تدوین ۲ هزار استاندارد جدید مهارتی همپای جهان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در یکی از شبکههای اجتماعی، تدوین ۲ هزار استاندارد جدید مهارتی و ایجاد یکهزار و ۴۰۰ مرکز جدید آموزش را مهمترین اقدام سازمان آموزش فنیوحرفهای در سال گذشته برشمرد.به گزارش ایرنا، محمد شریعتمداری در توییتر افزود: این ۲ هزار استاندارد جدید، برای مشاغل و ارزیابی آنها نسبت به چهار هزار و ۵۰۰ استاندارد در گذشته و توجه به آموزش مهارت همپای تحولات جهان کار تدوین شد. وزیر کار ادامهداد: توجه به آموزش مهارت همپای تحولات دنیای کار اقدام دیگر سازمان فنی و حرفهای است و در این راستا یکهزار و ۴۰۰ مرکز جدید آموزش جوار کارگاهی ایجاد شده است.علی اوسط هاشمی رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای سال گذشته اعلام کرد: در دو سال اخیر حدود ۲ هزار استاندارد جدید تدوین شده که با تدوین یکهزار و ۵۰۰ استاندارد جدید دیگر در سال ۱۴۰۰، آمار استانداردهای تدوین شده در این مدت به سههزار و ۵۰۰ استاندارد خواهد رسید که با لحاظ استانداردهای تدوین شده از ابتدای انقلاب در مجموع هشت هزار استاندارد آموزش مهارتی خواهیم داشت.

 

سهام کارت اعتباری خرید تا آخر اردیبهشت

در راستای صدور کارت اعتباری سهام عدالت تاکنون تنها دو بانک اعلام آمادگی کرده اند.به گزارش ایسنا، دریافت کارت اعتباری سهام عدالت از ۲۵ بهمن پارسال برای مشمولان این سهام فراهم شده است که تاکنون تنها دو بانک ملی و تجارت برای صدور این کارت اعلام آمادگی کردهاند و متقاضیان میتوانند به صورت غیرحضوری کارت خود را دریافت کنند.معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزیر اقتصاد درباره آخرین وضعیت بانکهای ارائه دهنده کارت اعتباری سهام عدالت گفت: در این راستا مصوبهای از سوی دولت آماده شده است که به جز بانکهای ملی و تجارت باید بانکهای دیگر هم برای صدور کارت اعتباری سهام عدالت مشارکت کنند. عباس معمارنژاد در گفتوگو با ایسنا گفت: تا اردبیشهت سال جاری، سایر بانکها نیز به صدور کارت اعتباری سهام عدالت ورود خواهند کرد.معاون وزیر اقتصاد درباره پرداخت سود سهامداران وابسته بانکهای نظامی ادغام شده در بانک سپه نیز اظهار کرد: ارزش گذاری انجام شده اما اکنون در حال بررسی و راستی آزمایی ارزش گذاری هستیم که سازمان حسابرسی در حال انجام این کار است و هنوز نهایی نشده است.

تراکنشهایی که برگشت میخورد

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی گفت: تراکنشهای فاقد کد شهاب از ۶ اردیبهشت در پایا برگشت میخورد.به گزارش ایلنا، مهران محرمیان اعلام کرد: در گام بعدی برای تراکنشهای بانکی، از ۶ اردیبهشت تراکنش بدون کد ملی شخص حقیقی و شناسه ملی شخص حقوقی در پایا برگشت میخورد. این اقدام تاثیری بر فعالیت مشتریانی که اطلاعات هویتی ایشان نزد بانکها موجود است نخواهد داشت. بانکها برای ثبت کد شهاب و ثبت حسابها در بانک مرکزی اقدام کنند.

آخرین قوانین مبادلات چکی

سخنگوی اجرای قانون جدید چک به تشریح چگونگی ثبت، تایید و انتقال چکهای جدید در سامانه صیاد پرداخت و گفت: چکهای جدید از ابتدای سال ۱۴۰۰ در شبکه بانکی توزیع شده که تاکنون ۴۴۰ هزار فقره به مشتریان تحویل داده شده که چکهای جدید بنفش رنگ بوده و عبارت «کارسازی این چک منوط به ثبت صدور، دریافت و انتقال آن در سامانه صیاد است» بر روی آنها درج شده است. به گزارش ایسنا، آمنه نادعلیزاده گفت: اطلاعات چکهای جدید باید در سامانه صیاد ثبت شوند در غیر این صورت توسط بانکها کارسازی نخواهند شد. وی گفت: صادرکنندگان چکهای جدید، باید اطلاعات مربوط به «تاریخ»، «مبلغ» و «هویت گیرنده» را علاوه بر برگه چک در سامانه صیاد نیز ثبت کنند. این افراد میتوانند از درگاههای بانکی خود شامل «اینترنت بانک»، «همراه بانک» یا «اپلیکیشنهای پرداخت» به سامانه صیاد دسترسی داشته باشند.وی بیان کرد: دریافت کنندگان چکهای جدید باید اطلاعات مندرج در برگه چک را با اطلاعات ثبت شده در سامانه صیاد تطابق داده و نسبت به تایید یا رد چک اقدام کنند.

هشدار نسبت به شرایط نامطلوب کشور

جمعی از فعالان تاثیرگذار بخش خصوصی که دغدغه شرایط نامطلوب و نابهنجار اقتصادی کشور را دارند با تشکیل جلسهای ضمن ارزیابی شرایط کنونی کشور، به بحث و تبادل نظر در خصوص شرایط پیش روی بخش خصوصی در سال ۱۴۰۰ می پردازند.به گزارش ایلنا، این فعالان اقتصادی بخش خصوصی با در نظر گرفتن پارامترهای موجود از جمله ارزیابی اثرات تحریم ها بر فعالیت های اقتصادی، شرایط داخلی و تهدیداتی که فعالان اقتصادی را تحت تاثیر قرار خواهد داد، ارزیابی عملکرد دولت و حاکمیت در کاستن یا مهار مشکلات پیش روی بخش خصوصی در شرایط خاص فعلی و همچنین طرح انتظاراتشان از تصمیم گیران و تصمیم سازان اقتصادی، راهبردهایشان برای خروج از وضعیت کنونی و رسیدن به شرایط مطلوب تر را به اشتراک خواهند گذاشت.

سهام داران سجامی شوند

مدیر سیستمهای تسویه و پرداخت شرکت سپردهگذاری مرکزی گفت: سود مرحله دوم سهام عدالت به محض دریافت از شرکتهای سرمایهپذیر به حساب مشمولان واریز میشود.

زمان واریز سود سهام عدالت

مدیر سیستمهای سپردهگذاری مرکزی در مورد پرداخت سود سهام عدالت به صورت متمرکز گفت: از ۳۶ شرکت که در پرتفوی سهام عدالت حضور دارند، شرکتهایی که در مجمع خود سود مصوب کرده بودند، اقدام به واریز ۵۰درصد سود مصوب به حساب شرکت سپردهگذاری مرکزی و تسویه وجوه، سمات کردند. حسین قشمی در گفتوگو با فارس گفت: آخرین مجمع برگزار شده ۳۶ شرکت بورسی ۳۰ دی ماه ۹۹ بود و این شرکتها طبق قانون تجارت ۸ ماه مهلت داشتند سود خود را بدهند، اما تصمیم بر این شد که به صورت علیالحساب سود سهامداران عدالت را پرداخت کنند. وی گفت: در مرحله دوم مابقی سود به حساب سهامداران محترم سهام عدالت واریز خواهد شد که به محض تامین اعتبار از طرف شرکتهای سرمایهپذیر این سودها در مرحله دوم به حساب ذینفعان و دارندگان سهام عدالت واریز میشود.

صف و گرانی نتیجه سومدیریت

نماینده آبادان در مجلس در توییتر نوشت: ‏سال ۹۲ با دوقطبی ‎جنگ ـ مذاکره در انتخابات پیروز شدند حال در سال ۱۴۰۰ با دوقطبی ‎معیشت ـ ادامه مذاکره بهدنبال پیروز شدن در انتخابات هستند. به گزارش تسنیم، ‎سیدمحمد مولوی افزود: نتیجه عملکرد نئولیبرالها در این هشت سال صف مرغ، صف کره، دلار ۲۵هزارتومانی، نابودشدن سرمایه مردم در بورس، بیکاری و... است.علاج حل مشکلات اقتصادی در داخل کشور است.

ریزش ٩١٥١ واحد بورس

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران روند ریزشی آغاز کرد، به گونهای که در پایان معاملات با کاهش ۹۱۵۱ واحد به رقم یک میلیون و ۲۴۰ هزار و ۷۵۸ واحد رسید. به گزارش فارس همچنین شاخص کل با معیار هموزن ۹۳۹ واحد کاهش یافته و به رقم ۴۳۶ هزار و ۱۷۵ واحد رسید.ارزش روز بازار در بورس اوراق بهادار تهران به بیش از ۴ میلیون و ۹۵۵ هزار میلیارد تومان رسید.معاملهگران بیش از ۱.۴ میلیارد سهام حقتقدم و اوراق مالی در قالب ۱۸۳ هزار نوبت معامله و به ارزش ۱۶۲۱ میلیارد تومان داد و ستد کردند.ارزش معاملات امروز فرابورس هم به بیش از ۳ هزار و ۸۱۶ میلیارد تومان رسید یعنی در بورس و فرابورس امروز بیش از ۵ هزار و ۴۳۷ میلیارد تومان داد و ستد شده است.امروز همه شاخصهای بورس قرمز بودند، اما میزان کاهش این شاخصها زیر یک درصد ثبت شده است، به گونهای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی ۰.۷۳ درصد کاهش یافتند.

تجارت تاثیرات تعطیلی دو هفته ای کرونا و مذاکرات وین بر کسب وکارهارا بررسی کرد

اقتصاد کلان - کورش شرفشاهی: هنوز ماه اول سال ۱۴۰۰ به پایان نرسیده که بحرانهای متعدد گریبان اقتصاد کشور را گرفته است. از یک سو شیوع گسترده کرونا باعث شده تا بازارها برای مدت دو هفته تعطیل شود و از سوی دیگر مذاکرات وین باعث شد تا تمامی فعالان اقتصادی دست به عصا حرکت کنند. این یک واقعیت است که قیمت بسیاری از کالاها و خدمات در شرایط رونق اقتصادی تعیین میشود، اما هنگامی که گروه های ۲ و ۳ و ۴ اقتصادی را تعطیل میکنیم، در حقیقت بخشی از اقتصاد را به خواب اجباری و مصنوعی می بریم. اگر تنها همین تعطیلات ۱۴ روزه بود، می توانستیم از کنار آن عبور کنیم، اما هنگامی که در روزهای ابتدای سال که بسیاری از مشاغل با رکود روبرو هستند، تعطیلات گسترده را تحمیل می کنیم، شرایط بسیار متفاوت است. بخاطر داشته باشیم که با تعطیلی این مشاغل، بسیاری از مطالبات روی زمین باقی می ماند، زیرا فروشندگان بسیاری تعهد کردهاند قیمت کالاهایی را که می بایست در ماه آخر سال گذشته خریداری کردهاند، در ابتدای امسال بپردازند.

تاثیر افزایش دستمزد بر اقتصاد

نکته دیگر اینکه با افزایش دستمزد، تورم انتظاری دامن زده شده و بسیاری از کالاها و خدمات در همین ابتدای سال به صورت علنی یا چراغ خاموش روند افزایشی را طی می کنند. هنوز تولید کنندگان کالایی که در سال گذشته تولید کرده و فروشندگان کالایی که در سال گذشته خریده اند را می فروشند، اما به بهانه افزایش دستمزد به خود اجازه می دهند قیمت کالاها و خدمات را افزایش دهند.

تاثیرات مذاکرات وین

اگر چه دلمان نمیخواهد این واقعیت تلخ را اعتراف کنیم که اقتصاد کشورمان وابستگی شدیدی به سیاست به ویژه سیاست خارجی دارد، اما با نگاهی به مذاکرات وین و تاثیرات آن بر اقتصاد کشور، متوجه می شویم که اقتصاد ما بیش از آنکه مبتنی بر اعداد وارقام یا قراردادهای اقتصادی باشد، درگیر بازی های سیاسی است که نمونه آن را امروز شاهد هستیم.

هنگامی که زمزمه نتایج مثبت مذاکرات وین از سوی مسوولان به گوش میرسد، دلار که روند صعودی را در پیش داشت، با سقوط یکباره روبرو می شود.

این رویکرد نشان می دهد که اقتصاد کشور به هیچ عنوان وابسته به توانمندی های داخل که بارها بر آنها تاکید کرده ایم، نیست، بلکه تحت تاثیر سیاست های خارجی که حل شدن مسئله تحریم در صدر آنهاست، قرار دارد. با وجود آنکه بارها بر توجه به توان داخلی تاکید شده اما مشاهده میکنیم که بیش از توان داخلی، گوشه چشم جدی به مذاکرات وین داریم و این مذاکرات تاثیرگذاری بیشتری دارد.

