دسترسي آزاد به اطلاعات حق مردم است
وزير ارتباطات مي‌گويد: دسترسي آزاد به اطلاعات را حق مردم و مرتبط با حقوق شهروندي مي‌دانيم اما به دنبال رهاسازي فضاي مجازي نيستيم. به گزارش ايرنا، محمود واعظي درباره کنترل فضاي مجازي و فيلترينگ‌هاي احتمالي، افزود: دسترسي آزاد به اطلاعات به اين معنا نيست که فضاي مجازي بايد رها شود و در فضاي مجازي کانال‌ها، بخش‌ها و سايت‌هايي باشند که اين سايت‌ها از نظر عفت عمومي‌و ديني مطالب نامناسب و مستهجن منتشر کنند.وي گفت: براساس قانون؛ سازمان‌ها و نهادها نمي‌توانند آنچه که جزو مطالب طبقه بندي شده است را از طريق شبکه‌هاي اجتماعي ارسال کنند؛ بخشنامه حراست کل نيز اين موضوع را ممنوع کرده است.

 دفاع ايران از عراق يکپارچه
رئيس مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه يکي از مهمترين دموکراسي‌ها در ميان کشورهاي عربي و مسلمان، در عراق وجود دارد، گفت: ايران از عراق يکپارچه دفاع مي‌کند.به گزارش ايرنا، علي اکبر ولايتي تقسيم‌بندي عراق به 3 قسمت سني، شيعه و کرد را خلاف سياستهاي ملت و دولت عراق عنوان کرد و گفت: عراق توانسته‌ است بر تروريستهاي عراقي و ضد عراقي پيروز شوند. وي با بيان اين که ايران کماکان از دولت و ملت عراق حمايت مي‌کند تصريح کرد: از کشورهاي منطقه مصرانه مي‌خواهيم که از دخالت در عراق دست بردارند و اجازه دهند عراق بدون هيچ دخالتي و در اتحاد کامل بين مسئولان و مردم کار خود را ادامه دهد.

جوگيري اردوغان در فضاي خاص
سخنگوي وزارت خارجه گفت: ثبات و امنيت، اولويت اصلي ايران در منطقه است و اين مهم جز با درک صحيح شرايط و بازشناسي کنشگران ثبات ساز از بازيگران هرج و مرج طلب و حامي‌تروريست‌ها ميسر نخواهد شد. به گزارش ايرنا بهرام قاسمي‌با اشاره به سخنان رئيس جمهوري ترکيه در خصوص نقش ايران در عراق گفت: اظهارات اردوغان تحت تاثير جو و احتمالا تحت فضاي هيجاني خاصي صورت پذيرفته، چرا که در ميان سران کشورهاي منطقه، اردوغان بيش از هر کسي به نقش سازنده و ثبات آفرين ايران در منطقه بويژه در عراق آگاه است. نقش آفريني مثبت ايران در عراق بر اساس درخواست دولت قانوني اين کشور در جهت مبارزه با گروه‌هاي تکفيري و تروريستي صورت مي‌پذيرد.


رهبر انقلاب در ديدار مردم آذربايجان:
رهبر انقلاب اسلامي‌با انتقاد از عناصري که فقط روي کمبودها و ضعف‌ها دست مي‌گذارند و آنها را بزرگنمايي مي‌کنند، افزودند: نکته قابل تأمل اين است که اين عناصر همان کساني هستند که خودشان به دشمن گراي تحريم‌ها را داده‌اند.
به گزارش ايسنا، حضرت آيت الله خامنه‌اي در ديدار پر شور هزاران نفر از مردم آذربايجان، حضور منسجم، مقتدارنه و پرطراوت ملت در راهپيمايي ۲۲ بهمن را «مايه‌ي آبروي انقلاب و نظام و ايران» خواندند و با اشاره به اينکه مسئولان نبايد اين حضور را به معناي گله نداشتن مردم تصور کنند، افزودند: آمريکا مي‌خواهد با تکرار ترفند تهديد و جنگ نظامي، توجه مسئولان کشور را از صحنه جنگ واقعي يعني جنگ اقتصادي منحرف کند، مسئولان هوشيار باشند و همه همت خود را صرف حل مشکلاتي همچون بيکاري، رکود، گراني و تبعيض کنند.
رهبر انقلاب اسلامي، حضور پرشکوه ملت در راهپيمايي ۲۲ بهمن امسال را «مايه آبروي انقلاب و نظام و ايران» خواندند و با تشکر صميمانه‌ي قلبي از مردم خاطرنشان کردند: امسال نه فقط منابع داخلي از افزايش حضور مردم در بسياري از شهرها سخن گفتند بلکه دشمنان انقلاب هم بر خلاف سالهاي قبل، با استفاده از تعابير «ميليوني» به اين حضور عزت‌بخش اذعان کردند و زبان بنده حقيقتاً از اداي تشکر از ملت قاصر است.
ايشان با اشاره به تلاش بي‌وقفه سيا، موساد، دستگاه اطلاعاتي و جاسوسي انگليس و هزينه شدن دلارهاي نفتي قارونها براي فضاسازي بر ضد انقلاب و جمهوري اسلامي‌گفتند: در تمام طول سال، صدها شبکه ماهواره‌اي، فضاي مجازي و ورشکستگان فراري از ايران، به تحقير و تضعيف و متهم سازي نظام مشغولند اما حضور عظيم ملت همچون باران رحمت الهي، در روز ۲۲ بهمن اين فضاي غبارآلود را پاکيزه مي‌کند و همچون رودخانه‌اي زلال و مبارک، آلودگي‌ها را مي‌زدايد.
حضرت آيت الله خامنه‌اي تأمل در ترکيب جمعيتي راهپيمايي ۲۲ بهمن را ضروري و بسيار مهم برشمردند و افزودند: اکثر اين جمعيت عظيم، دوران تلخ و سياه اختناق طاغوت، پيروزي انقلاب، امام راحل و دفاع مقدس را نديده‌اند اما با احساس و معرفت و روشنفکري و روشن‌بيني به خيابانها مي‌آيند.
ايشان خاطرنشان کردند: حضور اميدآفرين و ايستادگي نسل سوم و چهارم در ميدان دفاع از انقلاب و نظام، نشان‌دهنده رويندگي و بالندگي انقلاب و نکته‌اي بسيار مهم و درخور توجه است. رهبر انقلاب اسلامي، تلاش دشمنان را براي ناکارآمد نشان دادن نظام، کوبيدن آب در‌هاون برشمردند و افزودند: ما البته مثل همه جاي دنيا نابساماني‌هايي داريم که به هيچ‌وجه از آنها نمي‌گذريم اما دشمن در تلاش است پيشرفتها و کارهاي بسيار مهم ۳۸ سال اخير را ناديده بگيرد و مردم را مأيوس کند. حضرت آيت الله خامنه‌اي با استناد به گزارشهاي واقعي، پيشرفتهاي کشور را در ۴ دهه اخير در برخي امور زيربنايي، شگفت‌انگيز خواندند و يادآوري کردند: برخي از اين پيشرفتها و جهش‌ها در دوره‌هاي صدساله هم معمولاً امکان پذير نيست. ايشان آبرو و عزت ملي ايرانيان را در مقايسه با دوران تحقيرآميز طاغوت، از دستاوردهاي پرافتخار انقلاب برشمردند و افزودند: رژيمِ تو سري خور از امريکا و انگليس، ملت را ذليل و خوار کرده بود اما امروز همه به عزت و اقتدار ملت و حضور تعيين‌کننده ايران اذعان دارند و مي‌دانند در تقريباً همه مسائل منطقه، اگر ايران حضور نداشته باشد و اراده نکند، کاري به پيش نخواهد رفت. رهبر انقلاب ۲۲ بهمن را «نعمتي الهي و فرصتي گرانقدر» براي اعلام مواضع و خواسته‌هاي ملت دانستند و افزودند: امسال، ملت نشان داد در مقابل دشمنان ايستاده است و به دنبال تحقق اسلام و پيشرفت نظام اسلامي‌برخاسته از مردم است و هر مسئولي با ملت همراه نباشد و ايستادگي نکند ملت او را بدون ترديد پس خواهد زد. حضرت آيت الله خامنه‌اي به مسئولان کشور تأکيد کردند: حضور پرشور مردم در مقابل دشمن کمين کرده براي بلعيدن ايران را به حساب گلايه نداشتن آنها از عملکرد مسئولان نگذاريد چرا که مردم از مسائل مختلف از جمله تبعيض و کم کاري و بي اعتنايي به مشکلات گلايه‌مندند و احساس ناراحتي و رنج مي‌کنند. ايشان خاطرنشان کردند: سال «اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل» در حال پايان يافتن است و مسئولان دولت و ديگر قوا بايد به مردم گزارش دهند در اين زمينه چه کرده‌اند.
