کد خبر: ۳۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۴
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران:
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه در بخش فرآوری باید سند راهبردی داشته باشیم، گفت: بزرگترین اشتباهی که در بخش معدن مرتکب شدیم این بود که طی 3 سال گذشته اقدام به اخذ عوارض از کنسانتره و گندله کردیم.
به گزارش تجارت آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ محمدرضا بهرامن، عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: سال 92، 22 میلیون تن و به ارزش 2 میلیارد دلار صادرات سنگ‌آهن داشتیم که عمدتا از بخش های کوچک و معادن کوچک صورت گرفته بود.
 
نائب رئیس خانه معدن ایران افزود: عمده صادرات سنگ آهن به کشور چین بود.
 
وی در پاسخ به این پرسش که سنگ آهن صادر شده به چین با چند برابر قیمت به صورت فرآوری شده به کشور باز می‌گردد؟  گفت: قطعاً رقم این مساله قابل توصیف نیست. از این رو برای جلوگیری از این میزان ارزبری باید در هر آیتم بخش معدن سرمایه‌گذاری کنیم.

وی ادامه داد: بعنوان مثال باید به‌طور جدی بخش اکتشافات را تکمیل کنیم چرا که در غیر اینصورت بخشی از سرمایه‌ ملی خود را از بین برده‌ایم.

بهرامن با بیان اینکه در بخش فرآوری باید سند راهبردی داشته باشیم گفت: بزرگترین اشتباهی که در بخش معدن مرتکب شدیم این بود که طی 3 سال گذشته اقدام به اخذ عوارض از کنسانتره و گندله کردیم.  

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران افزود: این در حالی بود که عوارضی برای صادرات سنگ آهن خام در نظر نگرفته‌ بودیم.
 
بهرامن با تاکید بر اینکه برای صادرات کنسانتره و گندله باید انگیزه ایجاد کنیم تصریح کرد: می‌توانیم برای  این مساله حتی مشوق نیز در نظر بگیریم تا صادرکنندگان از خام فروشی دست برداشته و به صادرات کنسانتره و گندله بپردازند.

به گفته وی، لازم است این سیاست ها در سند راهبردی معدن لحاظ شود.

انتهای پیام/
نام:
ایمیل:
* نظر: