با پرداخت نشدن بدهی دولت صورت گرفته است؛
گروه اجتماعي: در روزي كه سخنگوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در نشست خبري خود از خبرهاي خوبي كه در حوزه پرداخت بدهي‌هاي اين وزارتخانه خبر داد و قاضي‌زاده‌هاشمي، وزير بهداشت در گفتگو با ايرنا از تلاش دولت براي رشد تعرفه‌هاي پزشکي زير نرخ تورم صحبت كرد، رييس دانشگاه علوم پزشکي تهران از روي ديگر سكه بدهي‌هاي بيمه‌ها به بيمارستان‌ها و مراكز درماني رونمايي كرد و گفت: شرکت‌گروه اجتماعي: در روزي كه سخنگوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در نشست خبري خود از خبرهاي خوبي كه در حوزه پرداخت بدهي‌هاي اين وزارتخانه خبر داد و قاضي‌زاده‌هاشمي، وزير بهداشت در گفتگو با ايرنا از تلاش دولت براي رشد تعرفه‌هاي پزشکي زير نرخ تورم صحبت كرد، رييس دانشگاه علوم پزشکي تهران از روي ديگر سكه بدهي‌هاي بيمه‌ها به بيمارستان‌ها و مراكز درماني رونمايي كرد و گفت: شرکت‌ها به بيمارستان‌ها تجهيزات نمي‌دهند و به همين دليل اعلام کرديم که بيمارستان‌ها براي انجام جراحي‌هاي "غيراورژانس" که نيازمند تجهيزات هستند، دست نگه دارند تا بعد از عيد اقدامات لازم براي آنها انجام شود.
 تمام اين اتفاقات در پي عدم پرداخت مطالبات بيمارستان‌هاي وزارت بهداشت از سوي سازمان‌هاي بيمه‌گر روي مي‌دهد. حالا مي‌توان گفت كه شرايط اضطراري در بيمارستان‌ها ايجاد شده است.
آخرين روزهاي بهمن ماه سال‌جاري بود كه محمدعلي همتي، معاون درمان سازمان تامين اجتماعي با بيان اينکه دوکار مهم در سازمان تامين اجتماعي در راستاي پرداخت مطالبات انجام شده، اظهار کرد: اقدام نخست توزيع بخشي از معوقات با همکاري بانک ملت بود. وي افزود: بر اين اساس بدهي اغلب مراکز درماني طرف قرارداد تا مهرماه تسويه شد. معاون درمان سازمان تامين اجتماعي با اشاره به تفاهم نامه چهارجانبه ميان بانک رفاه، وزارت بهداشت، سازمان تامين اجتماعي و وزارت رفاه براي پرداخت باقي مطالبات از مهر ماه اظهار کرد: با توجه به اين تفاهم‌نامه،‌ بيمارستان‌هاي دانشگاهي طي دوهفته پس از تحويل اسناد 60 درصد مبلغ را دريافت مي‌کنند و مابقي را تا سه ماه پس از رسيدگي به اسناد دريافت کنند.
از هفته‌ها پيش زمزمه‌هايي مبني بر عدم ارائه خدمات درماني در برخي بيمارستان‌هاي دولتي به دليل عدم پرداخت مطالبات بيمارستان‌ها از سوي بيمه‌ها گزارش مي‌شد، صحبت‌هايي كه حريرچي در واكنش به آن گفته بود كه بايد توجه کرد که ستاد و شخص وزير بهداشت در اين موضوع دخالتي نداشتند، اما برخي بيمارستان‌ها به دليل اينکه در تامين دارو، تجهيزات و ملزومات پزشکي به خاطر تاخير پرداخت بيمه‌ها دچار مشکل شدند، اقداماتي را انجام دادند.
 البته نه اينکه بيمار تامين اجتماعي را نپذيرفتند، بلکه به بيماران گفته بودند در موارد غير اورژانس يا به بيمارستان‌هاي ملکي تامين اجتماعي مراجعه کنند و يا پرداخت‌شان را به‌طور کامل در بيمارستان انجام داده و سپس پولش را از بيمه بگيرند.
در همين حال روز گذشته دکتر علي جعفريان در گفت‌وگو با ايسنا، درباره ميزان مطالبات بيمارستان‌هاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي تهران از سازمان‌هاي بيمه‌گر، گفت: در حال حاضر مجموع مطالبات ما از سازمان‌هاي بيمه‌گر پايه بيش از 860 ميليارد تومان است و هنوز هيچ اقدام جديدي از سوي بيمه‌ها براي پرداخت اين مطالبات انجام نشده است. وي با بيان اينکه هفته گذشته بيمه‌ها مطالبات شهريور ماه سال 94 را تسويه کردند، افزود: اما هنوز در سال جاري اتفاقي براي مطالبات سال 95 نيفتاده است.
عقب‌ماندگي 7 ماهه در پرداخت‌هاي پرسنلي
جعفريان درباره ميزان پرداخت‌هاي دانشگاه به پرسنل بيمارستان‌ها هم گفت: تاکنون کارانه پرسنل را تا مرداد و کارانه پزشکان را تا تير ماه سال 95 پرداخت کرده‌ايم، اما نزديک به هفت ماه عقب‌ماندگي در حوزه پرداخت‌هاي پرسنلي داريم. در عين حال در پرداخت‌هاي پيمانکاران نيز با عقب‌ماندگي مواجهيم و بخش عمده‌اي از مطالبات‌مان هم در حوزه دارو
 است.
رييس دانشگاه علوم پزشکي تهران از بدهي 300 ميلياردي دارويي اين دانشگاه خبر داد و گفت: مجموعا بدهي‌هاي دارويي و مربوط به تجهيزات پزشکي به حدود 420 ميليارد تومان مي‌رسد و اين موضوع باعث شده که بسياري از شرکت‌ها ديگر به ما دارو و تجهيزات پزشکي ندهند. به گفته جعفريان، در حال حاضر مشکل اصلي بيمارستان‌ها، بدهي‌هاي دارويي و تجهيزاتي است و حتي اين شرکت‌ها رسما به دانشگاه نامه ‌مي‌زنند که ما ديگر فلان وسيله را به شما نمي‌دهيم و اين موضوع منجر به بروز مشکل در بيمارستان‌ها شده است.
دغدغه تجهيزاتي و جراحي‌هايي که انجام نمي‌شوند
جعفريان ادامه داد: به طوريکه به برخي بيمارستان‌ها گفته‌ايم که انجام اعمال جراحي غير اورژانس را متوقف کنند و آنها را براي بعد از عيد انجام دهند. البته اعمال جراحي اورژانسي در بيمارستان‌ها انجام مي‌شود، اما اعلام کرديم که بيمارستان‌ها براي انجام جراحي‌هايي که فرصت دارند و نيازمند تجهيزات هستند، دست نگه دارند تا بعد از عيد آنها را انجام دهند. چرا که در حال حاضر شرکت‌ها به بيمارستان‌ها تجهيزات نمي‌دهند. رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران تاکيد کرد: در اين وضعيت يک راه اين است که بيمار خودش اين تجهيزات را تهيه کند. اما ما نمي‌خواهيم که اين اتفاق بيفتد، زيرا هزينه‌هاي زيادي به بيمار تحميل مي‌شود و اين اقدام خلاف روند طرح تحول نظام سلامت است. راه دوم نيز اين است که صبر کنيم و ما راه دوم را انتخاب کرده‌ايم. بنابراين فعلا اعلام کرده‌ايم که بيماراني که نيازمند جراحي‌هاي غيراورژانسي که نيازمند تجهيزات پزشکي هستند، صبر کنند تا بعد از عيد اقدامات لازم را براي آنها انجام دهيم.
در همين حال سخنگوي کميسيون بهداشت و درمان مجلس، از تفاهم اوليه وزارتخانه‌هاي بهداشت و کار براي پرداخت مطالبات معوقه دانشگاه‌هاي علوم پزشکي خبر داد. محمدنعيم اميني فرد در گفتگو با خانه ملت درباره آخرين وضعيت بررسي اعتراض دانشگاه‌هاي علوم پزشکي جهت عدم پرداخت مطالبات‌شان در کميسيون بهداشت و درمان مجلس، افزود: در پي نامه سه دانشگاه علوم پزشکي تهران و تذکرات نمايندگان مجلس نسبت به وقوع چنين معضلي، هيات رئيسه مجلس به کميسيون بهداشت و درمان ماموريتي داد تا اين موضوع را مورد بررسي قرار دهد. سخنگوي کميسيون بهداشت و درمان مجلس، گفت: بر اساس آخرين اخبار به دست آمده گويا تفاهم اوليه اي بين وزارتخانه‌هاي بهداشت و کار انجام شده است تا مطالبات معوقه دانشگاه‌هاي علوم پزشکي پرداخت شود.