رهبر انقلاب در همين زمينه افزودند: مسئولان نبايد به مردم بگويند «بايد چنين بشود»، بلکه بايد بگويند «چنين شد». حضرت آيت الله خامنه‌اي، «بيکاري و رکود و گراني» را از مشکلات مهم کشور خواندند و گفتند: البته مسئولان در تلاش هستند اما ظرفيت‌هاي کشور بيش از اينهاست و راه خروج از مشکلاتِ چند بعدي هم مشخص است. ايشان به سخنان ۶ سال پيش خود در زمينه هدف‌گذاري دشمن براي تشديد فشارهاي اقتصادي و دلسرد شدن مردم اشاره کردند و افزودند: مسئولان بايد به مسائل اقتصادي توجه کامل کنند، البته مسائل فرهنگي و علمي‌نيز مهم است اما در نگاه کوتاه‌مدت، مسائل اقتصادي در اولويت است. رهبر انقلاب اسلامي‌در تحليل هدف واقعي دولت قبلي و فعلي امريکا در تکرار ترفند «تهديد ايران به جنگ» افزودند: امروز هم مثل قبل از گزينه‌هاي نظامي‌روي ميز حرف مي‌زنند و آن مسئول اروپايي هم به مسئولان ما مي‌گويد «اگر برجام نبود وقوع جنگ حتمي‌بود»، اما اين حرف يک دروغ محض است و آنها مي‌خواهند ذهن ما را از جنگ واقعي يعني نبرد اقتصادي منحرف کنند و به جنگ نظامي‌سوق دهند تا مسئولان کشور از تمرکز در عرصه پيشرفت اقتصادي و توجه به جنگ فرهنگي غربي‌ها با ملت ايران باز بمانند. حضرت آيت الله خامنه‌اي، نظارت و پيگيري طرحها و برنامه‌ها را کاملاً ضروري خواندند و گفتند: از رئيس جمهور محترم خواسته‌ام به مديران اجرايي تذکر دهد که مديريت بايد با شفافيت و نظارت و پيگيري همراه باشد وگرنه صرف اينکه مديران بگويند «بشود» و طرف مقابل هم بگويد «چشم»، پيشرفتي صورت نمي‌گيرد و کار عيني انجام نخواهد شد. رهبر انقلاب اسلامي‌با استناد به آيه «واعدوا لهم ما استطعتم من قوه» تأکيد کردند: منظور اين آيه فقط توجه به قوه نظامي‌نيست بلکه معناي آيه اين است که هرچه مي‌توانيد درون خود را از همه نظر قوي کنيد که اين همان استحکام ساخت داخلي است که بارها گفته‌ام. رهبر انقلاب اسلامي، تحقق رشد ۸ درصدي را به استناد نظر متخصصان و به شرط استفاده کامل از ظرفيتهاي داخلي امکان پذير دانستند و خاطرنشان کردند: معناي واقعي رشد، رشد توليد و استحکام داخلي اقتصادي يعني همان اقتصاد مقاومتي است نه فقط فروش بيشتر نفت که البته آن هم مفيد است. ايشان با انتقاد از عناصري که فقط روي کمبودها و ضعفها دست مي‌گذارند و آنها را بزرگنمايي مي‌کنند، افزودند: نکته قابل تأمل اين است که اين عناصر همان کساني هستند که خودشان به دشمن گراي تحريم‌ها را داده‌اند. رهبر انقلاب اسلامي‌در بخش ديگري از سخنانشان، حادثه ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ تبريز را درسي مهم و همچون موتور پيش‌برنده ملت در پيروزي انقلاب اسلامي‌دانستند و افزودند: مردم آذربايجان در همه تحولات مهم اجتماعي و سياسي ۱۳۰ سال گذشته کشور مانند قضيه تنباکو، مشروطه، نهضت ملي‌شدن صنعت نفت، انقلاب اسلامي‌و دفاع مقدس از اصلي‌ترين محورهاي مبارزه بوده‌اند و اين، شناسنامه و تاريخ پر افتخار آذربايجان است.
