به گزارش
تجارت آنلاین به نقل از فارس؛محمدحسین میرشفیع اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود یکهزار کیلومتر راه روستایی در مناطق مختلف کشور آسفالت شده است و تا پایان شهریورماه این رقم افزایش مییابد.
وی ادامه داد: این میزان راه روستایی آسفالت شده که تا پایان شهریور بیش از یکهزار کیلومتر خواهد بود، در این هفته (هفته دولت) به تدریج در طول هفته به بهرهبرداری رسمی میرسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: البته تا پایان شهریورماه بیش از این رقم (1000 کیلومتر)، راه روستایی آماده بهرهبرداری خواهد بود.
وی با بیان اینکه این راهها در استانهای مختلف کشور است، بیان کرد: استانهایی که راههای روستایی آسفالت شده آنها در این پروژه بیش از 100 کیلومتر است، شامل استانهای نظیر آذربایجان شرقی، یزد و خراسان رضوی است.
*برنامهریزی کاهش تلفات راههای روستایی به زیر 1000 نفر تا پایان سال میرشفیع درباره تلفات سوانح رانندگی در محورهای روستایی کشور بیان کرد: براساس آمار اعلام شده از سوی سازمان پزشکی قانونی کشور و تحلیلهای صورت گرفته، میزان تلفات در راههای روستایی در سال گذشته 1300 نفر کمتر از تلفات سوانح رانندگی روستایی در سال 91 بود و از بیش از 2200 نفر به حدود 1300 نفر رسید.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار امیدواری کرد: در سال جاری این تعداد به کمتر از 1000 نفر کاهش یابد.
وی با تأکید بر اینکه حتی جان باختن یک نفر هم بر اثر سوانح رانندگی رقم بالایی است، ادامه داد: در این راستا نسبت تلفات سوانح رانندگی برونشهری و روستایی از 15 درصد به 10 درصد کاهش یافته است.
*عابران پیاده و موتور سواران 50 درصد تلفات سوانح رانندگی برونشهری معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: بر اساس آمار سال 92 پزشکی قانونی، نزدیک به 50 درصد تلفات سوانح رانندگی در راههای برون شهری را عابران پیاده، موتورسیکلت سواران و کاربران ادوات کشاورزی تشکیل میدهد.
میرشفیع به برنامهریزی برای کاهش تلفات عابر پیاده و موتور سواران در راههای روستایی اشاره کرد و افزود: بخشی از تلفات سوانح رانندگی برونشهری، تلفات عابر پیاده و موتورسوار است؛ برنامهریزی شده است که با کمک بخشهای مختلف وزارت راه و شهرسازی بتوان این کاهش تلفات رانندگی در راههای روستایی را محقق کرد.
معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: قطعا با اجرای این مورد شاهد کاهش قابل توجه تلفات رانندگی در راههای روستایی خواهیم بود.
میرشفیع تأکید کرد: برای کاهش تلفات به ویژه در بخش عابران پیاده و موتورسیلکتسواران، نیاز به ارائه آموزش عمومی،اطلاع رسانی در رسانهها و کمک مراجع فکری و مذهبی برای فرهنگیسازی است.
انتهای پیام/