توافق هسته‌اي ايران و بحران سوريه محور اصلي مذاكرات وزير خارجه آمريكا
گروه بين الملل: جان كري وزير خارجه آمريكا سفر خود به خاورميانه را آغاز كرده است و تلاش دارد تا درباره يمن ، سوريه و توافق هسته اي ايران با كشورهاي بحرين، عمان، قطر، عربستان سعودي و امارات متحده عربي مذاكره كند. بحران سوريه يكي ديگر از موضوعات مهم سفر كري است و وزير خارجه آمريكا در زمان حضور خود در دوحه در ديداري سه جانبه با همتاي روسي خود سرگئي لاوروف و عادل بين احمد الجبير وزير خارجه عربستان سعودي در اينباره به بحث خواهد نشست.
جان كري وزيرخارجه آمريكا در اولين توقف خود در خاورميانه در مصر از همكاري نظامي واشنگتن قاهره و بهبود روابط خبر داد. وي همچنين در دفاع از توافق هسته اي با ايران اعلام كرد اين توافق امنيت خاورميانه را بيشتر مي كند. به گزارش رویترز، جان كري وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد که ایالات متحده و مصر به‌رغم تنش‌ها و نگرانی‌هایی که در رابطه با وضعیت حقوق بشر در این کشور وجود دارد، به سوی "مبانی قدرتمند" در مناسبات پیشین خود حرکت می‌کنند. سفر کری به قاهره مدت کوتاهی پس از موافقت واشنگتن با ارسال جنگنده‌های اف۱۶ به مصر صورت می‌گیرد. این جنگنده‌ها تا چند روز دیگر به مصر ارسال خواهند شد. ممنوعیت کمک‌های نظامی به مصر در ماه مارس سال جاری میلادی (۲۰۱۵) لغو شد. این ممنوعیت در سال ۲۰۱۳ در پی سرنگون شدن محمد مرسی، رئیس‌جمهور از حزب اخوان المسلمين به دست نظامیان اعمال شده بود.
نشست شورای همکاری خلیج فارس در قطر
وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس یک نشست هماهنگ سازی را پیش از دیدار مشترک‌شان با وزیر خارجه آمریکا در دوحه برگزار کردند. نشست هماهنگی وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس به ریاست خالد العطیه، وزیر خارجه قطر و با مشارکت عبداللطیف بن راشد الزیانی، دبیرکل این شورا برگزار شد. در ادامه با ورود جان كري به دوحه ، نشست وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با همتای آمریکایی‌ آنها در قطر و پشت درهای بسته آغاز شد. به گزارش شبکه الجزیره، خالد العطیه، وزیر خارجه قطر پیش از آغاز رسمی این جلسه محورهای مورد بحث با همتای آمریکایی خود را پرونده هسته‌ای ایران، مساله فلسطین، جنگ در یمن و سوریه و بحران عراق اعلام کرد. نشست کری با وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس در راستای پیگیری کنفرانس کمپ دیویدی است که مه گذشته با مشارکت سران این شورا و باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا برگزار شد. جان کری و کشورهای عربی علاوه بر موضوع ایران درباره اوضاع سوریه و عراق و یمن نیز گفتگو خواهند کرد. پس از نشست دوحه وزير خارجه آمريكا به جنوب شرقي آسيا و ديدار با كشورهاي سنگاپور، مالزي و ويتنام خواهد رفت تا درباره تقويت روابط و فرصت هاي اقتصادي با مقامات اين كشورها مذاكره كند.
كاهش نگراني متحدان
جان كري در تلاش است تا نگراني كشورهاي حوزه خليج فارس نسبت به توافق هسته اي ميان ايران و گروه 1+5 را از بين ببرد و بار ديگر روابط سرد آمريكا و كشورهاي خاورميانه اي را تقويت كند. عربستان سعودي يكي از اعضاي پرنفوذ شوراي همكاريهاي خليج فارس با وجود اظهار نظرهاي تند خود به طور رسمي ازتوافق هسته اي حمايت كرده است، درعين حال قابل ذكر است كه اين كشور در هفته گذشته 5.4 ميليارد دلار هزينه خريد موشك هاي پاتريوت آمريكايي كرده است. جان كري علاوه بر توافق ايران ، درباره مبارزه با تروريسم و گسترش گروه افراطي داعش با مقامات كشورهاي حوزه خليج فارس گفتگو خواهد كرد و به نظر مي‌رسد داعش، گزينه اي براي نزديك كردن رويكرد اين كشورها باشد.كري همچنين در ديدار با همتاي روسي خود درباره راهكاري براي پايان دادن به بحران سوريه و اوكراين گفتگو مي كند. موضع روسيه نيز در اين بحث ها مي تواند در روابط يخ زده واشنگتن مسكو تاثيرگذار باشد. اكونوميست با اشاره به توافق هسته اي بين ايران و شش قدرت جهان نوشت حضور روسيه دروين نوشت : امضا توافق به كرملين اين فرصت را داد تا به منتقدانش بگويد ، غرب هنوز به اين كشور احتياج دارد. زماني كه باراك اوباما از كمك پوتين در پيشبرد توافق تشكر كرد اميدهاي روس ها نسبت به نرمي غرب به مسكو افزايش يافت زيرا اكنون اين امكان وجود داشت كه آمريكا در مقابل كمك روسيه در زمينه ايران و سوريه درباره اوكراين كوتاه خواهد آمد.

باراک اوباما ديروز نسخه نهایی طرح خود را برای جلوگیری از گازهای گلخانه‌ای ناشی از نیروگاه‌های برق با سوخت زغال‌سنگ به منظور محکم کردن میراث خود در حوزه تغییرات آب و هوایی، رونمایی خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، طرح بازنویسی شده برق پاک آمریکا که به منظور کاهش 32 درصدیِ انتشار کربن از نیروگاه‌های برق تا سال 2030 نسبت به سال 2005 است، به نسبت نسخه قبلی خود قصد دارد که 9 درصد بیشتر مانع انتشار کربن شود.آمریکا یکی از کشورهایی بود که همواره مورد انتقاد فعالان محیط زیستی و مخالفان انتشار کربن در جو بود اما این کشور به تدریج در حال تجدید نظر کردن برنامه‌های مربوط به انرژیهای خود است تا از انتشار کربن جلوگیری کند.نهادهای نظارتی در طرح اوباما که تغییر شکل حوزه برق در آمریکا را به همراه خواهد داشت، ناراحتی شدیدی را در قبال انرژیهای نویی که برق با سوخت زغال سنگ را کنار می‌گذارد، به دنبال داشته است.گروه‌های صنعتی و برخی از قانونگذاران از ایالتهای مختلف آمریکا که بر سوخت زغال سنگ در نیروگاه‌های برق تکیه دارند، گفته‌اند که این طرح را به دادگاه خواهند برد و از طریق کنگره این اتهام را مطرح خواهند کرد که دولت با نظارتهای فعالی موجب بالا رفتن قیمتهای انرژی خواهد شد.کاخ سفید اما مخالف است و اعلام کرده که انتشار این طرح شروع استفاده از سلاحی تمام عیار برای فشارهای آب و هوایی توسط رییس جمهور آمریکا و کابینه او است. اوباما در یک نوار ویدیویی که کاخ سفید منتشر کرده، گفته است که محدودیتهای فدرال برای تعیین تاریخ درباره نیروگاه‌های برق با آلودگی کربن وجود ندارد؛ نیروگاه‌هایی که بزرگترین منبع انتشار گازهای گلخانه‌ای در آمریکا است.برنامه محدود کردن انتشار گاز کربن بر اساس موافقت‌نامه‌هایی است که سازمان ملل متحده برای هر کشور در نظر گرفته است و طبق آن، هر ایالت آمریکا نیاز است که تا سال آینده برنامه‌ای به آژانس حفاظت از محیط زیست داشته باشد و در آن شرح دهد که چطور می‌خواهد از انتشار گازهای گلخانه‌ای جلوگیری کند.

