همراهی قوه قضاییه تا ریشه کنی فساد

نماینده بستان آباد در مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: از اقدامات انقلابی رئیس قوه قضاییه در برخورد با دزدان بیتالمال تشکر از مسئولین می خواهم که تا ریشهکن شدن مفاسد اقتصادی با قوه قضاییه همکاری لازم را داشته باشند. به گزارش ایسنا، محمد وحدتی بیان کرد: راههای روستایی و میان شهری بستان آباد وضعیت خوبی ندارند و به دنبال همین موضوع تصادفات جادهای جان مردم را در خطر قرار داده است، لازم است هر چه سریعتر اقدام لازم انجام شود، همچنین باید توجه شود که آذربایجان شرقی و شهرستان حوزه انتخابیه در بیآبی و کمبود برق به سر میبرند و این موضوع اقدام جدی را می طلبد.

 

دفاع قاطعانه و عزتمندانه از برجام

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در این روزگار که یزید زمان ترامپ ملعون، ملت ما را بین عزت و ذلت قرار داده و ما هم چون حسین (ع) میگوییم، هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة و با تمام توان و قدرت در برابر یزیدیان زمان میایستیم. به گزارش خانه ملت ، محمد قمی افزود: از رئیس جمهور و وزیر امور خارجه میخواهم در بحث برجام قاطعانه و عزتمندانه از حقوق قانونی ملت دفاع نموده و در این راه دقت لازم را داشته باشند که ره رو راه حسین و پیرو مکتب عاشورا هستند.عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: دولت و مجلس باید برای رفاه حال بازنشستگان و معلمان اقدام لازم را به عمل آورند.

 

اظهارات ترامپ پشیزی ارزش ندارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه نمیشود که آمریکا ما را به لحاظ موشکی تحریم کند و تحت فشار قرار دهد و آنگاه از طرف دیگر به ما کنایه بزند در عرصه موشکی ضعیف هستید گفت: اظهارنظرهای ترامپ درباره فعالیتهای موشکی ایران برای ملت و دانشمندان ما پشیزی ارزش ندارد.سید حسین نقوی حسینی در گفتوگو با میزان، با اشاره به اظهارات رئیسجمهور رژیم آمریکا درباره توان موشکی - فضایی ایران اظهار کرد: یکی از دلایل اینکه بسیاری از مجامع جامعهشناسی و روانشناسی غرب معنقدند که ترامپ تعادل ذهنی ندارد، اظهارنظرهای ضدونقیضی است که از او سر میزند.وی افزود: اگر ایران در دستاوردهای موشکی موفق نیست پس چرا آمریکاییها از برجام خارج شدند.

قوای مقننه و مجریه اطلاعات خود را

در سامانه ثبت حقوق قرار دادهاند

رییس مجلس شورای اسلامی در مورد سامانه ثبت حقوق و مزایای شاغلان دستگاههای ذی ربط گفت: قوه مجریه و مقننه اطلاعات خود را بر روی سایتی که دولت مقرر کرده، قرار دادهاند اما برخی از بخشها اقدام به این کار نکردهاند که باید پیگیری شود تا انجام گیرد. علی لاریجانی این مطلب را در جلسه علنی مجلس و در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر مطرح کرد و گفت:مجلس این موضوع را پیگیری کرده است؛ قوه مجریه و مقننه اطلاعات خود را بر روی سامانه ای که دولت مقرر کرده است، قرار دادهاند، اما برخی بخشها به این کار اقدام نکردهاند که باید پیگیری و انجام شود. «حسینعلی حاجی دلیگانی» نماینده شاهین شهر در تذکری اظهار داشت: دو سال و نیم از زمان لازمالاجرا شدن قانون شفاف سازی حقوق مقامات گذشته و حق مردم در این راستا ضایع شده است. وی افزود: مردم نمیدانند افرادی که به عنوان مسئول انتخاب کرده اند چقدر حقوق و دستمزد دریافت میکنند؛ در این راستا چندی پیش «علیرضا رحیمی» نماینده تهران و عضو هیأت رییسه از سوی رئیس قوه مقننه برای پیگیری اجرای این قانون اقداماتی را انجام داد و اعلام شد که هیچ دسترس برای مردم به اطلاعات حقوق مدیران و مسئولان وجود ندارد.

