اسدی جوزانی در گفتگوی اختصاصی با تجارت تشریح کرد؛
کورش شرفشاهي: اقتصاد کشور به کالاها، محصولات و اجناس گوناگون وابسته است که تحول در هر کدام بر ديگر بخشها اثر مي‌گذارد. طلا يکي از فلزاتي است که اقتصاد کشور را تحت تاثير خود قرار مي‌دهد و بالا يا پايين آمدن آن مي‌تواند مصداقي براي ارزش پول ملي باشد.
کورش شرفشاهي: اقتصاد کشور به کالاها، محصولات و اجناس گوناگون وابسته است که تحول در هر کدام بر ديگر بخشها اثر مي‌گذارد. طلا يکي از فلزاتي است که اقتصاد کشور را تحت تاثير خود قرار مي‌دهد و بالا يا پايين آمدن آن مي‌تواند مصداقي براي ارزش پول ملي باشد.متاسفانه مدتي است که قيمت طلا بي حساب وکتاب بالا رفته و مشخص نيست مسوول اين گراني چيست. برخي‌ها از کمبود سکه در بازار خبر مي‌دهند، عده‌اي ديگر بي ارزش شدن پول ملي را مطرح مي‌کنند و برخي‌ها نيز از وجود مافياي طلا گلايه مي‌کنند. با اين وجود ولي ا... سيف رييس بانک مرکزي در بيست و هشتمين همايش سياستهاي پولي و ارزي با اشاره به اينکه بانک مرکزي با هدف ثبات‌بخشي به بازار طلا و ارز، در اواخر سال ۱۳۹۶ به اجراي طرح پيش‌فروش سکه در سه مرحله مختلف اقدام کرد، گفته بود که در مراحل مختلف، در مجموع ۷ ميليون و 600 هزار قطعه سکه طلا در سررسيدهاي مختلف زماني پيش‌فروش شده است. به هر صورت اکنون بازار سکه و طلا اسير يک آشفته بازار است و مشخص نيست قيمت طلا را چه کسي تعيين مي‌کند. در اين رابطه با محمد اسدي جوزاني رييس انجمن پخش کنندگان طلا و جواهر و نقره گفتگو کرديم. وي از برگزاري مجمع عمومي‌انجمن در هتل فردوسي تهران خبر مي‌دهد و با اعلام اينکه با راي بالايي براي يک دوره ديگر به عنوان رييس انجمن انتخاب شده است مي‌گويد: اعضاي صنف به خاطر انتقادهايي که کرده‌ام و بي پرده از رانت و فساد در معاملات طلا افشاگري کرده ام، بار ديگر به من اعتماد کردند که اميدوارم بتوانم اين راه را ادامه بدهم. آنچه در ادامه آمده نتيجه گفتگوي روزنامه تجارت با اسدي جوزاني است.
وي در پاسخ به اينکه مدتي است قيمت سکه به شدت افزايش يافته و در مدت کمتر از چهار ماه از يک ميليون تومان به دو ميليون و 600 هزار تومان رسيد. دليل اين گراني چيست؟ گفت: تنها يک دليل ندارد بلکه دلايل متعددي دارد. نکته اول بي ارزش شدن پول ملي است. وقتي در مدت کمتر از دو ماه قيمت هر دلار از سه هزار و 500 تومان به بيش از 7 هزار تومان مي‌رسد، اينکه انتظار داشته باشيم قيمت طلا ثابت بماند، انتظار اشتباهي است. وي با تاکيد بر اينکه در شرايط کنوني تمامي‌کساني که نقدينگي دارند سعي مي‌کنند ارزش پول خودشان را حفظ کنند گفت: امروزه با هر کسي صحبت مي‌کنيم از بي ارزش شدن پول ملي سخن مي‌گويند. مردم به هم مي‌گويند اگر کود خريده بوديم، اکنون چند برابر مي‌شد در حالي که ارزش پول ما کاهش داشته است. بنابر اين به مردم حق بدهيم که براي حفظ ارزش نقدينگي شان سعي مي‌کنند ريال را به هر چيز ديگري تبديل کنند. رييس انجمن پخش کنندگان طلا و جواهر و نقره نکته دوم را ميزان بالاي بيکاري دانست و گفت: آمار بيکاري بالاست و چون اشتغالزايي وجود ندارد، بازار دلالي گرم شده است. از سوي ديگر دلالي نياز به مغازه ندارد فقط کافي است يک نفر پول به دست بگيرد و از اين دست بخرد و از آن دست بفروشد. نتيجه اين مي‌شود که بازنشسته، کارمند، کارگر و حتي زنان خانه دار، به خيابانها آمده‌اند و سکه مي‌خرند. وي با ابراز تاسف از اينکه دلالي به شغل مقدسي تبديل شده است گفت: در گذشته شايد دلالي زياد خوب نبود اما امروزه به عنوان شغل از آن ياد مي‌شود.
وي با اشاره به اينکه دلالي به عنوان يک تجارت داخل شهري به رسميت شناخته شده است گفت: اين واسطه‌ها يکي از عوامل گراني همه کالاها هستند و سکه يکي از آنهاست. هنگامي‌که طرح پيش فروش سکه از سوي بانک مرکزي مطرح مي‌شود و مسولان افرادي که ثبت نام کرده‌اند را شناسايي مي‌کنند، مشخص مي‌شود که 50 نفر براي خريد بيش از 380 هزار سکه طلا ثبت نام کرده‌اند و حتي يک نفر به تنهايي 38 هزار سکه پيش خريد کرده است. اين ارقام وحشتناک است. کافي است ماشين حساب برداريم و محاسبه کنيم که اين يک نفر تا چه اندازه در فلج کردن اقتصاد نقش داشته است.
اسدي جوزاني با تاکيد بر اينکه بارها گفته‌ام که طلا اسير مافيا شده است گفت: دولت با طرح پيش فروش سکه بخشي از اين مافيا را شناسايي کرد. تصور کنيد همين فردي که سکه را با قيمت يک ميليون تومان پيش خريد کرده و اکنون مي‌خواهد به دو ميليون و 500 هزار تومان بفروشد، در مدت کمتر از دو ماه بيش از 40 ميليارد تومان سود کرده که در اين سود، بايد از دولت تشکر کند.
وي با انتقاد از سخنراني‌ها و اظهاراتي که برخي از مسوولان مي‌کنند گفت: يکي ديگر از عوامل گراني سکه، سخناني است که آقايان بر زبان مي‌آورند. همانطور که مسوولان با يک کلمه سنجيده مردم را اميدوار مي‌کنند و قيمتها تثبيت مي‌شود، وقتي حرف بي جا بزنند، مردم را مايوس مي‌کنند و نتيجه آن مي‌شود که مردم براي خريد کالا هجوم مي‌آورند وبازار کاذب درست ميشود.
رييس انجمن پخش کنندگان طلا و جواهر و نقره با انتقاد از توزيع سکه دولتي و رغبت مردم به خريد سکه گفت: يکي از اشکالات اين است که مردم هنگام خريد سکه به حباب پول مي‌دهند. کافي است وزن سکه را با قيمت طلا محاسبه کنند آنگاه متوجه مي‌شوند که قيمت طلاي يک سکه دو ميليون و 140 هزار تومان است و حدود 60 هزار تومان نيز هزينه ضرب سکه از سوي بانک مرکزي است اما به قيمت دو ميليون و 600 هزار تومان فروخته ميشود. آيا مردم از خود پرسيده‌اند که اين 400 هزار تومان چه مي‌شود.
وي با ابراز تاسف از اينکه سود حاصل از گران شدن طلا به جيب عده‌اي خاص مي‌رود گفت: ايکاش مردم محروم مي‌توانستند طلا بخرند و سود بالا رفتن طلا به جيب مردم برود يا دولت با گران شدن طلا سود مي‌کرد و مشکلات مردم حل مي‌شد، اما تمامي‌سود اين گراني طلا به جيب عده‌اي دلال مي‌رود و مردم نظاره گر بدبختي خودشان مي‌شوند.
اسدي جوزاني با يادآوري اينکه در گذشته مردم طلا را به خارج از ايران مي‌بردند گفت: هنوز يادمان نرفته که به دليل گراني طلا در خارج از کشور، زنها و مردها زيورآلات سنگين طلا به خودشان آويزان مي‌کردند و به خارج مي‌بردند تا بفروشند. همان موقع در فرودگاههاي کشور مردم را کنترل مي‌کردند تا مبادا بيش از اندازه معمول طلا به خارج از کشور ببرند. اما به محض آنکه قيمت طلا در خارج از کشور پايين آمد، مسير عوض شد و قاچاق طلا به داخل کشور را شاهد بوديم.
وي از وضعيت ارز در کشور ابراز نگراني کرد و گفت: با شرايطي که دولت تعيين کرده و محدوديتهايي که براي ورود ارز به کشور گذاشته، همه چيز عکس شده است. دولت قيمت دلار را 4200 تومان تعيين کرده و همه را مکلف کرده بر اين مبنا معامله ارزي کنند. نتيجه آن مي‌شود که ورود دلار به کشور پايين آمده است. امروزه افرادي که در خارج از کشور هستند، دلار وارد کشور نمي‌کنند بلکه در صرافي‌هاي خارج از کشور، دلارهايشان را به ريال تبديل مي‌کنند. اکنون مبناي معاملات دلار در خارج از کشور 4299 تومان نيست بلکه صرافي‌هاي خارج از کشور دلار را به قيمت بالاي 7 هزار تومان معامله مي‌کنند. نتيجه آن مي‌شود که دلار بر طلا هم تاثير مي‌گذارد و مردمي‌که براي خريد دلار محدوديت دارند، به خريد طلا هجوم آورده اند.
رييس انجمن پخش کنندگان طلا و جواهر و نقره با اشاره به اينکه مردم طلا را از کشور خارج مي‌کنند تا به ارز تبديل کنند گفت: شايد به ظاهر قيمت طلا در خارج از کشور پايين تر باشد اما عده‌اي که براي بردن ارز محدوديت يا مشکل دارند، طلا مي‌برند و زيان مي‌کنند تا در خارج از کشور بتوانند طلا را به دلار تبديل کنند.
وي از وجود باندهاي مافيايي در عرصه طلا خبر داد و گفت: اينکه گمان کنيد مردم براي خريد سکه به بازار هجوم آورده اند، خوش باوري است. امروزه نگراني اول مردم، سيرکردن شکم خانواده است. بيشتر جامعه حقوق بگير هستند به اندازه‌اي حقوق نمي‌گيرند که بتوانند سکه بخرند و انبار کنند. امروزه حقوق بگيران بتوانند از عهده خريد نان شبشان بر بيايند، هنر کرده اند. بنابراين بايد بپذيريم که عده‌اي خاص ارتباطات خوبي دارند و از گراني‌ها وتورم پولهاي خوبي به جيب مي‌زنند.
اسدي جوزاني با تاکيد بر اينکه امکان ندارد اين عده خاص که عاملان اصلي مافيا هستند، بتوانند بدون پشتيبان و پشتوانه به کارهايشان ادامه بدهند گفت: اين افراد در بازار شناخته شده‌اند و هر لحظه که تصميم بگيرند سکه را از بازار جمع مي‌کنند و هر لحظه که اراده کنند، سکه را وارد بازار مي‌کنند. کافي است هر سکه 10 هزار تومان سود داشته باشد تا اين افراد به سودهاي ميلياردي برسند اکنون که در اين آشفته بازار، قيمت سکه يک ميليون تومان گران شده و معلوم نيست چقدر به جيب زده اند.
وي با تاکيد بر اينکه بازار بر هم ريخته سکه و ارز به عرصه جنگ شباهت دارد گفت: اکنون کشور ما درگير جنگ اقتصادي داخلي ا ست که عامل اصلي اين جنگ، همين از ما بهتران هستند. آقايان بهتر مي‌دانند که طلا مانند دلار نيست تا ماموران نيروي انتظامي‌را براي کنترل در چهار راه استانبول مستقر کنند. به هر کوچه و خياباني برويد، يک طلافروشي فعال است که مي‌توانند به سادگي طلا بخرند و بفروشند. از سوي ديگر هنگامي‌هم که دولت اعلام مي‌کند عده‌اي را در رابطه با خريد و فروش سکه گرفته، دلشان را خوش کرده‌اند زيرا سرشاخه‌ها هرگز به چنگ ماموران نمي‌افتند بلکه کساني را مي‌گيرند که براي افراد اصلي کار مي‌کنند.
رييس انجمن پخش کنندگان طلا و جواهر و نقره با ابراز تاسف از اينکه دولت مردم را محرم نمي‌داند گفت: کوچکترين فساد مالي در شبکه‌هاي مجازي منتشر مي‌شود و مردم آبروي آن فرد را مي‌برند. چرا دولت براي شناسايي عوامل اين بحرانهاي اقتصادي از مردم کمک نمي‌گيرد؟ چرا تمام مشکلات اقتصادي کشور را با مردم در ميان نمي‌گذارند؟ چرا هرگاه که مسوولان با مردم سخن گفته اند، خودشان را عقل کل معرفي و اعلام مي‌کنند که از همه چيز خبرداريم ؟ چرا به مردم مي‌گويند فلان کالا را نخريد چون ارزان مي‌شود اما گران مي‌شود؟
وي با تاکيد بر اينکه اگر دولت به مردم اعتماد نکند، براي مردم غريبه مي‌شود گفت: نتيجه آن مي‌شود که دولت هرچه بگويد، مردم عکس آن را عمل مي‌کنند. اگر دولت بگويد نخريد ارزان مي‌شود، مردم مي‌خرند چون نگران اين هستند که باز هم دولت با آنان صادق نيست و قرار است بار ديگر عده‌اي فرصت طلب به نان ونوايي برسند. اسدي جوزاني با ابراز تاسف از اينکه رسانه‌ها به عنوان بازوي دولت بايد بتوانند افشاگري کنند اما اين امکان براي آنان فراهم نيست گفت:رسانه قدرتمند، بازوي دولت است. چرا به رسانه‌ها اجازه نمي‌دهند که اگر اسنادي به دستشان رسيد، آن را افشا کنند. چرا مفسدان نبايد از رسانه‌ها ترس داشته باشند؟ وي با اشاره به اينکه بارها شاهد بوده‌ايم که رسانه‌ها به اسنادي دست يافته‌اند اما به صراحت اعلام مي‌کنند جرات انتشار نداريم گفت:اکنون درگير جنگ اقتصادي هستيم و متاسفانه عوامل سودجوي داخلي بازوي دشمن شده اند. در اين شرايط حق نداريم سکوت کنيم و بايد از همه توان استفاده کنيم تا دستهايي که به اقتصاد ضربه مي‌زنند را افشا کنيم. رييس انجمن پخش کنندگان طلا و جواهر و نقره در پاسخ به اينکه اگر دولت از مردم بخواهد که خريد سکه را تحريم کنند، آيا مردم توجه مي‌کنند گفت: اينکه کمپين راه بيندارند و از مردم بخواهند که خريد نکنند، ساده انگاري است. چرا گمان مي‌کنيد که همه چيز دست مردم است؟ چرا نمي‌خواهيم بپذيريم که در هر بخش از بازار، باندهايي وجود دارند که قيمت را تعيين مي‌کنند؟ اينکه از مردم بخواهيم تحريم کنند، وقتي پول براي خريد ندارند، با کدام پول مي‌خواهند نخرند؟
وي در پاسخ به اينکه گمان مي‌کنيد آينده قيمت طلا چگونه باشد گفت: اگر با همين روال ادامه بدهيم، آينده بهتر از امروز نخواهد بود. امروزه برخي‌ها دولت را متهم مي‌کنند که در گراني دست دارد بنابر اين دولت بايد با مردم رو راست باشد و همه چيز را به مردم بگويد. دولت بايد از مردم بخواهد که در افشاي نام مافياي طلا به نظام کمک کنند. پس ازانقلاب هر گاه که به مردم اعتماد کرده ايم، نتيجه خوبي گرفته ايم. بنابر اين يک بار ديگر آزمايش کنيم و از مردم بخواهيم دست مافياي طلا را رو کنند
گراني طلا بعد از تصميم جنجالي ترامپ
اکثر کارشناسان وال استريت و سرمايه‌گذاران در نظرسنجي طلاي هفتگي کيتکونيوز با اشاره به ابهامات اقتصادي و ضعف دلار آمريکا، افزايش قيمت طلا در هفته جاري را پيش بيني کردند.
به گزارش ايسنا، از ميان ۲۱ کارشناس بازار که در نظرسنجي طلاي وال استريت شرکت کردند، ۱۴ نفر يا ۶۷ درصد افزايش قيمت طلا و سه نفر يا ۱۴ درصد کاهش قيمت اين فلز ارزشمند را پيش بيني کردند در حالي که ۴ نفر يا ۱۹ درصد نسبت به روند قيمت طلا در هفته جاري نظري نداشتند.
در اين بين، از ۵۴۱ سرمايه‌گذاري که در نظرسنجي آنلاين کيتکو نيوز شرکت کردند، ۲۷۲ نفر يا ۵۰ درصد نسبت به افزايش قيمت‌ها در هفته جاري خوش‌بين بودند و در مقابل، ۱۸۹ نفر يا ۳۵ درصد کاهش قيمت‌ها را پيش‌بيني کردند و ۸۰ نفر يا ۱۵ درصد نيز نظري نداشتند.
براي هفته گذشته، کارشناسان وال استريت و سرمايه‌گذاران نسبت به روند قيمت طلا به اکثريت نرسيدند. ۳۷ درصد از کارشناسان وال استريت نسبت به بالا رفتن قيمت طلا خوش بين بوده و ۳۷ درصد نظر خنثي داشتند در حالي که ۴۷ درصد از سرمايه گذاران انتظار داشتند طلا افزايش پيدا کند. هر اونس طلا براي تحويل در آوريل در معاملات روز جمعه بازار آمريکا با ۱۸.۲۰ دلار يا ۱.۴ درصد افزايش، در ۱۳۲۳.۴۰دلار بسته شد اما براي کل هفته حدود ۰.۵ درصد افت قيمت نشان داد.
بدون در نظر گرفتن هفته گذشته، کارشناسان وال استريت و سرمايه گذاران از ابتداي سال ميلادي جاري تاکنون سه به چهار بوده اند. درصد درستي پيش‌بيني سرمايه‌گذاران در کل سال ميلادي گذشته ۶۲ درصد و کارشناسان وال استريت ۵۹ درصد بود.
کن موريسون، دبير نشريه "موريسون در بازارها" در ميان کساني است که انتظار دارد طلا از نگراني‌ها نسبت به تشديد جنگ تجاري سود ببرد. به گفته وي، چشم انداز جنگ تجاري با اکثر شرکاي تجاري قوي و متحدان آمريکا، به يکباره نظرات نسبت به دلار و طلا را تغيير داده و قيمت اين فلز زرد ممکن است تا زماني که جزييات بيشتري درباره تعرفه‌هاي پيشنهادي روشن شود، حمايت شود.
