به گزارش تجارت آنلاین به نقل از روابط عمومی بیمه ایران، محمد رضایی با بیان اینکه در این بیمهنامه تسهیلات مناسبتری نسبت به بیمهنامه آتش سوزی برای بیمه گذاران در نظر گرفته شده است، افزود: پیش از این بیمهگذارانی که بیمهنامه آتش سوزی خریداری میکردند فقط از تسهیلات این بیمهنامه در صورت بروز حوادث بهرهمند میشدند و اگر هم دچار حوادث نمی شدند، اعتبار بیمهنامهشان بعد از تاریخ انقضا به پایان می رسید و در صورت تمایل و با درخواست کتبی، بیمهنامه آنان تمدید میشد.
وی افزود: در بیمهنامه طرح «سبا» به جای عقد قرارداد یک ساله آتشسوزی، بیمهگذار قرارداد پنج ساله آتشسوزی و سرمایه گذاری با بیمه ایران منعقد می کند و از خدمات این بیمهنامه بهرهمند می شود.
مدیر بیمههای آتش سوزی بیمه ایران درباره مزیتهای بهره مندی بیمه گذاران از بیمهنامه طرح «سبا» تصریح کرد: بیمه گذاران با خرید این بیمهنامه علاوه بر استفاده از خدمات بیمهنامههای آتش سوزی و خطرات تبعی از خدمات بیمهنامه سرمایهگذاری نیز استفاده خواهند کرد.
به گفته وی، بیمه گذاران در پایان سال اول 95 درصد حق بیمه بیمهنامه خود را تحت عنوان سود سرمایهگذاری از بیمه ایران دریافت میکنند، در سالهای بعدی این دریافتی از محل بیمهنامه به طور تصاعدی افزایش می یابد و بیمه گذار در پایان سال پنجم چندین برابر حق بیمه پرداختی، سود مشارکت دریافت خواهد کرد.
رضایی افزود: سود مشارکت سرمایه گذاری در طرح سبا به طور حتم از سود پرداختی بانکها کمتر نخواهد بود و مجوزهای مربوطه در این خصوص از دستگاه های اجرایی دریافت شده است.
مدیر بیمههای آتش سوزی بیمه ایران درباره گروههای برخوردار از این طرح اظهار داشت: در مرحله نخست تنها بیمه گذاران واحدهای مسکونی از این طرح می توانند استفاده کنند و برای سایر بیمهگذاران از جمله بیمهگذاران بزرگ صنعتی در حال بررسی و طراحی بیمهنامه جدید هستیم.
رضایی در خصوص سایر مزایای بیمهنامههای آتش سوزی و سرمایهگذاری به شرایط و موقعیت جغرافیایی ایران اشاره کرد و افزود: کشورمان در مجموعه کشورهای پرخطر از نظر حوادث طبیعی همانند زلزله، سیل و توفان است بر همین اساس انتظار می رود ضریب نفوذ بیمههای آتشسوزی بیش از این باشد اما درحال حاضر ضریب نفوذ این بیمهنامه بین 5 تا 6 درصد است.
به گفته وی، این آمار برای کشوری با این ضریب ریسک بالا و قرار داشتن در بین 10 کشور پرحادثه دنیا بسیار کم است و اصلا به چشم نمی آید.
وی اضافه کرد: سالانه یک یا چند زلزله در ایران رخ میدهد و خرابیهای فراوانی به جای می گذارد که نیاز به بازسازی کلی و جزیی دارد که بخش اعظم این بازسازی توسط دولت صورت می گیرد.
مدیر بیمههای آتش سوزی بیمه ایران عنوان کرد: این درحالی است که حادثه دیدگان در صورت داشتن این بیمه نامه به سرعت غرامت وارده را دریافت و کار بازسازی را خودشان آغار می کنند و دیگر نیازی نیست که در انتظار کمکهای دولتی و مردمی باشند.
رضایی به توفان کاترینا در آمریکا اشاره کرد و گفت: در توفان کاترینا که خسارت زیادی به منازل مسکونی و تاسیسات خلیج مکزیک از نیواورلئان در ایالت لوئیزیانا تا ایالت آلاباما وارد شد دولت تنها شش درصد هزینه بازسازی را داد و 94 درصد خسارت وارده به شهروندان توسط شرکتهای بیمهای جبران شد.
در نقطه مقابل و در سونامی که در شرق آسیا رخ داد به دلیل ضریب نفوذ کم بیمههای آتش سوزی بار اصلی بازسازی بر دوش دولت و کمکهای مردمی و سایر کشورهای جهان بود و مساله بازسازی مناطق آسیب دیده هنوز هم تمام نشده است.
مدیر بیمههای آتش سوزی بیمه ایران گفت: از آنجا که این بیمهنامه به صورت کامل به بیمهگذاران عرضه میشود بیمه گذار در صورت بروز حادثه دچار کمبیمهگی نمیشود و تمامی پوششها به آنان داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه این طرح به دنبال تغییر و نوسازی طرحهای بیمهای صورت می گیرد عنوان کرد: طرح های جدید بیمهای، گستردگی بیشتری نسبت به طرحهای قدیمی دارد و بیمه گذاران از خدمات کاملتری بهرهمند میشوند.
انتهای پیام/