌نشست، پرچم هر کشوري نشان هويت آن کشور است. وي گفت: اعتراض ما از سر ترس نيست، ما شجاعانه با دولت آمريکا مخالف بوده و اين مخالفت را اعلام مي‌کنيم اما نبايد اقدام برخي از نمايندگان به نام مجلس تمام شود.
ادعاي رصد رفتار ايران در خليج فارس 
فرمانده عمليات‌هاي نيروي دريايي آمريکا اعلام کرد: آمريکا از نزديک رفتار ايران در خليج فارس را رصد مي‌کند و انتظار دارد دوره‌اي از بي‌ثباتي را در پيش داشته باشيم و با توجه به تصميم ترامپ مبني برخروج از توافق هسته‌اي سطح هشياري بالا برود. به گزارش ايلنا از رويترز دريادار «جان ريچاردسون» مدعي شد: «دوراني از ترديد و بي‌ثباتي و تنش را در پيش رو داريم و بايد ببينم همه جهان چطور به اين تحولات جديد واکنش نشان مي‌دهند.»وي مدعي شد: «ما هشيار هستيم . حتي کمي‌از حالت عادي هشيارتريم تا نسبت به واکنش‌ها يا تحولات جديد يا هر چيزي شبيه به آن آماده باشيم.»رييس عمليات‌هاي نيروي دريايي آمريکا ادعا کرد: «نيروي دريايي آمريکا رفتار تحريک‌کننده‌اي در خليج فارس بعد از اعلاميه ترامپ نديده اما از نزديک اين منطقه را رصد مي‌کند.»

فشار به دولت، خلاف مصالح کشور 
رئيس دفتر سياسي حزب اعتماد ملي با اشاره به اينکه برجام براي کشور دستاوردهاي مختلفي داشته است، گفت: مخالفان دولت دنبال دستاويزي عليه دولت هستند، در حالي که بايد مواضع گذشته خود را مرور کنند. فشار آوردن به دولت به بهانه برجام خلاف مصالح کشور است.سيد رحيم ابوالحسني در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به مزاياي برجام براي کشور اظهار کرد: برجام يک عامل ايجاد آرامش در داخل کشور بود. پنج سال پيش کشور با بحران اقتصادي روبرو بود که بخشي از دليل اين بحران، رواني و بخشي از آن واقعي بود و برجام توانست اين عامل رواني را از بين ببرد. قبل از برجام با تحريم‌هاي شوراي امنيت، جنگ رواني عليه کشور ما ا يجاد شده بود و همين عامل کشور را دچار مشکل کرده بود. اين نکته را بايد در نظر گرفت که حل مسائل کشور در وهله اول نياز به آرامش رواني داشت که برجام توانست با رفع تحريم‌هاي شوراي امنيت، آرامش را به کشور بازگرداند و موجب شد که دولت بتواند به جاي تمرکز صرف در سياست خارجي و بحران‌هاي بين‌المللي به مسائل اصلي و داخلي کشور بپردازد.


تسهيلات رمضاني براي کارکنان دولت
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي‌گفت: دولت بايد تسهيلاتي براي کارکنان خود و کل کسبه کشور در ماه رمضان در نظر گيرد. چراکه ماه رمضان در ايامي‌است که روزها بلند است. نه افراط دولت قبل قابل تاييد بود و نه بي توجهي دولت کنوني.به گزارش ايسنا، علي مطهري در پاسخ به تذکر نصرا... پژمانفر نماينده مشهد که گفت ما در آستانه ماه رمضان هستيم اما در هيچ کجا حال و هواي معنويت ديده نمي‌شود گفت: حساسيت شما نسبت به ايجاد فضاسازي مناسب براي ايام ماه مبارک رمضان درست است. بايد از چند روز قبل فضاسازي توسط شهرداري‌ها و اماکن فرهنگي در شهرها صورت گيرد.وي ادامه داد: دولت نيز بايد تسهيلاتي براي کارکنان خود و کل کسبه در اين ايام در نظر گيرد چراکه روزها بلند است. نه افراط دولت قبلي در اين زمينه مورد قبول بود که گاهي بعضا سه ساعت از ساعت کاري کم مي‌شد و نه بي توجهي دولت کنوني نسبت به اين موضوع. دولت بايد در اين زمينه اقدام کند.


