بازنگری در قوانین بیمهای یک ضرورت آشکار

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران گفت: بازنگری در قوانین بیمهای یک ضرورت آشکار است. از تصویب قانون بیمه شخص ثالث بیش از پنج سال میگذرد و این قانون و همچنین قوانین دیگر نیاز به بازنگری دارد که از مجلس یازدهم درخواست می کنیم این موضوع را در دستور کار خود قرار دهد.

دکتر سید محمد کریمی در نشست بررسی مسائل صنعت بیمه که با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بیمه مرکزی و هیات عامل و همچنین اعضای کمیسیون اقتصادی خانه ملت برگزار شد، ضمن اعلام این مطلب افزود: طراحی و تعیین ساز و کار مدون و مشخصی برای تحقق اهداف برنامه های توسعه با همکاری نمایندگان مجلس، ضرورت آشکاری است که باید با جدیت دنبال شود. دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران با تشریح آخرین وضعیت صنعت بیمه در کشور از همراهی و تعامل سازنده خانه ملت و صنعت بیمه قدردانی کرد و گفت: مسائل مهمی در صنعت بیمه به صورت حل نشده باقی مانده که در صورت توجه نمایندگان ملت برای برطرف ساختن آنها افزایش ضریب آرامش در جامعه و بالا رفتن سطح رفاه عمومی را شاهد خواهیم بود. بر اساس مصوبه مجلس قرار بود ارزش افزوده به بیمههای درمان تکمیلی تعلق نگیرد که متأسفانه اجرای آن به سال آینده موکول شده است.

 

 

پیشگیری از حبس جرایم دیه ناشی از حوادث رانندگی

در حال حاضر حتی یک زندانی دیه مرتبط به تصادفات در کشور وجود ندارد و این از دستاوردهای مهم صنعت بیمه به شمار می رود. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر علی جباری که در جمع وزیر اقتصاد، رییس کل بیمه مرکزی و هیات عامل نهادناظر، رییس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: احساس رضایت نمایندگان خانه ملت از عملکرد صندوق تامین خسارت های بدنی سند تاییدی بر عملکرد ماست و امیدواریم با برنامه ریزی های صورت گرفته به تمامی اهداف خود در زمینه تکالیف قانونی و مسئولیت های اجتماعی دست پیدا کنیم.

مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی، هدف اصلی این صندوق را اقدامات پیشگیرانه در حوزه حبس مقصران حوادث رانندگی اعلام کرد و گفت: سرعت رسیدگی در بررسی و پرداخت خسارات به گونه ای است که در کمترین زمان ممکن سرنوشت پرونده ها مشخص و تعیین تکلیف می شود. جباری اظهار داشت: صندوق تامین خسارت های بدنی به اذعان کارشناسان و مدیران ارشد می تواند به عنوان یک الگوی جدی برای نهادسازی عمومی تبدیل شود و در صورت ایجاد صندوق های مشابه، درصد رضایتمندی جامعه به شکل محسوسی افزایش خواهد یافت.

انتخاب رییس کانون بانکهای خصوصی

مدیرعامل بانک پارسیان برای ششمین دوره پیاپی به عنوان رییس شورای عالی کانون بانکها و موسسات اعتباری خصوصی انتخاب شد. در جلسه شورای عالی کانون بانکها و موسسات اعتباری خصوصی که با حضور مدیران عامل بانکها و نمایندگان آنها و به منظور انتخاب رییس و اعضای هیات مدیره کانون برگزار شد، اعضای کانون ضمن قدردانی از تلاش های دکتر کورش پرویزیان در دوره پیشین، به اتفاق آرا مجددا وی را به عنوان ریاست شورای عالی کانون انتخاب کردند. کانون بانک ها و موسسات اعتبلری خصوصی با ۱۹ عضو فعال از بانکها و موسسات اعتباری دارد و در این سالها اقدامات اثرگذاری در راستای کمک به رشد و توسعه اقتصادی و رونق تولید داشته است.

