بیگانگان در موضوع خلیج فارس دخالت نکنند

نماینده دائم ایران در سازمان ملل تاکید کرد، کشورهای ساحلی مسئولیت امنیت خلیج فارس را بر عهده دارند و دخالت نیروهای خارجی دراین آبراه راهبردی، به هر بهانهای که باشد، بیثبات کننده، غیرقابل قبول و محکوم به شکست است. نماینده دائم کشورمان در جلسه شورای امنیت گفت کشورهای ساحلی مسئولیت امنیت خلیج فارس را بر عهده دارند و دخالت نیروهای خارجی دراین آبراه راهبردی، به هر بهانهای که باشد، بیثبات کننده، غیرقابل قبول و محکوم به شکست است. مجید تخت روانچی در سخنرانی خود در شورای امنیت این سازمان افزود: به عنوان کشور دارای طولانیترین سواحل درخلیج فارس و دریای عمان، ایران مصمم است تا ایمنی و امنیت ناوبری دریایی در این منطقه، بویژه در تنگه هرمز را تضمین کند.

 

معاون اول رئیس جمهور در مازندران

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری برای افتتاح دو پروژه عمرانی وارد استان مازندران شد.

به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری درآستانه هفته دولت در سفر دو روزه به استان مازندران، مرکز بین المللی تجارت برنج ایران را در آمل و ورزشگاه پنج هزار نفری شهدای شهرستان نوشهر با اعتباری افزون بر یک هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال به بهره برداری می رساند.

در هفته دولت سال جاری افزون بر ۸۸۶ پروژه عمرانی، اقتصادی و خدماتی با ۸۴۵ میلیارد تومان هزینه در مازندران به بهره برداری می رسد. این دومین سفر معاون اول رئیس جمهوری به استان مازندران در کمتر پنج ماهه اخیر است.

 

منفعل بودن چاره کار نیست

رئیس فراکسیون امید تاکید کرد: رمز موفقیت گفتمان اصلاحات انسجام و همبستگی است، اما به نظر میرسد ماموریت عدهای محدود در داخل جریان اصلاحات شکاف انداختن در داخل این جریان است و من از همه فعالان اصلاحطلب درخواست میکنم به خاطر حفظ گفتمان اصیل اصلاحطلبی از طرح مطالبی که باعث ایجاد دودستگی در خانواده اصلاحات می شود پرهیز کنند. به گزارش ایسنا محمدرضا عارف در دیدارهای جداگانه با فعالان سیاسی اصلاحطلب استان تهران و مرکزی با تبریک دهه ولایت و قدردانی از مسئولیت پذیری مردم در مشارکت چشم گیر در انتخابات های گذشته و رای به گفتمان اصلاحات گفت: اگر بخواهیم مسیری را که آغاز کردیم ادامه دهیم هیچ راهی جز وحدت، انسجام و کوتاه آمدن از منافع فردی و گروهی نداریم.

مونسان سرپرست وزارت میراث فرهنگی شد

رئیسجمهور در حکمی علیاصغر مونسان را به سرپرستی وزارتخانه میراث فرهنگی منصوب کرد.

به گزارش تجارت به نقل از خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور در حکمی علی اصغر مونسان را به سرپرستی وزارت تازهتأسیس میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منصوب کرد.

تامین امنیت خلیج فارس

با کشورهای منطقه است

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: غیر از جمهوری اسلامی ایران و در صورت نیاز کشورهای منطقه، هیچ کس نمیتواند امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و آبهای منطقه را تامین و حفظ کند.

به نقل از روابط عمومی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان سردار دریادار پاسدار علی فدوی روز چهارشنبه در حاشیه آیین تجلیل از برترینهای سال گذشته سپاه ولیعصر (عج) در مجتمع فجر سپاه در اهواز اظهار داشت : دشمنان ملتهای منطقه یعنی آمریکا و همپیمانانش سالها و بارها است این موضوع را امتحان کرده و دیده اند که آنها وقتی در منطقه حضور پیدا میکنند نه تنها امنیت برقرار نمیشود بلکه به نحو مسلم ناامنی به وجود میآید.

وی اضافه کرد: ولی ما با اقتدار ایستادهایم و توانمند هستیم برای اینکه امنیت کل منطقه را برقرار کنیم.

بازوی نظارتی مجلس تقویت می شود

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی می گوید با بررسی خارج از نوبت گزارش های مجلس در قوه قضاییه بازوی نظارتی مجلس تقویت می شود.

اکبر رنجبرزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اصلاح آیین نامه داخلی مجلس برای تعیین تکلیف گزارش های تحقیق و تفحص در قوه قضاییه، گفت: مجلس قوانین متعددی را تصویب می کند که اجرای دقیق آن از بُعد نظارتی اهمیت بسیاری دارد، علاوه بر آن اقدامات نظارتی مجلس نیز مورد توجه است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: با وجود اینکه نظارت مجلس پر اهمیت است، اما شاهد هستیم از آنجایی که انتهای مسیر ابزار نظارتی قوه مقننه از جمله تحقیق و تفحص مشخص نیست و زمان بندی دقیقی ندارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به انتقادها به بی نتیجه ماندن گزارش های نظارتی مجلس، اظهار داشت: از این رو هم تحقیق و تفحص کننده و هم دستگاه تحقیق و تفحص شونده عمیقا باور نداشتند که موضوع مورد بررسی در یک دوره مشخص به نتیجه می رسد، بنابراین تفحص کننده تلاش قابل توجهی نمی کند و تفحص شونده در پاسخگویی خلل وارد می کند.

پدافند غیرعامل باید در لبه مرزهای

علم و فناوری حرکت کند

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر اینکه امروزه تهدیدات ماهیت علمی و فناورانه دارند، تاکید کرد: امروزه فناوریها ماهیت دوگانه فرصت-تهدید دارند و تمام تلاش ما این است که مردم و دستگاههای خدماتمحور بتوانند بدون هیچ مشکلی از فرصتهای فناوری بهرهمند شوند.

به گزارش ایلنا، سردار غلامرضا جلالی در جریان بازدید سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح از سازمان پدافند غیرعامل با ارائه گزارشی از فعالیتهای تخصصی این سازمان در حوزههای دفاع غیرعامل و مقابله با تهدیدات نوظهور، گفت: سازمان پدافند غیرعامل کشور راهبردهای عملیاتی و دفاعی کشور را در قالب نظام عملیاتی پدافند غیرعامل در بخشهای حساسی و کلیدی پیگیری میکند که این نظام عملیاتی دارای هفت محور قابل است.

وی افزود: عملیات صیانت و حفاظت از مردم در برابر تهدیدات، عملیات حفاظت از زیرساختهای حیاتی، عملیات دفاع غیرنظامی کشور، عملیات پدافند سایبری- فیزیکی، عملیات پدافند ترکیبی و هیبریدی، عملیات پدافند نوین و عملیات پدافند سایبری- مردممحور که مبتنی بر شبکههای اجتماعی است، هفت محور اصلی کار ما را تشکیل میدهد.

دلیل شکست فشار حداکثری آمریکا، «سیاستهای داخلی ایران» است

لوبلاگ در گزارشی به بررسی سیاستهای ترامپ در مورد ایران پرداخت.

به نقل از لوبلاگ، سیاست حداکثر فشار بر ایران شکست خورده است. چند عامل وجود دارد که نشان میدهد این سیاست شکست خورده است، همچنین ترامپ برای حمله نظامی به ایران تنهاست. بسیاری از متحدان آمریکا بعد از خروج این کشور از برجام انتقادهای زیادی را به ترامپ وارد کردند.

از سوی دیگر پیشنهاد ایجاد ائتلاف دریایی در خلیج فارس هم با همراهی و استقبال از سوی متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان همراه نشد. در این میان امارات متحده عربی هم از حمایت بیچون و چرا از آمریکا دست برداشته و در پی بهبود روابط خود با ایران است.

هر چند رویارویی نظامی ایالات متحده و ایران در خلیج فارس بدون شک یک فاجعه خواهد بود،اما ایران نیروهای متحد زیادی در منطقه دارد که در جنگ با آمریکا می تواند بر روی آنها حساب کند. ازسوی دیگر اروپا خواهان تداوم برجام و کاهش تنش است.هم چنین روسیه و چین کماکان از متحدان ایران به حساب میآیند. بنابراین ترامپ در نبرد نظامی هم تنهاست.

رهبر معظم انقلاب در دیدار رییس جمهور و اعضای هیئت دولت؛
 

گروه سیاسی: رهبر انقلاب نگاه ویژه دولت به بنگاههای متوسط و کوچک را خواستار شدند و افزودند: این نگاه ویژه، رکن اصلی در اقتصاد مقاومتی است که همه مسؤولان آن را پسندیدهاند و قول اجرا دادهاند که البته کارهایی هم شده است.

به گزارش تجارت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنهای در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت، با اشاره به لزوم قدرشناسی مسئولین از فرصت خدمت به مردم و ضرورت همکاری و هم افزایی قوای سه گانه، «اقتصاد» و «فرهنگ» را دو مسئله مهم کشور خواندند و با تأکید بر توجه کامل مسئولان به «تولید داخلی» به عنوان «کلید اصلی حل مشکلات موجود» نکات مهمی را درباره «رهایی کشور از وابستگی به درآمد نفت»، «توجه ویژه به بخشهای پیشران اقتصادی نظیر مسکن، کشاورزی و شرکتهای دانش بنیان»، «ضرورت تغییر نگاه به تولید کننده بهعنوان رزمنده جنگ اقتصادی» و «لزوم جهت گیری و هدفگذاری پیشرفت اقتصادی به سمت تأمین عدالت و ریشه کن کردن فقر» بیان کردند و مسئولان وزارتخانهها و دستگاههای مرتبط با مقوله فرهنگ را به حساسیت بیشتر و مقابله جدی و هوشمندانه با هجوم همه جانبه دشمن به مبانی دینی، انقلابی و اخلاقی فراخواندند.

رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای این دیدار با تبریک عید سعید غدیرخم و سالروز ولادت حضرت امام موسی بن جعفر علیهالسلام و همچنین هفته دولت، و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفتند: هفته دولت شاخص و نشانه ای است که با یادآوری خدمات و تلاش های یکسال گذشته، از یک طرف می تواند مایه دلگرمی باشد و از طرف دیگر، چنانچه این تلاشها با دو شرط مهم «حرکت جهادی» و «نیت الهی» همراه شود، زمینه ساز برکات زیادی در جامعه خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنهای یکی دیگر از برکات هفته دولت را «ارزیابی اعضای دولت از عملکرد یکساله خود و نقاط قوت و ضعف آن» برشمردند و افزودند: مسئولان باید دوران مسئولیت را که یک لطف الهی برای خدمت به مردم است، قدر بدانند و از این طریق، برای عرصه بسیار دشوار آخرت زاد و توشه فراهم کنند.

ایشان با اشاره به گذشت شش سال از عمر دولت، تأکید کردند: دو سال باقیمانده از دوران دولت، مدت زمان کمی نیست و باید به دور از گرفتار شدن در برخی آفات، مسائل مهم کشور را «اولویت بندی»، و اولویتها را یک به یک پیگیری کرد.

رهبر انقلاب اسلامی یکی دیگر از آفات دولتها در طول سالهای مختلف را «گرفتار شدن به فروع و حواشی» دانستند و گفتند: دولت در این دو سال باقیمانده، از حواشی و مسائل فرعی که متأسفانه با ظهور فضای مجازی، امکان آن بیشتر هم شده است، فاصله بگیرد و مسائل اصلی را در اولویت کاری خود قرار دهد.

دو سال باقیمانده از دوران دولت، مدت زمان کمی نیست و باید به دور از گرفتار شدن در برخی آفات، مسائل مهم کشور را «اولویت بندی»، و اولویتها را یک به یک پیگیری کرد.