حضرت آيت الله خامنه‌اي با اشاره به تحرکات تفرقه‌افکنانه برخي گروهها در سالهاي اول انقلاب در تبريز، گفتند: امام بزرگوار ما در مقابل آن حرکتها که برخاسته از سياستهاي قديمي‌انگليسي‌ها بود، فرمودند «هيچ‌کس نگران نباشد، چراکه خود مردم تبريز جواب آنها را خواهند داد» و همين‌گونه نيز شد. ايشان، هوشياري قشرهاي مختلف مردم از جمله مردم و جوانان و نخبگان آذربايجان را در مقابل اختلاف‌افکني و وسوسه‌هاي دشمنان ستودني خواندند و گفتند: آذربايجان نقطه قوت انقلاب و نظام اسلامي‌است و مردم آن در راه دفاع از وحدت ملي از جانشان مايه گذاشته‌اند که همه بايد قدردان اين فداکاري باشند. حضرت آيت الله خامنه‌اي، تنوع قوميتهاي مختلف همچون ترک، فارس، لُر، کُرد، عرب و بلوچ را فرصتي ارزشمند براي ايران دانستند و خاطرنشان کردند: دشمن همواره به ايجاد شکاف قوميتي چشم طمع دوخته تا به خيال خود از هر گسلي در کشور استفاده و زلزله ايجاد کند، در حالي‌که هيچ گسلي در کشور وجود ندارد و مردم، يکپارچه و متحد هستند.
رهبرانقلاب اسلامي‌با اشاره به سينه سپر کردن و ايستادگي اقوام بزرگ ايراني و از همه بهتر مردم آذربايجان در مقابل سياستهاي خباثت‌آلود دشمنان، مرحوم مولوي عبدالعزيز ساداتي از علماي اهل سنّت بلوچ، مرحوم شهيد شيخ‌الاسلام از علماي اهل سنّت کردستان و همچنين سردار جوان و عرب خوزستاني شهيد علي‌هاشمي‌را نمونه‌هايي از حرکت متحد و هماهنگ اقوام در دفاع از اسلام و انقلاب دانستند و افزودند: ملت ايران متحد، منسجم، همراه و همدل است.
حضرت آيت الله خامنه‌اي از همين زاويه به تعبير مطرح‌شده در روزهاي اخير با عنوان «آشتي ملي» اشاره کرد و با بي‌معني دانستن اين تعبير و انتقاد از پر و بال دادن به آن در روزنامه‌ها، گفتند: مگر مردم با هم قهر هستند که بخواهند آشتي کنند؟ قهري وجود ندارد، البته مردم ما با کساني که در سال ۸۸ به روز عاشوراي حسيني اهانت کردند و با قساوت و لودگي و بي‌حيايي، جوان بسيجي را در خيابان لخت کردند و کتک زدند، قهر هستند و با آنها آشتي هم نمي‌کنند. ايشان افزودند: البته کساني که با اصل انقلاب مخالف بودند و مي‌گفتند «انتخابات بهانه است و اصل نظام هدف ماست»، عده‌اي معدودند و در مقابل اقيانوس عظيم و پر طراوت ملت ايران، فقط يک قطره کوچک هستند. رهبر انقلاب اسلامي‌خاطرنشان کردند: مردم ايران در جايي که پاي اسلام، ايران، استقلال و ايستادگي مقابل دشمن در ميان است، با همه وجود ايستاده و با يکديگر متحد و مجتمع هستند، البته ممکن است در فلان قضيه سياسي دو نفر با هم اختلاف‌نظر داشته باشند، اما اين چيز مهم و مؤثري نيست و مسئله‌اي عادي و طبيعي به‌شمار مي‌رود. حضرت آيت الله خامنه‌اي تأکيد کردند: اقيانوس خروشان، منسجم و متحد ملت بايد روز به روز تقويت شود. رهبر انقلاب با اشاره به شعله‌هاي اميد مقدس و الهي که همواره دل ملت را گرم کرده است افزودند: با وجود همه پيشرفتها ما تاکنون در تحقق آرمانهاي اسلام و انقلاب، تنها قدمي‌کوتاه برداشته‌ايم و بايد به سوي جامعه‌ي اسلامي‌عادلانه، پيشرفته، مقتدر و با عزت گامهاي بلندي برداريم که به فضل الهي با ادامه مسير ملت و نظام، قطعاً پيروزي و آينده متعلق به ملت عزيز ايران خواهد بود.