دیدار و مذاکرات احتمالی رؤسای جمهوری روسیه و ترکیه شاید برای حل و فصل چالشهای پیش روی پروژه ساخت خط لوله گازی ترکیش استریم کار ساز باشد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، معاون مطبوعاتی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد: احتمال می رود بن بست کنونی بر سر برنامه ساخت خط لوله گازی ترکیش استریم در جریان ملاقات رؤسای جمهوری روسیه و ترکیه در ماه نوامبر برطرف شود.مذاکرات میان روسیه و ترکیه بر سر پروژه احداث خط لوله ترکیش استریم تاکنون متوقف مانده است از این رو شاید برای برطرف کردن تنگنای موجود بر سر راه اجرای این پروژه نیاز به دیدار سران دو کشور باشد.امید یادریم، سفیر ترکیه در مسکو به خبرگزاری ریانووستی گفت: ملاقات دو جانبه پوتین و رجب طیب اردوغان ممکن است در جریان جلسه شورای عالی همکاریهای مسکو و آنکارا و پیش از پایان ماه نوامبر در کازان روسیه رخ دهد.تانر ییلدیز، وزیر انرژی ترکیه در ماه فوریه اعلام کرده بود که آنکارا برای خرید ٢٨ تا ٣٠ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از روسیه، ١٠,٢٥ درصد تخفیف گرفته، اما این تخفیف که از ژانویه ٢٠١٥ اعمال می شود همچنان نیازمند امضای نهایی است. یکی دیگر از موارد که در ملاقات دو جانبه سران میکو و آنکارا به بحث گذاشته می شود، اصرار روسیه بر دریافت مجوز ساخت خط لوله گازی ترکیش استریم از ترکیه خواهد بود.ترکیه تاکنون تنها مجوز ساخت فاز نخست خط لوله را صادر کرده است.پروژه ترکیش استریم یک خط لوله پیشنهادی است که قرار است از روسیه و ترکیه عبور کند و پس از عبور از دریای سیاه، به یونان در جنوب اروپا برسد.
قرار است که از دسامبر سال ٢٠١٦ این پروژه عملیاتی شود.
این خط لوله قرار است جایگزین خط لوله ساوث استریم شود که مسکو آن را دسامبر پارسال در پی تضادهایی که با اتحادیه اروپا داشت، منتفی کرد.ترکیش استریم می تواند تا سال ٢٠٢٠  بوسیله چهار خط لوله سالانه حدود ٦٣ میلیاردمترمکعب گاز روسیه را به ترکیه و پس از آن از طریق یونان به جنوب اروپا انتقال دهد. وزیر انرژی روسیه پيشتر گفته بود: مسکو به امضای توافقنامه میان دولتی تنها برای فاز نخست این خط لوله توافق کرده است، اما ترکیه خواستار ارسال گاز بیشتر شده است. نخستین فاز این خط لوله که قرار است در چهار فاز ساخته شود، سال آینده به بهره برداری می رسد تا تنها به ترکیه گازرسانی کند؛ البته راه اندازی این خط به توافق مسکو و آنکارا بر سر قیمت گاز صادراتی بستگی خواهد داشت.خط لوله ترکیش استریم قرار است که در ماه دسامبر سال ٢٠١٦ راه اندازی شود.نخستین خط لوله مستقیم انتقال گاز روسیه به ترکیه بلو استریم بوده است که در سال ٢٠٠٥ ساخته شد، توسعه این خط لوله با پروژه ساوث استریم جایگزین شد. پوتین در سال ٢٠٠٩ میلادی طرح خط لوله بلو استریم-١ به موازات خط لوله گازی بلو استریم در زیر دریای سیاه از سامسون به جیهان و سپس امتداد آن تا سوریه، لبنان و قبرس را مطرح کرد.