دولت در این دو سال باقیمانده، از حواشی و مسائل فرعی که متأسفانه با ظهور فضای مجازی، امکان آن بیشتر هم شده است، فاصله بگیرد و مسائل اصلی را در اولویت کاری خود قرار دهد.

رهبر انقلاب دو اولویت اصلی کشور را «اقتصاد» و «فرهنگ» برشمردند و در سخنانشان درباره موضوع اقتصاد با اشاره به تأثیرگذاری مشکلات موجود برطبقات ضعیف و متوسط، تولید داخلی را کلید اصلی حل این مشکلات خواندند و افزودند: البته بهدست آوردن و چرخاندن این کلید در قفل مشکلات اقتصادی آسان نیست اما باید این کار را انجام داد.

حضرت آیت الله خامنهای علت نامگذاری امسال به نام «رونق تولید» را توجه به پیشبینیها درباره افزایش کارشکنیهای بیگانگان برشمردند و خاطرنشان کردند: بهترین مقابله با این دشمنیها، رونق تولید است که به فضل الهی در این زمینه حرکتی در بخش های مختلف دیده می شود که به نوبه خود نشان دهنده ظرفیت های بالقوه در سراسر کشور است، بنابراین مسئولان باید تولید داخلی را اساس کار قرار دهند.

ایشان سپس در تبیین اولویت ها در زمینه اقتصاد، بر سه مسئله تمرکز کردند: «قطع وابستگی به صادرات نفت خام»، «توجه به پیشران های اقتصادی که میتوانند موتور محرکه دیگر بخشها قرار گیرند» و «ضرورت تغییر نگاه مسئولان و دستگاه ها به تولید کنندگان».

رهبر انقلاب، درآمد آسان صدور نفت خام را بلایی بزرگ دانستند و یادآور شدند: این مشکل دیرینه واقعاً به ضرر پیشرفت کشور تمام شده است.

حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به کشورهایی که بدون تولید یک قطره نفت، به پیشرفت چشمگیری دست یافته اند، گفتند: حتی در شرایط غیرتحریمی نیز کنترل بازار نفت از جمله قیمت گذاری و میزان خرید، دست مصرف کننده های بزرگ دنیا یعنی کشورهای غربی است و آنها می توانند براساس منافع خود و جهت گیریهای سیاسی تولیدکنندگان را تحت فشار بگذارند.

ایشان تبدیل نفت خام به فرآورده های مختلف را راه اصلی رهایی از وابستگی به صادرات نفت خام برشمردند و افزودند: همچنان که بارها گفته شده است، می توانیم با استفاده از اندیشمندان و صنعتگران، علاوه بر فرآورده های فعلی نظیر گاز و بنزین، در آینده به ترکیبات و تولیدات دیگری دست یابیم که ارزش صادراتی آنها چندین برابر نفت خام باشد.

رهبر انقلاب اسلامی، توجه ویژه رئیس جمهور، وزارت نفت و دیگر دستگاه ها را به ساخت پالایشگاه ضروری دانستند و افزودند: مشکل هزینه تولید پالایشگاه را نیز میتوان با نقدینگی موجود در کشور و مدیریت قوی حل کرد.

حضرت آیت الله خامنهای در زمینه رونق تولید، برخی بخشهای اقتصادی را دارای قدرت تحریک و فعال کردن بخشهای دیگر خواندند و گفتند: باید به بخش های پیشران نظیر مسکن، کشاورزی، خودرو، لوازم خانگی و همچنین اقتصاد دانشبنیان توجه ویژه کرد چرا که فعال شدن هر کدام از اینها می تواند بخشهای مختلف دیگر را به حرکت وا دارد و حرکت عمومی اقتصادی کشور را به کلی متحول کند.

حضرت آیت الله خامنهای در نکته مهم دیگری، تغییر نگاه مجموعه دولت، مسئولان و دستگاه ها به تولید کنندگان را ضروری خواندند و با مقایسه تولیدکنندگان با رزمندگان سال های دفاع مقدس تأکید کردند: تولیدکنندگان رزمندگان جنگ اقتصادی با دشمنان هستند و باید با این چشم به آنها نگاه کرد.