فيليپ فلاين، تحليلگر ارشد بازار در شرکت "پرايس فيوچرز" معتقد است تعرفه‌هاي وارداتي آمريکا براي فولاد و آلومينيوم، ممکن است با برانگيختن فشارهاي تورمي‌از قيمت طلا پشتيباني کند. تعرفه‌هاي بالاتر قيمت اقلام متعدد از خودرو گرفته تا سودا را افزايش خواهد داد.
کالين سيژينسکي، استراتژيست ارشد بازار در شرکت SIA نسبت به افزايش قيمت طلا خوش بين بوده و گفت: قيمت طلا در کانال ۱۳۰۰ تا ۱۳۶۰ دلار ثابت مانده و بررسي نمودارهاي فني احتمال افزايش قيمت اين فلز را نشان مي‌دهد. همچنين به نظر مي‌رسد تعرفه‌هاي فولادي ترامپ اعتماد بازار را مخدوش کرده و سرمايه‌گذاران را متقاضي دارايي‌هاي مطمئني مانند طلا ساخته است
پيام رئيس کل بيمه مرکزي به مناسبت
چهل و هفتمين سالروز تاسيس
رييس کل بيمه مرکزي پيامي‌را به مناسبت چهل و هفتمين سالگرد تشکيل بيمه مرکزي صادر کرد.
بسمه تعالي –۳۰خرداد. چهل وهفت سال از تأسيس بيمه مرکزي گذشت، اينجانب به عنوان فردي که ثلث اين مدت، تصدي بيمه مرکزي را به عهده داشته و در کنار مديران، کارشناسان وفعالين صنعت بيمه درتحولات وپيشرفتهاي آن نقش داشته‌ام هر روز که ميگذرد به اهميت ونقش مقام ناظر و سياستگذار صنعت بيمه در راهبري صحيح بازار بيمه، ثبات، استحکام و توانگري شرکتها و بسط نفوذ بيمه بيشتر واقف ميشوم.
ضمن تبريک اين روز به همکارانم در بيمه مرکزي، آينده خوب همراه با پيشرفت را در ايفاي رسالت خطيرشان آرزومندم. عبدالناصر همتي رئيس کل
تاکيد وزارت امور خارجه و بيمه ايران
بر ارتقاي همکاري
با امضاي چند سند مشترک؛ همه کارکنان وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي‌ايران تحت پوشش بيمه درمان تکميلي بيمه ايران قرار گرفتند.
به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط‌عمومي‌بيمه ايران، در نشست مشترک آقايان محسن پورکياني رييس هيئت مديره و مديرعامل #بيمه_ايران و محمدتقي صابري معاون اداري و مالي وزارت امور خارجه که در ساختمان مرکزي وزارت امور خارجه و با حضور معاونان مديرعامل بيمه ايران و مديران کل وزارت امور خارجه برگزار شد، طرفين بر ارائه خدمات کيفي و متمايز بيمه‌اي تاکيد و در خصوص تهيه و اجراي طرح‌هاي بديع و نوآورانه بويژه در زمينه بيمه‌هاي مسافرتي و توريستي و بيمه‌هاي الکترونيکي به توافق رسيدند.
همچنين مقرر شد ساير بيمه نامه‌هاي بازرگاني وزارت امور خارجه نزد بيمه ايران تجميع و متمرکز شده و همه امور اين قراردادها توسط مجتمع خدمات بيمه‌اي بازار تهران بيمه ايران اجرايي و عملياتي شود.
معاونان فني، منابع اصلي حوزه فني
شرکت‌هاي بيمه هستند
دکتر کاردگر مدير عامل بيمه آسيا کفت :معاونان فني، منابع اصلي حوزه فني و تخصصي مديران عامل و شرکت‌هاي بيمه هستند.
به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومي‌بيمه آسيا، دکتر کاردگر، نايب رييس هيأت مديره و مديرعامل بيمه آسيا در اولين نشست شوراي معاونين فني شرکت‌هاي بيمه که به ميزباني بيمه آسيا برگزار شد، گفت: مديران عامل نبايد درخصوص تعيين نرخ به معاونان فني تکليف کنند. معاونان فني بايد رأساً و براساس آمار و تحليل نسبت به ارائه نرخ و قبول و يا رد پيشنهاد اقدام کنند.
نايب رييس هيأت مديره بيمه آسيا در ادامه افزود: از جمله وظايف شوراي معاونان فني تدوين يک منشور اخلاقي در حوزه کاري است که بايد تهيه و به شرکت‌هاي بيمه ابلاغ شود. اين منشور اخلاقي مي‌تواند به عنوان مبناي کار حرفه‌اي بخش فني شرکت‌هاي بيمه و در راستاي اقتدار صنعت بيمه و جلوگيري از هر گونه تخلف مورد استفاده قرار گيرد.