رشد شاخصهای عملکردی بانک قرضالحسنه مهر ایران

تمام پارامترهای عملکرد بانک مهر ایران اعم از سپردهها، تسهیلات، مطالبات غیرجاري و... شفاف و مطلوب است. مجمع عمومی سالانه این بانک روز يکشنبه ۳۰ شهريور برگزار شد. در اين جلسه هيئت مديره بانک مهر ايران گزارش عملكرد سال ۱۳۹۸ را ارائه و در ادامه اعضاي هيئت رئيسه و ساير نمايندگان سهامداران نظرات خود را ابراز كردند. در بخشی از این جلسه، حامد هیئت داودیان، عضو هيئت مديره بانک سپه و ناظر مجمع با توجه به گزارش عملکرد بانک مهر ايران که از سوي هيئت مديره اين بانك ارائه شد، اظهار كرد: رشد شاخصهای عملکردی بانک بسيار ايدهآل و مناسب بوده است. از تمام کارکنان بانك مهر ايران و بهويژه از اعضاي هيئت مديره آن سپاسگزارم و اميدوارم در سالهاي آتي نيز بيش از پيش بدرخشيد.

صدور کارت مجازی بانک اقتصادنوین

بانک اقتصادنوین در خدمتی تازه، سرویس صدور شماره کارت مجازی را برای سپردههای مشترکِ مشتریان حقیقی فعال کرد. با توجه به درخواستهای مکرر مشتریان حقیقی، شماره کارت مجازی که تا پیش از این فقط برای مشتریان حقوقی صادر میشد، از این پس برای مشتریان حقیقی نیز صادر میشود.

این سرویس صرفا برای آن دسته از مشتریان حقیقی که دارای سپرده مشترک بوده و شرایط برداشت آنها گزینه «هر یک بهتنهایی» نباشد، امکانپذیر است. همچنین این کارت فقط برای واریز وجوه تا سقف روزانه ۱۰ میلیارد ریال قابل استفاده بوده و قابلیت برداشت ندارد.

نشست شورای هماهنگی مدیران بازرسی دستگاه های وزارت اقتصاد در برج سپهر برگزار شد؛

گروه بانک و بیمه: یازدهمین نشست شورای هماهنگی مدیران بازرسی دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و تاکید بر شفافیت اطلاعات اقتصادی و سالمسازی اداری برای دستیابی به اقتدار اقتصادی در برجسپهر بانک صادرات ایران برگزار شد.

به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، محمدرضا پورابراهیمی در این نشست که با حضور مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی، قائممقام مدیرعامل و اعضای هیئتمدیره و مدیر امور بازرسی و تطبیق بانک صادرات ایران و مدیران کل بازرسی دستگاههای زیرمجموعه وزارت اقتصاد برگزار شد، از میزبانی و تلاشهای مدیران و کارکنان بانک صادرات ایران برای ارتقای بانک در سالهای اخیر تشکر کرد و جایگاه نظارت و بازرسی را در اقتصاد کشور مورد بحث و بررسی قرار داد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: برای داشتن نظام سالم اداری و اقتصادی دو نگاه وجود دارد. از یک سو، اساساً سلامت اداری یک تکلیف دینی و اعتقادی ماست. بر اساس آموزههای دینی، هرکس از اقدام خلاف قانون و اقدام خلاف شرع، انتفاع مالی و غیر مالی بدست آورد، نامشروع است. از این رو تکلیف ما حفظ و ارتقای سلامت ساختار اداری و اقتصادی کشور است.

وی اظهار کرد: نتایج تحقیقات و مدلهای علمی در دنیا این است که کشوری که در آن سلامت و شفافیت اطلاعات اقتصادی وجود نداشته باشد، رفتار منطقی بر ای تخصیص بهینه منابع اتفاق نخواهد افتاد، کارایی نظام اقتصادی کاهش پیدا میکند و انتفاع مردم از سرانه اقتصادی کاهش مییابد. نرخ رشد اقتصادی کاهش خواهد یافت و سرانه رفاه کم میشود. پس مبارزه با فساد اقتصادی با رویکرد شفافیت اطلاعات اقتصادی قبل از هرچیز نرخ کارایی نظام و اثرگذاری در نظام اقتصادی کشور را افزایش میدهد.

