به گزارش وایرد، در حال حاضر برنامه همراه فیس بوک برترین برنامه ارتباطی کاربران اینترنت در سراسر جهان است و واتس اپ که متعلق به فیس بوک است نیز در رتبه دوم قرار دارد. بنابراین فیس بوک توانسته امپراطوری خود در زمینه کنترل شبکه های ارتباطی میان میلیاردها نفر در سراسر جهان را تحکیم کند.
این خبر بدان معناست که از هر هفت نفر ساکن کره زمین حداقل یکی از واتس اپ برای تبادل نظر و برقراری ارتباط با دوستان و آشنایانش استفاده می کند. این برنامه در آمریکا و برخی کشورهای دیگر از جمله ایران چندان پرطرفدار نیست. این در حالی است که موسسان اولیه واتس اپ دو نفر از مهندسان سابق شرکت یاهو به نام های زان کوم و برایان اکتون بوده اند.
در مقابل این پیام رسان در اروپا، آمریکای جنوبی و برخی کشورهای در حال توسعه در آفریقا و همین طور در هند و بخش هایی از خاورمیانه محبوبیت دارد. سبک بودن برنامه و سازگاری آن با شبکه های ارتباطی ضعیف و کم سرعت که ارسال سریع عکس و ویدیو را تسهیل می کند از جمله عوامل محبوبیت واتس اپ در برخی کشورهاست.
امکان مکالمه صوتی از طریق واتس اپ عامل دیگر محبوبیت آن است که موجب می شود کاربران از طریق اینترنت و بدون پرداخت پول به اپراتورهای مخابراتی با دوستان و آشنایان صحبت کنند. البته این برنامه در مقایسه با برنامه هایی مانند تلگرام امکانات جانبی کمتر و محدودتری دارد.