صدور مجوز حمایت هوایی آمريكا از مخالفان بشار اسد  
باراک اوباما رئيس جمهور آمريكا مجوز حمایت هوایی از مخالفان مسلح دولت سوریه را صادر کرده است.بنا بر این گزارش وال‌استریت‌ژورنال، جنگنده‌های آمریکایی اجازه دارند از این نیروهای مسلح در برابر حملات احتمالی دیگر گروه‌ها یا ارتش سوریه، دفاع کنند. این تصمیم ریسک اولین رویارویی مستقیم میان واشنگتن و دمشق را افزایش می‌دهد، پس از بحث‌های چند ماهه در مورد نقش آمریکا در حمایت از متحدانش در سوریه، اتخاذ شده است.با وجود آنکه دستورات جدید به پنتاگون اجازه می‌دهد برای دفاع از نیروهای «آموزش‌دیده توسط آمریکا» به هرگونه حمله ارتش سوریه پاسخ دهند، اما مقامات نظامی آمریکایی احتمال رویارویی مستقیم، دستکم در آینده نزدیک را اندک توصیف کرده‌اند. به گفته آن‌ها، این گروه‌ها قرار است با داعش بجنگند و وارد مناطق تحت کنترل ارتش سوریه نمی‌شوند. به گفته این مقامات، واشنگتن در عین حال معتقد است که ارتش سوریه نیز با این نیروها وارد رویارویی نمی‌شود. این خبر یک هفته پس از آن منتشر می‌شود که دولت ترکیه از توافق با آمریکا برای ایجاد «منطقه عاری از داعش» در سوریه خبر داد. آنکارا هم پیشتر اعلام کرده بود که برای ایجاد این مناطق و حفاظت از نیروهای خودی، آماده انجام عملیات در خاک سوریه در حمایت از این گروه‌ها است.


توافق در سازمان ملل درباره اهداف توسعه تا ۲۰۳۰
نمایندگان و کارشناسانی از سراسر کشورهای جهان برنامه‌ی بلندپروازانه‌ای را تصویب کردند که براساس آن تا سال ۲۰۳۰ فقر در جهان در تمام اشکال آن باید از بین برود و دسترسی به آموزش و امکانات بهداشتی بهبود یابد. دیپلمات‌ها و کارشناسانی از ۱۹۳ کشور جهان پس از یک هفته بحث و بررسی در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک، یک برنامه بلندپروازانه‌ ۳۰ صفحه‌ای را زیر عنوان "دنیای‌مان را تغییر دهیم - برنامه‌ای برای توسعه پایدار تا سال ۲۰۳۰" تصویب کردند. این برنامه توسعه از جمله می‌گوید فقر در جهان تا سال ۲۰۳۰ باید در تمام اشکال آن از بین برود. این برنامه‌ی بلندپروازانه‌ توسعه جهان قرار است در مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر به تصویب برسد.این برنامه دربرگیرنده ۱۷ هدف پایه‌ای توسعه است. نخستین هدف آن، "پایان دادن به فقر در همه اشکال آن و در سرتاسر جهان" است.در حال حاضر یک میلیارد انسان در جهان با درآمدی کمتر از یک دلار و ۲۵ سنت زندگی می‌کنند. اکثر این مردم فقرزده در آفریقا و آسیا به‌سر می‌برند.علاوه براین، دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی و آموزش باید بهبود یابد و برابری حقوقی میان زنان و مردان ترویج شود. این برنامه خواستار "ثبات در روش‌های تولید و مصرف" و مبلغ "صلح و جامعه باز برای همه" است. یکی دیگر از هدف‌های برنامه توسعه پایدار، لزوم مبارزه دولت‌ها علیه تغییرات آب‌وهوایی و پیامدهای آن است. این برنامه وجود یک توافق بین‌المللی الزام‌آور در زمینه تغییرات آب‌وهوایی را با اهمیت دانسته است. از این رو این برنامه خواستار آن شده که در کنفرانس سازمان ملل درباره تغییرات آب‌وهوایی که دسامبر آینده در پاریس برگزار خواهد شد "یک قرارداد جامع و بلندپروازانه" به تصویب برسد.