پورابراهیمی گفت: نمیتوان به حداکثر نرخ رشد اقتصادی رسید، مگر اینکه شفافیت اطلاعات اقتصادی در بهترین شرایط قرار گیرد. نتیجه سالمسازی اقتصادی دستیابی به ثروت و اقتدار اقتصادی و رسیدن به نرخ بازده بالا در اقتصاد کشور است. از این رو است که در دنیا مرتبا در حال ارائه مدلهای مختلف در این زمینه هستند.

وی FATF را نیز مورد اشاره قرار داد و افزود: ماهیت FATF ماهیت قابل قبولی است اما غرب به عنوان یک ابزار سیاسی از آن علیه کشور ما استفاده میکنند.

پورابراهیمی تاکید کرد: در جمهوری اسلامی ایران دو نگاه اعتقادی و علمی مبنای سیاستگذاری است. برای رسیدن به اقتدار اقتصادی راهی جز شفافیت اطلاعات اقتصادی و سالمسازی اداری و اقتصادی نداریم هر کس در این رویکرد اخلال ایجاد کند، منافع ملی و نرخ رشد اقتصادی را هدف گرفته و عملا کار دشمن را در نظام اقتصادی انجام میدهد. جهت و سمت و سوی نظام اقتصادی در مجلس و دولت این است که باید با پدیده فساد روبرو نشویم تا نیاز به مبارزه با آن باشد. راه مناسب مبارزه با فساد همان پیشگیری است.

هادی عبداللهی مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز در این نشست، از میزبانی بانک صادرات ایران جهت برگزاری این نشست قدردانی کرد و گزارشی از اقدامات و برنامههای حوزه بازرسی و نظارتی دستگاههای تابعه وزارت اقتصاد را ارائه داد.

عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران نیز در این نشست، عملکرد و دستاوردهای بانک صادرات ایران طی سالهای اخیر و فعالیتهای انجام شده در حوزه بازرسی در این بانک را ارائه کرد.

ایرج نیکاختر در این نشست با معرفی ظرفیتها و قابلیتهای بانک صادرات ایران، گفت: این بانک با دارا بودن بیش از دو هزار و ٢٠٠ شعبه و باجه در داخل و ٢٤ شعبه در خارج از کشور، نقش مهمی در نظام اقتصادی کشور دارد. طی دو و نیم سال گذشته با کاهش تدریجی و از بین رفتن زیان به سودآوری رسیده و در این جهت، با افزایش ١٥٨ درصدی منابع ارزان قیمت، روند سودآوری را تسریع بخشیده به نحوی که سهم بازار سپردههای بانک با سیر صعودی خود، به مرز ٩ درصد در سال ٩٩ رسیده است. عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران با اشاره به اهمیت قیمت تمام شده پول در بانکها تاکید کرد: با اعمال مدیریت مناسب و تلاش همه مدیران و همکاران بانک، بهای تمام شده پول از سال ٩٦ تا کنون از رقم ٢٠.٧ درصد به ١٣.٩ درصد کاهش یافته که موفقیت قابل توجهی برای بانک صادرات ایران به حساب میآید.

وزیر نیرو گفت: سال آبی ۹۹-۱۴۰۰ سال خوبی خواهد بود و ان شاء لله کمبود نخواهیم داشت. رضا اردکانیان در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در اثر سیلاب اخیر، ابتدا در بخش برق حدود ۳۷۰۰ مشترک و در بخش آب بیش از ۱۱۶۰ مشترکمان دچار قطعی شدند. ولی در همان ساعات اولیه جاهایی که مشکل دسترسی نبود اتصال برقرار شد و در بخش برق فقط ۱۰۰ مشترک باقی ماندند. یعنی ۹۷ درصد وصل شدند. در بخش آب هم ۹۴درصد وصل شدند ، چند موردی باقی مانده که منتظر رفع مشکل هستیم. وی ادامه داد: دیروز اولین روز سال آبی جدید بود؛ سال ۹۹-۱۴۰۰ .سالی که پشت سر گذاشتیم ۹۸-۹۹ از حیث بارشها سال خوبی بود. متوسط ۵۰ ساله ما ۲۵۰ میلیمتر است درحالی که سال گذشته ۳۱۷ میلیمتر بارش داشتیم یعنی ۲۷ درصد بارشمان از متوسط درازمدت بیشتر شد و باعث شد بتوانیم پاسخگوی همه بخش ها باشیم.

