وی با بیان اینکه شاخصها و معیارهای مورد نیاز برای رتبهبندی در حال بررسی، تدوین و ارسال استانهاست، افزود: یکی از شاخصهای مهم برای رتبهبندی نانواییهای کشور رضایتمندی مردم منطقه مورد نظر است که ارزیابهای این طرح طی نظرسنجی از مردم در مورد این معیار نتایج مورد نیاز خود را استخراج میکند.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: رعایت کردن مسائل بهداشتی، میزان کیفیت نان، میزان کیفیت خمیر مایع، عدم استفاده از مواد غیرمجاز و غیره از دیگر شاخصهای رتبهبندی نانواییهای کشور است که میتواند هر یک به نوبه خود امتیازی برای آن خبازی به حساب آید.
قنبری اظهار کرد: رتبهبندی نانواییها طرحی است که نیاز به بررسی و اطلاعات لازم دارد که باید برای ورود به آن نیروی انسانی، تحقیقات و زمان زیاد نیاز دارد.