کورش شرفشاهي - بحث جلوگيري از برهم زدن سخنراني‌ها مدتهاست که مطرح شده تا تعدادي از نمايندگان با امضاي طرحي خواستار قانوني شدن برخورد با برهم زنندگان سخنراني‌ها شدند و طرحي دو فوريتي براي آن تهيه شد.
اما هنوز در دستور کار قرار نگرفته است. به همين دليل مصطفي کواکبيان نماينده تهران در نشست علني مجلس شوراي اسلامي‌در اخطاري با استناد به اصل 27 قانون اساسي درباره طرح دو فوريتي تأمين امنيت اجتماعات گفت: متاسفانه تفسيرهايي در چند روز اخير در برخي رسانه‌ها عليه اين طرح مطرح شده که اين رسانه‌ها خودشان ضد آزادي هستند و قطعا مواردي که از سوي آنها مطرح شده به طرح مذکور هيچ ارتباطي ندارد. نماينده تهران ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بارها فرموده‌اند که اجتماعاتي که به صورت قانوني برگزار مي‌شوند بايد بدون منع و مشکل برگزار شود و اقدامات برخي عناصر خودسر که موجب برهم خوردن اين جلسات مي‌گردد را بايد رفع کرد.
وي افزود: براساس ماده 165 آيين نامه داخلي مجلس طرح دو فوريتي تامين امنيت اجتماعي بايد در دستور کار قرار گيرد و برخلاف اظهاراتي که مطرح مي‌شود که اين طرح را اصلاح طلبان ايجاد کرده‌اند بايد بگويم در ميان نمايندگاني که اين طرح را امضا کرده‌اند افراد غير اصلاح طلب نيز وجود دارد. علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي‌در پاسخ به تذکر اين نماينده گفت: با توجه به اينکه ما در هفته آينده بحث بودجه و استيضاح وزير راه را در دستور کار داريم نمايندگان امروز اولويت بندي جديدي را براي بررسي طرح‌ها و لوايح ايجاد کردند اما قطعا طرح‌هاي دو فوريتي سر موقع رسيدگي مي‌شود. در همين رابطه يک عضو فراکسيون اميد مجلس طرح مجازات بر هم زنندگان مراسم رسمي‌را در آستانه انتخابات بسيار مهم و ضروري دانست و گفت:اين طرح در راستاي جلوگيري از هرگونه احساس تکليف‌هاي خودسرانه تهيه شده است. علي نجفي خوشرودي در گفت وگو با ايرنا افزود: 34 نماينده مجلس در آستانه انتخابات 96 طرح دو فوريتي در راستاي مجازات افرادي که مراسم رسمي‌را بر هم مي‌زنند، تهيه کرده‌اند که‌اميدواريم به زودي در دستور کار مجلس قرار گيرد. يکي از طراحان اين طرح افزود: در اين طرح پيشنهاد کرده‌ايم با کساني که به اشکال مختلف سخنراني‌ها و مراسم‌هاي با مجوز را مختل و لغو مي‌کنند برخورد قانوني صورت گيرد. نماينده بابل در مجلس يادآور شد: ما در مقاطع مختلف شاهد مشکلاتي در اين زمينه بوده‌ايم حتي شاهد بوديم اتفاقات زيادي براي چهره‌ها و مقامات شناخته شده کشور رخ داد و به نظر مي‌رسد نيروهايي که در واقع از مجوز‌هاي لازم برخوردار نيستند به صورت خودسرانه دست به اين اقدامات مي‌زنند. نجفي تصريح کرد: اين طرح دو فوريتي هفته آينده پس از بررسي طرح استيضاح وزير راه و شهرسازي در مجلس مطرح مي‌شود. اما در ماده واحده اين طرح که در دو بند تهيه شده، آمده است: هر کسي با هر اقدامي‌اعم از طرح سوال يا غير آن در مراسم سخنراني اعم از مراسم رسمي‌يا مراسمي‌که عرفاً بدون مجوز تشکيل مي‌شود موجبات توقف يا جلب توجه به خود يا تشنج شود به حبس از 6 ماه تا دو سال محکوم مي‌شود.