ادامه پيشروي نيروهاي عراقي در الانبار
نیروهای عراقی و داوطلبان مردمی در ادامه پیشروی‌های خود در استان الانبار کنترل مناطقی را در شهر رمادی در دست گرفتند و وارد درگیری‌های شدید با داعش در منطقه الصقلاویه شدند که آخرین پایگاه افراد مسلح در مرزهای شهر فلوجه محسوب می‌شود.به گزارش شبکه خبری المسله، نیروهای عراقی و داوطلبان مردمی در راستای عملیات گسترده خود برای آزادسازی استان الانبار، بزرگترین استان عراق، منطقه "البوغانم" در شهر رمادی را آزاد کردند و وارد درگیری‌های شدیدی با داعش در منطقه "البوعلوان" واقع در مرکز این شهر شدند.این نیروها همزمان عملیات گسترده‌ای را برای بازپس گیری منطقه "الحمیره" در محور شرقی رمادی آغاز کردند.پلیس فدرال عراق نیز اعلام کرد که حدود 600 متر را به سمت محور شرقی حصیبه در شرق رمادی آزاد کرده و 50 بمب و 10 منزل بمب گذاری شده را خنثی کرده است. این نیروها دو تن از تک تیراندازهای داعش را نیز از پای درآوردند.در حمله هوایی ارتش عراق در منطقه "الشجیریه" در نزدیکی ورزشگاه رمادی یکی از رهبران داعش به همراه دو معاونش از پای درآمدند.همزمان با پیشروی نیروهای عراقی مناطق الصوفیه و السجاریه در شرق رمادی نیز تحت حملات ارتش قرار گرفت. پیشروی ارتش و نیروهای مردمی در منطقه "التأمیم" در مرزهای فلوجه داعش را واداشته تا از گاز کلر استفاده کند اما نتوانست مانع پیشروی عراقی‌ها شود. در حال حاضر نیروهای عراقی تلاش می کنند تا منطقه "الصقلاویه" را که آخرین پایگاه داعش در مرزهای فلوجه است، آزاد کنند.


کاهش «انی» در سه ماه دوم سال ٢٠١٥
شرکت انی در پی افت قیمت نفت و به دنبال آن کاهش سود در سه ماه دوم سال ٢٠١٥ و همچنین زیان شدید سایپم، در نظر دارد تولید خود را در ماههای باقیمانده امسال افزایش دهد.به گزارش خبرگزاری رویترز، سود خالص تعدیل شده شرکت دولتی انی در طول این مدت ٤٥٠ میلیون یورو گزارش شده و این در حالی است که سایپم در این سه ماه ٧٣٨ میلیون یورو ضرر و زیان به خاطر افت ارزش دارایی های خود بعد از تغییر راهبردی در برنامه های خود داشت.سود تعدیل شده خالص انی در سه ماه دوم امسال ١٤٠ میلیون یورو معادل ١٥٣ میلیون یورو گزارش شده است که از رقم  پیش بینی شده ٤٨٠ میلیارد یورو توسط نظرسنجیهای رویترز بسیار کمتر بوده است.همچنین بدون در نظر گرفتن ضرر ناشی از فعالیتهای سایپم، سود کل شرکت ٤٥٠ میلیارد یورو گزارش شد.انی به دنبال فروش ٤٣ درصد از سهام خود در سایپم است تا بتواند بیش از پنج میلیارد یورو از قرضهای سایپم را در تراز مالی این شرکت دریافت کند. انی اعلام کرده است که بیش از هفت درصد تولید خود را امسال افزایش می دهد، این شرکت پیش تر از رشد پنج درصدی سخن به میان آورده بودکه البته به علت کاهش سود خود تصمیم گرفت آن را بیشتر کند.انی در ونزوئلا، نروژ، ایالات متحده آمریکا، آنگولا و کنگو  فعالیت دارد، همچنین قرار است تولید خود را در لیبی افزایش دهد.