نايب رييس کميسيون قضايي مجلس؛
نايب رييس کميسيون حقوقي و قضايي مجلس گفت: کشور ما اين روزها بيشتر از هر چيزي به وحدت و انسجام نياز دارد. تجربه اين سال‌ها نشان داده است که هر جايي انسجام و همدلي وجود داشته است آنجا توفيق حاصل شده است و هر جايي که تنش و اختلاف بوده است دشمن از همان مکان نفوذ و ما از آن نقطه ضربه خورده‌ايم.به گزارش ايسنا، يحيي کمالي‌پور در نطق ميان دستور افزود: متاسفانه اين امر در بيان و عمل مسئولين نظام مشاهده نمي‌شود و هر روز يکديگر را به اموري متهم مي‌کنند که نتيجه‌اي براي کشور و مردم ندارد. ما بايد يک بار براي هميشه فارغ از جريان‌هاي سياسي و حزبي تلاش کنيم که در کشمکش‌هاي سياسي براي اعتلاي نظام که براي آن بهاي سنگيني داده‌ايم گام اساسي برداريم. وي افزود: ما همه مسئول هستيم اگر کاري از دست‌مان بر نمي‌آيد حداقل بايد احساس مسئوليت کنيم و آب به آسياب دشمن نريزيم. در رابطه با برجام نيز بر اساس ماده سه قانون مصوب مجلس و مصوبه شوراي امنيت ملي بوده و مطابق با اصل ۱۶۷ قانون اساسي و مبناي مشروعيت دولت در اجراي برجام است، اگر هر يک از کشورهاي طرف مقابل تحريم‌ها را باز گردانند و تحريم جديدي را اعمال کنند، دولت موظف است اقدام متقابل انجام دهد و اجراي تعهدات مربوط به برجام را متوقف کند. نماينده جيرفت در مجلس ادامه داد: اما تا به امروز هيچ يک از اين اقدامات انجام نشده و با خروج آمريکا از برجام، ستون فقرات برجام شکسته شده و همان‌گونه که مقامات اروپايي گفته‌اند، نمي‌توانند در برابر آمريکا مقاومت کنند، خوش‌بيني در رابطه با اروپا نيز دام ديگري است که پيش‌روي کشور ما قرار گرفته است. با توجه به بيانات همسان اروپا و آمريکا به منظور فشار آوردن به ايران گويا تقسيم کار انجام شده است که آمريکا به ايران فشار آورد و اروپا براي عقب‌نشيني ايران چانه‌زني کند.
کمالي‌پور ضمن محکوميت اقدام آمريکا در انتقال سفارت خود به قدس، بيان کرد: با انتقال يک ساختمان نمي‌توانيم حقوق و هويت يک ملت را از بين ببريم. فلسطين زنده است و تا پايان عمر رژيم صهيونيستي زنده خواهد ماند.


وزير خارجه روسيه خبرداد؛
وزير خارجه روسيه با بيان اينکه آمريکا با خروج از برجام تمام حقوق خود ذيل اين توافق را از دست داده است، گفت: واشنگتن کشورهاي اروپايي را براي قطع تجارت با ايران تحت فشارهاي شديد قرار مي‌دهد. به گزارش ايسنا از تاس، سرگئي لاوروف در يک کنفرانس خبري گفت که کشورهاي اروپايي طرف برجام شاهد آغاز فشارهاي آمريکا پس از خروج اين کشور از توافق هسته‌اي هستند. لاوروف ادامه داد: پس از خروج آمريکا از توافق هسته‌اي، سه کشور اروپايي فرانسه، انگليس و آلمان که ادامه پايبنديشان به توافق را تاييد کرده‌اند، شاهد افزايش فشار آمريکا براي قطع روابط تجاريشان با تهران بوده‌اند. وي گفت: اولتيماتوم‌ها به اين کشورهاي اروپايي براي توقف تجارت با ايران شامل صادرات کالاهاي خاص و واردات نفت ايران داده شده و ضرب‌الاجل‌هاي 60 و 90 روزه نيز در همين راستا تعيين شده است، اين به نوعي بخشي از يک طرح براي اعمال فشار شديد است. وزير امور خارجه روسيه تاکيد کرد که آمريکا با خروج از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تمامي‌حقوق خود ذيل اين توافق را از دست داده است. در اين توافق تمهيداتي وجود دارد که حقوقي را براي اعضاي آن قائل مي‌شود. به نظر مي‌آيد که آمريکا اين حقيقت تمامي‌حقوقش را از دست داده است را انکار نمي‌کند. 
قاسمي‌ ادعاهاي مراکش را تشريح کرد؛
سخنگوي وزارت خارجه در مورد ادعاهاي اخير مقامات مراکش در ارتباط با ايران، تاکيد کرد: مقامات اين کشور چه در ملاقات با وزير امور خارجه کشورمان و چه در مصاحبه با رسانه‌هاي مختلف هيچ سند و مدرک معتبري براي اثبات ادعاهايشان ارائه نداده اند. بهرام قاسمي‌در گفت‌وگو با ايسنا در پاسخ به اين که مقامات مراکش پس از قطع ارتباط با ايران در چند روز اخير بارها اقدام به موضع‌گيري عليه ايران کرده‌اند، تصريح کرد: مقامات کشور مغرب پس از قطع رابطه با جمهوري اسلامي‌ايران به يک دليل واهي و بي‌اساس، اکنون براي توجيه افکار عمومي‌داخلي و بين‌المللي با مشکل مواجه شده‌اند و به همين خاطر در روزهاي گذشته شاهد مصاحبه‌ها و اظهارنظرهاي تکراري از سوي وزير خارجه و سخنگوي دولت آن کشورعليه ايران بوده‌ايم. اين ديپلمات ارشد کشورمان با بيان اينکه آنها در اين مصاحبه‌ها بر استقلال مغرب در اتخاذ اين تصميم و عدم تمکين به فشارهاي خارجي براي قطع رابطه با ايران تاکيد کرده‌اند و در عين حال ادعاهاي کذب خود را مبني بر تماس‌هاي خاص بين حزب‌ا... لبنان و جبهه پوليساريو که مورد شناسايي کشورهاي بسياري است، تکرار کرده‌اند، خاطرنشان کرد: مقامات اين کشور چه در ملاقات با وزير امور خارجه کشورمان و چه در مصاحبه با رسانه‌هاي مختلف هيچ سند و مدرک معتبري براي اثبات ادعاهايشان ارائه نداده‌اند و به همين دليل تاکنون نتوانستند پاسخ قانع کننده‌اي را به سوالات و ابهامات موجود پيرامون تصميم اخيرشان ارائه دهند.