نيروي انتظامي‌موظف است فوري فرد يا افراد را بازداشت و تا تحويل به مقامات قضايي نگهداري کند.در بند دوم اين طرح آمده است: مسئولان در هر مقام از اداري، اجرايي، نظامي، انتظامي، سياسي و غير آن بايد امنيت جلسات مذکور را تأمين و از هر اقدامي‌که موجب اخلال و توقف و تعطيل جلسات شود جلوگيري کنند و در صورت تعلل حسب مورد به انفصال موقت يا دايم از خدمات دولتي محکوم مي‌شوند.قوه قضائيه موظف است بدون تشريفات رسيدگي در کمتر از يک ماه حکم لازم را صادر و اعلام کند. از سوي ديگر يک عضو کميسيون شوراها گفت: هدف ما عمل به توصيه مقام معظم رهبري است تا در جامعه آرامشي ايجاد شود، هرکسي صحبتي داشت بايد آن را بيان کند ولي مختل کردن جلسات ممنوع است. امير خجسته در گفت‌وگو با خانه ملت، گفت: رهبري معظم انقلاب فرموده‌اند اينکه يک يا چند نفر در حين سخنراني در سکوت صدها يا هزاران نفر مستمع در جهت اخلال و برهم زدن مراسم اقدام نمايند، اقدام صحيحي نيست. نماينده همدان با بيان اينکه مقام معظم رهبري تاکيد دارند، جلساتي که با زحمات و هزينه‌هايي برگزار مي‌شود را نبايد فردي که به هر دليلي از آن جلسه خرسند نيست، برهم زده شود لذا لازم است اين مشکل به هر نحوي حل شود، بيان کرد: رهبري معظم انقلاب تاکيد دارند که بايد به هر نحوي مشکل برهم خوردن جلسات حل شود. خجسته با بيان اينکه مقابله با اخلالگران جلسات دال بر اين نيست که هر کسي خواست سوالي بپرسد از 6 ماه تا 2 سال حبس براي وي در نظر گرفته شود، متذکر شد: اين موضوع جز طرح ما نبوده و با اين موضوه به شدت مخالف هستيم زيرا موجب استبداد مي‌شود و در اين موضوع نبايد دچار افراط و تفريط نشويم. پيشنهاد حذف اين قسمت را داده‌ايم، زيرا ممنوع کردن پرسش در جلسات، کار منطقي و عاقلانه‌اي نيست و نمي‌توان آن را پذيرفت. از سوي ديگر محمود صادقي در گفت‌وگو با خانه ملت گفت: عنوان اين طرح تامين امنيت برگزاري و پيشگيري از اخلال در مراسم‌ها بوده است، کليات اين طرح را تاييد کرديم و جزئيات را بنا بر اين گذاشتيم تا در کميسيون مطرح شود و جزئياتي که مطرح شده مشخص نيست که به اين شيوه باشد يا خير. نماينده تهران با بيان اينکه اين طرح به کميسيون شوراها يا اجتماعي مي‌رود، صحبتي را نيز با وزارت کشور داشته‌ايم، بيان کرد: اين طراح صرفا براي فراکسيون اميد نيست، طراح اين طرح آقاي يوسفيان‌ ملا است و آقاي حسن نوروزي نيز جزء امضا کنندگان آن مي‌باشد. عضو کميسيون آموزش، تحقيقات و فناوري مجلس شوراي اسلامي‌با بيان اينکه نگاهي به جزئيات اين طرح نکرده‌ايم، ادامه داد: اين موضوع از مجلس نهم مطرح شده و هدف آن برخورد با اخلالگران به ويژه با گروه‌هاي فشار چه اصلاح طلب و چه اصولگرا در مراسم‌ها مي‌باشد. صادقي با بيان اينکه جزئيات مطرح شده دقيق نيست و قابل انتقاد است، متذکر شد: من هم به برخي از جزئيات اين طرح انتقاد دارم، مقرر شده که ابتدا فوريت اين طرح تصويب و سپس در کميسيون مربوطه جزئيات آن بررسي شود.  وي در خصوص اينکه آيا در اين طرح آمده است که پرسيدن سوال در مراسم‌ها در صورتي که جلب توجه کند، ممنوع است، گفت: بله، در اين طرح به اين موضوع اشاره شده و من هم آن را ديد‌ه‌ام.