دکتر کاردگر، با اشاره به اتفاقات رخ داده در صنعت بيمه و ضرورت تشکيل اين گونه شوراها و نشست‌ها، اظهار داشت: تجزيه و تحليل مسائل صنعت بيمه کشور از لحاظ فني از وظايف اصلي شوراي معاونين فني شرکت‌هاي بيمه است که با نظارت کامل سنديکاي بيمه گران ايران تشکيل شده است.
مديرعامل بيمه آسيا با تصريح مناسب نبودن ريل گذاري صنعت بيمه در گذشته و مشاهده تبعات آن در امروز، بيان داشت: کشور ما بانک محور است؛ ولي به طور حتم در آينده اين روند تغيير جهت داده و به سمت بيمه‌ها سوق پيدا خواهد کرد.
نايب رييس هيأت مديره بيمه آسيا با اشاره به اينکه مي‌بايست نقش بيمه را در اقتصاد کشور پررنگ تر کنيم، گفت: يک صنعت بيمه قوي با توان بالا براي کشور بسيار مهم است و باعث تقويت اعتماد بيمه گذاران مي‌شود.
صيادان کشور تحت پوشش بيمه تکميل درماني
بيمه سرمد قرار گرفتند
صيادان کشور براي نخستين بار در کشور تحت پوشش بيمه تکميلي درمان بيمه سرمد قرار گرفتند.
به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومي‌بيمه سرمد؛ روز گذشته مورخ 97/3/29، تفاهم نامه همکاري بيمه‌اي ميان اين شرکت با اتحاديه سراسري صيادان ايران با حضور دکتر مجتبي کاتب رييس هيات مديره بيمه سرمد، دکتر شاپور کاکولکي معاون صيد و بنادر ماهيگيري سازمان شيلات ايران و يعقوب دوجي مديرعامل و عضو هيئت مديره اتحاديه سراسري تعاوني‌هاي صيادي ايران منعقد شد که بر اساس آن علاوه بر بيمه‌هاي درمان، بيمه‌هاي عمر و حادثه صاحبان شناور، بيمه بدنه مسئوليت و خودروهاي اعضاي صيادان و صاحبان شناورها نيز تحت پوشش بيمه سرمد قرار گرفت.
در مراسم امضاي اين تفاهم نامه، رئيس هيئت¬ مديره بيمه سرمد ضمن خيرمقدم به مدعوين، با بيان اينکه حمايت‌هاي سازمان شيلات ايران از بيمه تکميلي درماني نشان از تمايل اين سازمان نسبت به حل مشکلات صيادان دارد، تاکيد کرد: بيمه سرمد با رويکردي حمايتي از صيادان، تلاش خواهد کرد خدمات شايسته و مطلوبي در قالب بيمه نامه‌هاي مختلف به اين قشر زحمتکش ارايه دهد و به منظور پشتيباني از آنان، از هيچ کوششي فروگذار نخواهد کرد.
مجتبي کاتب از هفت استان سيستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، گلستان، مازندران، گيلان و خوزستان به عنوان استان‌هاي هدف بيمه سرمد به منظور پوشش بيمه‌اي صيادان نام برد و تصريح کرد: در مرحله نخست، سقف پوشش هزينه‌هاي بستري در بيمارستان براي هر يک از صيادان و اعضاي تحت تکفل آنها تا سقف 100 ميليون ريال خواهد بود.
وي از اينکه بيمه سرمد به عنوان تنها بيمه گر در کشور، در مسير حمايت از صيادان کشور پيشقدم شده است، ابراز خشنودي کرد و افزود: اعتمادي که به اين شرکت شده است را ارج نهاده و از اينکه اين وظيفه خطير به ما محول شده است، به خود مي‌باليم و تمام تلاش خود را در جهت ارائه خدمات بيمه‌اي به صيادان کشور به بهترين نحو ممکن، خواهيم کرد.
معاون صيد و بنادر ماهيگيري سازمان شيلات ايران نيز در اين مراسم، پوشش بيمه تکميلي درماني صيادان کشور را اتفاقي مهم براي جامعه صيادي دانست و اظهار اميدواري کرد: با پوشش بيمه تکميلي درماني، دغدغه صيادان کشور و خانواده‌هايشان در حوزه درماني به طور کامل برطرف شود.
دکتر شاپور کاکولکي با بيان اينکه در فاز نخست، پيش بيني شده نزديک به ۱۰ هزار صياد تحت پوشش بيمه تکميلي درماني بيمه سرمد قرار گيرند، افزود: ما به نيابت از جامعه شيلاتي و صيادي کشور، وظيفه حمايت و پشتيباني از بيمه گذار و بيمه گر را بر عهده داريم تا اين روند سريع تر و بهتر صورت گيرد.