ادامه تحقيقات درباره هواپيماي نا پديد شده مالزي
وزارت حمل و نقل مالزی به طور رسمی تائید کرد که قطعه پیدا شده متعلق به هواپیمای بوئینگ ۷۷۷ است اما مربوط بودن آن به هواپیمای ناپدید شده مالزی نیاز به تحقیقات بیشتری دارد که تا چهارشنبه صورت می گیرد.روز یکشنبه دومین قطعه ای که گمان می رود متعلق به لاشه هواپیمای بوئینگ ۷۷۷ باشد نیز در ساحل جزیره ریونیون در جنوب شرقی اقیانوس هند یافت شد.لیو توئینگ لای، وزیر حمل نقل نقل مالزی گفت: «از نظر ما کاملا قابل تائید است که قطعات یافت شده متعلق به یک بوئئینگ ۷۷۷ است اما اینکه این بوئینگ همان پرواز ام اچ ۳۷۰ است یا خیر هنوز نیاز به بررسی دارد و این بررسی ها تا روز چهارشنبه انجام خواهد گرفت.»
رئيس جمهور مصر قانون انتخابات را اصلاح کرد
رئیس جمهور مصر قانون انتخابات مربوط به برگزاری انتخابات پارلمانی را اصلاح و راه را برای کمیسیون انتخاباتی باز کرد تا تاریخ رای گیری را تعیین کند.  عبدالفتاح السیسی، وعده داده بود انتخابات پیش از پایان سال 2015 برگزار خواهد شد.انتخابات پارلمانی که ابتدا پیش بینی شده بود بین 21 مارس و 7 ماه مه برگزار شود، بعد از اینکه دیوان عالی برخی از ماده های قانون انتخابات را مغایر با قانون اساسی تشخیص داد، به تعویق افتاد. بر اساس حکم ریاست جمهوری بعد از اصلاح قانون انتخابات، پارلمان جدید 568 نماینده خواهد داشت که 448 نماینده به صورت انفرادی و 120 نماینده نیز در قالب فهرست انتخاب خواهند شد.

کشته شدن یک فرمانده ارشد القاعده
نیروهای امنیتی پاکستان در جریان حمله‌ای شبانه یکی از فرماندهان ارشد القاعده در منطقه بلوچستان این کشور را کشته و همسر وی را بازداشت کردند. یکی از فرماندهان مهم القاعده به نام "عمر لطیف" که تبعه پاکستان بود، در جریان عملیات نیروهای پاکستانی کشته شد. عمر لطیف یکی از فرماندهان ارشد القاعده در بلوچستان پاکستان و مناطق پنجاب در جنوب این کشور بود و برادر وی به نام "بلال" موفق شد در جریان حمله فرار کند. ولایت پنجاب برای دستگیری لطیف جایزه دو میلیون روپیه و نیم میلیون روپیه برای همسر وی تعیین کرده که ریاست شاخه زنان القاعده در بلوچستان و پنجاب را برعهده دارد.

آزادي ۱۷۸ گروگان بوکو حرام توسط نیجریه
ارتش نیجریه می گوید که ۱۷۸ نفر از گروگان های گروه بوکو حرام را در ایالت بورنو در شمال این کشور آزاد کرده است.ارتش در بیانیه ای که منتشر شد گفت که ۱۰۱ نفر از آزادشدگان کودکان و ۶۷ نفر هم زنان بوده اند.این بیانیه توضیح نمی دهد که آیا دختران ربوده شده از مدرسه ای در چیبوک در آوریل سال ۲۰۱۴ در میان آزادشدگان هستند یا نه.ارتش همچنین می گوید که یک فرمانده بوکو حرام دستگیر شد و چند اردوگان این گروه پاکسازی شد.به گزارش سازمان حقوق بشر عفو بین الملل حداقل دو هزار زن و دختر از سال ۲۰۱۴ توسط بوکو حرام ربوده شده اند.