خانۀ احزاب نماد رشد و عقلانيت جامعه است
مديرکل سياسي وزارت کشور گفت: خانۀ احزاب نماد رشد، آگاهي و عقلانيت جامعه است.احزاب با حضور فعال و مؤثر در همۀ صحنه‌ها، از نزاع‌ پرهيز کنند. به گزارش ايسنا، محمدامين رضازاده با بيان اينکه دولت يازدهم با استفاده از همۀ نيروهاي کشور تشکيل شده است، اظهار کرد: مدعي هستيم از ميوه‌هاي شيرين مديريت سياست داخلي دولت، فعاليت احزاب در کشور و مهمترين ثمرۀ آن نيز تشکيل خانه احزاب است. وي با اشاره به اينکه تشکيل خانۀ احزاب 10سال تأخير داشت، افزود: هدف حضور همه احزاب در يک محل تقويت تحمّل، پاسخ‌گويي به عملکردها و نقد يکديگر است که براي تحقق اين اهداف احزاب خود نقش‌آفرين هستند. وي گفت: اکنون امکان ندارد درخواستي مبني بر تشکيل احزاب و مجوز سخنراني وجود داشته باشد که بدون پاسخگويي باشد. بسترسازي سياسي کشور به‌گونه‌اي بوده که درخواست تشکيل هيچ حزب و سخنراني سياسي بي‌پاسخ‌ نمانده و تلاش دولت تدبير و اميد نيز اين بوده است که افراد بتوانند ديدگاه‌هاي خود را آزادانه بيان کنند.

تجربه و تخصص مبناي تهيه ليست شوراها
دبير کميته انتخابات شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات ، درباره ويژگي‌هاي نامزدهاي انتخابات شوراها و رويکرد اصلاح طلبان براي اين انتخابات اظهار کرد: شوراي شهر يک نهاد تخصصي است و کساني که وارد شوراي شهر مي‌شوند بايد تجربه و تخصص لازم در زمينه مديريت شهري داشته باشند. محسن رهامي‌در گفت‌وگو با ايسنا افزود: نامزدهاي اين انتخابات بايد تجربه و تخصص در زمينه مديريت شهري از جمله توانايي مقابله با بحران‌ها و حوادث غير مترقبه داشته باشند و توانايي مديريت بودجه‌هاي کلان را دارا باشند. همچنين اين افراد در حوزه آسيب‌ها و مسائل اجتماعي از جمله مهاجرت،‌ حاشيه نشيني، بافت شهري و ترافيک بايد تخصص داشته باشند. اين فعال سياسي تاکيد کرد: نامزدهاي انتخابات شوراها همچنين بايد داراي سابقه روشن سياسي، اجتماعي و مالي باشند، زيرا پاک‌دستي يکي از معيارهاي مدنظر اطلاح طلبان است.

احزاب ضربه‌گير نظام هستند
رييس خانه احزاب ايران با اشاره به برنامه ايجاد دفتر نمايندگي خانه احزاب در کشور، گفت: تا قبل از انتخابات رياست جمهوري سال 96 در تمام استان‌ها دفتر نمايندگي خانه احزاب راه‌اندازي مي‌شود. قدرت الله حشمتيان با بيان اين که احزاب ضربه گير نظام هستند، افزود: احزاب پلي ميان دولت و ملت براي کمک و ياري به مردم در صحنه هستند و حضور احزاب فعال در استان‌ها ضروري است.وي تاکيد کرد: خانه احزاب بر اساس آيين نامه به وجود مي‌آيد و در خانه احزاب جريان‌هاي مختلف در کنار هم و براي ايجاد وحدت و همدلي در کشور تلاش مي‌کنند.رييس خانه احزاب ايران يادآور شد: احزاب مردم هستند و بي توجهي به احزاب به معني بي توجهي به مردم است، دولت نيز بايد توجه کامل به احزاب داشته باشد و در کنار احزاب باشد و امکانات در اختيار احزاب قرار دهند.حشمتيان افزود: احزاب نقش بسيار پر رنگي در انتخابات مي‌توانند داشته باشند و مي‌توانند مردم را به پاي صندوق راي بياورند و انتخابات پرشور و پرشعف داشته باشيم.