بازگشت پول های بلوکه شده

هنگامی که بر اساس آمارهای موجود و اظهارنظرهای کارشناسان، متوجه میشویم بین ۴۰ تا ۱۰۰ میلیارد دلار ارز ایران در بانکهای خارجی بلوکه شده و بدلیل محدودیت همکاری بانکهای جهان با ایران، امکان تجارت خارجی را نداریم، باید نسبت به این اقتصاد نگران باشیم. اما هنگامی که زمزمه روند رو به رشد مذاکرات را برای پایان دادن به تحریم ها می شنویم، این احتمال را میدهیم که بخشی از پولهای بلوکه شده به چرخه اقتصاد بازگردد. از سوی دیگر شایعات تاثیرات بسزایی در این زمینه دارد. هنگامی که در فضای مجازی به آزادسازی پولهای بلوکه شده دامن زده میشود. در حالیکه هنوز تصمیم جدی مبتنی بر از بین رفتن تحریم ها به گوش نمی رسد، زمزمه هایی مبنی بر انتقال ۱۰ میلیارد دلار پول بلوکه شده ایران به صورت هوایی و بدون استفاده از سیستم بانکی در فضای مجازی پخش شده است. در نتیجه وقتی روند مذاکرات امیدوار کننده توصیف می شود، باید به دلالان دلار و سکه حق بدهیم که نگران ذخایر خانگی خود باشند و یک باره بخشی از ذخایر ارزی و طلایی خود را برای اطمینان به بازار سرازیر کنند.

استقبال مسئولان از خواب اقتصادی

یکی دیگر از مواردی که باعث شده اقتصاد در حالت نابسامانی به سر ببرد، سوءمدیریت غیرقابل انکار دولت است. در شرایطی که دولت توان مدیریت بر تولید و عرضه بسیاری از کالاها را ندارد و شاهد صف هایی هستیم که بر شیوع کرونا دامن می زنند، باید بپذیریم که دولت از تعطیلی اقتصاد کشور استقبال می کند، زیرا بهانهای به دست آورده تا ناکارآمدی های خود را بر دوش کرونا بیاندازد.
بنابر این شیوع کرونا اتفاقی ناخواسته یا شاید هم خواسته به دلیل کنترل نکردن مسافرت ها و حتی دامن زدن به سفر از سوی مسوولان بوده است.

ناامدی به رفع تحریم

از سوی دیگر استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در مورد تاثیر اقتصادی برداشتن تحریمها و بازگشت آمریکا به برجام اظهار داشت: البته بعید میدانم که آمریکا تحریمهای اقتصادی علیه ایران را بردارد. آنها از سویی در باغ سبز را نشان میدهند و از سویی ایران را تهدید میکنند؛ این همان سیاست چماق و هویج است که علیه ایران اعمال میکنند از همین روی امکان لغو تحریمها را بعید میدانم. حسین راغفر در گفتوگو با ایلنا ادامه داد: یکی از دلایل این موضوع آن است که ایران روی توسعه فناوری هستهای پیشرفت داشته است و این تله را ایجاد میکنند تا ایران را به موضع قبلی برگردانند. آنها تلاش میکنند تا اشتباه ترامپ در خروج از برجام را جبران کنند. اگر ما به مواضع اخیر وزیر امور خارجه آمریکا و فرانسه توجه کنیم نشان میدهد که این صحبتها بیشتر شبیه بازی است.

تبدیل پولهای بلوکه شده به رانت

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا تصریح کرد: البته در داخل برخیها با خوشبینی به این مواضع غربیها نگاه میکنند حتی اگر منابع بلوکه شده ما آزاد شود نمیتواند تاثیری در بهبود وضعیت داشته باشد چون آنها موجب تقویت تولید و کاهش تورم نمیشوند بلکه در این سیستم پر از رانت تبدیل به رانت شده و در اختیار گروههای خاص قرار میگیرند.این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه باید جهتگیریهای اقتصاد را تغییر داد، اظهار داشت: مادامی که این اتفاق نیفتد و به سمت تولید نرویم حتی فروش بیشتر نفت و دسترسی به درآمدهای آن نیز نمیتواند تاثیری داشته باشد و موقتی خواهد بود. مقاومت بانک مرکزی در مقابل کاهش نرخ ارز نشان میدهد که گروههایی از این تورم منتفع میشوند و مقامات برای حفظ این تورم تلاش میکنند.

کاهش تورم با کاهش ارز

وی ادامه داد: کاهش تورم که با کاهش نرخ ارز میتواند همراه باشد نیازمند عزم جدی است و آن نیز نیازمند جایگزین کردن درآمدهای عمومی از فروش نفت به اخذ مالیات و اصلاح سیستم بانکی است؛ آن موقع میتوانیم امیدوار باشیم که این درآمدها موجب کاهش تورم و رشد اشتغال و نهایتا رشد اقتصادی شود. منتها ما هیچ نشانهای را در جامعه و مسئولان نمیبینیم.راغفر در مورد پیشبینی رشد مثبت اقتصادی برای سال ۱۴۰۰ از سوی نهادهای بینالمللی گفت: من اعتقادی به این نهادها ندارم و آنها بیشتر جهتگیریهای سیاسی را اعمال میکنند.
اینکه آنها چه میگویند مهم نیست مهم اتفاقی است که در جامعه روی میدهد. البته ما پتانسیل رشد را داریم و تغییر رشد اقتصادی کاملا مشروط به اقدامات و اصلاحات در جهتگیریهای سیاسی است که هیچ علامت و نشانهای را نمیبینیم، بنابراین اینکه رشد اقتصادی از کجا حاصل میشود هیچ نشانهای وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی خبرداد

مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی اظهار داشت: تاکنون سهام عدالت اموات به ۱۲۰ هزار وارث واگذار شده است و با توجه به اینکه در شرایط کرونا قرار داریم امکان مراجعه حضوری برای واگذاری سهام عدالت اموات وجود ندارد.

به گزارش ایلنا، حسین فهیمی با اشاره به آغاز انتخابات تعیین هیات مدیره شرکتهای سهام عدالت در استانها اظهار داشت: این انتخابات از نیمه اردیبهشت ماه آغاز و تا نیمه خردادماه ادامه خواهد داشت.

وی در مورد تکلیف آرای سه میلیون متوفی که سهام آنها به وراث واگذار نشده گفت: واگذاری سهام عدالت اموات به وراث نیاز به گواهی انحصار وراثت دارد و هنوز بسیاری از مشمولان و وراث در این مرحله هستند و تعداد کمی از وراث گواهی انحصار وراثت را دریافت کردند و فعلا مشخص نیست وراث این سه میلیون نفر متوفی چه کسانی هستند بنابراین امکان انتقال سهام وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی با اشاره به میزان واگذاری سهام عدالت به اموات به وراث گفت: تاکنون سهام عدالت اموات به ۱۲۰ هزار وارث واگذار شده است و با توجه به اینکه در شرایط کرونا قرار داریم امکان مراجعه حضوری برای واگذاری سهام عدالت اموات وجود ندارد. در حال طراحی سامانهای با لینک تمام دستگاههای مربوطه هستیم که کلیه مراحل واگذاری برخط و الکترونیکی انجام شود.

فهیمی ادامه داد: بنابراین در این مرحله سه میلیون سهامدار عدالت فوت شده از انتخابات هیات مدیره شرکتهای استانی سهام عدالت حذف میشوند. به استسنثای ۱۲۰ هزار نفری که سهام آنها به وراث واگذار شده است.

فهیمی با بیان اینکه احراز هویت بر اساس قوانین و مقررات مبارزه با پولشویی برای هر شخص الزامی است و هر فردی بابت خدماتی دریافت میکند باید احراز هویت شده باشد، اظهار داشت: اساس احراز هویت در سامانه سجام بر حداقلهای استانداردهای مبارزه با پولشویی طراحی شده اما همین مقدار هم قابل اتکا برای دریافت اطلاعات و راستیآزماییها است.

وی ادامه داد: البته همچنان امکان احراز هویت و سجامی شدن به صورت حضوری وجود دارد که امکان آن را در شرایط کرونا توصیه نمیکنیم اما افراد میتوانند با مراجعه به دفاتر کارگزاریها، شعب منتخب بانکها و دفاتر پیشخوان احراز هویت و سجامی شوند.

فهیمی در مورد شرایط سنی افراد برای کاندیدا شدن در این انتخابات گفت: هر فرد باید دارای حداقل مدرک کارشناسی باشد که افراد ۲۲ سال معمولا موفق به دریافت مدرک کارشناسی شدهاند.

وی تاکید کرد: تنها افراد با تحصیلات مرتبط مانند مدارک دانشگاهی اقتصادی مدیریتی حسابداری و مالی میتوانند در این انتخابات شرکت کنند مگر اینکه سوابق اجرایی در این حوزه را داشته باشند بنابراین در هنگام ثبتنام در سایت ستان باید مدارک مرتبط دانشگاهی یا سوابق اجرایی را بارگذاری کنند.

