کد خبر: ۲۳۸۵۸۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
محبوبه حور در همایش " میلیاردرهای الماسی" مطرح کرد؛
مشاور بین المللی تغذیه دام، مدرس و موسس آکادمی آرپادانه با بیان اینکه مشکل اساسی دامداری‌ها عدم توجه به بهره وری است گفت: فعالان این حوزه بر روی موضوع بهره‌وری تولید، تمرکز مناسبی ندارند، بر همین اساس تمرکز اصلی ما بهره وری تولید برای دامداری‌ها است.

عدم تمرکز بر بهره وری تولید، چالش اصلی صنعت دامپروری

به گزارش تجارت آنلاین، همایش بزرگ "میلیاردرهای الماسی" در حوزه دامداری سبک، سنگین و خوراک دام با ارائه دکتر محبوبه حور، مشاور بین المللی تغذیه دام، مدرس و موسس آکادمی آرپادانه و دانش آموخته دانشگاه فردوسی مشهد، برگزار شد.

در ابتدای همایش، محبوبه حور با تاکید بر ضرورت افزایش بهره وری تولید به منظور توسعه صنعت دامداری در کشور گفت: به طور کلی مجموعه اقداماتی اساسی باید صورت گیرد تا صنعت دامداری دچار بحران و رکود نشود و اگر از هم اکنون فکری برای این صنعت نکنیم، در آینده‌ای نه چندان دور شاهد چالش‌های بزرگی در این بخش خواهیم بود.

وی با اشاره به آن که فعالیت وی از طریق یک شرکت تولیدی به نام آرپادانه شکل گرفت، تصریح کرد: آرپادانه یک شرکت تولیدی کوچک بود که بعد از مدتی فعالیت در آن به فکر ثبت شرکتی بزرگ تر افتادیم و بر روی آموزش و یادگیری تمرکز بیش تری انجام دادیم.

حور یادآور شد: سپس در اندیشه این افتادم که کار بزرگ تری برای دامداران و این صنعت انجام دهم چرا که هرچه بیزینس در این صنعت بیشتر رشد کند ما خودمان هم رشد بهتری خواهیم داشت.

مشاور بین المللی تغذیه دام، مدرس و موسس آکادمی آرپادانه در ادامه بیان کرد: به دلیل اهمیت توسعه و جلوگیری از وارد شدن به مرز بحران صنعت دامداری و دامپروری، من از درآمدی که از بخش بازرگانی به دست می‌آوردم برای آموزش هزینه کردم به طوری که تمام تلاشمان را بر این استوار کردیم تا با استاندارهای مختلفی، مقوله آموزش در این صنعت شکل بگیرد و از همین رو بیش از ده‌ها همایش تا کنون برگزار کردیم تا منجر به اقدامات عملی در این زمینه شود.

تمرکز اصلی ما بهره وری تولید است

در ادامه همایش محبوبه حور با بیان اینکه مشکل اساسی دامداری‌ها عدم توجه به بهره وری است گفت: مشکل اصلی در صنعت دامپروری این است که فعالان این حوزه بر روی موضوع بهره‌وری تمرکز مناسبی انجام نمی‌دهند، بر همین اساس تمرکز اصلی ما بر بهره وری تولید برای دامداری‌ها است و از اینرو امیدواریم که بتوانیم در این راه بهترین مشاوره برای این صنعت و رونق کسب و کار باشیم.

متخصص تغذیه دام با بیان آن که همایش‌هایی که در گذشته برگزار شده در راستای افزایش درآمد برای دامداری بوده است تصریح کرد: اگر از امروز به فکر نباشیم معلوم نیست چه اتفاقی در سال آینده برای صنعت دامداری و دامپروری خواهد افتاد چرا که در دوره بحران، دامدارهای زیادی حذف شدند و آن‌هایی هم که باقی ماندند، تنها تاب آوری بیش‌تری از داشتند.

وی با بیان آن که رکورد بیش ترین تعداد دانشجو و حتی افرادی که در خارج از کشور هستند در اختیارم است، افزود: بسیار خوشحالم که رسالت خود را به نحو احسن در این صنعت انجام دادم و هم اکنون در آلمان، انگلیس، هلند و از اقصی نقاط ایران و اکثر استان‌ها مشاوره آنلاین دارم که تنها دلیلش ارائه و پایه گذاری مشاوره آنلاین در این صنعت بود که به لطف خدا موفق به انجام آن شده و منجر به موفقیت‌های خوبی بوده است.

تاب آوری، رمز اصلی موفقیت

گفتنی است در ادامه همایش دکتر حور با دعوت از افراد موفق تحت آموزشهایش به ارائه برنامه ها و آموزشها و تبادل تجربه با حضار پرداخت.

بر این اساس فعالانی که طبق آموزشهای وی به مراحل بالایی رسیده و توانسته اند در بازه زمانی مناسب به درآمدهای خوبی دست یابند با ارائه دستاوردهای خود به تبادل تجربه با افراد حاضر در همایش پرداختند.

حور در این خصوص با بیان اینکه یکی از شرایط من برای همکاری و آموزش به هنرجویانم کار با کیفیت است گفت: از نظر من رمز موفقیت، یادگیری و آموزش در راستای ارائه کار با کیفیت و تاب آوری است. برای عبور از بحران باید مانند الماس مقاومت و تاب آوری داشت.

لازم به ذکر است دکتر محبوبه حور، دارای بیش‌ترین رکورد مشاوره خوراک و تغذیه دام با مشاوره دادن به بیش از ۴۵۰ دامداری و ۲۰ کارخانه خوراک دام است.

این مدیر موفق از سال ۸۸ و همزمان با تحصیل در دانشگاه به عنوان مشاور دامداری مشغول به فعالیت در این صنعت شد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار