افزایش سهم بازار بانک ایران زمین

هادی قدیمی عضو هیات عامل بانک ایران زمین، خواستار تلاش بیش از پیش همکاران در راستای تحقق اهداف بانک شد. قدیمی با بیان این که جذب منابع با هر قیمتی مطلوب بانک نیست و باید ترکیب منابع به سمت جذب منابع ارزان قیمت سوق داده شود، تاکید کرد: صدور ضمانت نامه و گشایش اعتباری اسنادی باید در دستور کار شعب قرار گیرد این امر
به طور حتم با تلاش و مساعی کارکنان در این زمینه محقق می شود.

در ادامه بیان کرد: کارکنان باید خود را با استراتژی بانک که حول محور بانکداری دیجیتال است همگام کرده تا بتوانیم سهم خود را از بازار به دست آوریم.

 

حداکثر کارآمدی شعب بانک توسعه تعاون

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون: هدایت شبکه شعب بانک توسعه تعاون بر اساس حداکثر کارآمدی صورت میپذیرد. حجت اله مهدیان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون در جلسهای که بر اساس ارتباط ویدئو کنفرانس با مدیران شعب استانها تشکیلشده بود گفت: بانک توسعه تعاون جهت نیل به اهداف کیفی و کمی برگرفته از تکالیف توسعهای نیاز بهدقت و چابکی فراوان در فرآیندهای عملیات بانکداری دارد که بر این اساس نیاز است شبکه شعب با حداکثر کارآمدی و بهرهوری هدایت گردند. وی افزود: عملکرد مناسب بانک توسعه تعاون در طرحهای ملی و تکالیف دولتی باعث ارتقای جایگاه این بانک در میان مسئولین دولتی و دستگاههای بالادستی گردیده است.

 

روند رسیدن «وبصادر» به جایگاه واقعی

مدیرعامل گروه مالی سپهر صادرات ایران با اشاره به چشم انداز مثبت بازار سرمایه، بر حمایت از سهام بانک صادرات ایران تا رسیدن به ارزش ذاتی و جایگاه واقعی آن تاکید کرد.

بهروز خدارحمی درباره روند مثبت شاخص و همچنین دلایل عرضه و رشد ارزش سهام «وبصادر» در ماه های اخیر گفت: اولویت ما نقد شوندگی «وبصادر» بود تا سهامداران نگران نقدشوندگی سهم نباشند و اقداماتی که در راستای نقدشوندگی سهم عملیاتی کردیم، منجر شد تا خیال سهامداران از نقد شوندگی تا حدی زیادی راحت شود. در عین حال برخی عرضه ها که بنا به دلایل قانونی انجام شد، منجر به تغییر روند سهام و فاصله گرفتن از ارزش ذاتی آن شد.

بیمه کوثر در بین 40 شرکت برتر

شرکت بیمه کوثر باتوجه به بهبود قابل ملاحظه عملکرد مالی سال 97 در مقایسه با سال گذشته، به عنوان تنها شرکت بیمهای در بین 40 شرکت برتر قرار گرفت. این شرکت با سرمایهگذاری در بازارهای سودده و جهش در سودآوری توانست از میان شرکتهای پذیرفته شده نزد بورس تهران و فرابورس ایران در لیست برترینهای سال97 قرار گیرد.

بر اساس این گزارش؛ سرمایهگذاریهای مناسب شرکت در سال 97 موجب رشد 145درصدی درآمد سرمایهگذاری و رشد 142درصدی سود خالص این شرکت در مقایسه با سال گذشته شده است.

چکهای خسارت “بنو” به عدد ۹ رسید

در ادامه پرداخت خسارات ناشی از سیل، نهمین چک از سوی بیمه تجارت نو به مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال در وجه کمیته امداد امام خمینی (ره) صادرشد. گفتنی است؛ پیرو تاکیدات نیما نوراللهی، مدیر عامل تجارتنو مبنی بر سروسامان گرفتن هر چه سریعتر زندگی مددجویان سیل زده پس از ارزیابی خسارات وارده در کمترین زمان، پرداخت خسارت مددجویان از۱۰ فروردین ۹۸ آغاز شدکه با جدیت تا امروز ادامه دارد.

بیمه پاسارگاد؛ بهترین رشد سودآوری

بیمه پاسارگاد در سال ۹۸ نسبت به دوره مشابه درسال گذشته بیش از ۳۷۱ درصد رشد سودآوری داشته است.

شرکت بیمه پاسارگاد در نخستین گزارش صورت های مالی سال ۹۸ نشان داده که وضعیتی به مراتب بهتر از دیگر شرکت های بیمه گری داشته و فاصله خود را در بین ۳۰ شرکت بیمه گری در میزان رشد سودآوری افزایش داده و در واقع بین ۳۰ شرکت بهترینرشد را به خود اختصاص داده است.

بیمه پاسارگاد در نخستین فصل امسال ۶ هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال حق بیمه صادر کرد که درآمد حاصله از این میزان حق بیمه تولیدی سه هزار و ۷۰ میلیارد ریال بود. هزینه خسارت پرداختی شرکت دو هزار و ۳۵۶ میلیارد ریال بود، اما عایدی از محل سرمایه گذاری نیز بالا بوده و با رشد ۶۰ درصدی به مبلغ یک هزار و ۱۴۲ میلیارد ریال رسید.