ادارات و نهادها، کانون پرونده قضایی

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: متاسفانه برخی ادارات و نهادها تبدیل به کانونهای تولید پرونده برای مجموعه قضایی شده اند که باید ضمن شناسایی، راهکارهای جلوگیری از ایجاد پرونده، به صورت اختصاصی در هر حوزه مد نظر قرار گرفته شود.به گزارش ایسنا، حجتالاسلام سید کاظم موسوی با تأکید بر اینکه شناسایی موارد ناامنی و برخورد با عوامل آن باید به شکل ویژه در دستور کار قرار گیرد، گفت: در همین راستا بخشنامه ای در حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم آماده شده که لازم است تک تک بندهای آن بخصوص در ایام سوگواری حضرت ابا عبداله الحسین (ع) رعایت شود.وی حفظ کرامت انسانی و برخورد سنجیده با ارباب رجوع و همچنین رعایت حقوق شهروندی را مورد تأکید قرار داد و خاطر نشان کرد: هرگز نباید اجازه دهیم کسی در زیر مجموعه مدیریتی شما فراتر از قانون عمل کند و برخورد خارج از ضوابط را با مراجعان ایجاد کند.رئیس کل دادگستری استان فارس مقابله جدی با فساد در درون و بیرون مجموعه قضایی را از دیگر محورهای مهم دوران تحّول خواند و افزود: با توجه به اختیارات فراوانی که قانون در اختیار مسئولان قضایی قرار داده، لازم است جلوگیری از فساد را در دستور کار قرار داده و این موضوع را با جدیت بیش از پیش دنبال کنید.

اسراییل آسیب پذیرتر از گذشته

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در حساب کاربری خود در توییتر به پاسخ حزبالله لبنان به حمله اسرائیل واکنش نشان داد.به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در حساب کاربری خود در توییتر نوشت:پاسخ دیروز حزب الله به تجاوز پهپادی نشان داد که اسرائیل چقدر آسیبپذیر تر از گذشته است و الان وقت آن است که بیشترین فشار بر آنها وارد شود.راه آرامش منطقه فشار بر اسرائیل است.

پهپادهای انگلیسی در خلیج فارس

دولت انگلیس در حال بررسی برای اعزام پهپاد به منطقه خلیج فارس است. این در حالی است که نیروی هوایی انگلیس اکنون پهپاد مدل «ریپر» مستقر در کویت را دارد و پهپادهایش مشغول انجام ماموریت در عراق و سوریه هستند بنابراین امکان حضور آنها در منطقه خلیج فارس به راحتی وجود دارد.به گزارش ایلنا در راستای حضور بریتانیا در خلیج فارس و در حالیکه ناوهای انگلیسی به اسکورت نفتکشهای دارای پرچم بریتانیا در تنگه هرمز ادامه میدهند، استفاده از پهپادها میتواند به نظارت هوایی بهتر در این ماموریت کمک کند.یک مقام نیروی دریایی انگلیس که در این منطقه حضور دارد در مورد شرایط در خلیج فارس گفت: شرایط همچنان پر از تنش است.

فرصت ایران به دیپلماسی

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران تمایل ایران برای حفظ دیپلماسی و گفتمان را اعلام کرد.به گزارش ایسنا، سید عباس موسوی در پیامی توییتری نوشت: روز دوشنبه، دیپلماسی در مسکو، پاریس و وین پیگیری خواهد شد. ایران ، علیرغم تمام سختیهای این مسیر، مایل است به دیپلماسی، مشارکت و گفتمان فرصتی دیگر بدهد. اگرچه باید توجه داشته باشیم که فرصتها خیلی زود از دست میروند.