سرپرست مدیریت دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران از مصرف بیش از ۱۰۴ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در کشور در نیمه نخست امسال خبر داد. محمدرضا جولایی در گفتوگو خبرنگار شانا اظهار کرد: مقدار مصرف گاز طبیعی در کل کشور در نیمه نخست امسال ۱۰۴ میلیارد و ۷۹۰ میلیون مترمکعب بوده که سهم بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده ۳۹ میلیارد و ۶۳۰ میلیون مترمکعب، صنایع عمده ۲۳ میلیارد و ۸۲۰ میلیون مترمکعب و نیروگاهها نیز ۴۱ میلیارد و ۳۴۰ میلیون مترمکعب است. وی تصریح کرد: مقدار گاز تزریقشده به شبکه خطوط سراسری در ۶ ماه نخست امسال هم ۱۲۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب بوده است که نسبت به دوره مشابه پارسال افزایش ۵ درصدی نشان میدهد. به گفته سرپرست مدیریت دیسپچینگ شرکت ملی گاز، مصرف گاز طبیعی در نخستین روز پاییز امسال، ۵۵۴ میلیون مترمکعب بوده است.

۲۰ هزار بشکه به تولید نفت ایران
افزوده می شود

شرکت ملی نفت اعلام کرد که با نصب سکوهای سرچاهی ۷ و ۸ میدان هندیجان در مجموع ۲۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید از این میدان افزوده میشود.

به گزارش شرکت نفت فلات قاره ایران، سکوی سرچاهی ۱۰۰۰ تنی شماره ۸ میدان هندیجان شرکت نفت فلات قاره ایران در محل مورد نظر نصب شد. با نصب این سکو، تولید در یکی از قدیمیترین میادین نفتی خلیجفارس افزایش خواهد یافت.

عملیات نصب این سکو با رعایت همه نکات ایمنی و استانداردهای بینالمللی رایج در بخش فراساحل انجام شده و پیمانکاران مربوطه نیز با رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی و ایمنی نسبت به انجام آن اقدام کردهاند.

این پروژه به طور کامل توسط کارشناسان و متخصصان توانمند داخلی و پیمانکاران حوزه فراساحل کشور انجام شد.

بر اساس برنامهریزی انجام شده سکوی شماره ۷ میدان هندیجان نیز هفته آینده در موقعیت مورد نظر نصب خواهد شد. پیشبینی میشود با نصب سکوهای سرچاهی ۷ و ۸ میدان هندیجان در مجموع ۲۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید از این میدان افزوده شود.

با نصب این سکوها در آینده، فرازآوری چاهها برای تولید مصنوعی با تزریق آب، گازرانی یا پمپی کردن چاهها اجرایی شده و با توجه به اینکه در این سکوها برق و امکانات ایمنی لازم وجود دارد، با استفاده از روشهای ثانویه، میزان تولید نفت نیز افزایش مییابد. این میادین از معدود میادینی محسوب می شوندکه عملیات شیرینسازی نفتخام در بدو تولید و در سکوی تولید میدان بهرگانسر انجام میشود. با نصب این سکوها، دسترسی به چاهها بیشتر میشود و ایمنی چاهها نیز با توجه به وجود تاسیسات سرچاهی نصب شده از جمله پنل کنترل و ایمنی سرچاهی، سیستمهای اعلام حریق، سیستمهای کنترل چاهها و سیستمهای برق و ابزاردقیق از سطح کیفی و ایمنی بالاتری برخوردار خواهد بود. سختیهای نصب این سکوها وجود ۷ چاه تولیدی در سکوی ۷ و ۴ چاه در سکوی ۸ است. همچنین عمق کم آب انجام عملیات را در ساعات محدودی از شبانهروز ممکن میکند و نیاز به شناورهای با آبخور کم دارد.

مصرف آب ٦٠ درصد مشترکان در پایتخت زیر الگوی مصرف است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: طرح برق مجانی برای مشترکان کم مصرف امری بسیار پسندیده بود که حدود یک تا دو سال مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفت، اما با توجه به اینکه شرایط برای بخش آب متفاوت است وزارت نیرو اکنون به ما تکلیف کرده که این مسئله را مورد ارزیابی قرار دهیم.

محمدرضا بختیاری دیروز در نشستی خبری در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه آیا طرح آب مجانی نیز در دستور کار قرار دارد؟ اظهار کرد: این موضوع اکنون در حال بررسی قرار دارد اما از آنجایی که ۶۰ درصد مشترکان در تهران زیر الگو مصرف میکنند اجرای این طرح با مسئله برق کمی متفاوت است لذا باید تمام جوانب آن بررسی شود.

وی هزینه تمام شده تأمین و توزیع هر مترمکعب آب در تهران را ۲۵۰۰ تومان عنوان کرده و افزود: این در شرایطی است که تنها ۷۰۰ تومان از مشترکان اخذ میشود و اکنون شرکتهای آب و فاضلاب و آب منطقهای جزو شرکتهای زیان ده هستند. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه در تهران زیان انباشته شده بالای سه تا چهار هزار میلیارد تومان است، تصریح کرد: اکنون ۶۰ درصد مشترکان تهرانی زیر ۲۰ هزار تومان قبض آب پرداخت میکنند که با توجه به کیفیت آب و هزینهای که پرداخت میشود میتوان گفت که تقریبا آب مجانی در اختیار مشترکان قرار میگیرد.

بختیاری افزود: این در شرایطی است که کشور کانادا که ۷۰ درصد آب شیرین دنیا را در اختیار دارد هزینه آب شرب آن ۷۰ برابر ایران است. باید گفت که آب شهر تهران جزو بهترین آبهای دنیا است و اگر میخواهیم میزان مصرف آب مدیریت شود باید دو مولفه فرهنگسازی و اقتصاد را در نظر بگیریم در غیر این صورت کاهش مصرف نخواهیم داشت.

وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر برخورد با مشترکان پرمصرف گفت: قانون اجازه قطع آب را نمی دهد اما در سالهای قبل در بخشهایی از شهر تهران که مصرف بیرویه وجود داشت مجوزهای خاصی را اخذ و نسبت به قطع آب چند روزه مشترکان اقدام کردیم. اما امسال این کار انجام نشد ولی فشار آب را برای این دسته از مشترکان به شدت کاهش دادیم.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، در تهران ۶۰ درصد مردم زیر خط نرمال، ۲۰ درصد در حد نرمال و کمی بیشتر و ۱۵ تا ۲۰ درصد در دسته پرمصرفها و ۵ درصد در دسته بسیار پرمصرف قرار دارند.

بختیاری با بیان اینکه در فصل تابستان و در زمان پیک مصرف میزان افزایش مصرف مشترکان در شهر تهران از ۲۵ درصد نسبت به آغاز شیوع ویروس کرونا به ۷ تا ۸ درصد کاهش یافت، گفت: این مسئله جای تشکر دارد چرا که مردم در زمان پیک همکاری بسیار خوبی با ما داشتند که اگر این همکاری صورت نمیگرفت با مشکلات جدی مواجه میشدیم.