واريز 4000 ميليارد تومان به بيمه سلامت
مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران از تسويه بخش قابل توجهي از مراکز درماني طرف قرارداد تا پايان هفته خبر داد و گفت: با پيگيري رئيس‌جمهور 4000 ميليارد تومان ديگر به بيمه سلامت واريز مي‌شود.
به گزارش ايسنا، محمدجواد کبير به روند ايجاد معوقات انباشته بيمه سلامت در سه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال 93 از اعتبارات پيش‌بيني شده 1650 ميليارد توماني بابت مطالبات موسسات درماني، به علت محدوديت در فروش نفت، 1407 ميليارد تومان را نتوانستيم پرداخت کنيم. مديرعامل سازمان بيمه سلامت افزود: علاوه بر مطالبات سال 93، 670 ميليارد تومان هم مربوط به سال 92 بود که در مجموع 2109 ميليارد تومان مطالبه پرداخته نشده به سال 94 منتقل شد.
 کبير ادامه داد: بودجه سازمان در سال 94، 12درصد رشد کرد ولي 2100 ميليارد تومان از اين بودجه را بابت معوقات پرداختيم و باز هم دچار کسري شديم و معوقات به 3800 ميليارد تومان در پايان سال 94 رسيد و معوقات 95 هم به آن افزوده شد. کبير گفت: اين مبلغ اختصاصي 8000 ميليارد تومان بود که 4000 ميليارد تومان از اين ميزان که شامل 2000 ميليارد اوراق و 2000 ميليارد نقدي بود بابت بخشي از مطالبات به مراکز پرداخت شد. وي افزود: با پيگيري رئيس‌جمهور 4000 ميليارد تومان ديگر به بيمه سلامت واريز مي‌شود.

روزانه 2 نوزاد معتاد در تهران متولد مي‌شود
عضو شوراي اسلامي‌شهر تهران گفت: براساس گزارش‌هايي که به بنده ارسال مي‌کنند به‌طور ميانگين روزانه 2 نوزاد معتاد در شهر تهران متولد مي‌شود.
به گزارش فارس، فاطمه دانشور گفت: مصوب شد شهرداري 2 ميليارد تومان براي آزادي زنان زنداني اختصاص دهد که اين مبلغ به 3 ميليارد تومان افزايش يافت و تاکنون زناني نيز از زندان آزاد شده‌اند. وي گفت: نوزادان در صورتي که سم‌زدايي شوند ديگر مشکلات اعتياد را نخواهند داشت و مي‌توانند مانند ديگر نوزادها زندگي کنند. دانشور خاطرنشان کرد: 4 شيرخوارگاهي که اين نوزادان در آنجا نگهداري مي‌شدند پس از سم‌زدايي متقاضياني نيز براي فرزندخواندگي دارند که به طور ميانگين براي هر شيرخوار 7نفر متقاضي است. وي گفت: بيش از 70 مرکز اجتماعي در سطح شهر تهران مانند بهاران، پرتو و گرمخانه‌هاي چيتگر و لويزان راه‌اندازي شدند.
 رئيس کميته اجتماعي شوراي اسلامي‌شهر تهران گفت: بر اساس اطلاعات به دست آمده تنها ۵ درصد زنان معتاد براي ترک اعتياد خود تمايل دارند.

ارتقاء جايگاه بين المللي دانشگاه تهران با اقدامات عملي
به گزارش خبرنگار روزنامه تجارت، نشست خبري کنگره بين المللي «توسعه و تعالي علم در پرتو عقلانيت وحياني(با تکيه بر انديشه‌هاي علامه جوادي آملي)» با حضور دکتر محمود نيلي احمدآبادي، رئيس دانشگاه تهران و حجت الاسلام دکتر عبداللهي، دبير کنگره برگزار شد.
دکتر نيلي احمد آبادي با اشاره به برخي سياست‌هاي دانشگاه تهران اظهار کرد: تاکنون دو برنامه پنج ساله دانشگاه تهران را پشت سر گذاشته‌ايم و سال آينده آغاز برنامه پنج ساله سوم دانشگاه است. برنامه پنج ساله دانشگاه، جهت‌ گيري‌‌هاي دانشگاه در حوزه‌‌هاي مختلف، نحوه تامين اعتبارات، اجراي برنامه‌‌هاي جزئي و ساير خط و مشي دانشگاه را مشخص مي‌کند در واقع ارتقاي جايگاه و تعاملات بين‌ المللي، ارتقاي دانشگاه از وضعيت پژوهش‌ نظر به سمت کارآفرين‌ شدن و توجه جدي به اخلاق حرفه‌ اي و مسئوليت‌هاي اجتماعي سه هدف کلي اين برنامه است که دانشگاه تهران را در مسير دستيابي به اهداف خود راهنمايي و کمک مي‌کند.                      
وي در مورد جايگاه بين المللي دانشگاه اظهار کرد: اين مساله در ذات دانشگاه نهفته است و براي ارتقاي آن بايد راهکارهاي عملي انديشيده شود. نيلي احمدآبادي گفت: اکنون هزار دانشجوي خارجي و هزار و هفتصد دانشجو در قالب دوره‌هاي آموزش زبان فارسي به دانشگاه تهران مي‌آيند.
وي در ادامه مباحث خود به کنگره بين المللي «توسعه و تعالي علم در پرتو عقلانيت وحياني(با تکيه بر انديشه‌هاي علامه جوادي آملي)» اشاره کرد و افزود: وقتي همکاران ما در پرديس فارابي پيشنهاد برگزاري اين کنگره را مطرح کردند، ما استقبال کرديم چراکه بر اساس نظريه کارشناسان و انديشمندان علوم انساني، نظريه علوم بر پايه عقلانيت وحياني، نظريه بديعي است و مي‌تواند وجهه مميزه جمهوري اسلامي‌باشد که توليد علم را با دين ملتزم مي‌داند.
رئيس دانشگاه تهران تصريح کرد: لذا فرض دانشگاه اين است که اين موضوع مي‌تواند محور مقالات بين الملل و ترجمان بخشي از دستاوردهاي جمهوري اسلامي‌در حوزه علوم انساني باشد؛ شخصيت آيت الله جوادي آملي براي مردم ايران شناخته شده است ولي با توسعه نظريه و شخصيت ايشان، جهان نيز مي‌تواند با اين نظريه و انديشه آشنا شود .
وي گفت: توليدات علمي‌و مقالات ايران در سال 1394 نسبت به سال 1393، هفده و نيم درصد شد اما نکته قابل تامل آن است که توليد مقالات و انتشارات در حوزه‌هاي تجربي است و ما در حوزه علوم انساني و علوم اجتماعي فعاليت‌هاي محدودتري داشته‌ايم .
نيلي احمدآبادي با بيان اينکه توسعه فعاليت‌ها در حوزه نظريه پردازي را وظيفه خود در دانشگاه تهران مي‌دانيم، تصريح کرد: نوآوري در دنيا ذيل نظريات جديدي که منتشر مي‌شود، محقق مي‌شود؛ در اين راستا از ميان 32 نظريه جديد که در کشور مطرح شده است 11 نظريه از دانشگاه تهران است.
در ادامه حجت السلام دکتر محمدعلي عبداللهي، دبير کنگره و عضو هيات علمي‌دانشگاه تهران نيز طي سخناني اظهار کرد: اين کنگره در قلمرو علوم انساني و به صورت بين المللي برگزار مي‌شود و هدف اصلي آن توسعه و تعالي علم است که جزو راهبردهاي اصلي جمهوري اسلامي‌محسوب مي‌شود. ما به دنبال تحقق اين مهم در قالب آکادميک و بين المللي هستيم.
وي تصريح کرد: کنگره از هيات علمي‌غني با حضور بيش از 30 نفر از انديشمندان تراز اول داخلي و خارجي تشکيل شده است. از ديگري ويژگي‌هاي اين کنگره که به نظرم اهميت دارد طرح يک نظريه جديد است که اين نظريه ظرفيت آن را دارد که در دانشگاه‌هاي جهان برايش کرسي بگذارند.
مدتي است كه بر سر اپليكيشن‌هاي موبايلي مسافربري چالش‌هايي ايجاد شده است.
سازمان تاكسيراني و آژانس‌هاي مسافربري در مقابل اين اپليكيشن‌ها صف‌آرايي كردند، با اين حال چهره‌هاي دولتي بر اين نكته تاكيد مي‌كنند كه نمي‌توان جلوي استفاده از فناوري‌هاي جديد را در دنياي امروز گرفت. حالا هم آنطور كه مشخص است سازمان تاكسيراني شهرداري تهران تصميم گرفته تا در آينده‌اي نزديك از اپليكيشن موبايلي خود براي ارائه خدمات مسافربري رونمايي كند. ميثم مظفر روز گذشته با اعلام رونمايي از اپليکيشن موبايلي جابه‌جايي مسافر متعلق به شرکت تاکسيراني گفت: اين روزها فضاي شهر متاثر از فعاليت شرکت‌هاي اپليکيشن موبايلي جابه‌جايي مسافران است، اما امروز اعلام مي‌کنيم که اولين سامانه و اپليکيشن موبايلي جابه‌جايي مسافر متعلق به سازمان شرکت تاکسيراني شهر تهران در نوروز 96 فعاليت خود را آغاز مي‌کند. وي با بيان اينکه طي چند روز آتي برند و نام تجاري آن به صورت رسمي‌اعلام مي‌شود، گفت: در مرحله اول 8000 راننده تاکسي آموزش‌هاي لازم را در دانشکده تاکسيراني خواهند ديد تا بتوانند از اين اپليکيشن استفاده کنند. رييس سازمان تاکسيراني شهرداري تهران با بيان اينکه اپليکيشن اولين مجموعه مجاز و داراي استانداردهاي لازم جابه‌جايي مسافر از مراجع قانوني است، گفت: تنها تاکسي‌هاي شهر تهران در اين اپليکيشن فعال هستند و پس از آن در ادامه آژانس‌هاي شهر تهران به اين اپليکيشن مي‌پيوندند.

سخنگوي وزارت بهداشت در ارتباط با واگذاري بخش‌هايي از تخت‌هاي دياليز به بخش خصوصي و ارتباط برادر يکي از مسئولان ارشد وزارت بهداشت گفت: اقدامات ما صد درصد قانوني بوده ولي اگر مدارکي داريد به مراجع مربوطه اعلام کنيد.
 به گزارش فارس، ايرج حريرچي اظهار داشت: ما هيچ اطلاعي نداريم، البته ما کار قانوني انجام داده‌ايم و در ارتباط با بخش دياليز به بخش خصوصي آگهي داده، مناقصه برگزار کرده که از طريق آن شرکت‌هايي برنده شده و سازمان‌هاي نظارتي نيز نظارت انجام مي‌دهند. وي افزود: اگر بتوانند اين شرکت‌هاي خصوصي قسمتي از اقدامات را در جاهايي که مطابق با معيار ماست خريد خدمت صورت خواهد گرفت. سخنگوي وزارت بهداشت تأکيد کرد: ولي هرگونه تخلف در هرجا توسط هر کسي متصور باشد، خواهش مي‌کنم به مراجع قانوني اعلام کنيد تا برخورد لازم قانوني صورت گيرد. وي در پاسخ به اين سؤال که آيا شما از ارتباط برادر يکي از مسئولان ارشد در زمينه واگذاري بخش‌هايي از تخت‌هاي دياليز اطلاعي داريد يا خير، گفت: من اظهار نظر نمي‌کنم ولي کار ما صدر درصد قانوني است؛ اگر مدارکي داريد لطفاً به مراجع قانوني اعلام کنيد. حريرچي گفت: با اين وجود اگر کسي اطلاعي از تخلفي دارد اقدام قانوني را انجام دهد، ولي سعي نکنند براي حوزه بهداشت و درمان حاشيه‌سازي کنند، البته هيچ ادعايي نداريم که در کارهايي با اين حجم اشتباهي وجود ندارد.

با توجه به نتايج حاصل از ارزيابي عملکرد سال 94 وبگاه اينترنتي شرکت‌هاي آب و فاضلاب سراسر کشور توسط کميته ارزيابي وبگاهها و انتخاب شرکت آب و فاضلاب استان کرمان به عنوان شرکت خدمت رسان برتر،لوح تقديري توسط حميدرضا جانباز رئيس هيئت مديره و مديرعامل شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور به پاس قدرداني از تلاش‌هاي صورت گرفته به اين شرکت ارسال شد.
در اين لوح آمده است:شرکت آب و فاضلاب استان کرمان   رشد و توسعه خدمات الکترونيکي،زمينه ساز ارائه خدمات بهينه به مردم عزيز ميهن اسلامي‌است،که حاصل تلاش و همت والاي کارکنان و مديران آن مجموعه ، کسب عنوان «شرکت خدمت رسان برتر» بر اساس ارزيابي عملکرد سال 1394 مي‌باشد.اينلوح به پاس تقدير از تلاشهاي صورت گرفته در استقرار و توسعهدولت الکترونيک در سال «اقتصاد مقاومتي اقدام و عمل» به آن شرکت تقديم مي‌گردد.حميدرضا جانباز  رئيس هيئت مديره و مديرعامل شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور

تفاهم نامه همكاري بين شركت مناطق نفت خيز جنوب و تات نفت روسيه براي توسعه ميدان شادگان به‌امضا رسيد.
جلسه‌امضا تفاهم نامه همكاري بين شركت مناطق نفتخيز جنوب و شركت تات نفت روسيه، با حضور نمايندگان 2 طرف روز يکشنبه (15 اسفندماه) در تهران به‌امضا رسيد.بر اساس اين تفاهم شركت تات نفت 6 ماه فرصت دارد پس از امضاي قرارداد، MDP توسعه مخازن آسماري و بنگستان ميدان شادگان را ارائه كند.حميد دريس، مديرامور فني شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب، در اين جلسه ضمن ابراز خرسندي از آغاز همكاري اين شركت و شركت تات نفت روسيه گفت: اين هفتمين قراردادي (MOU ) است كه شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب براي توسعه 4 ميدان به‌امضا رسانده است.وي با اشاره به ويژگي‌هاي مدل جديد قراردادهايي كه مورد استفاده قرار مي‌گيرد گفت: اين مدل از سوي شركت ملي نفت ايران به تأييد رسيده و به اين شركت ابلاغ شده است و مي‌توان آن را به نام يك مدل قراردادي جديد در ساير شركت‌ها نيز به كار گرفت.مدير امور فني شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب با بيان اينكه شركت‌هاي بسياري منتظر امضاي تفاهم نامه با شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب هستند گفت: در هفته‌هاي آتي حداقل 2 تفاهم نامه ديگر در قالب MOU به‌امضا مي‌رسد.وي با بيان اينكه تفاهم نامه پيش رو با خواست طرف روسي به‌امضا مي‌رسد گفت: شركت تات نفت از شركت‌هاي شناخته شده است كه همكاري با آن مي‌تواند دستاوردهايي را براي دو طرف به همراه داشته باشد.
به گزارش روابط عمومي‌اداره کل راه و شهرسازي لارستان ، علي منصوري رييس اداره نظام مهندسي و مقررات ملي ساختمان اداره کل راه و شهرسازي لارستان از برگزاري پنجمين دوره آزمون ورود به حرفه مهندسين ، کاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي ، روزهاي پنجشنبه و جمعه 19 و 20 اسفندماه ماه سال جاري در لارستان همزمان با سراسر کشور خبر داد .
علي منصوري افزود : اين دومين آزموني است که در سال 95 برگزار خواهد شد و 589 نفر شرکت کننده در هفت رشته اصلي ساختمان شامل : عمران ، معماري ، شهرسازي ،‌تاسيسات مکانيکي و برقي ، نقشه برداري و ترافيک با هم به رقابت خواهند پرداخت . وي در ادامه تصريح کرد: 454 نفر در روز اول و 135 نفر در روز دوم در آزمون شرکت خواهند کرد و سهم خواهران از اين تعداد 46 نفر و برادران 543 نفر مي‌باشد . شايان ذکر است متقاضيان مي‌توانند جهت دريافت کارت ورود به جلسه از روز يکشنبه 15 اسفند ماه 95 به سامانه آزمون در سايت دفتر مقررات ملي ساختمان به نشانيwww.inbr.ir  مراجعه نمايند .

بوشهر- خبرنگار تجارت : مدير عامل سازمان مديريت حمل و نقل بار و مسافر شهرداري بندر بوشهر از افتتاح و بهره برداري از اولين کتابخانه سيار شهري در شهر بوشهر خبر داد.
به گزارش روابط عمومي‌شهرداري بندر بوشهر،علي توسلي گفت: اين کتابخانه که توسط حوزه فني و اجرايي اين سازمان و با همکاري سازمان فرهنگي تفريحي شهرداري بندر بوشهر و با مشارکت کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان استان بوشهر ايجاد گرديده به زودي از طريق دبيرخانه دائمي‌ستاد نکوداشت هفته بوشهر افتتاح و بهره برداري مي‌شود.وي گفت :هدف از اين طرح توسعه و ترويج فرهنگ کتابخواني در بين شهروندان بوشهري است که‌اميدواريم با استقبال از اين طرح بتوانيم گام موثري در اين زمينه برداريم

مدير امور بنادر سازمان منطقه آزاد قشم از صادرات سه ميليون و 529 هزار و 272 دلار محصولات شرکت سيمان قشم به کشورهاي خارجي خبر داد.
به گزارش روابط عمومي‌منطقه آزاد قشم، پژمان بهرامي‌روز يکشنبه با اعلام اين مطلب، بيان داشت: از ابتداي امسال 130 هزار تن کلينکر به ارزش يک ميليون و 697 هزار و 522 دلار به دو کشور پاکستان و کويت صادر شده است.وي ادامه داد: 21 هزار تن سيمان به ارزش 831 هزار و 750 دلار نيز امسال از بندر کاوه قشم به مقصد آفريقا بارگيري شده است.به گفته مدير امور بنادر سازمان منطقه آزاد قشم هم اکنون کشتي وارنا براي بارگيري 50 هزار تن کلينکر قشم به مقصد کويت در بندر اسکله کاوه پهلو گرفته و اين محموله به ارزش بيش از يک ميليون دلار طي چند روز آينده در کشور کويت تخليه خواهد شد.بهرامي‌گفت: سازمان منطقه آزاد قشم براي کمک به صادرکنندگان کالا از اين جزيره مشوق‌هايي همچون کاهش هزينه توقف کشتي‌ها و صدورمجوز اخذ هزينه از شناورها معادل ساير بنادر کشور را در دو سال اخير به اجرا گذاشته است.

ايلام - معاون ميراث فرهنگي و سرمايه گذاري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايلام گفت: با برپايي نوروزگاه‌ها در اين استان و برنامه ريزي منسجم براي تحقق شعار نوروز متفاوت و رضايت گردشگران از استان تلاش خواهيم کرد.
جوريه کلانتري روز يکشنبه در حاشيه جلسه ستاد هماهنگي سفرهاي نوروزي شهرستان بدره اظهار کرد: نوروزگاه‌ها در مرکز استان و با وجود پتانسيل‌هاي آئيني، فرهنگي و مردمي‌برگزار خواهد شد و اين آيين‌ها هر شب به رسوم يک شهرستان اختصاص دارد.وي افزود: هر شهرستان داراي ظرفيت‌هاي قومي‌و آييني، موسيقي، هنرهاي نمايشي و تئاتر، ادبيات شفاهي و شعر خاصي است که اين فرصت ايجاد مي‌شود تا در محل نوروزگاه به معرفي آن بپردازند.کلانتري در مورد تمهيدات لازم براي استقبال از گردشگران نوروزي تاکيد کرد: در تمام شهرستان‌هاي استان مراکز اطلاع رساني داير خواهد شد و اقلام تبليغاتي شامل نقشه‌هاي گردشگري، جاذبه‌هاي گردشگري که تبديل به محصول گردشگري شده‌اند و بروشورها و کليپ‌هاي تبليغاتي را در اختيار گردشگران قرار خواهند داد.معاون اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام با اشاره به ضرورت حضور بخش خصوصي در حوزه فعاليت‌هاي گردشگري يادآور شد: توسعه زماني پايدار و منسجم خواهد بود که بخش خصوصي گاهي جلوتر از بخش دولتي در اين حوزه بردارد.وي گفت: دولت تسهيل کننده و تامين کننده زيرساخت‌هاست و بخش خصوصي مي‌تواند واحدهاي اقامتي و پذيرايي در مراکز تفريحي و تاريخي ايجاد کند تا بيشترين خدمات را به گردشگران داشته باشند.