دکتر مرتضي اکبري خبر داد؛

گروه بانک و بیمه: تفاهمنامه همکاری به منظور توانمندسازی محرومین با محوریت اشتغال، تسهيل و تسريع در جذب تسهيلات قرض الحسنه ميان دکتر مرتضي اکبري مديرعامل بانک قرض الحسنه مهر ايران و سيد مرتضي بختياري رييس كميته امداد امام خميني (ره) امضاء شد.

به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران، بر اساس این تفاهمنامه، بانک قرض الحسنه مهر ایران به هر يک از مددجويان معرفي شده از سوي کميته امداد امام خميني (ره) با هدف حمايت از مشاغل خانگي و طرح هاي خوداشتغالي و توسعه اي، تسهيلات قرض الحسنه پرداخت مي كند. بانک قرض الحسنه مهر ایران به منظور حمایت از توانمندسازی مددخواهان این نهاد تا کنون بالغ بر ۱۹۰ هزار فقره تسهيلات قرض الحسنه به ارزش ۱۱ هزار ميليارد ريال به معرفي شدگان تحت پوشش کميته امداد پرداخت کرده است و اين تفاهمنامه نيز موجب تقويت زمينه همكاري هاي مشترك ميان اين دو مجموعه خواهد شد. مرتضی اکبری در مراسم امضاء تفاهمنامه بانک قرض الحسنه مهر ایران با کمیته امداد در خصوص وام هاي تکليفي از سوي بانك مركزي براي اشتغالزايي افراد تحت پوشش اين كميته، اظهار داشت: ما هر ساله بر اساس بودجه، سهميهاي از اين وامهاي تكليفي را در اختيار داريم كه از سوي بانك مركزي به ما تكليف ميشود. وی افزود: برای امسال نیز سهمیه ۲۰۰ ميليارد توماني براي بانک قرض الحسنه مهر ايران در نظر گرفته شده که پس از امضا اين تفاهمنامه ما آمادگي پرداخت به اعضاء اين کميته را داريم. مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، با تاکید بر اینکه اين بانک ۱۰۰ درصد قرض الحسنه است و با محدوديت منابع نسبت به ساير بانك ها مواجه است، گفت: با تمام اين شرايط خوشبختانه تاكنون هرگونه تكليفي كه به بانك سپرده شده به خوبي پرداخت و سپس پيگيري شده است.

اکبری، ادامه داد: همچنین یکی از اقدامات مهمي که از سال گذشته صورت گرفته همکاري بانك و صندوق ولايت است كه اين تسهيلات به معيشت، اشتغال و وديعه مرتبط است و تاكنون حدود ۱۹۰ هزار نفر از مددجويان كميته امداد تحت پوشش اين طرح قرار گرفته و تسهيلات دريافت كرده اند.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، درباره موضوع ضمانت این تسهیلات، با تاکيد بر اينکه معوقات اين بانک تنها يك درصد است، گفت: از آنجايي كه تنها ابزار ما ضامن است و با توجه به اينكه معوقات پاشنه آشيل بانك است، ما آمادگي اين را داريم كه با معرفي مددجويان از سوي اين كميته در زمينه ضامن نيز تغييراتي داشته باشيم.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران معتقد است برای کاهش تعداد شعب بانکها نیاز به وضع مقررات جدید نیست بلکه باید اول هماهنگی یکپارچه در سطح کشور داشته باشیم. سپس بانک مرکزی با همکاری خود بانکها، نسبت به تعیین تعداد شعب مجاز هر بانک اقدام نماید. دکتر علی صالح آبادی با موضوع «کاهش تعداد شعب بانکها، الزامات و بایدها» گفت: برای حذف شعب بانکی مازاد در کشور باید در سطح سران سه قوه به اجماع برسیم؛ لازم به ذکر است برای تعطیلی یک شعبه بانک در استان ملاحظات استانی وجود دارد که عدم رعایت آن مشکلات دیگری را به وجود می آورد. وی با اشاره به اینکه عمده شعب اضافه کشور در دوره خلا بانکداری الکترونیک ایجاد شده اند، گفت: بانکداری از طریق موبایل، ارائه خدمات بانکداری اینترنتی و سایر خدماتی که با توسعه بانکداری الکترونیک شکل گرفت، نیازبه حضور مشتری در شعب را به حداقل رساند و امروز با شعب مازاد روبرو هستیم. عضو شورای هماهنگی بانک ها گفت: ضروری است پیش از اقدام به حذف شعب مازاد، با تشکیل جلسه در بانک مرکزی چالش های این تصمیم مورد بررسی قرار بگیرد و تعداد شعب اضافه هر بانک متناسب با تعداد مشتریان، توزیع جغرافیایی و سطح عملکرد آن بانک استخراج شود و بر اساس آن، در یک اقدام هماهنگ، طی بازه زمانی دو تا سه سال از تعداد شعب کاسته شود. مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران یادآور شد: نیروی انسانی شعب حذف شده موضوعی است که باید آن را با سوق دادن به سمت خدمات با ارزش افزوده بالاتر مدیریت کرد. وی در مورد موضوع سود بانک ها از خرید ملک گفت: ساختمان شعب می تواند ارزش دارایی بانک ها را افزایش دهد اما از نظر عملیاتی این سود در صورت های مالی بانک شناسایی نمی شود و همانطور که گفته شد تنها ارزش دارایی بانک ها را افزایش می دهد