وي با بيان اين که جامعه صيادي، بزرگترين جامعه تعاوني کشور است، تصريح کرد: نزديک به ۱۵۰ هزار صياد رسمي‌در استان‌هاي کشور فعالند که با احتساب خانواده‌هايشان به حدود يک ميليون نفر مي‌رسند که بديهي است اين جامعه نياز به فعاليت بيمه گر دارد.
در اين مراسم، مديرعامل و عضو هيئت¬¬ مديره اتحاديه سراسري تعاوني‌هاي صيادي ايران نيز بيمه تکميلي درمان صيادان کشور را، اقدامي‌مهم در راستاي حمايت از آنان دانست.
يعقوب دوجي افزود: صيادان در شمال و جنوب کشور بر روي دريا فعاليت مي‌کنند و با مرکز شهرها فاصله دارند و از اين رو از بسياري از خدمات، محروم مانده اند.
وي افزود: سازمان شيلات ايران، پل ارتباطي براي ارايه خدمات در حوزه بيمه تکميلي درماني است و اين اقدام حمايتي از جامعه صيادان براي نخستين بار در دولت تدبير و اميد صورت مي‌گيرد.
اين گزارش مي‌افزايد، صيادان کشور علي رغم شغل سخت و دشوار خود، تاکنون تحت حمايت هيچ بيمه گري قرار نداشتند و اين نخستين بار است که شرکت بيمه سرمد به عنوان يک بيمه گر در راستاي حمايت و پشتيباني از اين قشر زحمتکش، آنان را تحت پوشش خدمات خود قرار مي‌دهد.
بيمه پاسارگاد به ازاي هر
سهم ۳۲۹/۶۲ ريال سود داد
مجمع عمومي‌عادي سالانه بيمه پاسارگاد با حضور بيش از ۹۸/۲ درصد سهامداران ، نمايندگان بيمه مرکزي جمهوري اسلامي‌ايران و سازمان بورس و اوراق بهادار در ساعت ۱۵ روز سه شنبه ۲۹ خرداد ماه سال ۱۳۹۷ در دانشگاه خاتم برگزار شد.
بر اساس اين گزارش، مجمع عمومي‌عادي سالانه صاحبان سهام بيمه پاسارگاد به رياست آقاي دکتر مجيد قاسمي‌رئيس هيأت مديره اين شرکت برگزار شد؛ آقايان علي اکبر امين تفرشي و عباس کفافي به عنوان ناظر و خانم دکتر نعيميان به عنوان منشي جلسه ، وي را در برگزاري مجمع همراهي کردند و گزارش کاملي از فعاليت‌هاي شرکت در سال ۱۳۹۶ توسط آقاي پيروز باستاني عضو هيأت مديره و معاون مالي و اداري بيمه پاسارگاد به سمع و نظر سهامداران رسيد. گفتني است، پس از قرائت گزارش بازرس قانوني و حسابرس شرکت صورت‌هاي مالي سال منتهي به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۶ بيمه پاسارگاد به تأييد حاضرين در جلسه رسانده شد. تصويب مبلغ ۳۳۱،۶۹۵ ميليون ريال سود قابل تقسيم و انتخاب روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثيرالانتشار شرکت از مصوبات مجمع عمومي‌عادي صاحبان سهام بيمه پاسارگاد بود.
همچنين بر اساس عملکرد سال مالي ۱۳۹۶و صورت‌هاي مالي ارائه شده، عايدي هر سهم (EPS) ۳۲۹/۶۲ ريال تعيين شد و مبلغ ۱۳۰ ريال به صـورت سود نقدي براي هر سهم تخصيص يافت. شرکت بيمه پاسارگاد در سال مالي۱۳۹۶ با صدور بيش از ۳ ميليون و ۳۸۱ هزار فقره بيمه نامه و بيش از ۱۶,۲۰۶ ميليارد ريال حق بيمه توليد کرد که اين رقم نسبت به سال قبل ۴۲/۳ درصد افزايش را نشان مي‌دهد. همچنين ميزان خسارت پرداختي اين شرکت در سال ۱۳۹۶ بيش از ۵,۵۶۲ ميليارد ريال بوده که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزايش داشته است.
بر اساس آمار، ۲۷/۷ درصد پرتفوي شرکت مربوط به بيمه‌‌هاي اتومبيل، ۶۴/۷ درصد بيمه‌هاي اشخاص، ۲ درصد بيمه آتش سوزي، ۰/۸ درصد بيمه باربري ، ۳/۶ درصد بيمه‌هاي مسئوليت و ۱/۲ درصد مربوط به بيمه‌هاي مهندسي، انرژي و ساير بيمه‌ها است. ضريب خسارت شرکت نيز (بدون احتساب بيمه‌هاي عمر و تأمين آتيه) در سال ۱۳۹۶ حدود ۸۲/۵ درصد بوده است. اين در حالي است که به استناد سالنامه آماري سـال ۱۳۹۵ صنعت بيمه که توسط بيمه مرکزي جمهوري اسلامي‌ايران منتشر شده، ضريب خسارت بازار بيمه کشور در سال مذکور براي بيمه‌هاي غيرزندگي، معادل ۸۳/۶ درصد بوده است.