یوسفی زاده از نقش آفرینی به موقع برای حل مشکلات خبرداد
 

مدیرعامل شرکت آسیاتک در خصوص حملات سایبری به ابرآوران گفت: شرکت آسیاتک بهمحض مطلع شدن از حملات رخداده به سرورهای شرکت ابرآروان، در چارچوب تعهدات خدمات کولوکیشن خود تمام همکاریهای لازم به جهت دسترسی کامل به سرورهای این شرکت را در دیتاسنتر خود انجام داد تا متخصصین این شرکت بتوانند مشکلات پیشآمده را در کوتاهترین زمان ممکن مرتفع نمایند.

محمدعلی یوسفی زاده گفت: در اسفند ۱۳۹۹، شاهد حملات سایبری به شرکت ابرآروان، یکی از مشتریان خدمات کو لوکیشن شرکت آسیاتک بودیم که منجر به ایجاد اختلالات زیادی در سرویسهای این شرکت در آسیاتک شد که در گزارشی که این شرکت در ۱۷ فروردینماه سال ۱۴۰۰ منتشر کرد بهصورت مبسوط بررسی و شرح داده شده است.

مدیرعامل آسیاتک در حوزه خدمات کو لوکیشن آسیاتک ادامه داد: شرکت آسیاتک بهعنوان بزرگترین و پرظرفیتترین مجموعه مراکز داده در کشور، مشغول به ارائه خدمات کولوکیشن بهعنوان یکی از چندین محصول ارائه شده خود در حوزه خدمات دیتاسنتر به سازمانهای بزرگ و متوسط خصوصی و دولتی میباشد. خدمات ارائه شده در این حوزه شامل نگهداری زیرساختهای دیتاسنتر مشتریان با ضریب اطمینان و امنیت بسیار بالا و ارائه توافقنامه سطح خدمات ۹۹.۹ درصد است. تا جایی که در بین سایر شرکتهای ارائهدهنده خدمات دیتاسنتر، آسیاتک بهعنوان بزرگترین مجموعه دیتاسنتر محتوایی کشور قرار گرفته است.

وی در مورد ویژگیهای اصلی و متمایز امنیتی گفت: تأمین برق بدون وقفه از دو مسیر شهری با پشتیبانی دیزل ژنراتور، برخورداری از سیستمهای اعلام و اطفاء حریق، تأمین استانداردهای محیطی دما و رطوبت، خدمات پشتیبانی بیوقفه ۲۴*۷ در تمامی ایام سال، تأمین امنیت فیزیکی و راهکار احراز هویت به طور ۲۴ ساعته، بهرهمندی از سرویسهای DDos protection و DDos mitigation جهت حفاظت از پایداری سرویس در مقابل حملات سایبری، برخورداری از شیلد الکترومغناطیسی جهت تأمین نیازهای پدافند غیرعامل، ارائه Safety Box اختصاصی بنا به نیاز مشتری این ویژگی هاست. وی افزود: دمات نگهداری و مدیریت پلتفرمهای مشتریان و تأمین امنیت آنها را ارائه میکند.

مدیرعامل آسیاتک در خصوص تأمین امنیت خدمات میزبانی ابرآروان ادامه داد: طبق قراردادهای منعقده با ابرآروان خدمات ارائه شده از سوی شرکت آسیاتک فاقد مدیریت سرویس و امنیت پلت فرم سرورهای این شرکت بوده؛ بنابراین تمام مسائل مطرح شده در حوزه امنیت مربوط به سرورهای میزبانی شده شرکت ابرآروان، برعهده این شرکت بوده است.

وی افزود: بهصورت کلی حملات سایبری به دیتاسنترها می توانند از نوع حملات ترافیکی مانند حملات DDos یا حملات با قصد نفوذ به سیستم عامل ها و ساختار پلتفرم های روی سرورهای میزبانی شده در دیتاسنتر باشند. شرکت آسیاتک در حوزه حملات ترافیکی، انواع تاکتیک ها و مکانیزم های لازم به منظور محافظت از حملات ترافیکی و مراقبت از IP های تعریف شده را با توجه به استانداردهای روز دنیا به کار می برد تا مشتریان با اطمینان خاطر میزبانی سرورهای خود را به ما بسپارند. اما متاسفانه حملات نفوذ به شرکت ابرآروان از این نوع حملات نبوده و هکرها مستقیما پلتفرمها، سیستم عاملها و سوئیچهای این شرکت را هدف گرفتند که منجر به بروز مشکلاتی روی دادههای ذخیره شده در این سرورها گردیده است.