وی مناطق ۱، ۲ و ۳ تهران را جزو مناطق بسیار پرمصرف دانست و افزود: برای کاهش مصرف نیازمند فرهنگسازی و توجه به مقوله اقتصاد هستیم چرا که اگر این دو مسئله رعایت شود، این مشترکان پرمصرف نیز وارد دسته کم مصرفها خواهند شد. بختیاری با بیان اینکه در ابتدای اسفندماه شاهد افزایش ۲۵ درصدی مصرف آب در تهران به دلیل شیوع بیماری کرونا بودهایم، گفت: حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار مترمکعب در روز در پیک امسال افزایش مصرف نسبت به سال قبل صورت گرفت که این عدد معادل مصرف شهر اصفهان است که همین مسئله تنش جدی را برای ما ایجاد کرد اما توانستیم این وضعیت را پشت سر بگذاریم. وی با تأکید بر اینکه در شهر تهران حتی یک ساعت قطع آب نداشتهایم، گفت: تنها در غرب تهران آن هم به دلیل قطع برق و تأمین آب آن مناطق از چاهها با قطع آب مواجه شدیم اما به جز آن هیچ کجای تهران قطعی ناشی از کمبود آب نداشتیم و حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب در پیک مصرف آب شرب تهران ثبت شد که این عدد یک سوم بیشتر از دریاچه چیتگر تخمین زده میشود. بختیاری افزود: امسال نه تنها قطع آب در تهران وجود نداشت اما آن طور که پیشبینی میشد شاهد کاهش فشار آب نیز نبودیم که این مسئله به دلیل تلاشهای شبانه روزی صنعت آب برای ایجاد رفاه مشترکان بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به ادغام شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی گفت: ۱۰ سال بود که قرار بود این دو شرکت با یکدیگر ادغام شوند. اکنون که این مسئله اتفاق افتاده شاهد اثرات بسیار مثبت آن هستیم تا جایی که در جنوب شرق تهران توانستیم سه سال اعتبار را دریافت کنیم و در استان تهران طی دو تا سه سال آینده دیگر مشکلی به نام آب وجود نخواهد داشت. وی با اشاره به ورود فاضلاب خام برخی از روستاهای اطراف تهران به پشت سدها گفت: متأسفانه برخی از روستاها برای تحویل مقاومت دارند اما روستاهایی را که به مرحله بحران رسیدهاند با کمک شورای تأمین تحویل میگیریم و برای برخی از روستاهایی که در مرحله بحران هستند نیز اقداماتی را در نظر داریم تا بتوانیم آنها را نیز تحویل بگیریم.

آب مجانی برای تهرانیها در حال بررسی است

بختیاری با اشاره به بررسیهای صورت گرفته در فاضلاب شهر تهران برای وجود ویروس کرونا در فاضلاب گفت: در تهران کوچکترین نشانههایی از کووید ۱۹ نه در آب شرب و نه پساب خروجی وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در خصوص اقدامات صورت گرفته برای بازسازی شبکه آب تهران نیز گفت: ۴۰ درصد شبکه تهران بالای ۵۵ سال قدمت دارد به گونهای که حدود ۹۰۰۰ کیلومتر شبکه آب شرب و تقریبا همین میزان فاضلاب در تهران موجود است و براساس بررسیهای صورت گرفته قصد داریم که امسال نیز همانند سال گذشته پروژه اصلاح و بازسازی شبکه را دو برابر بیشتر انجام دهیم.

وی در خصوص امکان نصب کنتور به صورت جداگانه برای هر واحد در تهران گفت: در برخی از مناطق که فشار آب پایین است و یا فضای کافی وجود ندارد نمیتوانیم برای هر واحد یک کنتور جدا در نظر بگیریم اما با رایزنیهایی که با نظام مهندسی تهران انجام شده قرار است قبل از ساخت، هر واحد مسکونی یک کنتور جداگانه داشته باشد.

بختیاری در خصوص قرائت کنتور از راه دور در تهران نیز اظهار کرد: این مسئله در برخی روستاها در حال انجام است ولی در تهران به دلیل موارد امنیتی تا زمانی که بستر آن فراهم نشود نمیتوان این کار را اجرایی کرد البته در منطقه ۲ این کار آغاز شده اما برای گسترش آن نیازمند ایجاد بسترهای لازم هستیم. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به پیشرفت فاضلاب در استان تهران نیز گفت: میانگین کشوری پیشرفت طرح فاضلاب ۴۸ درصد است اما در استان تهران این عدد تنها ۱۲ درصد بود که با اقدامات صورت گرفته توانستیم در ابتدای سال این عدد را از ۱۲ به ۲۳ درصد افزایش دهیم و قرار شده که تا پایان سال نیز این عدد به ۳۸ درصد برسد