سقوط شديد ارزش سهام بورس آتن
بازار بورس آتن ديروز پس از 5 هفته تعطیلی بازگشایی شد. در اولين ساعات معاملات بورس آتن 23 درصد كاهش را تجربه كرد، این میزان سقوط ارزش برای بانکهای یونان سی درصد بوده است. بورس آتن از روز 26 ژوئن گذشته و یکروز پیش از اعلام برگزاری همه‌پرسی در یونان درباره پیشنهادات ریاضتی طلبکاران بین‌المللی یونان توسط «الکسیس سیپراس» نخست‌وزیر این کشور تعطیل شد و از آن زمان تاکنون در تعطیلی به سر می‌برد و از همان تاریخ برنامه کنترل سرمایه توسط دولت این کشور به اجرا در آمد.در پی امتناع گروه یورو از تمدید برنامه کمک مالی به یونان بعد از 30 ژوئن و در نتیجه آن عدم افزایش نقدینگی بانک‌های این کشور توسط بانک مرکزی اروپا، دولت آتن علاوه بر تعطیلی بازار بورس، بانک‌های این کشور را نیز از روز 29 ژوئیه برای مدت 3 هفته تعطیل کرد.در آن زمان شاخص کل سهام یونان از اوج خود در سال جاری میلادی 16 درصد سقوط کرد و نسبت به دیگر بورس‌های اروپایی عملکرد بسیار ضعیفی به نمایش گذاشت.بازگشایی بازار بورس یونان پس از یکماه تعطیلی در حالی صورت می‌گیرد که اقتصاد این کشور پس از اطمینان از پرداخت وام 7.2 میلیارد دلاری طی هفته گذشته به آرامی در حال بازگشت به حالت عادی خود است. بازار بورس آتن قرار بوو هفته گذشته بازگشایی شود اما با رأی منفی اعضای کمیسیون اقتصادی این کشور بازگشایی آن به هفته جاری موکول شد.


اعتراضات مردم فرانسه پادشاه عربستان را فراري داد
پادشاه سعودی در پی اعتراضات مردم فرانسه به حضورش در منطقه ساحلی "ریویرا" برای گذراندن تعطیلات تابستانی، مجبور شد تا با ناتمام گذاشتن تعطیلاتش راهی کشور مغرب شود. به گزارش ا لمنار لبنان، سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی با ناتمام گذاشتن تعطیلات سه هفته‌ای خود در منطقه ساحلی ریویرا روز یکشنبه راهی مغرب شد.شاه سعودی قرار بود به مدت سه هفته تعطیلات خود را در این منطقه ساحلی فرانسه بگذراند، اما او تعطیلاتش را ناتمام گذاشت و به مغرب رفت.این اقدام پس از آن صورت گرفت که ساکنان منطقه ریویرا با انتشار طوماری که به امضای حدود 150 هزار نفر از آنها رسیده بود، اعتراض خود را به بستن ساحل مقابل ویلای شاه سعودی ابراز داشتند.تعطیلات تابستانی شاه سعودی به همراه 1000 همراه و اعمال محدودیت‌های امنیتی و بسته شدن بخشی از ساحل باعث نارضایتی ساکنان محلی شده بود.فیلیپ کاستانیه مسئول محلی فرانسوی گفت: حدود نیمی از همراهان شاه سعودی که بالغ بر هزار نفر می‌شوند، این محل را به همراه شاه سعودی ترک کردند.انتظار می‌رفت که اقتصاد محلی منطقه ریویرا از سفر سه هفته ای شاه سعودی و نزدیکانش در ویلای خاندان حاکم سعودی مشرف بر دریا در شهرک فالوریس از نظر اقتصادی بسیار بهره مند شود اما بستن ساحل عمومی با انگیزه‌های خصوصی و مسائل امنیتی خشم ساکنان منطقه را برانگیخت و نصب یک آسانسور خصوصی برای شاه سعودی از ساحل به ویلای وی و موافقت مسئولان محلی با آن نیز باعث خشم تعدادی از ساکنان شد.