استرالیا موافق کامل آمریکا نیست

سفیر استرالیا در روسیه بر مخالفت دولت کشورش با خروج ترامپ از برجام تاکید کرد و گفت: حضور کشورش در ائتلاف دریایی به معنی موافقت کامل با مواضع آمریکا نیست.به گزارش ایلنا، «گرام میهان»، سفیر استرالیا در روسیه در خصوص پیوستن استرالیا به ائتلاف آمریکایی خلیج فارس گفت: ما معتقدیم که حفاظت از کشتیرانی بینالمللی در خطوط آبی بینالمللی بسیار اهمیت داد. درست است که این خطوط آبی در خارج از استرالیا هستند، استرالیا کشتیرانی دارد و کالاهایی مانند نفت دارد که باید از مسیر آبهای بینالمللی به مقصد خود برسند و دیدگاه قاطع ما این است که امنیت کشتیرانی در آبهای بینالمللی باید حفظ شود.وی افزود: میخواهم با صراحت بگویم این حضور ما به معنی موافقت کامل ما با موضع آمریکا در برابر ایران یا موضوع توافق هستهای ایران نیست.سفیر استرالیا در روسیه بر مخالفت کشورش با خروج یک جانبه آمریکا از برجام تاکید کرد. وی گفت: ما کاملا آگاه و مراقبیم و میگوییم که حضور ما در ائتلاف دریایی تنگه هرمز، به معنی این نیست که با تمامی اقدامات آمریکا راجع به توافق هستهای موافقیم. اگرچه این دو موضوع به هم مرتبط هستند اما تفاوتهایی نیز وجود دارد و من فکر میکنم که کشورهایی که در حال بررسی برای پیوستن به این ائتلاف دریایی قرار دارند نیز در همین وضعیت هستند چراکه کشورهای اروپایی با خروج آمریکا از برجام موافق نیستند.

سخنگوی دولت موضوع مذاکره با مکرون راتشریح کرد؛

سخنگوی دولت در آستانه زمان تعیین شده برای گام سوم ایران در کاهش تعهدات برجامی اعلام کرد: استراتژی ما تعهد مقابل تعهد است، در این صورت گام سوم را متوقف میکنیم.

به گزارش ایسنا، علی ربیعی در آغاز نشست هفتگی با اشاره به تحرک دستگاه دیپلماسی در هفته گذشته گفت: یکی از مباحث جدی ما با مکرون و اتحادیه اروپا بوده است. در صورت پایبندی آنان جمهوری اسلامی به برجام باز خواهد گشت. ما تعهد در مقابل تعهد را در دست گرفتیم، خوشبختانه در بسیاری موارد دیدگاه ها به هم نزدیک شده است.

وی با اشاره به سفر عراقچی به همراه نمایندگان وزارت نفت و بانک مرکزی به فرانسه ،تصریح کرد: باید نفت ایران خریداری شده و تعهد بازگشت پول انجام گیرد. این موضوع مذاکره ما است.

وی ادامه داد: سفر دکتر ظریف به مسکو هم در همین راستا است در زمینه تعهدات تجاری با روسیه به گفتوگو خواهیم نشست. علاوه بر حوزه های اقتصادی در مورد فعالیت های جدید سیاسی نیز صحبت خواهیم کرد. جناب آقای ماهاتیر محمد به ایران خواهند آمد. خوشبختانه ژاپنی ها هم تمایلات برای کار در سطح بهتری را دنبال کردند.

سخنگوی دولت یادآور شد: نه تنها منزوی نشدیم، خوشبختانه وضعیت رو به جلو هم داشته و حرکت می کنیم. کماکان استراتژی ما تعهد مقابل تعهد است. در این صورت گام سوم را متوقف میکنیم. هرچه به تعهدات کامل برجامی نزدیک شویم، ما هم به آنچه تعهد داشتیم نزدیک می شویم.