کلانتري نقش گردشگري در توسعه اشتغال را قابل توجه خواند و افزود: مطابق آمارهاي جهاني جهانگردي، قبل از ورود هر گردشگر به منطقه 9 شغل مستقيم و 30 شغل غير مستقيم ايجاد مي‌شود.وي روستاهاي استان را داراي ظرفيت بزرگي در بحث گردشگري دانست و اضافه کرد: مجوزهاي صادره به عنوان خانه روستايي در برابر اسکان گردشگران، مزايايي چون بهينه کردن و مداوم سازي توليد، ماندگاري ساکنان روستا، احياي محصولات روستايي، تداوم معماري و فرهنگ روستايي و اشتغال پايدار را بدون نياز به تحصيلات يا توانايي خاص رقم مي‌زند.معاون اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايلام زمينه اصلي پذيرش گردشگري در اين استان را طبيعت گردي دانست و يادآور شد: زمينه‌هاي مختلف گردشگري مانند طبيعت گردي، گردشگري مذهبي و تاريخي در استان وجود دارد.

ايلام - مدير عامل آب و فاضلاب شهري استان ايلام از اختصاص 30 ميليارد ريال اعتبار براي حفر و تجهيز سه حلقه چاه آب شرب در شهرستان دهلران خبر داد.
داراب بيرانوندي بدنبال بازديد از اين پروژه در ديدار با فرماندار دهلران گفت: يک حلقه از اين چاه‌ها وارد مدار شده، يک حلقه در مرحله آزمايش پمپاژ است و يک حلقه ديگر در مرحله لوله گذاري است که بزودي اين طرح‌ها وارد مدار آب شرب شهر دهلران خواهند شد.وي افزود: اين پروژه با 90 درصد پيشرفت فيزيکي در حال اجراست و پس از بهره برداري در تامين آب شرب دهلران به لحاظ کميت و کيفيت تاثير گذار است.مدير عامل آب و فاضلاب شهري استان ايلام با اشاره به در دست تعمير و ترميم بودن مخزن آب شرب شهر دهلران تاکيد کرد: براي اين پروژه نيز بيش از 10 ميليارد ريال هزينه مي‌شود.بيرانوندي خواستار تامين اعتبارات براي تکميل اين پروژه‌ها از محل اعتبارات شهرستان شد.فرماندار دهلران نيز در اين ديدار گفت: توجه به تامين آب سالم و بهداشتي شهر دهلران به لحاظ کميت و کيفيت از موضوعات مهمي‌است که بايد مد نظر قرار گيرد.سيد حسينعلي موسوي خواستار تسريع در وارد مدار کردن سه حلقه چاه آب شرب شهر دهلران در بربيجه شد و گفت:در کيمته برنامه ريزي شهرستان توجه لازم در خصوص تامين اعتبار اين پروژه‌ها و ساير پروژه‌هاي آب شرب شهر دهلران خواهد شد.

علي کيواني- انديشه، سازمان پارکها و فضاي سبز شهرداري انديشه طبق اطلاع رساني قبلي، تعداد 20 هزار اصله نهال (مثمر و غير مثمر) را به صورت رايگان در سه نقطه از شهر انديشه (بوستان شقايق واقع در فاز دو، مرکز توليدات سازمان پارکها واقع در فاز سه، بوستان دکتر حسابي واقع در فاز پنج)، توزيع گرديد.بنا بر اين گزارش، در قسمتي از اين توزيع نهال، مسئولين شهر انديشه نيز حضور يافتند و به شهروندان نهال هديه کردند.