تصويب صورت‌هاي مالي سال ۱۳۹۶ ، رشد ۴۲/۳ درصدي پرتفوي و ترکيب همگون آن ، ضريب خسارت مناسب ، مديريت آگاهانه بر ترکيب پرتفوي بيمه¬اي شرکت از طريق حضور در بازارهاي جديد ، بررسي ريسک¬هاي پيشنهادي و قبول آن¬ها براساس اصول بيمه¬گري و مديريت ريسک ، حضور مؤثر در بخش‌هاي مختلف بيمه‌هاي زندگي و غيرزندگي با اتکا به توان فني شرکت و رعايت اصول بيمه گري در انتخاب ريسک ، کوشش براي گسترش بيمه‌هاي اشخاص (به ويژه بيمه‌هاي زندگي) و افزايش سهم اين بخش در توليد شرکت، بازنگري در قراردادهاي اتکايي به منظور افزايش ظرفيت نگهداري از يک طرف و رعايت صرفه و صلاح شرکت از طرف ديگر، فراهم آوردن تسهيلات در پرداخت حق بيمه براي بيمه گذاران و در عين حال تأکيد بر وصول به موقع حق بيمه‌ها و مطالبات تجاري شرکت، مديريت مؤثر بر وجوه نقد شرکت به منظور پرداخت به موقع خسارت‌ها و بدهي‌ها ، خريد دارايي‌ها و تجهيزات مورد نياز و انجام سرمايه گذاري در بخش‌هاي سودآور و درآمدساز، عملکرد بسيار شفاف بيمه پاسارگاد و رضايت سهامداران اين شرکت را نشان مي‌دهد.
بازديد مدير عامل بيمه ميهن
از شعبه آذربايجان شرقي
مدير عامل بيمه ميهن و هيات همراه در سفر به استان آذربايجان شرقي در نشستي صميمانه با همکاران استان آذربايجان شرقي ( شعب تبريز و مراغه ) و نمايندگان محترم استان برنامه‌هاي آتي شرکت را تشريح نمودند.
به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومي‌بيمه ميهن ،در جلسه مدير عامل بيمه ميهن و هيات همراه که روز دوشنبه 97/03/28 در شعبه آذربايجان شرقي برگزار شد ، ابتدا آقاي ارسلان بيات مديرامور شعب بيمه ميهن ،گزارشي ازعملکرد شعب تبريز و مراغه ارائه نمودند.
در ادامه آقاي مجيد بنويدي مدير عامل بيمه ميهن ضمن تبريک فرارسيدن عيد سعيد فطر و آرزوي قبولي طاعات و عبادات همکاران ،به تحليل وضعيت گذشته و فعلي شرکت و تشريح برنامه عملياتي در خصوص افزايش ارتقا رتبه توانگري مالي پرداختند.
مدير عامل بيمه ميهن ضمن بيان راهکارها درباره چگونگي فعاليت در توسعه شبکه فروش ،به اهميت انتخاب ريسک مناسب وپيگيري وصول حق بيمه تاکيد کردند.
آقاي مجيد بنويدي در ادامه جهت اصلاح وضعيت شرکت و پيشرفت روز افزون نسبت به ارائه راهکارهايي جهت فروش نقدي بيمه نامه و همچنين پيگيري وصول مطالبات معوق و آتي ،برنامه‌هاي لازم را ارائه نمودند و به فعاليت شرکت بيمه ميهن در فروش انواع بسته‌هاي بيمه‌اي ، بيمه‌هاي اينترنتي و همچنين فعال نمودن اپليکيشن بيمه ميهن در سراسر کشور اشاره نمودند.
ايشان ضمن بيان همدلي و يکدستي همکاران شعب تبريز و مراغه ابراز اميدواري نمودند که استان آذربايجان شرقي به همراه همکاران شعب ، ستاد و نمايندگان به پيشرفت چشمگيري دست يابند.
در پايان جلسه نمايندگان محترم استان به بيان مشکلات موجود پرداختند که مديرعامل بيمه ميهن ضمن ارائه راهکارها و رهنمودهاي لازم جهت مرتفع شدن مشکلات ، تکاليفي براي مديران ستادي و مسئولين شعب آذربايجان شرقي تبيين نمودند تا هرچه سريعتر مشکلات فروش استان برطرف و منجر به توسعه فعاليت بيمه ميهن دراين استان گردد