وی تاکید کرد: با استناد به مفاد برجام کاهش تعهدات خود به برجام را اعلام کردیم، تعهدات را کم نکردیم که برجام را از بین ببریم. برای بازگشت طرف برجامی به تعهدات خود، این سیاست را اتخاذ کردیم. اروپا قادر به اجرای تعهداتش نباشد منطقی نیست ما باشیم. تا روز جمعه فرصت ما برای گام سوم است. اینکه به سمت گام سوم حرکت نکنیم به واکنش طرف اروپایی ربط دارد. مشروط به میزان رضایت ایران از رفتار اروپا حتی میزان بازنگری در سایر موارد هم وجود دارد.

ربیعی با بیان اینکه کماکان سیاستهای رفع موانع تولید را ادامه میدهیم گفت: دیروز تصمیم مهمی در راستای برنامه های مسکن دولت اتخاذ کردیم. پنج هزار میلیارد تومان به منابع بخش مسکن اضافه کردیم. این مورد به صورت وام، تکمیل مسکن مهر و سیاست های حمایتی مسکن دولت خواهد بود.

ربیعی تصریح کرد: نرخ تورم نقطه به نقطه مرداد نسبت به تیرماه هشت واحد کمتر شده است، تولیدات واحدهای بزرگ صنعتی در بورس در تیرماه نسبت به خرداد رشد 5/6 درصد داشته، واردات لوازم خانگی هشتاد درصد کاهش داشته است.

وی یادآور شد: ما افزایش 22درصدی جواز صنعتی داشته ایم، پس از 18 ماه پر استرس به سمت تعادل مثبت حرکت میکنیم که علامت خوبی است، علامت مثبت دیگر مقرون به صرفه بودن تولید است.

سخنگوی دولت در ارتباط با موضوع قاچاق دارو گفت: حجم قاچاق دارو چه از خارج به داخل و چه بالعکس بالا نیست. زیر پنج درصد است. پس نمی شود گفت پدیده قاچاق داریم. اما دیدیم از کد محصولات دارو استفاده کرده و هرمون بدنسازی وارد کردهاند. با آقای نمکی صحبت کردم و آن ها شناسایی شده و در دست قوه قضاییه هستند.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از کمبودهای دارویی به تجویز های پزشکان برای داروهای خارجی که شبیه داخلی اش وجود دارد، مربوط میشود. کمبود ما در این قسمت است. تولید ما در داخل درصد قابل توجهی است. این تصمیم مصرف کننده است برای جایگزینی داخلی کالا. در حوزه دارو از دکتر نمکی سپاسگزاری می کنم.

وی گفت: بحثهای ناصر خسرو یی ما در این مورد است که تولید داخلی هم داریم. یک میلیارد و چهارصد میلیون اختصاص ارز در بازار دارو و تجهیزات پزشکی بوده، 260 میلیون از این مبلغ اختصاصش نا معلوم بود که 160 میلیون آن شناسایی شد و صد میلیون دیگر آن هم طی گزارشی مشخص خواهد شد که اگر تخلفی باشد با آن برخورد می شود.

ربیعی در ارتباط با گام سوم در برجام گفت: درست تا روز آخر منتظر خواهیم ماند و متناسب با آن تصمیم خود را خواهیم گرفت.

وی گفت: موضوع بخشی از تمام ملاقاتهای خارجی ما را برجام تشکیل می دهد. مسکو برای ما قابل اهمیت است. نقش مسکو در منطقه حائز اهمیت است. هم آقای ظریف و هم آقای اردکانیان حضور دارند تا در عرصه دیپلماتیک و تجاری گفت و گوها صورت بگیرد.سخنگوی در پاسخ به پرسشی درباره نحوه ورود مجلس به رای اعتماد به دو وزیر پیشنهادی دولت گفت: پیش بینی من این است هر دو وزیر رای خواهند آورد. مونسان راه آسان تری دارد، چون شناخته شده است. اما دکتر حاج میرزایی مشکل شناخته شده نبودن دارند که من گفتم ایشان شناخت و تجربه بسیار خوبی در نهضت سواد آموزی داشته و برای حتی بعد از ۱۴۰۰ برنامه دارند.

سخنگوی دولت در ادامه با بیان اینکه تبادل و همکاری ما در منطقه به نفع منطقه است، گفت: این همکاری به بهبود زندگی در منطقه کمک میکند. ما در سیاستهایمان با عراق ، افغانستان، ترکیه و ترکمنستان که اخیرا در سطح معاون اول ما در آنجا حضور داشتند و همچنین همسایگان آبی خود همکاری را ادامه خواهیم داد. کماکان تاکید داریم میخواهیم پیمان های امنیتی را با همسایگان آبی خود داشته باشیم.

وی افزود :برجام زمینه مناسبی است بتوانیم با همه دنیا کار کنیم و نقل و انتقالات مالی و بانکی خود را به راحتی انجام دهیم، قطعاً اولویت ما ارتباط و همکاری با کشورهای منطقه است و تبادل تجاری ایران با کشورهای منطقه به نفع مردم منطقه است افزایش توانایی های فنی و اقتصادی کشورهای منطقه میتواند منجر به بهبود شرایط زندگی مردم این منطقه شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور در حوزه مذاکرات و ارتباطات بین المللی گفت: رئیس جمهور همچنان بر موضع خود ایستاده که به خاطر منافع ملی در صورتی که اطمینان داشته باشند ملاقات و دیدار با فردی به مردم ما کمک می کند امتناع نمیکند.

وی در مورد وضعیت رییس سازمان خصوصی سازی گفت: برداشت ما از جناحهای مختلف گرفته تا دولت این است که آقای پوری حسینی تصمیمات و سیاست هایی را که اتخاذ کردند مبتنی بر تامین منافع شخصی نبوده اما تصمیمگیری در این خصوص بر عهده متخصصین در این حوزه خواهد بود.

وی درباره ذرت های آلوده گفت: ۱۲۰ هزار تن ذرت آلوده بوده که دستور رسیدگی به آن صادر شده است . سال ۱۳۹۵ یک شرکت خصوصی که اسمش را نمی خوانم آن را وارد کرده است. دو استاندارد داشتیم که یکی از آن ها سازمان استاندارد است که گفته باید مرجوع شود. سازمان الکل سازی گفته است می شود از آن استفاده شود. اجازه ورود هیچ مواد آلوده ای به کشور داده نشده است و استاندارد سخت گیرانه ای هم داریم.

وی در پاسخ به سوالی که آیا سیاست امریکا در کاهش فروش نفت ایران موفق بوده است گفت: ما کشوری با ۱۵ همسایه هستیم، در منطقه ای زندگی می کنیم که نفت در آن مهم است. برای پارس جنوبی در جلسه سران قوا تصمیمات خوبی گرفته شد. هر اندازه که بخواهیم و لازم داشته باشیم نفت فروختیم وخواهیم فروخت. سازمان های جاسوسی اسرائیل و امریکا فشار زیادی برای کسب اطلاعات میکنند اما خوشبختانه به وضوح اعلام می کنم به قدر نیاز نفت می فروشیم و امریکا موفق نبوده است.

رئیس قوه قضاییه خبرداد؛

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت نهادینه سازی فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در کشور، اتهام زنیهای بدون سند را موجب وارد آمدن ضربه به روند مبارزه با فساد دانست و گفت: کسانی که به هر دلیل دچار هوای نفس شده و به اموال مردم با اخذ رشوه، پورسانت، اختلاس و ... دست اندازی کرده اند، بهتر است قبل از اینکه دستگاه قضایی به سراغشان برود، خودشان این اموال را بازگردانند.