تولیدکنندگان رزمندگان جنگ اقتصادی با دشمنان هستند و باید با این چشم به آنها نگاه کرد.

ایشان با انتقاد مجدد از مشکلات موجود بر سر راه ایجاد واحدهای تولیدی گفتند: گاهی برای فعالیت یک واحد تولیدی باید نه از ۷ خوان بلکه از ۷۰ خوان عبور کرد که مسئولان باید این مشکل جدی را حل کنند و مقررات زائد و موانع تولید را رفع کرد.

رهبر انقلاب در همین زمینه، نگاه ویژه دولت به بنگاه های متوسط و کوچک را خواستار شدند و افزودند: این نگاه ویژه، رکن اصلی در اقتصاد مقاومتی است که همه مسئولان آن را پسندیده اند و قول اجرا داده اند که البته کارهایی هم شده است.

حضرت آیت الله خامنهای خاطرنشان کردند: اگر به نکات گفته شده اهتمام جدی شود، تحریم ها واقعاً به فرصت تبدیل می شود، همانگونه که در ماه های اخیر نیز چون واردات برخی کالاها دشوار شده، برخی مسئولان به شرکت های دانش بنیان مراجعه کرده اند و مقداری از ظرفیت های جوانان، شرکتهای دانش بنیان، جهاد دانشگاهی و مجموعه های تولیدی به کار گرفته شده است.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان رونق تولید را نیازمند چهار نهاده دانستند: «نیروی انسانی»، «سرمایه»، «فناوری» و «مدیریت اقتصادی».

ایشان نیروی انسانی ایرانی را انصافاً بی نظیر برشمردند و گفتند: این واقعیت امروز مورد اذعان اندیشمندان برخی کشورهای دیگر نیز قرار دارد.

رهبر انقلاب اسلامی، نقدینگی حداقل ۱۸۰۰ هزار میلیاردی و نیز فناوری قابل قبول در بسیاری از زمینه ها را دو نهاده قابل قبول دیگر خواندند و افزودند: اما در بخش مدیریت اقتصادی با وجود تلاش های قابل تقدیر، باید با حساسیت بیشتر برنامه ریزی و عمل کرد تا مشکلات موجود در روند رونق تولید کاهش محسوس یابد.

حضرت آیت الله خامنهای شکل گیری نوعی تحرک در سال جاری در زمینه های تولید صنعتی، کشاورزی، انرژی، پتروشیمی و لوازم خانگی را امری مبارک خواندند و با تأکید بر لزوم تقویت کامل این حرکت افزودند: این واقعیت نشان می دهد کسانی که از بن بست در کشور حرف میزنند، کاملاً اشتباه می کنند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه این واقعیات باید انگیزه و امید و تلاش مدیران را افزونتر کند، یک نکته بسیار مهم را درباره هدف رونق و پیشرفت اقتصادی کشور بیان کردند.

ایشان گفتند: از نظر اسلام، صِرفِ ثروتمند شدن کشور، مطلوب نیست بلکه هدفِ پیشرفت اقتصادی، تأمین عدالت اجتماعی و ریشه کن کردن فقر است وگرنه مانند کشورهای پیشرفته ای مثل آمریکا می شویم که طبقات ضعیف همچنان مشکلات عمیقی دارند.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود با اشاره به «فرهنگ» به عنوان اولویت دیگر کشور، گفتند: در موضوع فرهنگ با حمله همه جانبه و جبهه وسیع بیگانگان مواجه هستیم و همه مسئولانی که با مسائل فرهنگ مرتبط هستند، باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند.

معتقد به بستن فضای فرهنگی کشور نیستیم ولی با ولنگاری فرهنگی به شدت مخالفیم

حضرت آیت الله خامنهای افزودند: دشمنان نظام اسلامی صراحتاً می گویند که غلبه بر جمهوری اسلامی و حاکمیت اسلام با جنگ نظامی و تحریم اقتصادی امکان پذیر نیست و باید با نفوذ فرهنگی و تأثیرگذاری بر ذهن ها و مغزها و تحریک هوس ها به این هدف رسید.

ایشان با اشاره به اقدامات سازمانیافته ضد فرهنگی و ضد ارزشی خاطرنشان کردند: باید مانع نفوذ این اقدامات سازمانیافته در تولیدات فرهنگی همچون هنر، سینما، کتاب و تئاتر شد.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه «ما معتقد به بستن فضای فرهنگی کشور نیستیم اما با ولنگاری فرهنگی بهشدت مخالفیم» گفتند: ما در شرایطی هستیم که جبهه مقابل ما و دستگاه های استکباری، همه امکانات فرهنگی و هنری خود را برای ضربه زدن به نظام اسلامی، بهکار گرفته اند و ما باید برنامهریزی جدی در مقابل این جبهه داشته باشیم.

حضرت آیت الله خامنهای همچنین با اشاره به برخی اقدامات ضدفرهنگی سازمان یافته اما پنهان در جامعه، افزودند: باید دستگاه های فرهنگی اعم از وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و صداوسیما و حتی دستگاه های اطلاعاتی بر روی این مسائل به شدت حساس باشند.

ایشان یکی از نکات مهم در عرصه امور فرهنگی را نقش مدیران ارشد و مدیران میانی دستگاه ها برشمردند و تأکید کردند: اگر مدیران در خصوص مسائل دینی، فرهنگی و اعتقادی دستگاههای تحت مدیریت خود، علناً مراقبت و نقش آفرینی کنند، قطعاً تأثیرگذار خواهد بود.

رهبر انقلاب اسلامی ابراز نگرانی نسبت به مسئله حجاب در جامعه را، بجا و صحیح دانستند و خاطرنشان کردند: حجاب یک حکم شرعی و یک مسئله قانونی است و در این زمینه باید در درجه اول دستگاه های دولتی و حکومتی و مدیران آنها مراقبت کنند تا براساس قانون عمل شود.

حضرت آیت الله خامنه ای، رعایت موازین دینی و ظواهر مذهبی را از جانب مدیران در بدنه دستگاه ها تأثیرگذار دانستند و گفتند: باید حرکت دینی در کشور تقویت شود که این موضوع به پیشرفت های مادی نیز کمک خواهد کرد.

  • دربرخورد با متخلفان باید منصفانه، عاقلانه و هوشمندانه عمل شود

    ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم تعامل، همکاری و هم جهتی قوای سه گانه اشاره کردند و با تأیید سخنان رئیس جمهور مبنی بر ضرورت هم افزا بودن سه قوه، افزودند: در برخورد با متخلفان باید منصفانه و عاقلانه و هوشمندانه عمل شود و دستگاههای نظارتی بهگونهای عمل کنند که از اقدامات آنها برداشتهای تبعیضآمیز و غرضآلود و مچگیری صورت نگیرد.

    رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه قوه مجریه میاندار و عهده دار وظیفه سنگین اداره کشور است، خاطرنشان کردند: همه باید به این واقعیت توجه کنند البته مسئولان دولتی نیز باید صبر و تحمل خود را افزایش دهند و برای کوچکترین موضوع یا مشکلی، بی تابی نکنند.

    «نترسیدن از دشمن» توصیه دیگر حضرت آیت الله خامنهای به مسئولان دولت بود که گفتند: برخی اوقات سخنانی را می شنوم که نشانه بیمناک بودن از دشمن است، در حالیکه از دشمن، واقعاً نباید ترسید زیرا این دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی وجود داشته و هر کاری هم که توانسته کرده اما به موفقیت نرسیده است.

    ایشان افزودند: امریکا، اروپا و حتی شوروی سابق در این چهل سال هر اقدامی را که می توانستند علیه جمهوری اسلامی انجام دادند اما به نتیجه نرسیدند. البته آزار و اذیت و زحمت بوجود آورده اند ولی نتوانسته اند مانع از حرکت و پیشرفت نظام اسلامی شوند.

    رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پیشرفتها و افزایش توانایی های جمهوری اسلامی در عرصه های سیاسی، دفاعی و اقتصادی تأکید کردند: دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند و چهل سال دوم جمهوری اسلامی قطعاً از چهل سال اول، برای ما بهتر و برای دشمنان بدتر خواهد بود.