آیت الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به کلید زدن پروژه ناامیدسازی مردم توسط دشمن از مدتها قبل، تاکید کرد: دولت، مجلس، نهادها و رسانهها میدانند که گسترش فساد موجب ناامیدی و مبارزه با فساد موجب امیدواری در جامعه است.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه در مبارزه با فساد باید از افراط و تفریط پرهیز کرد، یادآور شد: هم بی عملی و هم انگشت اتهام بی سند به سمت کسی گرفتن، هر دو به روند مبارزه با فساد ضربه میزند. نباید کسانی خواسته یا ناخواسته امری غیر مستند را در فضای مجازی یا حقیقی به کسی نسبت دهند. اگر سندی وجود دارد باید به دستگاه قضایی ارائه شود، زیرا اتهام زنی در فضای حقیقی و مجازی، موجب سلب امنیت روانی و اخلاقی از جامعه میشود و باید این موضوع به دقت کنترل شود.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه دلسوزان نظام باید مستند سخن بگویند، اظهار کرد: دستگاه قضایی به هیچ عنوان ظلم به هیچکس را روا نمیداند. ما معتقدیم در عین قاطعیت باید عادلانه و بر اساس آنچه که منطبق با حق و عدل است، برخورد کنیم، زیرا به اعتقاد ما چنین برخوردی است که میتواند امیدها را در جامعه افزون کند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه سامانه اموال مسئولان فعال شده است، افزود: اگر کسانی به هر نحو گزارشی درباره زد و بندها، حیف و میل بیت المال، تخلف و تعدی به حقوق مردم دارند، باید آن را به دستگاههای مسئول اعلام کنند و دستگاهها نیز باید اقدام کنند، زیرا اقدام از ناحیه سه قوه و نهادها میتواند برای مردم اطمینان بخش باشد.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: باید روحیه و فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شود و هر جا خلاف قانون، بی عدالتی و بی نظمی مشاهده شد، همگی باید نسبت به آن حساسیت داشته باشند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه امروز آمریکاییها به پایان راه رسیده و دنبال مذاکره اند، تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده که گشایش اقتصادی و برداشتن تحریمها، مقدمه هر گونه مذاکره است، نه نتیجه آن. مردم بزرگ ایران نیز با این تحریمها و فشارها عقب نشینی نخواهند کرد و امروز باید اروپا و آمریکا در عمل اقدام به برداشتن تحریم و گشایشهای اقتصادی کنند.

فاضل میبدی از نبودن افراد در جای خودشان انتقاد کرد ؛

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: یکی از چیزهایی که مملکت را نجات میدهد، مدیریت درست است، مدیریت یعنی اداره کردن کشور به نحو احسن و قطعا مدیریت چیزی است که باید برای آن نسخه پیچید، از نظر من که یک روحانی هستم نسخه مدیریت را «شرع» نمیپیچد، عقل و تجربه بشری میپیچد. محمدتقی فاضل میبدی در گفتوگو با ایلنا گفت: یک نفر اگر میخواهد مدیر باشد نمیتواند در توضیحالمسائل بگردد و بفهمد که مدیر خوب یا بد کیست؛ نمیتواند فرمول آن را از آنجا پیدا کند، همانطور که یک پزشک باید فرمول و کار خودش را در حوزه تخصصی یاد بگیرد. وی گفت: بعد از انقلاب یکی از مشکلات ما این بود که آدمها سر جای خودشان قرار نداشتند، چرا که انقلاب کرده و دست به تسویه زدیم و خیلی از آدمهای مجرب را بیرون کردیم و یک سری آدم تازه آمدند که یا دانش آن کار را نداشتند و یا اگر دنبالش میرفتیم به سراغ متون دینی میرفتیم که آنجا به درستی دانش آن کار نصیبمان نمیشد. عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: روحانیت یکی از مصادیق این داستان است و این سوال که چرا روحانیت در ۴۰ سال پس از انقلاب در نگاه مردم آن جایگاه قبل خود را نداشته، به دلیل این است که روحانیت از جایگاه خودش در رفت و جایی نشست که جایگاهش نبود. یعنی در مسائل اجرایی دخالت کردند یا خودش مستقیم درگیر شد یا کسانی که درگیر کار اجرایی بودند توسط روحانیت دستور میگرفتند؛ در هر دو صورت روحانیت مسئول کارهای اجرایی شناخته شد و طبیعتا دانش و تخصص این کار را نداشت و از تجربه بشری هم چندان استفاده نمیکرد. وی افزود: قبل از انقلاب، جایگاه روحانیت در مسجد و بالای منبر بود، وعظ و سخنرانی میکرد و خیلی هم محبوبیت داشت؛ اما بعد از انقلاب همهجا از جمله رئیس کمیتهها روحانی بود و به طور مثال من به عنوان یک روحانی اولین شورای فرماندهی سپاه یزد را تشکیل دادم و رئیس کمیته میبد هم بودم. میبدی گفت: مردم سیگار، قند، نبات و کوپن میخواستند به سراغ روحانیت میرفتند، روحانیت چه جوابی داشت به آنها بدهد؟! اگر جوابی هم میداد و وعده او محقق نمیشد؛ دروغگو از آب در میآمد. وی گفت: بعد نوبت به این رسید که در تمام شهرها، روستاها ائمهجمعه خیلی جدی به جای کمیتهها شکل بگیرد، بعد از شکلگیری این نهاد تقریبا در راس مخروط استان قرار گرفت، اگر میخواستند استاندار یا مدیرکل بگذارند باید رضایت امام جمعه را جلب میکردند، اگر کسی میخواست نماینده مجلس شود باید نگاه امام جمعه پشت قضیه باشد. این شد که روحانیت به نماینده ولی فقیه یا امام جمعه تبدیل شد که هر کدام در یکجا محقق میشد و در راس مخروط استان و شهرستان قرار میگرفت. لاجرم در خیلی از کارها هم دخالت داشت و هر جایی که کسی دعوت میشد اعم از استانداری، فرمانداری یا افتتاحیهها امام جمعه نیز دعوت میشد.

وزیر کشور طرح مجدد مذاکره با ایران از سوی دشمنان را نشان دهنده بی اثر بودن تحریم ها دانست و یادآور شد: ایران محور صلح و ثبات و تاثیرگذاری در منطقه است و لذا آمادگی داریم بر اساس روش های قانونی و منطقی و تامین کننده منافع ملی برای احقاق حقوق مردم اقدام کنیم. به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی افزود: البته امید نداریم دشمنان به راحتی حقوق ما را بدهند و یا به دنبال ایجاد شرایط مناسب برای رسیدن ما به حقوق حقه خودمان باشند. وی موقعیت شناسی مردم در سال 98 را باعث عبور دشمن از استراتژی فروپاشی دانست و اضافه کرد: اکنون دشمن اصلاح رفتار مردم را دنبال می کند لذا سال 97 ادعا می کردند که انقلاب اسلامی جشن چهل سالگی خودش را نخواهد دید و این ادعا ناشی از تحلیل های غلط منافقین و سلطنت طلبان و رژیم صهیونیستی بود. در واقع دشمن بعد از حوادث دی ماه سال 96 خیال کرد می تواند نارضایتی های اجتماعی را افزایش دهد و با ساماندهی شورش های عمومی آن را تبدیل به تنش اجتماعی و در نهایت نظام را ساقط کند. وزیر کشور گفت: عدم شناخت دشمنان از شرایط اجتماعی و اعتقادی مردم ایران و درک نادرست جایگاه نظام اسلامی و ولایت آنها را به تحلیلهای غلط و ناکافی واداشته است؛ لذا توانستیم سال 97 را با وجود فشارهای شدید سیاسی و اجتماعی و اقتصادی در نهایت وحدت و انسجام پشت سر بگذاریم و با افزایش صادرات و کاهش واردات تحریم ها را به ثبات اجتماعی و اقتصادی تبدیل کنیم. وی برجام را نوعی اتمام حجت برای دنیا دانست و عنوان کرد: کلیه اقدامات دولت براساس مقاومت و استقامت و فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی صورت می گیرد لذا در مذاکرات برجام دنیا شاهد بود که ایران وفادار به اصول است، اما آمریکا بر خلاف موازین بین المللی عمل کرد و همه تعهدات خودش را زیر پا گذاشت و امروز هیچ کشوری ایران را متهم نمی کند و آمریکا دیگر نمی تواند به یک اجماع علیه ایران برسد .