  • دولت هند سیاست منصفانه در قبال مردم نجیب کشمیر در پیش بگیرد

    دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند و چهل سال دوم جمهوری اسلامی قطعاً از چهل سال اول، برای ما بهتر و برای دشمنان بدتر خواهد بود.

    ایشان در بخش پایانی سخنان خود به موضوع کشمیر اشاره کردند و با ابراز ناراحتی از وضع مسلمانان این منطقه گفتند: ما با دولت هند روابط خوبی داریم اما انتظار و توقع از دولت هند این است که سیاستی منصفانه در قبال مردم نجیب کشمیر در پیش بگیرد و به مردم مسلمان این منطقه زور گفته نشود.

    رهبر انقلاب اسلامی وضعیت کنونی منطقه کشمیر و اختلافات هند و پاکستان در این زمینه را نتیجه اقدامات انگلیس خبیث به هنگام خروج از شبه قاره هند دانستند و گفتند: انگلیسی ها برای استمرار درگیری در کشمیر، تعمداً این زخم را در این منطقه برجای گذاشتند.

رییس مجلس تصریح کرد؛

گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت اهمیت وفاق و همدلی در میان مسئولان برای توسعه اقتصادی کشور گفت: مسئولان باید در برابر صف آرایی دشمنان وفاق ملی و هم افزایی ایجاد کنند.

به گزارش تجارت به نقل از خبرگزاری خانه ملت، دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که به شهر مقدس قم سفر کرده است، صبح امروز چهارشنبه 30 مرداد ماه در آیین افتتاح فاز یک "مجتمع تولید فیبر نوری نیرا" گفت: بسیار خوشحالم که امروز در استان قم از مجتمع فیبر نوری به عنوان یکی از تکنولوژی های به روز بازدید کردم و در اینجا باید از تمامی پرسنل این شرکت تشکر کنم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از اقدامات مثبت و قابل قبول تولید فیبر نوری در کشور است زیرا هم از نظر صیانت از امور امنیتی، هم از نظر دسترسی آسان به امکانات مختلف و کاهش هزینه های تولید، ایجاد مجتمع تولیدی فیبر نوری حائز اهمیت است. همچنین از محصولات این مجتمع می توان در حوزه رادیو تلویزیون و مخابرات استفاده کرد. البته خوشبختانه با ایجاد این مجتمع تولیدی وابستگی ما به این تکنولوژی کاهش پیدا می کند.

یکی از مشکلات کنونی صنایع وابستگی به واردات برخی از مواد اولیه و تجهیزات است که این به نحوی حلقه مفقوده در حوزه صنعت کشور محسوب می شود حال اگر مدیران و مسئولان ما هوشیار باشند باید این حلقه های مفقوده را شناسایی و با اتکا به سرمایه های نیروی انسانی این خلاء ها و مشکلات را برطرف کنند تا اتکا کشور به خارج کاهش یابد دکتر لاریجانی ادامه داد: یکی از مشکلات کنونی صنایع وابستگی به واردات برخی از مواد اولیه و تجهیزات است که این به نحوی حلقه مفقوده در حوزه صنعت کشور محسوب می شود حال اگر مدیران و مسئولان ما هوشیار باشند باید این حلقه های مفقوده را شناسایی و با اتکا به سرمایه های نیروی انسانی این خلاء ها و مشکلات را برطرف کنند تا اتکا کشور به خارج کاهش یابد. رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: تحریم های آمریکا بر علیه کشورمان یک شوک به اقتصاد کشور وارد کرد که قطعا دلیل آن وجود وابستگی اقتصادی به خارج از کشور است از این رو اگر این وابستگی وجود نداشت به طور حتم اقتصاد کشور دچار شوک نمی شد. به طور مثال در حوزه صنعت نساجی 25 درصد از این بخش به خارج از کشور وابسته است و ما در این عرصه اقدام به واردات پنبه و ابریشم می کنیم.